DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

45 Pages « < 21 22 23 24 25 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe

tribunul
post 23 May 2008, 16:29
Post #661

Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal

Group: Members
From: Micul Paris

Il rugam frumos pe klaus sa stinga lumina.

--------------------
Renault "Megane" Scenic 2 2007
"Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..."
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
christopher
post 23 May 2008, 16:57
Post #662

Membru incepator

QUOTE(puiu82 @ 22 May 2008, 22:07)
Putin off-topic: dle Christopher,o parte a drive testului dvs s-a petrecut pe dn1?
M-am uitat azi la un Sandero visiniu,cu motor de 1,6 de la Otopeni pana la Baneasa.
*

Da. O parte a drive test-ului s-a desfasurat pe dn1, iar o parte in padure spre lacul Snagov...

--------------------
Dacia Sandero Laureate 1.6
+
Flamingo
post 23 May 2008, 17:29
Post #663

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(IRONICK @ 23 May 2008, 15:07)
Flamingo, tu ce nu intelegi? Trebuie sa repet ca Solenza lui este mai buna decat Sandero sau Logan?
*

Acum am inteles ideea, scuze... blush.gif

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
klaus
post 23 May 2008, 20:10
Post #664

步步

Group: Moderatori

@mikemaniack:
1. Aici e topic de Sandero, nu de Solenza vs Logan.
2. Iti inteleg dorinta de a sustine fabulospiritul solenzei, ca doar vrei sa o vinzi, ce naiba... Cum o mai vinzi tu la un pret "corespunzator" daca afla lumea care e nivelul ei adevarat?
3. Iti recomand prieteneste, pe aici pe forum sa nu mai spui brasoave si gogosi. Pe aici lumea a mai circulat cu oarece masini facute de Dacia, iar fabulatiile, povestile imaginare sau cu feti frumosi si zmei bengosi, basmele fantasmagorice, legendele urbano-imaginativo-delirante sunt depistate destul de repede. Daca tu zici ca solenza ta scartaie si zdrangane mai putin ca un logan, poate nu ar fi rau sa si mergi cu ea, nu sa o tii doar in parcare, ca pe loc nu sunt multe masini care sa scartaie.
5. De corectitudinea scrisului se ocupa gramatica. Caligrafia e arta scrisului frumos la propriu, nu la figurat.

23 May 2008, 22:56:
-----------------------------------------------
2 articole despre sandero (mai vechi, e adevarat) din AutoPlus

This post has been edited by klaus: 23 May 2008, 21:56

Attached File(s)
Attached File  Pages_from_Auto.Plus.N1019.du.18.Mars.08.pdf ( 659.51k ) Number of downloads: 92
Attached File  Pages_from_Auto.Plus.N1021.du.01.Avril.08.pdf ( 649.31k ) Number of downloads: 75

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
fabius
post 24 May 2008, 00:08
Post #665

Membru incepator

Sunt nou pe aici, dar am simtit nevoie sa imi dau cu parerea in legatura cu Dacia sandero biggrin.gif
Mie la design imi place foarte mult, si mi se pare un pas inainte fata de celelalt masini. Aduce putin cu noul ford focus din lateral.
Pertotal mi se pare o masina bunisoara, si un pas inainte pentru dacia.
Sa vedem care ii va fi pretul.

--------------------
volkswagen transporter 1990 - gl 02 wvm
+
yoncv
post 24 May 2008, 13:24
Post #666

Membru ochelarist

From: Craiova

Stiu ca sunt off-topic, dar nu pot sa ma abtin:
QUOTE(klaus @ 23 May 2008, 20:10)
Daca tu zici ca solenza ta scartaie si zdrangane mai putin ca un logan

*

Probabil ca din sutele de mii de Loganuri se poate gasi macar unul care scirtiie mai mult ca Solenta lui. icon_mrgreen.gif

--------------------
VW Jetta 2017 - dj-17-???
+
gvincentiu
post 24 May 2008, 14:58
Post #667

Membru

From: Galati

Ideea de hatchback pentru Logan o fi buna, dar estetica e jalnica. Din fata aduce cu: nissan+clio+scenic, laterale de clio, spate de opel+citroen+nissan. Proportiile, liniile caroseriei, integrarea diverselor elemente (faruri, stopuri, luneta) in ansamblul masinii sunt grotesti. Iar desfacatorul de bere pe post de sigla pune capac. Designul exterior este complet nereusit. Nu stiu care o fi consumatorul tinta, pentru cine au creat-o cei de la Renault.

--------------------
Dacia 1310 break 1998 - GL
+
aphophis
post 24 May 2008, 16:03
Post #668

Membru autentic

din fata si din lateral arata binishor. dupa gusturile mele bineinteles. din spate astept sa o vad in realitate..

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
IRONICK
post 24 May 2008, 17:06
Post #669

-

From: Romania

QUOTE(gvincentiu @ 24 May 2008, 15:58)
Nu stiu care o fi consumatorul tinta, pentru cine au creat-o cei de la Renault
Aceeasi tinta ca si Symbolu' ... radmasa.gif frumoasa masina radmasa.gif

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
daciafan
post 24 May 2008, 17:25
Post #670

/

sandero se va vinde chiar daca e urat chiar daca e scump...

--------------------
/ / /
+
aphophis
post 24 May 2008, 17:39
Post #671

Membru autentic

sandero se va vinde pt ca e ieftin, pentru ca va oferi dotari bune in banii ceruti, pentru ca se va intretine ieftin, pentru ca va fi incapatoare etc Si pt ca arata binishor. Care nu cred ca e printre motivele principale pt care se va vinde bine.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
Stefan
post 24 May 2008, 18:10
Post #672

Quite opinionated

From: Cluj-Napoca

QUOTE(gvincentiu @ 24 May 2008, 15:58)
Nu stiu care o fi consumatorul tinta, pentru cine au creat-o cei de la Renault.
*

Eu sunt consumatorul tinta. Tanar, bani putini (atat pentru achizitia masinii cat si pentru intretinere), fara chef de a-si bate capu' cu un sh, nu ma intereseaza imaginea de marca si nici estetica masinii.
Carevasazica ma si faci prost in fata pentru ca aleg masina asta. Parerea ta, desi cliseele alea cu desfacatoru nu sunt ale tale. Ai citit si tu pe undeva niste pareri si ai zis sa ne faci si noua un rezumat. Merci, nu era nevoie.

--------------------
Volkswagen Golf 7 Variant 1,4 TSI 2013
+
hash
post 24 May 2008, 18:26
Post #673

calculatorist

Bravo Stefan, si pe mine ma bate gandul sa fac un upgrade! Daca n-o sa iau un peugeot 207, ca si-ala imi place smile.gif

--------------------
- - -
+
adimatis
post 24 May 2008, 19:06
Post #674

Membru

wink.gif

This post has been edited by adimatis: 24 May 2008, 23:55

--------------------
dacia logan abs+ 1,4 2007
"Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard
+
nh1980ro
post 24 May 2008, 20:27
Post #675

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 18:39)
sandero se va vinde pt ca e ieftin, pentru ca va oferi dotari bune in banii ceruti, pentru ca se va intretine ieftin, pentru ca va fi incapatoare etc Si pt ca arata binishor. Care nu cred ca e printre motivele principale pt care se va vinde bine.

Partea asta ma face sa radmasa.gif
Voi chiar credeti?
Sa va dau un exemplu: schimbat capac portbagaj Logan+ indreptat bara spate = 4700RON. Moca...

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
aphophis
post 24 May 2008, 20:31
Post #676

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 24 May 2008, 20:27)
Partea asta ma face sa  radmasa.gif
Voi chiar credeti?
Sa va dau un exemplu: schimbat capac portbagaj Logan+ indreptat bara spate = 4700RON. Moca...
*

ai si niste dovezi? icon_mrgreen.gif si de cand reparatiile in urma accidentelor intra la intretinere? oricum vrei sa-ti dau exemplu de cd-player de aygo de vreo 5200 ron? radmasa.gif oricum iarasi vb sa te aflii in treaba, vrei nu vrei intretinerea masinii e IN GENERAL IEFTINA, RAPORTAT LA CONCURENTA

This post has been edited by aphophis: 24 May 2008, 20:32

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
ady85btz
post 24 May 2008, 20:38
Post #677

Membru onorific

la plimbare prin romanica tongue.gif

Attached thumbnail(s)
sandero_ag.jpg ( Size: 29.46k ) Number of downloads: 141
sandero_ag1.jpg ( Size: 188.13k ) Number of downloads: 118
sandero_ag3.jpg ( Size: 85.21k ) Number of downloads: 128

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
+
Corbu'
post 24 May 2008, 20:38
Post #678

Membru autentic

From: Canada

Concurenta? Pai are Dacia concurenta?

--------------------
------- ------- -------

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
+
s3v3r
post 24 May 2008, 21:27
Post #679

Membru incepator

de ce nu ar avea dacia concurenta?? eu zica ca are si chiar una mare....

--------------------
dacia /Fiat 1310 lx break/G.Punto 1991/ 2008 1,4 77cp - br-11-nyc/ ct 43 BUB
+
aphophis
post 24 May 2008, 21:28
Post #680

Membru autentic

si se va vinde bine cu toate astea smile.gif posibil inafara

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
nh1980ro
post 24 May 2008, 21:33
Post #681

Membru

QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 21:31)
ai si niste dovezi?  icon_mrgreen.gif  si de cand reparatiile in urma accidentelor intra la intretinere? oricum vrei sa-ti dau exemplu de cd-player de aygo de vreo 5200 ron? radmasa.gif oricum iarasi vb sa te aflii in treaba, vrei nu vrei intretinerea masinii e IN GENERAL IEFTINA, RAPORTAT LA CONCURENTA

Si CD-playerul ala de pe Aygo arata asa, ca din targ, cum e la Logan/Sandero?

Si ai dreptate, in general e ieftina, dar in particular nu e.

--------------------
+
aphophis
post 24 May 2008, 21:50
Post #682

Membru autentic

QUOTE(nh1980ro @ 24 May 2008, 21:33)
Si CD-playerul ala de pe Aygo arata asa, ca din targ, cum e la Logan/Sandero?

Si ai dreptate, in general e ieftina, dar in particular nu e.
*

pai e din ala ieftinache nu te gandi ca e cine ce scula superaudio cu mii de wati rms smile.gif si e 5200 ron. ce sa zic din asta ? ca toyota are piese scumpe? smile.gif cat despre costuri de intretinere mari, exista topice dedicate pt logan. dupa ce le citesti oare la ce concluzie ajungi? radmasa.gif ca se intretine scump o dacie?

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
cosmin_ms
post 24 May 2008, 22:08
Post #683

membru explorator

From: TG MURES

QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 21:50)
pai e din ala ieftinache ...... cat despre costuri de intretinere mari, exista topice dedicate pt logan. dupa ce le citesti oare la ce concluzie ajungi?  radmasa.gif ca se intretine scump o dacie?
*

inclin sa cred ca da!!o dacie,fata de celelalte masini(si aici ma refer la performante,dotari...)e scumpa la intretinere...si asta din cauza materialelor proaste ..ma refer de calitate proasta sad.gif
oricum,in primii 2-3 ani orice masina e teoretic(ca probleme sunt ,au fost si vor fi. blush.gif) ieftin de intretinut..oricare!!da dup-aia??sau daca ai ghinionul sa ti se strice ceva in aia 2-3 ani..??
ca si concluzie:imi place cum arata SANDERO,imi place noua sigla,abia astept sa merg cu una.. cool.gif
DECI:nu are rost sa va certati,aici tre sa fie un dialog placut,parerea mea.
succes

--------------------
Renault MEGANE 2 2003
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
+
aphophis
post 24 May 2008, 22:12
Post #684

Membru autentic

QUOTE(cosmin_ms @ 24 May 2008, 22:08)
inclin sa cred ca da!!o dacie,fata de celelalte masini(si aici ma refer la performante,dotari...)e scumpa la intretinere...si asta din cauza materialelor proaste ..ma refer de calitate proasta sad.gif
oricum,in primii 2-3 ani orice masina e teoretic(ca probleme sunt ,au fost si vor fi. blush.gif) ieftin de intretinut..oricare!!da dup-aia??sau daca ai ghinionul sa ti se strice ceva in aia 2-3 ani..??
ca si concluzie:imi place cum arata SANDERO,imi place noua sigla,abia astept sa merg cu una.. cool.gif
DECI:nu are rost sa va certati,aici tre sa fie un dialog placut,parerea mea.
succes
*

deocamdata vorbim pe chestii certe. adica din experientele celor ce au postat pe daciaclub(marea majoritate proprietari)..cat despre ce faci dupa ce iese din garantie. pai.. piese din magazinele de piese criginale, ca sa nu platesti adaosurile dealerilor. Raman totusi la parerea mea: IN GENERAL DACIA SE INTRETINE IEFTIN RAPORTAT LA CONCURENTA.ca nu mai costa piesele la fel ca la berlina e alta mancare de peste rolleyes.gif

This post has been edited by aphophis: 24 May 2008, 22:13

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
cosmin_ms
post 24 May 2008, 22:14
Post #685

membru explorator

From: TG MURES

QUOTE(Stefan @ 24 May 2008, 18:10)
Eu sunt consumatorul tinta. Tanar, bani putini (atat pentru achizitia masinii cat si pentru intretinere), fara chef de a-si bate capu' cu un sh, nu ma intereseaza imaginea de marca si nici estetica masinii.
Carevasazica ma si faci prost in fata pentru ca aleg masina asta. Parerea ta, desi cliseele alea cu desfacatoru nu sunt ale tale. Ai citit si tu pe undeva niste pareri si ai zis sa ne faci si noua un rezumat. Merci, nu era nevoie.
*

hai nu fii rau cu el...si nu mai fii si tu contra biggrin.gif ..daca erai cum ai zis tu..erau mai multe masini de cumparat la banii astia.. cool.gif SANDERO nu e unica...mai sunt..vezi matiz,hyundai getz..etc..asa ca eu inclin sa cred ca i-ai raspuns in ciuda..fiti si voi mai relaxati.. smile.gif
succes

24 May 2008, 22:20:
QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 22:12)
deocamdata vorbim pe chestii certe. adica din experientele celor ce au postat pe daciaclub(marea majoritate proprietari)..cat despre ce faci dupa ce iese din garantie. pai.. piese din magazinele de piese criginale, ca sa nu platesti adaosurile dealerilor. Raman totusi la parerea mea: IN GENERAL DACIA SE INTRETINE IEFTIN RAPORTAT LA CONCURENTA.ca nu mai costa piesele la fel ca la berlina e alta mancare de peste rolleyes.gif
*

daca vorbim de lucruri reale,ai dreptate,..putem discuta mai sigur dupa un an ..doi..
cand vor rula ceva prin romania...cat despre intretinere..raportand calitatea si performantele strainelor cu ale daciei..nu sunt chiar in totalitate de acord..la dacia poti schimba aceeasi piesa de mai multe ori intrun an..pe cand la alta straina..nu stiu..oricare..ai alege-o..o pui o data si bine...si poate e mai ieftina...poate!unele piese!
nu sunt chiar asa de proaste piesele ca pe vremuri(din experienta mea pot afirma ca pivotii s-au imbunatatit 99 la suta!!!,dar mai avem de lucru... sleep.gif

This post has been edited by cosmin_ms: 24 May 2008, 22:20

--------------------
Renault MEGANE 2 2003
Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
+
aphophis
post 24 May 2008, 22:36
Post #686

Membru autentic

daca vorbim de lucruri reale,ai dreptate,..putem discuta mai sigur dupa un an ..doi..
cand vor rula ceva prin romania
sunt peste 3 ani de cand loganul este pe piata. eu zic ca putem discuta destul de sigur si acum. mai ales ca sunt destui care au peste 100.000 km la bord

...cat despre intretinere..raportand calitatea si performantele strainelor cu ale daciei..nu sunt chiar in totalitate de acord..la dacia poti schimba aceeasi piesa de mai multe ori intrun an..
of doamne sa nu-mi spui ca si tu crezi ca orice masina straina e mai buna ca loganul. Cat despre probabilitatea aia de a schimba, eu zic ca e folclor, nimeni nu are date certe ca dpdv statistic dacia are mai multe probleme in romania decat o alta marca. Chesti statistice culese din service-uri..

pe cand la alta straina..nu stiu..oricare..ai alege-o..o pui o data si bine...si poate e mai ieftina...poate!unele piese!

no shit. iti dau niste exemple de masini straine (nu uita ca ai zis orice masina straina) la care proprietarii la masini cu maxim 20.000 de km au schimbat 2-3 coloane de directie, 2-3 perechi de amortizoare etc smile.gif

nu sunt chiar asa de proaste piesele ca pe vremuri(din experienta mea pot afirma ca pivotii s-au imbunatatit 99 la suta!!!,dar mai avem de lucru... sleep.gif

si la mentalitate. cum ca orice e romanesc e prost
*

[/quote]

This post has been edited by aphophis: 24 May 2008, 22:38

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
nh1980ro
post 24 May 2008, 22:49
Post #687

Membru

Eu as compara preturile pentru ora de manopera prin service ca sa-mi dau seama cat e costul intretinerii.
Piese mai ieftine se gasesc si pentru straineze, ca doar exista magazine si pt. asa ceva.

Dacia e simtitor mai ieftina doar la cumparare. Apoi luam in calcul o garantie de 18 luni se pare in Romania si alte maruntisuri de genul asta.

Si nu tot ce e romanesc e prost, doar ca Dacia e asamblata in cea mai mare parte de oameni, care mai sunt si platiti destul de prost. La fel si piesele componente sunt facute de diversi furnizori care-si platesc putin angajatii si toata lumea incearca sa faca un ban in plus prin diverse scheme.
Vezi numai in service-uri cam ce manareli se fac cu piesele pe garantie si pe cheltuiala clientilor naivi.

This post has been edited by nh1980ro: 24 May 2008, 22:54

--------------------
+
aphophis
post 24 May 2008, 22:59
Post #688

Membru autentic

povesti horror despre service-uri (in romania) auzi la orice marca. Nu cred ca tu poti sa spui ca este marca in romania care are numai service-uri de nota 10, f ieftine & sht.

--------------------
Kia Rio 2021 - ---
+
phobos
post 25 May 2008, 00:41
Post #689

Membru incepator

Nu ati vrea sa ajungeti prin service-uri Cardinal Motors sau Mobel Auto.Trust me mad.gif wacko.gif E crima si pedeapsa ce se intampla pe acolo ...mai ceva ca in zona crepusculara.

--------------------
Daewoo Matiz E
+
zanzie
post 25 May 2008, 11:55
Post #690

Aspirant de Trabant

From: Pădure

Am vazut ca un forumist a testat Sandero.
Cateva intrebari pentru acesta in comparatie cu Logan :

-cutiile de viteze sunt identice? aceleasi rapoarte de transmitere? motorul 'trage' la fel?
-are filtru polen pentru habitaclu?
-directia e identica?
-cum sta cu aerul conditionat? este la fel de zgomotos ca la Logan?
-pozitia la volan e identica? scaunul e la fel pozitionat?
-volanul are acelasi diametru? E la fel de gros?
-pedala de acceleratie se apasa la fel de usor?

--------------------
gard viu din spini, cu flori la poarta si rinoceri in curte
+
45 Pages « < 21 22 23 24 25 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th May 2025 - 15:31
Forum Renault