DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages < 1 2 3 4 5 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> carnet suspendat 30 de zile, depasire pe linie continua

klaus
post 13 Jul 2009, 22:16
Post #61

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(cl87myr @ 13 Jul 2009, 22:28)
mi-a fost suspendat permisu initial 30 d zile dar fiindca am refuzat sa semnez mi-a zis ca el face tot posibilu sa stau p bara 6 luni numai cu procesu ca nu-mi trim ac Pv ca sa-l contest si ca o sa-mi dea 60 d zile dupa proces nu 30
*

radmasa.gif Si tu l-ai crezut?

PS: daca va luati dupa toate vrajelile de pe net cu "nesemnarea" mai ales in situatii de suspendare permis, mergeti acuma si dati-le salam si multa bucurie la aia de v-au sfatuit sa faceti asa...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
george_slz
post 21 Jul 2009, 09:50
Post #62

Membru autentic

Group: Members
From: BUCURESTI S6

Si eu am patit-o ieri pe raza judetului Brasov. Am obiectat ca cel din fata, unul cu Cielo cu nr de Brasov, stiind ca in curba respectiva sunt politisti, a redus viteza brusc, a dat semnal de depasire, si semnal dreapta in timpul asta, si a redus in continuare viteza, desi nu era nimic acolo, dar de teama sa nu patesc ceva am depasit linia continua. Sus in deal....cap de creta....Stiti ce ati facut, nu va mai spun, ma numesc Cascheta Georgel...Eu da....am gresit! Si pleaca o juma de ora la colegul, care scria un proces verbal, unora cu masina de Polonia, cred. In timpul asta sun un prieten si il intreb ce fac. Ii spun ca am depasit de nevoie, adica, pt ca ala din fata a franat si s-a incurcat in semnalizare si din dorinta de a nu ma trezi ca ala franeaza si intru in fundul lui. Asta imi spune sa merg si sa ii explic colegului lui Cascheta, Scribul din WV ca nu am depasit de dragul de a depasi.. Nesimtitul asta ma usuieste la masina. Ma intorc plin de draci la masina, mai sun prietenul, asta imi spune sa fiu atent la ce trec la obiectiuni. Intre timp ma mananca sa fac poze: cu masina mea in spatele careia era coloana, cu politistul plasat in interiorul curbei, care privea dupa"infractori" printre pomi. Avea acolo o zona in care vedeau partial 3 curbe mai la vale, insa vedea bine linia continua. Dupa faza cu telefonul, vine Scribul cu o falca in cer, usuindu-ma iar la masina. Eu am pompat mai multi decibeli la dansul. El ma ameninta ca SUNT inregistrat cu telefonul mobil din buzunarul de la piept pe care il palpeaza instinctiv. De nervi, ii zic la faza asta: Fugi ma de aici ca nu ai dreptul sa faci inregistrari si ca sunt ilegale! Asta scrie intre timp obiectiunile: Am depasit din cauza ca cel din fata a franat brusc si ca s-a incurcat in semnalizari si din dorinta de a evita o coliziune, am depasit pe sensul celalalt, care era liber (era chiar "pustiu" in zona respectiva)!
Organul cu pixu, nu a vrut sa ma lase sa scriu in PV, si are dreptate, ca il faceam de belea, daca scriam eu, chiar i-am zis sa scrie ca m-a amenintat cu inregistrarea cu telefonul, pe motiv ca am facut poze. Am mai polemizat un pic, apoi el l-a oprit pe un ungur cu papucul, ca sa ii ia datele de martor cum ca nu am semnat PV. Ungurul a semnat si a plecat fericit ca nu i-a cerut nimic politistul. Eu am semnat PV dupa ce a plecat ungurul, am luat o copie si am mai zabovit acolo ca sa vad ce se mai intampla.

Intre timp tot de nervi, le-am spus politistilor ca din cauza sporurilor taiate se comporta asa si ca oricum nu isi merita mare parte din ele. Ei ofticati, da ce tu meriti. Le-am spus ca lucrez la patron si ca eu chiar muncesc! sad.gif

Zona in care politistii faceau treaba asta era o zona in care se trecea frecvent peste linia continua si se putea vedea asta. Nu va spun ca erau unii care stateau dupa polististi ca sa scape cu amenda de centura! Ei bine asa era si unul cu dubita din Iasi, care mi-a spus ca i-a zis politistul sa astepte, ca sa rezolve problema cu permisul.

Eu obisnuiesc sa nu depasesc in zonele periculoase! De incalcat linia continua, cu doua roti ca sa evit o groapa sa zicem....o fac ! Asta ma face un periculos la volan?!

P.S. Mi-a mai fost luat permisul odata pt ca nu am vazut un semafor cu lentilele decolorate, in soare puternic, la ora 15:00 in aprile 2008+ ca era dupa un stalp de sustinere cabluri de trolebuz. Am vazut tarziu semaforul,eram pe banda intai,cu vizibilitatea blocata de stalp, am franat si am ajuns cu jumatate de masina pe trecere.Semaforul pietonilor era la fel puternic iluminat de soare si nu puteau nici pietonii distinge ceva. Bun, atunci politistul, in mariminia lui, mi-a trecut neacordare de prioritate si mi-a luat permisul(si-au facut norma) pentru 30 zile in loc de 60. E vina mea ca sunt semafoarele puse dupa stalpi si ca nu sunt vizibile?! Nu!, dar politistul comutandu-mi "pedeapsa" la neacordare de prioritate, mi-a luat posibiltatea de a contesta sanctiunea! Asa mi-au luat permisul, spunandu-mi ca in locul respectiv mor oameni. Eu:Pai si ati facut vreo nota prin care sa reclamati pericolul asta ?! NU! Nu e treaba noastra! Acest raspuns mi-a fost dat si de politistii din Brasov, cand le-am spus ca ar trebui sa avertizeze autoritatile competente de zonele periculoase, si sa nu se mai planga ca ei la 2:00 noaptea racaie mortii de pe asfalt!

E o tara de rahat! Mie, incompetenta politistilor si nepasarea lor, mi se pare ca aduce a neglijenta criminala!

This post has been edited by george_slz: 21 Jul 2009, 10:00

--------------------
dacia Astra H Cosmo 2008 - b xx sef
+
kog
post 21 Jul 2009, 10:25
Post #63

epuri orijinali

From: Lipova - Arad

sfatul meu e sa nu te adresezi cu multi decibeli politistilor.

--------------------
Dacia 1310 1989 TLX - AR-05-DGF
Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos...
"ti ciuda ca consum putin?" by argon
+
adi_ar
post 21 Jul 2009, 10:28
Post #64

Membru autentic si conservator

From: Arad

George ... don' SEF, cunosc bine locul si ma tem ca bastinasul ala de s-a'ncurcat in semnale dorea sa te avertizeze sa nu-l depasesti ca-i belea.
Am pus si eu botu la o depasire in acea zona, invers, adica luandu-ma dupa un localnic mai nabadaios, dupa ce am stat in spatele unui camion Carpati (sau asemanator) toata partea de urcare de dinaintea curbelor cu linie continua. Dupa ce ne-a oprit, mi-am dat seama ca se cunosc (localnicul nabadaios cu politistul).
I-a dat drumul dupa o mica discutie si a venit la mine - acelasi text cu "stiti ce ati gresit?"! mad.gif
M-a lasat in pace cand i-am spus: "Am gresit! M-am luat ca prostu dupa amicul dvs. tongue.gif ". S-a uitat lung la cei doi pasageri din masina, mi-a intins documentele si mi-a spus: "Multi gresesc aici! Aveti grija sa nu se mai intample!".
Norocul meu! Oricum, cred ca era inainte de OUG195/2002.

Acum, ce nu mi-e mie clar din povestea ta, este concluzia:
E o tara de rahat! Mie, incompetenta politistilor si nepasarea lor, mi se pare ca aduce a neglijenta criminala!

Tara e de cacao pentru ca are drumuri cu linii continue iar politistii incompetenti ca te-au prins depasind in acea zona ?!!?
C'mon! Ai calcat becu', pardon, linia si asta este! Exista si lucruri mai grave! O sa-ti treaca supararea!

--------------------
Renault Megane 2.1 Sedan 1.5 dCI 2005
iGO 9.6.29.357899
+
DrK
post 21 Jul 2009, 10:46
Post #65

Lapins Creed Assassin

From: From: From:

adi, eu cred ca politistul ar trebui sa previna nu sa stea la panda intre copaci.

--------------------
Sedan Negru 2015
Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso
+
adi_ar
post 21 Jul 2009, 10:54
Post #66

Este adevarat ca seamana a "pescuit" dar ce sa faca? Ar trebui sa stea inainte de curbele alea pe dealuri si sa strige-n portavoce: "Nu depasiti ca va aaaaard!" ?!? radmasa.gif

Intre noi fie vorba, in acea zona vezi echipajul de politie, daca ai ochii buni, cam la 3Km, peste dealuri si curbe (si invers). I-am vazut de multe ori si nu prea stau ascunsi acolo dar nu-ti da prin cap ca au asa "persepctiva" decat dupa ce "ai muscat-o"!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
george_slz
post 21 Jul 2009, 13:57
Post #67

Membru autentic

Azi am depasit linia continua dintre benzi la intersectiile, ticsite cu taxi-uri, care sunt ciorchine: la Lujerului, la Piata Veteranilor daca nu ma insel, unde exista banda de dreapta si inainte, dar sunt taxi-uri puse pe ea, am facut stanga dupa un refugiu de tramvai, am respectat linia continua de vreo 10 m, am intors pe celalat sens si am facut dreapta, imediat dupa, am calcat dinou linia continua pt ca era un Mercedes vechi parcat in intersectie pe sensul meu de mers....si toate astea cu dovada de circulatie si permisul suspendat, adica intr-o situatie delicata.

Maine pun pozele cu zona in care m-au amendat. Stie cineva daca e vb-a de km 45+100 de pe DN13, asa cum a trecut Scribu in PV?!

""Tara e de cacao pentru ca are drumuri cu linii continue iar politistii incompetenti ca te-au prins depasind in acea zona ?!!?
C'mon! Ai calcat becu', pardon, linia si asta este! Exista si lucruri mai grave! O sa-ti treaca supararea!""

Nu am spus asta pt ca am calcat pe bec(nu am calcat fara motiv), ci pentru ca preventia adevarata nu e inclusa in atributiile lor. Ei trebuie sa semnaleze autoritatilor competente locurile periculoase, in schimb ei cred ca trebuie sa dea amenzi si sa constate efectele unor astfel de locuri cu pericol ridicat!
E diferenta intre a sta si astepta sa se intample nenorociri si intre a face demersuri si a constata efectele benefice ale acestor demersuri. In loc sa ii amendeze pe cei care monteaza stalpi in fata semafoarelor si pe cei care parcheaza cu buna stiinta acolo(taximetristii de exemplu), ei dau amenzi unora care incearca sa conduca pe astfel de drumuri, in conditiile date.
Cati oameni mai considera ca amenda primita il educa pe viitor, cand motivul pentru care primesc amenda nu se justifica in practica de zi cu zi?!

This post has been edited by george_slz: 21 Jul 2009, 14:38

--------------------
+
Madriann
post 21 Jul 2009, 15:00
Post #68

Membru autentic

From: Tunisia

George_slz, n-am inteles: a semnat ungurul cu papucul PV-ul tau, ca martor? dupa care ai semnat si tu? Nu are sens...
Cred si eu ca masina din fata a incercat sa te avertizeze sa stai linistit...erai cumva aproape de el, cu intentia de a depasi?

--------------------
Renault Megane RT 1,6e 8v 1996
Peugeot 407 SV Executive 2.2l/163CP - 2007
+
Avani
post 21 Jul 2009, 15:23
Post #69

Membru autentic

From: Capitala gri

Pun si eu o intrebare, oarecum in legatura cu topicul.

Daca eu calc linia continua sa evit un accident, sa presupunem ca mi-a iesit unul in fata ce nu s-a asigurat iar eu trag de volan stanga, fiind singura manevra ce se putea efectua in siguranta... ma vede politistul cand sunt pe contrasens.. ma opreste... am circumstante atenuante ?!?.. asta din lege, nu dupa starea de spirit in care se afla politistul.

--------------------
. . .
Think forward !
+
Madriann
post 21 Jul 2009, 15:48
Post #70

Membru autentic

Chestie de contestatie cred...in caz ca politistul iti intocmeste PV. Nu imi vine totusi in minte vreun articol care sa prevada prioritati in respectarea legislatiei rutiere...

--------------------
+
george_slz
post 21 Jul 2009, 16:05
Post #71

Membru autentic

Eu am mers o vreme in spatele lui, dar de departe, am sesizat ca distanta dintre noi ramanea constanta , deci si el avea aceiasi viteza cel putin ,si m-a surprins ca redus viteza asa de tare, cand a vazut politistii.
Eu veneam din spate serios, adica cu 70-80 la deal, dupa o coborare, daca se poate numi. Omul a vazut indicatorul de 40 de km si politistul si a redus puternic si a dat semnalul respectiv, pe care eu pe moment nu l-am inteles.

In situatia in care, sa zicem, dorea sa opreasca acolo, pt ca padurea era mai deasa, cum au facut multi inaintea lui (tot drumul am vazut masini oprite si ocupanti cu treburi ), pentru un pisu', eu opream in spatele lui si apoi imi continuam drumul, dupa ce m-a asiguram ca s-a oprit, depaseam pe continua si ma ierta politistul, ca am depasit si il astepta pe el sa vina din padure, ca sa il amendeze pt ca l-a apucat pe fie-su treaba mica?!
Legea e lege si nu prea...si ghinionul meu a fost sa fiu in situatia asta convenabila pentru politisti.

In cazul in care politistul considera ca nu vrei sa semnezi procesul il pune pe unul sa semneze cum ca s-a facut acest proces verbal, in calitate de martor asistent.

This post has been edited by george_slz: 21 Jul 2009, 16:18

--------------------
+
adi_ar
post 21 Jul 2009, 16:37
Post #72

QUOTE(george_slz)
Ei trebuie sa semnaleze autoritatilor competente locurile periculoase, in schimb ei cred ca trebuie sa dea amenzi si sa constate efectele unor astfel de locuri cu pericol ridicat!

Daca acolo era linie continua inseamna ca au sesizat autoritatile (Administratia Drumurilor) iar acestia au marcat si semnalizat corespunzator. N-o mai da intoarsa!

@Madriann:
Ai dreptate, nu exista o ierarhizare a legilor iar daca nu ai un martor, ramane in coada de peste.
Nu ramane decat consemnarea situatiei in PV, ceruta cu calm si ferm.
Daca vi se refuza consemnarea, refuzati politicos sa semnati PV!!! Asta ar obliga politistul sa opreasca un martor pentru a se consemna ca refuzati semnarea iar acesta ar deveni si martorul dvs.!
Apoi as recomanda sugesita lui Klaus referitor la accidente: Fotografii la fata locului din care sa reiasa locul (cea mai apropiata borna+autoturism propriu) si fapta ilegala a celui care a oprit in loc intezis, obligandu-te la o manevra cu incalcarea legii (auto propriu tras in fata celui care sta in loc ilegal), urmate de contestatie + o mica plangere impotriva politistului respectiv.
Toate astea fara cearta cu politistul ca nu obtineti nimic!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
george_slz
post 22 Jul 2009, 15:03
Post #73

Membru autentic

Am renuntat sa mai contest PV pt ca nu am sanse de castig. Se va invoca incalcarea pastrarii distantei de mers si tot nu o scot la capat in instanta ,doar reusesc sa aman verdictul. Faza e ca toti calcam linii continue, insa unii dintre noi mai avem si ghinion, pt ca politistii au o norma la permise.
Cumpar bicicleta! Astept oferte pe PM!!!

--------------------
+
cj98czh
post 22 Jul 2009, 15:12
Post #74

Membru de la Cluj ...

From: Cluj-Napoca

Acuma alta intrebare.... daca te opreste politistul sa semnezi in calitate de martor... ce se intampla daca refuzi?

Am un amic care a semnat ca mortor in Valcea si a fost chemat ca mertor la proces... exact ce lipsea ... drumuri si pierdere de vreme...

--------------------
Mazda 3 Zoom-Zoom 2018
+
klaus
post 22 Jul 2009, 15:19
Post #75

步步

Nu se intampla nimic, nu esti obligat sa semnezi ca martor.

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
george_slz
post 22 Jul 2009, 18:25
Post #76

Membru autentic

Acum eu mai vin cu o precizare. La momentul respectiv si eu si "prietenul" stiam ca pt succes in instanta, trebuie sa treci in PV obiectiuni si sa semnezi ca sa intri in posesia PV ca sa poti initia contestatia. Insa avocatul care m-a convins de inutilitatea contestarii PV, pe care l-am semnat, si in care s-a consemnat obiectiunea mea, mi-a spus ca un PV fara obiectiuni si fara semnatura + un prieten care sa declare acelasi lucru, in calitate de martor, au sanse mai bune de castig, pentru ca se poate usor invoca nerespectarea procedurii(se poate declara simplu ca nu s-a permis obiectarea constatarii), caz in care judecatorul constata lucrul asta, si declara PV null.
Ei bine aceasta parere este total opusa parerii generale, formata chiar de catre politistii "vedetosi" pe la posturile TV, care spun ca e musai sa scrii obiectiuni+ semnatura ca sa ajungi mai usor in instanta....aparent degeaba pt ca pierzi daca nu ai dovezi solide, poze si martori.

Atentie ca NU dau cu paru, spunand lucrurile astea! Nu am multe idei clare legate de legislatie(am doar cateva fixe si gresite), asa ca lamuriti-ma daca e altfel situatia, pt ca o sa tot raman fara permis in urma zelului unor dobitoci.

This post has been edited by george_slz: 22 Jul 2009, 18:27

--------------------
+
klaus
post 22 Jul 2009, 23:08
Post #77

步步

Semnezi de luarea la cunostinta a continutului PV-ului, nu confirmi ca nu ai avut obiectiuni. Si este adevarat, un PV fara obiectiuni scrise + martor ca ai avut obiectiuni poate conduce mai usor la anularea PV-ului.
Daca nu semnai PV-ul si asteptai o luna sa ti-l trimita ca apoi sa-l contesti,, stateai tu 15 zile fara carnet, iar daca iti da dreptate instanta, pe nedrept?
Sau nu ti-l trimiteau deloc, si contestai executarea cand intrai la un moment dat in posesia lui, tot asa, stateai cu ochii-n soare?
Si daca nu aveai PV-ul, acum ce ai fi contestat?

--------------------
+
PhilipMorris
post 23 Jul 2009, 12:17
Post #78

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Off topic (oarecum). Cunosc pe cineva care obisnuieste sa scrie ca si obiectii "Mi se pare ca politistul degaja un miros puternic de alcool si are un comportament agresiv". Il si tine, dar o si face. Personal cred ca ai mai multe sanse de castig daca scrii obiectiuni care sa dea de gandit smile.gif
Avocatul care te-a sfatuit iti e prieten?

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
adi_ar
post 23 Jul 2009, 13:15
Post #79

Ha, ha ... hai ca nu te cred! wink.gif

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
namidee
post 23 Jul 2009, 15:16
Post #80

Membru autentic

From: Frankfurt

N-am luat nicio amenda inca, asa ca nu pot sa bag mana in foc, dar pe aici se tot scrie ca politistul e cel care scrie obiectiile in PV si nu contravenientul. Mai precis, ii spui politistului ce sa scrie acolo si el consemneaza. Ma indoiesc sa scrie de bunavoie acolo "miroseam puternic a alcool"... Chiar nu stiu ce-ar putea face politistul in situatia asta, poate sa-si puna singur etilotestul si sa scrie si rezultatul in PV? smile.gif

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
PhilipMorris
post 23 Jul 2009, 16:24
Post #81

dependent de internet banking

From: Where the streets have no name

Cu riscul de a deveni off, la sfarsitul completarii PV politistul te intreaba daca ai ceva obiectii. Daca ai, le faci la sfarsitul completarii acestuia. S-a vehiculat ceva vreme in urma despre o obiectie a unui cetatean care a scris in PV despre ce moaca are politistul, nu vreau sa dezvolt. (acesta a si semnat)
Ideea este ca esti liber sa consemnezi orice ti se pare suspect sau care ti-ar putea da castig de cauza in cazul unui eventual proces.
Adi, cat despre chestia in cauza, vb serios smile.gif

--------------------
MK2 Black panther, sexiest hatchback ever TiVCT
Dacă vrei să iti arati superioritatea și ți-e rușine ca nu intelegi cuvintele potrivite, posteaza un link.
+
Marian66
post 23 Jul 2009, 17:16
Post #82

Membru autentic

From: Bucuresti, Pantelimon

QUOTE(george_slz @ 22 Jul 2009, 19:25)
Acum eu mai vin cu o precizare. La momentul respectiv si eu si "prietenul" stiam ca pt succes in instanta, trebuie sa treci in PV obiectiuni si sa semnezi ca sa intri in posesia PV ca sa poti initia contestatia. Insa avocatul care m-a convins de inutilitatea contestarii PV, pe care l-am semnat, si in care s-a consemnat obiectiunea mea, mi-a spus ca un PV fara obiectiuni si fara semnatura + un prieten care sa declare acelasi lucru, in calitate de martor, au sanse mai bune de castig, pentru ca se poate usor invoca nerespectarea procedurii(se poate declara simplu ca nu s-a permis obiectarea constatarii), caz in care judecatorul constata lucrul asta, si declara PV null.
Ei bine aceasta parere este total opusa parerii generale, formata chiar de catre politistii "vedetosi" pe la posturile TV, care spun ca e musai sa scrii obiectiuni+ semnatura ca sa ajungi mai usor in instanta....aparent degeaba pt ca pierzi daca nu ai dovezi solide, poze si martori.

Atentie ca NU dau cu paru, spunand lucrurile astea! Nu am multe idei clare legate de legislatie(am doar cateva fixe si gresite), asa ca lamuriti-ma daca e altfel situatia, pt ca o sa tot raman fara permis in urma zelului unor dobitoci.
*

are mai multe sanse unul nesemnat, pt ca nu s-a respectat procedura? si daca la "obiectii (se completeaza de catre ag. constatator)" politistul scrie "contravenientul refuza sa semneze"? cum sa contesti ca e nesemnat daca TU nu l-ai semnat? daca el nu iti dadea sa semnezi, si reuseai cu martori sa demontezi faptul ca politistul a consemnat ca nu vrei sa semnezi ... altceva

--------------------
Dacia / Smart Logan VAN / ForTwo 2009
+
cpcro
post 24 Jul 2009, 19:50
Post #83

Membru autentic

salut. va supun spre analiza urmatoarele aspecte. in data de 06.07 mi-a fost suspendat permisul pt. 30 zile, depasire pe linia continua spunea nenea militianul. in pv-ul incheiat in data de 06.07 spuene ca am comis fapta pe 07.06 iar la numarul masini cu care circulam scrie auto renault CT, si atat. descrie fapta ca fiind depasire cu incalcarea marcajului longitudinal continuu, dar citeaza din og depasirea coloanei care sta la semafor sau la calea ferata. nu are poze, m-a vazut in oglinda. nu a specificat zona exacta unde am comis-o, a dat doar un nume de strada pe care exista sectoare cu linie dubla continua, linie simpla intrerupta si linie dubla intrerupta. am facut contestatie, astept prima infatisare. am sanse sa scap?

--------------------
renault laguna 2 break 1.9 dci 120 cp 2002 privillege carminat - ct xx afc
+
R19/16v
post 24 Jul 2009, 19:52
Post #84

Oldschool Member

From: Ploiesti

Ai depasit linia continua?!

Lasa romanismul si accepta-ti pedeapsa cu demnitate!!

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
cpcro
post 24 Jul 2009, 19:55
Post #85

Membru autentic

pai de unde sa stiu unde este linie continua si unde nu. sunt mai multe marcaje suprapuse.

This post has been edited by cpcro: 24 Jul 2009, 19:55

--------------------
renault laguna 2 break 1.9 dci 120 cp 2002 privillege carminat - ct xx afc
+
adi_ar
post 24 Jul 2009, 22:07
Post #86

Cum ai argumentat contestatia?

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
klaus
post 24 Jul 2009, 22:14
Post #87

步步

vorba lui adi, in functie de cum suna contestatia ta, ai sau nu sanse.
In genere ceva sanse ai avea.

--------------------
+
Madriann
post 25 Jul 2009, 08:51
Post #88

Membru autentic

Scaneaza PV si plangerea (poti sterge datele personale) si posteaza-le aici. Pe urma vedem ce si cum. Cand ai prima infatisare?

--------------------
+
Maskatu
post 25 Jul 2009, 10:49
Post #89

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

QUOTE(cpcro @ 24 Jul 2009, 20:55)
pai de unde sa stiu unde este linie continua si unde nu. sunt mai multe marcaje suprapuse.
*

Dar tu stii cand este verde la semafor si cand este rosu? Tu nici nu esti sigur daca ai depasit linia continua sau nu. Daca ai fii condus prudent si corect (legal) fara a incalca regulile, erai sigur pe tine. Din posturile tale nu reiese asta. Daca spui ca "de unde sa stiu unde este linia continua si unde nu" este clar ca nu esti sigur pe tine, deci poate ca ai trecut peste linia continua sau poate nu.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
adi_ar
post 25 Jul 2009, 10:56
Post #90

Eu cred ca se refera la localizarea facuta de politist in PV iar formularea face parte din "pregatirea" contestarii.
Ca a depasit intr-o zona unde era interzisa manevra, cu sau fara linie continua desenata pe asfalt, stie el foarte bine!

--------------------
iGO 9.6.29.357899
+
6 Pages < 1 2 3 4 5 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 13th July 2025 - 07:52
Forum Renault