Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
IRONICK |
![]()
|
||
![]() - Group: Members Posts: 22.606 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
||
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|||
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ca nu... dar am o urma de speranta
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
daca ar pune tot ce ne dorim noi acum pe ph2 , ph3 n-ar mai exista =))
|
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
care este logica totusi? traditie? e atat de greu sa puna claxonul ala pe volan??? sau e adaptat romanilor? claxon + flashuri?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Adevarul e ca fara claxon pe volan nu se mai poate domle nu se mai poate!
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
e vorba ca intr-o situatie de urgenta tre sa ti mana pe volan nu o mana pe volan si una pe claxon. EX: iti sare un caine in fata pe langa manevrele de evitare dai si claxon ca sa se sperie si sa o ia la fuga.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.606 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Daca este sa ma intrebi pe mine ... eu il vreau din obisnuinta, nu de fite. Pana la Logan am condus numai masini cu contact pe volan. Si imi este greu sa ma obisnuiesc cum vrea Dacia sa fie ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
@blak2oo8: Si care e diferenta? Ca o mana tot ocupata cu zgomotul va fi.
In fine, asta sa fie problema de rezolvat, ca in rest vad ca nu prea s-au omorat cu rezolvarea problemelor adevarate. This post has been edited by vijelie: 9 May 2008, 16:18 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
un deget e deajuns, cel putin la clio mergea. si ambele maini miscau volanul. In comparatie cu logan o mana chiar trebuie sa fie pe claxon si una sa controleze volanul. Sa nu zic de cate ori am apasat ca prostu, ce-i adevarat, airbagul.
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
vijelie |
![]()
|
Da, recunosc ca ai dreptate, eu sunt cioban si dau cu pumnu', de-aia mi se parea fix la fel
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
parca erai relaxat
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(vijelie @ 9 May 2008, 17:03) Eu sunt optimist de felul meu ![]() Nu contest ca se poate sa apara si cateva minusuri (mai ales la pret/dotari/nivele de echipare), dar sunt sigur ca vor fi mai multe plusuri decat minusuri, astfel incat sandero/logan facelift vor fi peste loganul clasic. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
vijelie |
![]()
|
Cand traiesti intr-o tara ca Romania si dai salariul pe un an pe o masina, eu zic ca cel mai bine e sa fii nu optimist, nici pesimist, ci constient.
LE sunt relaxat, nu sedat ![]() This post has been edited by vijelie: 9 May 2008, 16:28 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pai uite asta incerc eu sa fac, sa ma informez foarte bine inainte de a lua o decizie. Citind pe forum, facand apoi si drive test, punand in balanta si sper ca decizia sa fie una fericita.
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Eu chiar nu inteleg febra asta cu claxonul pe volan, mie personal chiar imi convine asa cum e acum, am ambele maini pe volan si apas cu degetul mic pe claxon. Mi se pare invers ca daca ai claxon pe volan trebuie sa iei o mana si sa apesi pe volan.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Daca aveai claxon pe volan puteai apasa cu degetul mare (de la orice mana)
![]() Pe mine nu ma deranjeaza absolut deloc claxonul asa cum e el acum, sunt obisnuit de pe DSN si chiar daca nu as fi, m-as acomoda imediat. Oricum nu obisnuiesc sa claxonez foarte mult. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Nu stiu, cred ca e si chestie de temperament, am vazut pe cineva apasand claxonul, pe volan cu podul palmei! Repetat si cu sete!:)
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
eu cred ca vad ceva dar nu sunt sigur ca vad bine astfel rugamintea mea este ca cei in tema sa ma lamureasca si pe mine cam ce versiune poate fi aceasta:
Attached thumbnail(s) LoganClubMCV01.jpg ( Size: 114.41k ) Number of downloads: 969 |
--------------------
/
/
/
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Te referi la izolatia de pe capota ? sau la ce ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Motorul este 1,6 16 v si pare o versiune mai ieftina, adica nu laureate sau prestige...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
daciafan |
![]()
|
ma refer la faptul ca vad un motor 1.6 16v pe o versiune inferioara de echipare, as risca chiar sa afirm ca e cea mai slab echipata versiune adica ambiance
in concluzie motorul 1.6 16 v va fi disponibil incepand cu aceasta versiune de echipare |
--------------------
/
/
/
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Este un MCV Ph 2 cu motor in 16 V ,nimic nou daca te referi la motorizare.
Daca zici ca are enjoliveur cromat dar nu are proiectoare si jante de Al,nu poti sa judeci acum versiunile care vor aparea deoarece acestea sunt preserii care nu vor fi comercializate. Cu enjoliveur calandru negru =E0 ,vopsit in culoarea caroseriei = E1 ,iar cromat = E2 |
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
E un eMCeVe. Deja ma incalzeam ca mi-au fost ascultate rugaciunile sa fie disponibile toate motoarele pe toate versiunile.
Si parca se vede ca acceleratia e tot pe cablu ![]() This post has been edited by Bulldog: 9 May 2008, 20:59 |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Claxonul va fi unde a fost si pana acum.La masinile la care actionarea claxonului este pe volan,acea "trompeta" este pe volan,nu pe maneta de actionare a luminilor.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
daciafan |
![]()
|
QUOTE(banutu @ 9 May 2008, 20:33) Este un MCV Ph 2 cu motor in 16 V ,nimic nou daca te referi la motorizare. Daca zici ca are enjoliveur cromat dar nu are proiectoare si jante de Al,nu poti sa judeci acum versiunile care vor aparea deoarece acestea sunt preserii care nu vor fi comercializate. Cu enjoliveur calandru negru =E0 ,vopsit in culoarea caroseriei = E1 ,iar cromat = E2 cum adica preserii ? nu vor fi comercializate? da` ce, le fabrica doara sa de amorul artei? This post has been edited by daciafan: 9 May 2008, 21:52 |
--------------------
/
/
/
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Probe, teste pentru presa, instructaj personal, etc. Preserii.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
banutu |
![]()
|
![]() membru cu bani Group: Members Posts: 494 Joined: 12 October 06 ![]() |
Corect. Reglaje utilaje,dexteritate operatori....Se fac aprox. 200 buc. din care nu se va vinde niciuna.
|
--------------------
DACIA
LOGAN /Megane 3
2006/2011
- AG-00-!!! Membru
|
|
daciafan |
![]()
|
|
--------------------
/
/
/
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Ai raspunsul in precedentele doua postari.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cred ca de fapt el intreba ce se intampla cu ele dupa toate testele, probele, etc. Banuiesc ca le tin in continuare pentru niste sarcini asemanatoare, sau le folosesc angajatii prin uzina.
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th June 2025 - 19:26 |