Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
![]() ![]() ![]() |
Antifonare capotă, inclusiv blană, pedalier
dragosmanea |
![]()
|
||
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|||
Ge0rge |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 384 Joined: 23 February 06 ![]() |
Nu se potriveste si la Clio Symbol ? ca si eu caut asa ceva
|
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
2007 Buy Date: 10.04.2006
Sell Date: 19.02.2007 |
|
dragosmanea |
![]()
|
![]() DA, am Logan! Group: Members Posts: 202 Joined: 17 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cred ca exista si pentru Clio, ca si Clio are versiuni diesel. Intreaba la orice service Renault.
|
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
incearca sa intrebi de reperul 8200198038...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lau_swat |
![]()
|
![]() Membru si atat Group: Members Posts: 405 Joined: 7 September 05 From: Timisoara ![]() |
Offtopic: Pentru cei din Timisoara, care va intereseaza fonomin/vata insonorizanta, mi-a venit un balotel de la Minet, azi ma duc sa-l iau, pretul este de 2.1 RON/mp(21000 ROL), daca va intereseaza dati un pm.
|
--------------------
Renault
Megane III
dynamique 1,6 16V Ce tie nu-ti place altuia nu-i face
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
[quote=Ge0rge,31 Jul 2006, 18:30]
Este tot purfix pt. izolat ferestre ,dar mai inalt,l-am luat din Giurgiu, dar am fazut si-n Bucuresti ,langa piata Obor, la un magazin de obiecte sanitare. este moale si nu fortaza usa ,din contra ,daca impingeti de usa dupa ce o inchideti ea mai se misca unu,doi milimetri,pe cand acest cheder o tine nemiscata. Ieri am testat-o pe la 140-150 la ora si intr-adevar zgomotul este foarte redus ,nu mai spun la 120 e aproape inexistent |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
QUOTE(ygor @ 2 Aug 2006, 23:16) QUOTE(Ge0rge @ 31 Jul 2006, 18:30) Este tot purfix pt. izolat ferestre ,dar mai inalt,l-am luat din Giurgiu, dar am fazut si-n Bucuresti ,langa piata Obor, la un magazin de obiecte sanitare. este moale si nu fortaza usa ,din contra ,daca impingeti de usa dupa ce o inchideti ea mai se misca unu,doi milimetri,pe cand acest cheder o tine nemiscata. Ieri am testat-o pe la 140-150 la ora si intr-adevar zgomotul este foarte redus ,nu mai spun la 120 e aproape inexistent cati metri ti-au trebuit? am vazut ca se comercializeaza dubla astept raspuns urgent? |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Eu tot nu am gasit decat alb si maro,
Apropos cat este metrul de cel negru? nu de alta dar am de gand sa folosesc la toate 4 usi Se lipeste bine? |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
sinaxis |
![]()
|
Eu am gasit negru cu 4,6 ron metrul.
Ma gadesc ca fiind dublu, 10 metri ajung. O sa iau azi, il pun si va spun. |
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Cum adica dublu?
Unde l-ai gasit? |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
sinaxis |
![]()
|
QUOTE(Ge0rge @ 3 Aug 2006, 15:58) L-am pus astazi. 10 metri ajung nu numai la usi. Mi-a ajuns si la capota (pe marginea ei, chederul clasic e de mult la compartimentul motor). De montat s-a montat extrem de usor. Adezivul chederului pare ok. Totusi cateva nedumeriri. 1 chederul pus se freaca de chederul?! (nu stiu cum sa-i zic, minunea aceea) de la plafon. Pana cand, cat va rezista?! 2 chederul vine pe sub locasurile de scurgere a apei din usi. Ele sunt libere, dar apa unde se va scurge? Sa le tai, nu se prea merita. Sau ar trebui? Insonorizarea e super, e mare diferenta dar... sa vad cum se comporta in timp si pe ploaie! This post has been edited by sinaxis: 3 Aug 2006, 19:57 |
--------------------
tohan
stas
|
|
gonty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 298 Joined: 23 March 03 From: Iasi ![]() |
Acel cheder auto-adeziv negru l-am gasit in Iasi la Dedeman - si nu este reclama. Am cautat un astfel de cheder inca de cand aveam SuperNova si nu l-am gasit (negru). Iar firma este din Bacau din cate stiu asa ca informatia va fi de folos si bacaoanilor
![]() ![]() This post has been edited by gonty: 4 Aug 2006, 06:15 |
--------------------
Citroen
C4 2.0 HDI
2007, SX Pack
- IS96DEA
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Am cautat pe la magazinele de la Valea Cascadelor(am fost cam la 20), cei din Buc stiu despre ce vorbesc, nici macar nu au auzit de acest cheder autoadeziv
Asa ca va rog sa specificati exact unde gasiti de vanzare aceste cheder negru autoadeziv multumesc |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
dragosmanea |
![]()
|
Am gasit eu ieri, dar nu am luat ca era scump, 5lei metrul.
Pe bulevardul Duca, de la intersesctia de la Gara de Nord, la 200m pe dreapta e un magazin de sanitare. This post has been edited by dragosmanea: 6 Aug 2006, 17:41 |
--------------------
Dacia
LOGAN
Preference 1.4
- LGN
|
|
ygor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 23 April 05 ![]() |
Nu puneti degeaba cheder in partea de jos a usii ,acolo unde se inchide pe prag, caci usa nu atinge pragul si chederul e degeaba.
Chederul se gaseste dublu la 5 lei metrul (la dublu). La fiecare usa ajung 1,5m (simplu). |
--------------------
VW Jetta ,2008
Dacia 1410, 1990
Confortline, TLX
- GR-12-LCC
|
|
Uzurpy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 7 October 04 ![]() |
QUOTE(ygor @ 6 Aug 2006, 17:19) Nu puneti degeaba cheder in partea de jos a usii ,acolo unde se inchide pe prag, caci usa nu atinge pragul si chederul e degeaba. Chederul se gaseste dublu la 5 lei metrul (la dublu). La fiecare usa ajung 1,5m (simplu). ceva poze cu materialul si eventual cum si in ce fel ati montat..... daca se poate numa' ![]() |
--------------------
Dacia
1400
- B 56 MDX
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu gasit in piata Dr. Taberei 5.5 ml. Luat 5 m ajuns pentru usi. Mers 120 nu vazut diferenta. Eu dezamagit.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.558 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Eu gândit că tu nu pus bine.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
sinaxis |
![]()
|
Si eu gandit la fel.
|
--------------------
tohan
stas
|
|
strem |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Este si asta o posibilitate. Totusi am pus purfixul ca si in poza lui ygor (nici nu prea poti sa il pui altfel). Usa se inchide intr-adevar mai bine si nu mai are jocul acela la apasare. Din pacate insa nu se vad si rezultate.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Ai pus si pe partea superioara a usii? Acolo unde calca chederul de plafon.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Ge0rge |
![]()
|
In ce sens nu se vad rezultate? nu este nici o ameliorare?
La Symbol de exemplu usa fata se inchide peste o margine a usii spate si intre acestea ramane ceva spatiu, banuiesc ca si la Logan este acelasi sistem, daca acest spatiu va fi acoperit teoretic ar trebui sa fie o imbunatatire a acusticiii interioare, adica sunetele din afara sa patrunda mai greu iar la viteze sa nu se mai auda vajaiala PS: eu tot nu am gasit cheder negru,peste tot au numai alba sau maro |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
strem |
![]()
|
@klaus: pai nu am pus si pe acolo ca m-am gandit ca nu trebuie sa alterez in vreun fel zona respectiva pentru a permite scurgerea apei.
@george: au am luat de la moghioros din piata, intre piata de legume si bazar e un mic magazin de sanitare. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2005
- 1.6 Laureate
|
|
gomez99 |
![]()
|
Fan TICO Group: Members Posts: 154 Joined: 26 October 05 From: Bucuresti ![]() |
saptamina trecuta aveau cheder alb, maro si negru la un magazin de sanitare vis a vis (sic) de Spitalul Victor Babes, pe Mihai Bravu. Mai e un magazin dotat cu dastea da n-am fost acolo de mult, putin mai in urma de celalalt, imediat ce iesi din Pasaj Muncii, pe dreapta (mai are electrice si piese de mobila)
|
--------------------
Logan
Ambition 1.6
2005 Daewoo Tico AC 1999
Nu intreba ce poate face Dacia pt tine, intreaba ce poti face tu pt Dacia |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Apropo de insonorizare: pe mine m-a accidentat un altul din cauza asta mai demult. Vroia sa-si parcheze masina, si mi-a atins botul aripa din fata cu masina lui. Nu a auzit nimic (ca l-am si intrebat pe urma ca nu a auzit cum freca ?) si i-a dat inainte - rezultatul - si-a harsait toata partea dreapta a masinii de botul aripii mele.
Daca mai merge si muzica inauntru, claxoane si chestii d-astea mai auziti ? |
--------------------
-
-
-
|
|
Ge0rge |
![]()
|
Asta tine de atentie, nu de insonorizare, ar insemna ca cei cu BMW sa aibe toti masinile busite.
Mie unul mi se pare un disconfort acustic de la 100 de KM in sus si nu prea este normal |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
Ge0rge |
![]()
|
QUOTE(gomez99 @ 9 Aug 2006, 12:56) saptamina trecuta aveau cheder alb, maro si negru la un magazin de sanitare vis a vis (sic) de Spitalul Victor Babes, pe Mihai Bravu. Mai e un magazin dotat cu dastea da n-am fost acolo de mult, putin mai in urma de celalalt, imediat ce iesi din Pasaj Muncii, pe dreapta (mai are electrice si piese de mobila) Am trecut pe la respectivul magazin dar nu aveau cheder negru cauciucat ,ci era ca un burete autoadeziv, acesta nu stiu cat de mult ajuta la insinorizare Bafta |
--------------------
EX Clio Symbol 1.4
Astra H Enjoy+ 1.6 115Hp
|
cosming |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 2 November 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am facut si eu in sfarsit insonorizarea pe tabla de la locurile din fata si pe tunel lateral si partial spate.
Ca material am folosit tot o folie bituminoasa auto adeziva (cam scumpa ~67RON rola 15cmx10m) folosita la hidroizolatii de cladiri pentru colturi. Rezultatul este multumitor, au disparut anumite zgomote. Azi am gasit in sfarsit in Praktiker Cluj aluband, si am cumparat 2 role 10cmx10m. As dori un sfat(uri). Merita sa aplic peste folia bituminoasa existenta un strat de aluband? Pentru izolare fonica spate sa aplica aluband peste tot sau numai pe planseu (acolo unde nu am terminat izolarea)? Multumesc |
--------------------
Logan
Ambiance 1.4 MPI
2006 cosming
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
am pus azi niste bucati de burete la chederul usilor din fata intre cheder si tabla in dreptul oglinzii. a disparut cam 90 la suta vajaitul.e foarte bine.
am testat intre 100 cand incepea sa se auda si 160 km/h. pe la 130 incepe sa se auda ceva dar cred ca e de la antena si alte imperfectiuni.dar se aude f incet. This post has been edited by han_1.6 mpi: 13 Aug 2006, 00:49 |
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
eac |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 41 Joined: 9 June 05 From: Braila ![]() |
|
--------------------
Dacia
LGN Ambition
2005 v0.1
- BR-xx-xxx So what !?!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 01:49 |