carnet suspendat 30 de zile, depasire pe linie continua
![]() ![]() ![]() |
carnet suspendat 30 de zile, depasire pe linie continua
R19/16v |
![]()
|
||
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|||
tzk |
![]()
|
membru cu megane Group: Members Posts: 208 Joined: 20 December 05 ![]() |
|
--------------------
Renault Megane
II Sedan Expression
1,5dCi 80 2005
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.375 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai nu ti se pare normal sa fie asa???
This post has been edited by cj98czh: 18 Jul 2008, 21:39 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(yanyu @ 18 Jul 2008, 18:50) o intrebare,va rog: in 24 ore daca esti surprins incalcand legislatia rutiera in x orase primesti tot atatea amenzi...? Depinde... Incalcarea legislatiei rutiere inseamna si circulatia cu un nr. de inmatriculare pierdut, fara acte asupra ta, fara ...triunghi reflectorizant, iar in acest tip de cazuri nu mai esti sanctionat... |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
observ ca cine posteaza aici e din lotul de permise de la pitesti...baieti si fete:ia sa nu mai postati va rog.pierdeti si vremea moderatorilor care va explica ce defapt trebuia sa stiti si poate pierdeti vremea facand o integrama doua sau cum naiba le mai zice la chestionare!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
2007, Privilege mens sana in corpore barosano!
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(twingooo @ 1 Aug 2008, 22:15) observ ca cine posteaza aici e din lotul de permise de la pitesti...baieti si fete:ia sa nu mai postati va rog.pierdeti si vremea moderatorilor care va explica ce defapt trebuia sa stiti si poate pierdeti vremea facand o integrama doua sau cum naiba le mai zice la chestionare! Pai? Cand am obtinut eu permisul la Pitesti tu nu aveai dreptul sa dai examen pt asa ceva... ![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
twingooo |
![]()
|
![]() Membru de partid din Republica Ceha Group: Members Posts: 747 Joined: 13 October 06 From: Ceska Republika, Praha 4 ![]() |
subtilitate:lotul de pitesti se refera la scandalul cu permisele luate pe SPAGA."dar ...lasa, n-are rost."vorba ta
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
twingooo |
![]()
|
inca o data clarificarea:nu am generalizat la cei care au luat permisul in pitesti.am facut referire la strict scandalul permiselor luate pe spaga din pitesti.sincer sa fiu buba asta asteapta sa se sparga si in alte parti...insa pentru ultima data:strict scandalul din presa nu are legatura si nici nu am facut referire la totalitatea soferilor din pitesti.gizas...unii pot fi atat de incapatanati!
|
--------------------
Renault
Espace 2.0 dci
|
|
acid_bgd |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 May 08 ![]() |
intrebare : stie careva programu de la udriste pt eliberari permise suspendate ?
|
--------------------
Renault
Clio
2001
|
|
WNS |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 1 May 08 ![]() |
Programul pt eliberari permise suspendate il gasesti aici.
This post has been edited by WNS: 19 Aug 2008, 00:17 |
--------------------
Audi
A4 B7
2.0 TDI-2007-Multitronic Poți folosi orice limbaj dorești, niciodată nu poți spune altceva ... decât ceea ce ești.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
@yanyu
De ce n-ai putea primi? This post has been edited by St: 21 Aug 2008, 07:57 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
salutare
pt neacordare prioritate pietoni amenda 1 mil in 48 ore si permis suspendat 30 zile. plus dovada de 15 zile intrebare: termenul de 30 zile curge de la expirarea dovezii, nu?se poate face ceva astfel incat cele 30 zile sa curga chiar de azi?sau maine?adica nu e nevoie de dovada pt ca oricum masina nu mai este disponibila si se pierd 15 zile merci |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
valpred |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 157 Joined: 27 November 07 From: Galati ![]() |
Nu te supara, dar, pentru depasire pe linia continua, pentru neacordare de prioritate si trecere pe culoarea rosie a semaforului (ultima fiind o "moda" in traficul bucurestean) .. au as da suspendari de 90 de zile, fara nici o dovada provizorie si amenzi mult mai mari.
Deja nu se mai poate, nu se mai respecta nici cea mai elementara regula de circulatie. Fiecare face ce il taie capul .... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio III
Dynamique / 2007 / 1.4 16V 100cP
- GL-07-...
|
|
casper |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 481 Joined: 9 September 05 From: militari pe stanga ![]() |
QUOTE(aqua @ 27 Aug 2008, 10:02) intrebare: termenul de 30 zile curge de la expirarea dovezii, nu?se poate face ceva astfel incat cele 30 zile sa curga chiar de azi?sau maine?adica nu e nevoie de dovada pt ca oricum masina nu mai este disponibila si se pierd 15 zile merci parca stiu ca poti renunta la dovada de 15 zile, dar sincer nu stiu cum, da o fuga la udriste sau telefon si te vor lamuri cei de acolo. |
--------------------
MEGANE
SEDANE
2005 megane sedan expresion 1,5 dci 80 cai - martie 2005
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(valpred @ 27 Aug 2008, 10:21) Nu te supara, dar, pentru depasire pe linia continua, pentru neacordare de prioritate si trecere pe culoarea rosie a semaforului (ultima fiind o "moda" in traficul bucurestean) .. au as da suspendari de 90 de zile, fara nici o dovada provizorie si amenzi mult mai mari. Deja nu se mai poate, nu se mai respecta nici cea mai elementara regula de circulatie. Fiecare face ce il taie capul .... ![]() ![]() nu stiu daca te referi la postul meu o data ca nu are nici o legatura postul tau cu ce se discuta pe topic doi, nu cred ca poti fi deloc sigur ca mi s-a intamplat mie situatia de sus trei, nu stiu pe cine intereseaza ce ai face tu in unele cazuri, asta in cazul in care chiar ai putea face tu ceva modificari in legislatia in vigoare patru, am postat pt ca pur si simplu aveam nevoie de niste informatii, pt mine sau nu, nu are relevanta in post deci....poti sa le dai informatiile merci , daca nu , ori citesti si inveti din ce se spune pe aici, ori mergi si fa o plangere la cei care au facut legile si daca reusesti sa le modifici cum ai vrea tu, absolut nici o problema din partea mea ps nu ma supar pt cele relatate de tine, pt ca se intampla si mi se intampla mie de la altii, ceea ce ma enerveaza si pe mine dar ma supara cand se vorbeste pe langa subiect, si fara sa se cunoasca conditiile initiale (de ex daca as spune ca a fost luat carnetul desi pietonul era pe sensul celalalt de mers, caz acceptabil pt sofer, ce-ai zice? ca mint, nu?) 27 Aug 2008, 10:37: se pare ca optiunea era valabila doar daca spuneai pe loc ca vrei asa ceva,dupa scrierea pv si eliberarea dovezii e mai complicata treaba, si trebuie sa ajungi pe la udriste This post has been edited by aqua: 27 Aug 2008, 10:37 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
ador13 |
![]()
|
![]() VADER Group: Members Posts: 263 Joined: 9 September 05 From: Mangalia ![]() |
QUOTE(valpred @ 27 Aug 2008, 10:21) Nu te supara, dar, pentru depasire pe linia continua, pentru neacordare de prioritate si trecere pe culoarea rosie a semaforului (ultima fiind o "moda" in traficul bucurestean) .. au as da suspendari de 90 de zile, fara nici o dovada provizorie si amenzi mult mai mari. Cand nu este culpa voastra va dati mari zmei la ceilalti. Sa nu-mi spuneti mie ca voi nu ati calcat niciodata linia continua. Nici macar odata. Mie mi-a fost astazi suspendat permisul pentru ca am depasit pe linia continua (in oras) o masina care mergea cu 25 km/h, parca pusa de politie sa mearga asa in ciuda celorlalti soferi. L-a oprit politistul si pe respectivul, care a declarat cu gura lui ca mergea cu 25 km/h. Nu era legal sa depasesc, dar in conditiile in care pe sensul opus nu circula nimeni si ma grabeam, iar altul merge in fata ta in ciuda ..p..lii cu 20-25 km/h, cred ca nu este o asa mare infractiune. Nici eu nu am depasit 50 km/h in timpul depasirii. In fine am luat 360 ron si 30 zile suspendare. Pentru ca merit. Nu mai generalizati ca vai astia de au luat amenda pentru linie continnua vezi doamne toata ziua merg numai pe contrasens. De parca voi nu ati incalcat cu buna stiinta regulamentul nici macar odata. This post has been edited by ador13: 23 Jan 2009, 15:37 |
--------------------
OPEL
ASTRA
H 2007
- CT-13-... EX: DACIA SOLENZA
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Cum am mai spus pe undeva, sunt cazuri si cazuri.
Eu am fost depasit de unul pe linia continua taman inainte de varful dealului. Eu pentru acest tip de soferi as da o lege speciala, fara puncte si fara amenzi. Politia sa-l traga frumusel pe dreapta si sa-i confiste rotile, pe loc. La a doua abatere sa-i confiste automobilul, iar acesta sa fie trimis la fier vechi. |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
un2si3de0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 23 January 09 ![]() |
totushi data viitoare fi si tu mai atent cand incalci legea......prima oara e mai greu dupaia iti intra in reflex
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by un2si3de0: 25 Jan 2009, 16:59 |
--------------------
fiat
punto
2000
- ct11all
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ Ador13,ai gresit si acum platesti,din pacate e doar vina ta.
Daca te ajuta cu ceva,si eu as fi depasit in conditiile alea. Ce ma intereseaza pe mine,e daca politaiul si-a facut treaba pana la capat,adica daca l-a sanctionat si pe cel depasit pt viteza redusa nejustificat. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
QUOTE Art.99. - (1) Constituie contraventii si se sanctioneaza cu amenda prevazuta în clasa I de sanctiuni urmatoarele fapte savârsite de catre persoane fizice: 1. conducerea unui autovehicul în mod nejustificat cu o viteza cu cel putin 10 km/h sub limita minima obligatorie stabilita pe tronsonul de drum respectiv; Care era viteza minima obligatorie pe drumul respectiv ? |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Voi cititi inainte de a raspunde? 25 km/h ii o viteza redusa nejustificat in oras????????? Exista viteza minima de 35-40km/h in oras?
![]() Si ba da, cel mai probabil cam toti mai calcam stramb cateodata, mai rar sau mai des, dar daca suntem prinsi nu venim sa ne plangem pe forum, ca vezi doamne unul circula cu 25 km/h in oras, bravo lui, sunt orase in care asta ii viteza maxima. Daca gresesti platesti, nu incerci sa gasesti scuze aiurea, si eventual pe viitor incerci sa nu mai gresesti. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
andu911 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.164 Joined: 18 February 05 From: Bucuresti - Berceni ![]() |
Exista si in Bucuresti de-astia de circula cu 25... asemenea cazuri sunt toxice pentru traficul de aici.
Si-asa se circula infernal, daca toti soferii ar merge cu 25 peste tot sau ar cauta viteza 1 dupa ce se pune verde, n-am mai ajunge niciunu acasa. Probabil in Mangalia nu e justificata depasirea pe linia continua a unui autoturism care circula cu 25, dar in Bucuresti este necesara. Iar depasirea pe linia continua este o contraventie comunista. Eu nu as lua permisul pentru depasirea pe linia continua, cand drumul este drept. Mi se pare mai grav sa mergi cu 98km/h in oras, decat sa depasesti pe linia continua, acolo unde ai vizibilitate. This post has been edited by andu911: 26 Jan 2009, 02:00 |
--------------------
-
-
-
|
|
bendix |
![]()
|
Baftosilor !
Eu am de facut 8,5 km pana acasa. Daca i-as putea face cu 25 km/h as sari intr-un picior de bucurie, inseamna ca as ajunge acasa in 20 minute si-un pic. Cand de fapt ajung intr-o ora acasa (cu exceptia zilei de vineri cand e si mai mult) ![]() This post has been edited by bendix: 26 Jan 2009, 10:32 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
|
|
ovidy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 29 September 08 ![]() |
Cine depaseste pe linia continua ar trebui sa aibe "ochii in patru" (asta in cazul in care "dumnealor" nu stau ascunsi). Eu recunosc, de cate am depasit pe linia continua trebuia sa am permisu suspendat 5 ani
|
--------------------
Renault
Laguna II
2001 1.8 16V + GPL
- GJ-16-MSW
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Pentru baietii buni cu urari de bine pentru cei care au depasit pe linie continua, va doresc numai pene... La toate 4 daca se poate...
Acum pe bune, nu va e rusine sa spuneti asa ceva? Sfintilor... Diferenta intre el si voi este ca pe el l-a prins facand asta... Sunteti asi in judecarea unor persoane pe care le vedeti pe un forum. Mai bine va tineti pliscul jos. @Cei prinsi: 30 de zile nu e un capat de tara mai ales ca acum nu se da exament pentru redobandire. Termenul este de 30 de zile calendaristice, termen mentionat si pe procesul verbal si pe cealalta hartie care vi se da. Dovada valabila 15 zile calendaristice. Daca in timp de 15 zile mai comiteti o ilegalitate care se lasa cu suspendarea carnetului, perioada se prelungeste. De ex: Daca depasiti inca o data pe linia continua, va luati carnetul peste 1 luna + ce a mai ramas din suspendarea trecuta. |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.375 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Radu... perioada de suspendare...de 30 zile incepe dupa ce a expirat dovada...
|
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Da asa este. Daca s-a inteles gresit imi cer scuze.
|
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
realmcsar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 February 07 ![]() |
In urma unei manevre de depasire si depasirea benzii continue am ramas si eu fara permis. Organul verificator nu a scris perioada suspendarii in procesul verbal, eu nu am intrebat fiind sigur ca o sa gasesc aces lucru scris acolo. Acum am dovada 15 zile.
Am si eu cateva nelamuriri (daca puteti sa-mi raspundeti) 1. pedeapsa maxima pt acest lucru este de 30 zile? 2. cele 15 zile de dovada intra si ele la numaratoare sau numaratoarea incepe dupa expirarea dovezii? 3. de unde se ridica permisul dupa perioada de suspendare? |
--------------------
Renault
Symbol Expression 1.4 8V 75cp
2006
|
|
cl87myr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 July 09 ![]() |
Salut.Am si eu o mare rugaminte la cn ma poate ajuta...in noaptea 11.06.09 mi sa suspendat permisu pt depasire p linie continua si p trecerea d pietoni.sa va spun cum sa intamplat...in fata mea un mos incepator care mergea cu 20-30 kmh,am mers in spatele lui circa 2 km care erau numai curbe,am linistit in spatele lui si unde am gasit si eu loc m-am bagat,dar nu in curba era linie dreapta,fiindca ma grabeam.in momentu acela nu stiu d unde a aparut un agent al frumoasei noastre militie...degeaba am incercat sa-i zic ca cel din fata mea mergea si el neregulamentar incurcand circulatia ca in spatele lui cred ca mai erau 10 masini...mi-a fost suspendat permisu initial 30 d zile dar fiindca am refuzat sa semnez mi-a zis ca el face tot posibilu sa stau p bara 6 luni numai cu procesu ca nu-mi trim ac Pv ca sa-l contest si ca o sa-mi dea 60 d zile dupa proces nu 30.Eu i-am vb frumos,el vb cu mn de zici ca omorasem un om.eu nu am semnat Pv si acum astept sa-mi vina ac sa ma duc sa-l contest la judecatorie.stiu ca am gresit dar atunci cand cineva iti merge cu 20 kmh in fata p zona cu 50 ziceti-mi si mie c faceti voi...?as dorii sa stiu,pot sa castig acest proces,ca oricum apelez la un avocat fiindca painea mea tine d acest permis si daca afla cei d la munca ca-l am suspendat ma pun p bara??as avea vreo sansa?de retinut ca el era singur in masina,nu avea radar,si eu mai aveam un amic in masina!va multumesc,cu stima Myrel si promit ca incerc sa va tin la curent cu toate petrecute!
|
--------------------
Daewoo
Espero
1995
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
50 viteza maxima permisa pe acel sector de drum, nu viteza obligatorie!
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:59 |