Noul Logan 2009, poze spion
![]() ![]() ![]() |
Noul Logan 2009, poze spion
Stefan |
![]()
|
||
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Bulldog @ 9 May 2008, 01:44) Bun, dar sper sa nu le dea cu taraita, ca la Sandero, adica motoare diesel la toamna E o vorba, sper .... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 30 Apr 2008, 14:05) Chiar si mcv-ul are f2 un pic mai tarziu. Si arata bine ... PS. Asta-i o noua tema pentru baietii aia "jmecheri" care fac poze. Sa vedem daca au cu ce ... ![]() Uite că ceilalți sunt mai conșttincioși la teme… LoganClubMCV01.jpg LoganClubMCV02.jpg LoganClubMCV03.jpg LoganClubMCV04.jpg LoganClubMCV05.jpg LoganClubMCV06.jpg Cam astea sunt noutățile … This post has been edited by Squirrel: 9 May 2008, 13:39 |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
eu unul as fi super ofticat daca acum sau in urma cu maxim 2 luni am luat un logan si dupa putin timp sa apara modelul imbunatatit...
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Eu am luat unul la sf lui februarie. Stiam ca apare faceliftul, dar pana intram in posesia lui ajungeam prin iulie. Cand eu deja voi fi mers cu cel de acum vreo 50.000 de km.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Squirrel @ 9 May 2008, 14:38) Uite că ceilalți sunt mai conșttincioși la teme Un pic cam tarziu.Si in caz ca nu ati observat, inca mai este cablu la acceleratie. Nu ca la ... Sandero. This post has been edited by IRONICK: 9 May 2008, 13:58 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AndreiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 August 07 ![]() |
De motoare noi nu se stie nimic ?
un dCi cu i si c rosu ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Confort
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Era bine daca ascundeau si la MCV carligu' ala. In alta ordine de idei e bine ca se trece la noul look acum si la MCV, ceea ce inseamna ca probabil ca se va intampla trecerea aceasta pe toata gama de modele de acum (adica si VAN si pick-up). Nu cred ca va face sa sara pretul treaba asta, pentru ca probabil modificarile vor fi minore (noul calandru + faruri si consola centrala in noua forma), bordul va ramane monocrom iar alte zorzoane nu vor fi prezente.
This post has been edited by minny: 9 May 2008, 14:59 |
--------------------
------
------
------
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
pick-up-ul abia a fost lansat... cred ca vor avea multe multe neplaceri din partea clientilor. poate le vor oferii cadouri sau reduceri la viitoarele achizitii?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
laurt |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 18 March 08 ![]() |
apare si face-lift-ul anul asta pana la urma? in vara poate? imi place cum arata, l-as astepta sincer.
|
--------------------
Dacia
Supernova
Confort
|
|
sonykel |
![]()
|
![]() Actualmente Ing. Group: Members Posts: 1.281 Joined: 30 June 05 From: Constanta ![]() |
ce urat arata mcvul cu bariile vopsite integral
![]() ![]() |
--------------------
DACIA
Logan MCV
2007,1.6 16v,Laureate Full,7series,Gri Platine
- CT-87-SNK Hai,stai un minut langa mine,o zi cu mine
Si-o sa vezi cum si de ce este mult mai bine Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu puteau sa le faca asa de la inceput? Cred ca iesea masina anului 2005.
Si ce frumos era sa te urmareasca politia prin Chitila cu un Logan asa dragut. Apropo, nu le schimba si politistii, sa fie in ton cu moda? |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
rtBK |
![]()
|
ai rabdare, maine poimaine vezi ' flota dacia logan de vanzare '
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ironick, pai nu era vorba ca Sandero se lanseaza numai cu motoarele 1,4 si 1,6 MPI, urmand ca dieselurile si 1,6 16v sa apara pe parcurs? Am zis "la toamna" cu optimism chiar, tinand cont ca la Logan a trecut ceva vreme pana la lansarea motorizarilor dci.
Dar la Logan facelift, tinand cont ca e doar facelift, sper sa aiba toate motoarele din start. Si inca ceva (dar deja imi doresc prea multe): motorul de 1,6 16v si pe alte versiuni, nu doar pe cea de top. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
No, bun ii, bun ii... Da cu spatele ala... Parca arata bine cel vechi (MCV - ca sa vorbim de acelasi lucru). Bara aia spate toata vopsita (sau e chiar din tabla??) si ochii de pisica aia mici, mici, mici... Parca erau un pic mai armonioase liniile in spate inainte.
Interior + fata sunt OK. Mai mult interiorul, care e mult mai reusit de data asta. Fata ar fi putut fi mai bine conturata, zic io, in zona de jos, la luminile de ceata. Multumim celor care s-au straduit sa pozeze, stim ca nu e usor. ![]() Sa traiti, baieti! |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
La comenzile climatizarii s-au rezolvat o serie de probleme fata de vechiul Logan:
buton AC mai aratos, comanda recirculare mai discreta(nu de parca ar comanda "portile de fier I), sensul comenzii ventilatorului a devenit "normal". Dar ceva totusi nu imi place: comenzile temperaturii si ale voletilor de distribuire a aerului sunt iesite mai in afara, arata ca butoanele unui aragaz. In rest, faceliftul arata foarte bine, sincer nu ma asteptam la atatea modificari. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
ursache_george |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 6 May 07 From: Iasi ![]() |
Revin la faza cu lampile pentru mersul inapoi. Interesant ca sticla sa fie de culoare rosie iar lumina sa fie alba. Oricum, mai sunt si altii care au incercat si au reusit in mare masura sa faca triplele in asa fel incat masina sa nu arate "chioara" si sa fie simetrie.
![]() Felicitari celor de la dacia ca au reusit sa faca sa se discute despre logan cu alti ochi. Dupa parerea mea, primul logan a fost mai mult "horopsit" si criticat. Dar dupa cum se vede...tot raul inspre bine. This post has been edited by ursache_george: 9 May 2008, 15:24 Attached thumbnail(s) 397.jpg ( Size: 50.27k ) Number of downloads: 291 |
--------------------
Ex. Renault
Laguna
1994 RT. acu am vw polo 2001, 1.0 i
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mie imi e ciuda ca prin toate pozele vad numai bord bicolor si ceasuri albe, e prea baltat, vreau unul all black
![]() @IRONICK Sandero pe benzina va avea acceleratie(ambreiaj) fara cablu? Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Bulldog @ 9 May 2008, 16:17) arata ca butoanele unui aragaz Daca le faceau rotunde, nu mai dadea impresia asta. Necesita si modificarea comenzilor in blocul de climatizare, deoarece este necesara o forta mai mare pentru rotire la butoane rotunde. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Interesant Loganul restilizat, dar parca modelul actual este mai barbatesc
![]() Sper sa existe si o versiune pe negru, ca daca o sa fie o masina albastru mineral cu bord in 2 culori si cadrane albe cu portocaliu deja e cam sorcova. Imi place mult volanul, arata bine,parca este cel de pe Clio dar stema aia Dacia da mai bine. This post has been edited by Misu Cartus: 9 May 2008, 15:23 |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 9 May 2008, 16:18) IRONICK Sandero pe benzina va avea acceleratie(ambreiaj) fara cablu? Uite o poza cu Sandero 1.6 16v Hi-Flex in Brazilia ...fot358_38511.jpg ( Size: 103.29k ) Number of downloads: 582 This post has been edited by IRONICK: 9 May 2008, 15:26 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Si cele cu 8v? vreun zvon ceva?
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
IRONICK |
![]()
|
Si la ce sa iti foloseasca?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
strang informatii sa ma hotarasc daca merita sau nu sandero (info tehnice, urmate de preturi, dotari si drive test).
Daca ar avea acceleratia si ambreiajul fara cablu ar fi un + in opinia mea ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Misu Cartus |
![]()
|
Poate o sa importe si niste bioetanol
![]() |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Andy_ACS @ 9 May 2008, 16:35) strang informatii sa ma hotarasc daca merita sau nu Asteapta sa faci drive-test si atunci iti formezi impresia cea mai buna. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Ai dreptate, asa m-am gandit si eu, pana atunci vreau sa aflu mici modificari tehnice (plusuri) fata de un Logan clasic. Nu numai comportamenul rutier conteaza, anumite buguri reparate (cablul de acc si ambreiaj se cam incadreaza, alaturi de sonda de marchearriere, aparatoare roti spare, scurgeri de ulei la distributie!!!, etc).
Acum a intrat in discutie si Logan facelift alaturi de Sandel ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dar minusurile nu te intereseaza?
Ca or fi si din astea, zic eu. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
poate au pus si ei claxonul pe volan
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Misu Cartus |
![]()
|
Mie ca minus mi se pare faptul ca desi are inaltimea Loganului, este mai scurta, ceea ce o sa para ciudat.
|
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th June 2025 - 14:14 |