Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
tribunul |
![]()
|
||
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
||
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|||
christopher |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 22 May 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Sandero
Laureate 1.6
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
@mikemaniack:
1. Aici e topic de Sandero, nu de Solenza vs Logan. 2. Iti inteleg dorinta de a sustine fabulospiritul solenzei, ca doar vrei sa o vinzi, ce naiba... Cum o mai vinzi tu la un pret "corespunzator" daca afla lumea care e nivelul ei adevarat? 3. Iti recomand prieteneste, pe aici pe forum sa nu mai spui brasoave si gogosi. Pe aici lumea a mai circulat cu oarece masini facute de Dacia, iar fabulatiile, povestile imaginare sau cu feti frumosi si zmei bengosi, basmele fantasmagorice, legendele urbano-imaginativo-delirante sunt depistate destul de repede. Daca tu zici ca solenza ta scartaie si zdrangane mai putin ca un logan, poate nu ar fi rau sa si mergi cu ea, nu sa o tii doar in parcare, ca pe loc nu sunt multe masini care sa scartaie. 5. De corectitudinea scrisului se ocupa gramatica. Caligrafia e arta scrisului frumos la propriu, nu la figurat. 23 May 2008, 22:56: ----------------------------------------------- 2 articole despre sandero (mai vechi, e adevarat) din AutoPlus This post has been edited by klaus: 23 May 2008, 21:56 Attached File(s) ![]() ![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
fabius |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 May 08 ![]() |
Sunt nou pe aici, dar am simtit nevoie sa imi dau cu parerea in legatura cu Dacia sandero
![]() Mie la design imi place foarte mult, si mi se pare un pas inainte fata de celelalt masini. Aduce putin cu noul ford focus din lateral. Pertotal mi se pare o masina bunisoara, si un pas inainte pentru dacia. Sa vedem care ii va fi pretul. |
--------------------
volkswagen
transporter
1990
- gl 02 wvm
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
gvincentiu |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 22 April 04 From: Galati ![]() |
Ideea de hatchback pentru Logan o fi buna, dar estetica e jalnica. Din fata aduce cu: nissan+clio+scenic, laterale de clio, spate de opel+citroen+nissan. Proportiile, liniile caroseriei, integrarea diverselor elemente (faruri, stopuri, luneta) in ansamblul masinii sunt grotesti. Iar desfacatorul de bere pe post de sigla pune capac. Designul exterior este complet nereusit. Nu stiu care o fi consumatorul tinta, pentru cine au creat-o cei de la Renault.
|
--------------------
Dacia
1310 break
1998
- GL
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
din fata si din lateral arata binishor. dupa gusturile mele bineinteles. din spate astept sa o vad in realitate..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(gvincentiu @ 24 May 2008, 15:58) Nu stiu care o fi consumatorul tinta, pentru cine au creat-o cei de la Renault Aceeasi tinta ca si Symbolu' ... ![]() ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
sandero se va vinde chiar daca e urat chiar daca e scump...
|
--------------------
/
/
/
|
|
aphophis |
![]()
|
sandero se va vinde pt ca e ieftin, pentru ca va oferi dotari bune in banii ceruti, pentru ca se va intretine ieftin, pentru ca va fi incapatoare etc Si pt ca arata binishor. Care nu cred ca e printre motivele principale pt care se va vinde bine.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(gvincentiu @ 24 May 2008, 15:58) Eu sunt consumatorul tinta. Tanar, bani putini (atat pentru achizitia masinii cat si pentru intretinere), fara chef de a-si bate capu' cu un sh, nu ma intereseaza imaginea de marca si nici estetica masinii. Carevasazica ma si faci prost in fata pentru ca aleg masina asta. Parerea ta, desi cliseele alea cu desfacatoru nu sunt ale tale. Ai citit si tu pe undeva niste pareri si ai zis sa ne faci si noua un rezumat. Merci, nu era nevoie. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Bravo Stefan, si pe mine ma bate gandul sa fac un upgrade! Daca n-o sa iau un peugeot 207, ca si-ala imi place
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
adimatis |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 20 June 07 ![]() |
![]() This post has been edited by adimatis: 24 May 2008, 23:55 |
--------------------
dacia
logan abs+ 1,4
2007 "Multi oameni confunda un management prost cu destinul!" -
Kim Hubbard |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 18:39) sandero se va vinde pt ca e ieftin, pentru ca va oferi dotari bune in banii ceruti, pentru ca se va intretine ieftin, pentru ca va fi incapatoare etc Si pt ca arata binishor. Care nu cred ca e printre motivele principale pt care se va vinde bine. Partea asta ma face sa ![]() Voi chiar credeti? Sa va dau un exemplu: schimbat capac portbagaj Logan+ indreptat bara spate = 4700RON. Moca... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 24 May 2008, 20:27) Partea asta ma face sa ![]() Voi chiar credeti? Sa va dau un exemplu: schimbat capac portbagaj Logan+ indreptat bara spate = 4700RON. Moca... ai si niste dovezi? ![]() ![]() This post has been edited by aphophis: 24 May 2008, 20:32 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
la plimbare prin romanica
![]() Attached thumbnail(s) sandero_ag.jpg ( Size: 29.46k ) Number of downloads: 141 sandero_ag1.jpg ( Size: 188.13k ) Number of downloads: 118 sandero_ag3.jpg ( Size: 85.21k ) Number of downloads: 128 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Concurenta? Pai are Dacia concurenta?
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
s3v3r |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 22 March 06 ![]() |
de ce nu ar avea dacia concurenta?? eu zica ca are si chiar una mare....
|
--------------------
dacia /Fiat
1310 lx break/G.Punto
1991/ 2008 1,4 77cp
- br-11-nyc/ ct 43 BUB
|
|
aphophis |
![]()
|
si se va vinde bine cu toate astea
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 21:31) ai si niste dovezi? ![]() ![]() Si CD-playerul ala de pe Aygo arata asa, ca din targ, cum e la Logan/Sandero? Si ai dreptate, in general e ieftina, dar in particular nu e. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 24 May 2008, 21:33) Si CD-playerul ala de pe Aygo arata asa, ca din targ, cum e la Logan/Sandero? Si ai dreptate, in general e ieftina, dar in particular nu e. pai e din ala ieftinache nu te gandi ca e cine ce scula superaudio cu mii de wati rms ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 21:50) pai e din ala ieftinache ...... cat despre costuri de intretinere mari, exista topice dedicate pt logan. dupa ce le citesti oare la ce concluzie ajungi? ![]() inclin sa cred ca da!!o dacie,fata de celelalte masini(si aici ma refer la performante,dotari...)e scumpa la intretinere...si asta din cauza materialelor proaste ..ma refer de calitate proasta ![]() oricum,in primii 2-3 ani orice masina e teoretic(ca probleme sunt ,au fost si vor fi. ![]() ca si concluzie:imi place cum arata SANDERO,imi place noua sigla,abia astept sa merg cu una.. ![]() DECI:nu are rost sa va certati,aici tre sa fie un dialog placut,parerea mea. succes |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(cosmin_ms @ 24 May 2008, 22:08) inclin sa cred ca da!!o dacie,fata de celelalte masini(si aici ma refer la performante,dotari...)e scumpa la intretinere...si asta din cauza materialelor proaste ..ma refer de calitate proasta ![]() oricum,in primii 2-3 ani orice masina e teoretic(ca probleme sunt ,au fost si vor fi. ![]() ca si concluzie:imi place cum arata SANDERO,imi place noua sigla,abia astept sa merg cu una.. ![]() DECI:nu are rost sa va certati,aici tre sa fie un dialog placut,parerea mea. succes deocamdata vorbim pe chestii certe. adica din experientele celor ce au postat pe daciaclub(marea majoritate proprietari)..cat despre ce faci dupa ce iese din garantie. pai.. piese din magazinele de piese criginale, ca sa nu platesti adaosurile dealerilor. Raman totusi la parerea mea: IN GENERAL DACIA SE INTRETINE IEFTIN RAPORTAT LA CONCURENTA.ca nu mai costa piesele la fel ca la berlina e alta mancare de peste ![]() This post has been edited by aphophis: 24 May 2008, 22:13 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
cosmin_ms |
![]()
|
![]() membru explorator Group: Members Posts: 249 Joined: 6 August 07 From: TG MURES ![]() |
QUOTE(Stefan @ 24 May 2008, 18:10) Eu sunt consumatorul tinta. Tanar, bani putini (atat pentru achizitia masinii cat si pentru intretinere), fara chef de a-si bate capu' cu un sh, nu ma intereseaza imaginea de marca si nici estetica masinii. Carevasazica ma si faci prost in fata pentru ca aleg masina asta. Parerea ta, desi cliseele alea cu desfacatoru nu sunt ale tale. Ai citit si tu pe undeva niste pareri si ai zis sa ne faci si noua un rezumat. Merci, nu era nevoie. hai nu fii rau cu el...si nu mai fii si tu contra ![]() ![]() ![]() succes 24 May 2008, 22:20: QUOTE(aphophis @ 24 May 2008, 22:12) deocamdata vorbim pe chestii certe. adica din experientele celor ce au postat pe daciaclub(marea majoritate proprietari)..cat despre ce faci dupa ce iese din garantie. pai.. piese din magazinele de piese criginale, ca sa nu platesti adaosurile dealerilor. Raman totusi la parerea mea: IN GENERAL DACIA SE INTRETINE IEFTIN RAPORTAT LA CONCURENTA.ca nu mai costa piesele la fel ca la berlina e alta mancare de peste ![]() daca vorbim de lucruri reale,ai dreptate,..putem discuta mai sigur dupa un an ..doi.. cand vor rula ceva prin romania...cat despre intretinere..raportand calitatea si performantele strainelor cu ale daciei..nu sunt chiar in totalitate de acord..la dacia poti schimba aceeasi piesa de mai multe ori intrun an..pe cand la alta straina..nu stiu..oricare..ai alege-o..o pui o data si bine...si poate e mai ieftina...poate!unele piese! nu sunt chiar asa de proaste piesele ca pe vremuri(din experienta mea pot afirma ca pivotii s-au imbunatatit 99 la suta!!!,dar mai avem de lucru... ![]() This post has been edited by cosmin_ms: 24 May 2008, 22:20 |
--------------------
Renault
MEGANE 2
2003 Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost,decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu
|
|
aphophis |
![]()
|
daca vorbim de lucruri reale,ai dreptate,..putem discuta mai sigur dupa un an ..doi..
cand vor rula ceva prin romania sunt peste 3 ani de cand loganul este pe piata. eu zic ca putem discuta destul de sigur si acum. mai ales ca sunt destui care au peste 100.000 km la bord ...cat despre intretinere..raportand calitatea si performantele strainelor cu ale daciei..nu sunt chiar in totalitate de acord..la dacia poti schimba aceeasi piesa de mai multe ori intrun an.. of doamne sa nu-mi spui ca si tu crezi ca orice masina straina e mai buna ca loganul. Cat despre probabilitatea aia de a schimba, eu zic ca e folclor, nimeni nu are date certe ca dpdv statistic dacia are mai multe probleme in romania decat o alta marca. Chesti statistice culese din service-uri.. pe cand la alta straina..nu stiu..oricare..ai alege-o..o pui o data si bine...si poate e mai ieftina...poate!unele piese! no shit. iti dau niste exemple de masini straine (nu uita ca ai zis orice masina straina) la care proprietarii la masini cu maxim 20.000 de km au schimbat 2-3 coloane de directie, 2-3 perechi de amortizoare etc ![]() nu sunt chiar asa de proaste piesele ca pe vremuri(din experienta mea pot afirma ca pivotii s-au imbunatatit 99 la suta!!!,dar mai avem de lucru... ![]() si la mentalitate. cum ca orice e romanesc e prost [/quote] This post has been edited by aphophis: 24 May 2008, 22:38 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Eu as compara preturile pentru ora de manopera prin service ca sa-mi dau seama cat e costul intretinerii.
Piese mai ieftine se gasesc si pentru straineze, ca doar exista magazine si pt. asa ceva. Dacia e simtitor mai ieftina doar la cumparare. Apoi luam in calcul o garantie de 18 luni se pare in Romania si alte maruntisuri de genul asta. Si nu tot ce e romanesc e prost, doar ca Dacia e asamblata in cea mai mare parte de oameni, care mai sunt si platiti destul de prost. La fel si piesele componente sunt facute de diversi furnizori care-si platesc putin angajatii si toata lumea incearca sa faca un ban in plus prin diverse scheme. Vezi numai in service-uri cam ce manareli se fac cu piesele pe garantie si pe cheltuiala clientilor naivi. This post has been edited by nh1980ro: 24 May 2008, 22:54 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
povesti horror despre service-uri (in romania) auzi la orice marca. Nu cred ca tu poti sa spui ca este marca in romania care are numai service-uri de nota 10, f ieftine & sht.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
phobos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 April 08 ![]() |
Nu ati vrea sa ajungeti prin service-uri Cardinal Motors sau Mobel Auto.Trust me
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
E
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Am vazut ca un forumist a testat Sandero.
Cateva intrebari pentru acesta in comparatie cu Logan : -cutiile de viteze sunt identice? aceleasi rapoarte de transmitere? motorul 'trage' la fel? -are filtru polen pentru habitaclu? -directia e identica? -cum sta cu aerul conditionat? este la fel de zgomotos ca la Logan? -pozitia la volan e identica? scaunul e la fel pozitionat? -volanul are acelasi diametru? E la fel de gros? -pedala de acceleratie se apasa la fel de usor? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 15:31 |