Aparat spalat Masina
![]() ![]() ![]() |
Aparat spalat Masina
daciafan |
![]()
|
||
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
/
/
/
|
|||
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@motanel pufos, daca ai avut 9500E sa iti cumperi Logan, nu mai ai 8-9Lei sa o duci la o spalatorie profesionista? Acuma zi si tu, ii mult 9Lei. Adica mai bine te chinui cu galeti, burete, aparat de spalat, curent ... pentru ce? Pentru 9Lei?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Unde puii mei speli tu cu 9 lei?
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
peste tot, aici e 8 lei pretul pietei si 10 lei la spalatoriile de smecheri(adica la alea unde se uita stramb daca te duci cu Loganul)..la exterior ma refer. Si nu e un tigan intr-o curte cu o galeata si un burete, ci cu pompe, spuma activa, tot tacamul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Feb 2008, 19:51) merita sa faci toata tigania asta in parcare cu pompa , butoaie, galeti etc pentru a nu mai merge la spalatorie? Eu zic ca nu, dar in Romania unde se face gratar la coltul blocului, si se usuca rufele pe o sarma intre 2 pomi in fata blocului nu ma mai mira nimic. Teoretic e ilegal asa ceva, practic Dzeu cu mila...cum citesc mai sus, daca spala si altii nu se mai cunoaste unul in plus... deacord cu tine cu toate ca pe la capitala preturile sunt cam duble .... si eu prefer sa spala masina de zi cu zi la spalatorie - cu toate ca si aciolo se pierde vremea la greu .... imi afectez mini 1,5 h ptr treaba asta dar de obicei mai fac si altceva (manac, citesc, etc) in acest timp eu folosesc aparatul doar la tara .... in curtea proprie si personala si ptr mijloacele de transport care rar calca pe asfalt ... ce sa mai spun de oras |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
Hai sa-ti raspund eu de ce mi-am luat aparatul asta de spalat cu presiune. Pe langa placerea de a face ceva cu manuta mea si de a admira rezultatul dupa aceea la mine in curte, la aer, cu o bere alaturi si fica-mea trecand prin firul de apa care iese printr-un por al furtunului de gradina si distrandu-se, am vrut sa ma scutesc de pumni in oo dupa fiecare spalare la o spalatorie "profesionista" si de dezamagirea aferenta, de cei 20 de lei aruncati (da, efectiv aruncati pentru ca nu aveam nici o satisfactie dupa...). Daca faci o socoata, la 25 de spalari am amortizat cheltuiala. Si nu mai vad zone murdare, apa in masina, si altele pe care nu mai am chef sa le mentionez acum... De aia!
P.S. 20 de lei inseamna in Timisoara interior + exterior + bacsis inutil This post has been edited by Victorine: 25 Feb 2008, 23:22 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
bine zis Victorine!
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Feb 2008, 21:19) peste tot, aici e 8 lei pretul pietei si 10 lei la spalatoriile de smecheri(adica la alea unde se uita stramb daca te duci cu Loganul)..la exterior ma refer. Si nu e un tigan intr-o curte cu o galeata si un burete, ci cu pompe, spuma activa, tot tacamul. Eu am fost de curand si 15 lei exterior si 15 lei interior (30 per total asta in Bucuresti), si plin de oameni negri de imi era frica sa las stingatoru in masina, plus de alata nu s-au apucat baietii de interior pana nu mi-au dat casetofonu la maxim dupa ce au gasit un post cu manele ![]() P.S. Sa nu mai zic ca dupa ce am ajuns acasa ca nu au uscat-o calumea si nu au sters-o si au ramas dungi pe ea pe geamuri, silicon "de unde?" sau te mai costa 2-3 lei + ca trebuie sa le dai si lor ceva, ce naiba" asa ca de banii aia imi iau un aparat si gata cu un tovaras fac treaba si la spalatorie ma duc odata pe an cand trebuie sa o fac pe dedesubt ca stiu una automata care spala si pe sub masina si e 15 lei. |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
motanel pufos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 14 September 06 ![]() |
Daca ai fi citit primul post ai fi vazut ca am fost la spalatorie si erau asa de plictisiti oamenii aia ca au reusit sa spele doar 3 masini de la ora 12 la ora 13. Intr-o spalatorie unde in vremurile ei bune spala cam 5 masini la 15 min sau chiar si mai repede. Deci dupa o ora de asteptat si pierdut timpul si inca vreo 20 de masini in fata m-am hotarat sa imi spal masina cu mana mea pentru ca as mai fi stat inca o ora sau 2 pe acolo. Dupa ce as fi decartat vreo 25 de lei domnilor care spala masina.
Daca as fi avut eu aparatul meu de spalat as fi terminat in max 20 de min. Plus ca mi-o faceam cum vroia sufletelul meu. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
Dar vreau sa stiu si eu daca gasesc unu care trage din galeata si unde pe la 100 lei tot ce am gasit este unu de la Praktiker la 209 lei si nu stiu daca trage din galeata si mi se pare si putin scump, sunt dispus sa dau intre 100 si 130 pe el. Mai stiti si voi alceva in afara de Brico si Praktiker cu preturi mai accesibile?
|
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca gasesti un aparat din ala nou la 100 ron, indiferent daca trage sau nu din galeata, sa ne anunti si pe noi.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
un aparat este excelent dar pt la curte sau pt cine sta la parter, de exemplu. Ca sa ma cert de fiecare data cu vecinii pt apa si curent eu zic ca nu se merita iar ca sa-l "plimb" cind ma duc la tara sau sa ma rog de prieteni.... Asa cu 2 galeti, la mizerie normala, sau 3 galeti, la ceva mai mult, rezolv pb, ca de obicei, in parcare (stiu ca-i ilegal). O data pe an sau la ocazii f speciale o duc la o spalatorie cunoscuta unde chiar fac treaba. M-ar interesa in schimb sistemul ala gen pompa de mina cu galeata, cu perie. I se facea reclama mai demult la tv dar nu am vazut prin magazine. Stie cineva ?
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
motanel pufos |
![]()
|
Cel mai ieftin care l-am vazut a fost o chinezarie la 150 in carrefour colentina. Dar nu mi-a inspirat incredere. Oricum as da si vreo 300 lei ca dupa 20 de spalari tot isi scoate banul.
|
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai e un aspect. La noi baiestii fac economie de sampon din ala auto, si prefera sa-ti dea cu 165431286 de atmosfere apa pe tabla. Pe mine nu ma incanta deloc ideea asta.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu inteleg de ce mai spalati masinile, ca in maxim 24 de ore nu se mai vede ca-i proaspat spalata. O data vara si de 2 ori iarna, e de ajuns... parerea mea
![]() Am spalat eu masini iarna, e o reala placere, intradevar ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(zanga @ 25 Feb 2008, 21:01) QUOTE(b64chr @ 25 Feb 2008, 21:16) Unde o spal eu, costa 7Lei, spalare profesionita, spuma intr-adevar ACTIVA, sters geamurile cu solutie de geamuri interior si exterior, si curata anvelopele cu spray. Si asta la 7Lei. Pentru taximetristi e 5Lei toata treaba asta. This post has been edited by AR-18-MOS: 26 Feb 2008, 16:36 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Daca la Arad e 7 lei, si la Deva 8, cu cat de duci mai spre est e mai scump...ca le da mana, lumea are bani p'acolo.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La Brasov cel mai ieftin e pe la benzinarii unde o speli singur 5 lei - 3 minute, dar e cam degeaba. In rest 25-30 de lei interior si exterior
![]() O fi mult, dar este necesar. Daca ti masina fara sa o speli mai mult de 2 luni nici nu ii mai recunosti culoarea ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
@argon, de fapt si in Arad pretul este pe la 8-9Lei, dar trebuie sa stii la care spalatorie sa mergi. Ca la alea de 9Lei, merg numai aia cu masini scumpe. Apropo, in Arad, interior+exterior=15Lei.
![]() @shush, 2 luni nespalata? ![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pai murdara e si la 2 zile dupa ce o speli
![]() Eu o spal o data pe luna ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
ceea ce cauti este aparat de spalat la presiune, am gasit azi in Metro la 250 ron, cred ca o sa imi iau si eu unul, dar... ce ar fi (sa mai vorbit si in alt topic) sa cautam toti un loc sa ne spalam masinile si sa cumparam sampon cu spuma activa aparatul cu pricina si restul de solutii ?
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
motanel pufos |
![]()
|
Si aparatul ala din metro stie sa isi ia si singur apa ? Dintr-un recipient ?
Eu o spal cam o data pe luna. E bine sa nu fie lasata cu mizerie multa pe ea ca ataca vopseaua. Mai ales daca mergi in ploaie si iti sare apa de pe jos de la cei din jur pe masina. |
--------------------
Logan
Laureate
2006 1.5 DCI
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 26 Feb 2008, 16:04) Eu nu inteleg de ce mai spalati masinile, ca in maxim 24 de ore nu se mai vede ca-i proaspat spalata. O data vara si de 2 ori iarna, e de ajuns... parerea mea ![]() Am spalat eu masini iarna, e o reala placere, intradevar ![]() pai ... nu pe exterior e jalea mare .... cu toate ca si acolo e bai ... ca mai trebuie sa ma frec de masina .. si ma fac tot una pe haine eu o spal saptamanal .... dar mai ales ptr interior .... ca nu suport sa-o vad jegoasa in interior QUOTE(argon @ 26 Feb 2008, 17:44) Daca la Arad e 7 lei, si la Deva 8, cu cat de duci mai spre est e mai scump...ca le da mana, lumea are bani p'acolo. parca se simte asa ... o adiere de invidie&frustrare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Luati-o ca pe un sfat: montati un filtru de particule(sau de nisip) pe furtunul care alimenteaza cu apa aparatul.O sa ramaneti uimiti cat nisip si alte chestii solide contine apa "potabila".
Filtrul( carcasa lui +elemetul filtrant care se poate schimba) costa aprox 40 de lei,dar prelungeste viata aparatului de curatat.Se gaseste la magazinele cu produse sanitare. |
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Da' nu au din fabrica asa ceva?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
LucescuC |
![]()
|
![]() Calaret Group: Members Posts: 1.300 Joined: 1 August 03 From: Iasi ![]() |
Au o sita cu orificii nu foarte fine,unele.Altele n-au deloc.
|
--------------------
Renault , Honda
Clio symbol 1.5 dci, Transalp 600 V
2003, 1998
- GL-05-XLN, IS-80-LCG Ganditi-va de doua ori inainte de a rani pe cei apropiati!
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 26 Feb 2008, 21:42) ![]() _________ apropos de filtru, chiar trebuie, de exemplu la bateriile sanitare desfac partea aia cu sita lunar, ca nu mai curge cu presiune apa, si scot un nisip si mizerie de acolo... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
un aparat bun costa minim 800 lei.acuma depinde si cat vreti sa va tina unu
![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
cred ca lumea vorbeste pe aici de aparate "hobby" nu de aparate "profesionale"
Alea de la 800 ron in sus se duc la "profesionale" |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 09:46 |