Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
![]() ![]() ![]() |
Noua Dacia Sandero - ce parere aveti?, Impresii "la cald" - puncte tari, puncte slabe
zanga |
![]()
|
||
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|||
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
am citit intr-o revista cand m-am dus la dentist dar nush cum se numea ca motoarele de sandero au luat note mari la toate capitolele si ca sunt printre cele mai fiabile. oare? sa die adevarat? din ce am vazut pe aici sunt aceleasi motoare si ca pe logan.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Glad petrolhead |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 13 February 08 ![]() |
QUOTE(Dsign @ 6 Mar 2008, 18:54) Cum adica nene? Daca nici Logan nu e o masina fiabila, atunci care mai e? Nu va mai rabda pamintul asta de carcotasi ce sunteti... Mai bine mergi TU si proiecteaza TU o masina FIABILA la pretul acesta. Compara te rog Logan cu Albea la fiabilitate si mai vorbim dupa aia. PS: Am lucrat in service Dacia, stiu ce vorbesc fara suparare fiabilitatea de la fiat nu prea ai de ce te plange....si vorbin de robustete am vazut loganuri lovite frontal cu alte masini....la logan era toata fata rupta si la cealalta masina posesoru radea ca lui numa cioburile de la faruri iau zgariat masina.....maicamea are albea pachetu dinamic si ii foate mandra de albea si maisna intrun an a suferit 2 accidente unu cand un destept cu dacia venea in viteza pe contrasens si o uitat se se uite in fata ca taicamio o semnalizat cu 10 metrii in fata sa ocoleasca si el o groapa....si so bagat si lo aruncat tacmio in in sant cu masina albea-u doar zgariat si dacia aripa mutilata si rupte suporturile....si celalt accident o facut un tir stop pe albea ca nu o apreciat destul curba din intersectie....si so oprit tot in aceiasi aripa cu care o lovit masina...aripa aceea a fost vopsita si montata la loc singuru lucru ce o trebuit inlocuit a fos ochelaru de la proiectoru de ceata....acuma fiecare cioara isi lauda puiu....da nu poti compara fiat cu dacia... |
--------------------
as vrea o dacie:D
1410 sport
nu conteaza
- CJ04KNX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
sincer am in familie un fiat si la 80 000 i-a picat motorul stii ce inseamna asta? manca ulei si nu mai tragea. foarte fiabile masini si la aceasi km ambreiaj nou nu cred ca putem vb la logan de segmentare la 80 000. asa multi km fara probleme ca nici fiatul nici dacia nu sunt super masini , trebuie sa ne bucuram cu ce avem si sa nu comparam o para stricata cu un mar mucegait.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Glad petrolhead @ 25 May 2008, 13:29) am vazut loganuri lovite frontal cu alte masini....la logan era toata fata rupta si la cealalta masina posesoru radea ca lui numa cioburile de la faruri iau zgariat masina..... Ce naiba sa-i raspunzi ... din asa ceva se scoate stelele la euroncap ... poate o sa intelegi o data ...QUOTE(Glad petrolhead @ 25 May 2008, 13:29) ....da nu poti compara fiat cu dacia... Serios? Vezi ca am pus pe forum niste poze cu ceva fiaturi ... mai scumpe decat albea ta. Parca erau masini utilitare unde interiorul nu conteaza.25 May 2008, 19:11: Uite link-ul cu pozele: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=1386051 Niste Linea si Grande Punto ... In Albea crede-ma ca mi-a fost sila sa ma urc. La fel de infecta ca un Logan f1. This post has been edited by IRONICK: 25 May 2008, 18:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Se pare ca si acest topic degenereaza intr-un "versus"
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
fizzo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 2 July 05 ![]() |
Fratilor pe mine ma intereseaza daca cei de la Dacia au imbunatatit calitatea vopselei/protectiei anticorozive pe Sandero.
Am un Logan care este "inflorit" pe la muchiile aripilor dupa doar 3 ani. Stie cineva daca s-a lucrat la acest aspect? |
--------------------
Dacia
Logan Preference 1.4
- B-43-BGJ I might look stupid, but when i look around, i still have hope.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Ei zic ca da, noi credem ca nu...
Probabil s-au facut (mici) imbunatatiri in sensul asta, dar sa nu te astepti la minuni. In mare e aceeasi tabla/vopsea/protectie Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
chriss80 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 March 07 ![]() |
Aveti niste poze cu dimensiuni interioare...adica cand inchid hayonul si am banchetele spate rabatate cam ce lungime ar fi....ma omoara spatiul de o vreme. Am o solenza acum...si sunt multumit cat intra in ea...dar trebuie sa o "marit". M-ar interesa Sandero,e nou...si are ceva mai multe ca roseata mea...N-am ce-i reprosa dar...vreau poze,informatii...
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 / Rapsodie
- GL
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
imagini de la lansarea din olanda
poze luate de pe http://www.dacialoganmcv.nl/?p=1686 (mai multe poze gasiti acolo insa is imprastiate pe mai multe albume) This post has been edited by aphophis: 26 May 2008, 22:05 Attached thumbnail(s) Dacia_019.jpg ( Size: 300.67k ) Number of downloads: 199 Dacia_020.jpg ( Size: 316.28k ) Number of downloads: 258 Dacia_021.jpg ( Size: 306.83k ) Number of downloads: 153 Dacia_022.jpg ( Size: 380.62k ) Number of downloads: 133 Dacia_024.jpg ( Size: 218.66k ) Number of downloads: 87 Dacia_026.jpg ( Size: 343.82k ) Number of downloads: 165 Dacia_028.jpg ( Size: 492.23k ) Number of downloads: 113 Dacia_029.jpg ( Size: 465.58k ) Number of downloads: 139 Dacia_030.jpg ( Size: 469.67k ) Number of downloads: 91 Dacia_035.jpg ( Size: 458.93k ) Number of downloads: 154 Dacia_036.jpg ( Size: 457.98k ) Number of downloads: 79 Dacia_037.jpg ( Size: 456.06k ) Number of downloads: 74 Dacia_039.jpg ( Size: 439.48k ) Number of downloads: 70 DSC00210__Medium_.JPG ( Size: 80.61k ) Number of downloads: 127 DSC00211__Medium_.JPG ( Size: 79.99k ) Number of downloads: 82 DSC00212__Medium_.JPG ( Size: 69.26k ) Number of downloads: 60 DSC00215__Medium_.JPG ( Size: 67.66k ) Number of downloads: 66 DSC00216__Medium_.JPG ( Size: 64.43k ) Number of downloads: 54 DSC00217__Medium_.JPG ( Size: 88.38k ) Number of downloads: 125 DSC00217b__Medium_.JPG ( Size: 100.65k ) Number of downloads: 67 DSC00217c__Medium_.JPG ( Size: 105.25k ) Number of downloads: 89 DSC00217d__Medium_.JPG ( Size: 86.34k ) Number of downloads: 122 DSCF0272_a.JPG ( Size: 60.76k ) Number of downloads: 81 DSCF0273_a.JPG ( Size: 83.25k ) Number of downloads: 107 DSCF0274_a.JPG ( Size: 72.19k ) Number of downloads: 68 DSCF0275_a.JPG ( Size: 69.18k ) Number of downloads: 54 Resize_of_4CJlZwz1wqmJmawSCU03ks3kskXL00.jpg ( Size: 118.29k ) Number of downloads: 92 Resize_of_27LjbBdFoJEolgYR7T03ks3kskXL00.jpg ( Size: 187.45k ) Number of downloads: 88 Resize_of_47uifLQ2po0L1iXx0503ks3kskXL00.jpg ( Size: 107.5k ) Number of downloads: 207 Resize_of_GroteFoto_SISJ3H84.jpg ( Size: 117.06k ) Number of downloads: 78 Resize_of_GroteFoto_SISJ3H84.jpg ( Size: 117.06k ) Number of downloads: 80 Resize_of_I0wnMKHmKrCq0cac1o03ks3kskXL00.jpg ( Size: 118.55k ) Number of downloads: 160 Resize_of_JluifLQ2po0L1iXx0503ks3kskXL00.jpg ( Size: 116.37k ) Number of downloads: 167 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
am inteles ca modele mai jos ca echipare au ceasurile de bord negre, dar cu inelul acela cromat de la cele a la prestige. nu stiu de ce dar cred ca o sa arate bn, usor mai elegant ca cele pe fond alb. as dori sa vad o poza cu ele daca sunt cum am auzit. in rest am mai spus nu e cea mai frumoasa, nu e cea mai fiabila, nu e cea mai dotata, e destul de ieftin pt ceea ce ofera, deci per total este "pe drumul cel bun", parerea mea.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
In urmatoarele 2 luni vreau sa-mi achizitionez o masina cu care intentionez sa calatoresc atat in tara cat si in strainatate. Ma intreb daca un Sandero Laureate ar fi potrivit pentru drumuri mai lungi? Cum se comporta pe autostrada, sau pe serpentine? Cum se comporta pe timp de iarna, sau pe ploaie? AC-ul face fata pe vreme calduroasa?
Sau Sandero este mai degraba o masina de oras in care sa-ti cari cumparaturile mai voluminoase de la hypermarket? |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Fa si tu o scrisoare la Dacia, sa-ti trimita constatarile soferilor de drive-test, ca pe aici lumea nu cred ca s-a plimbat nici la drum lung, nici pe iarna, nici pe vreme calduroasa cu AC.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(Glad petrolhead @ 25 May 2008, 12:29) fara suparare fiabilitatea de la fiat nu prea ai de ce te plange....si vorbin de robustete am vazut loganuri lovite frontal cu alte masini....la logan era toata fata rupta si la cealalta masina posesoru radea ca lui numa cioburile de la faruri iau zgariat masina.....maicamea are albea pachetu dinamic si ii foate mandra de albea si maisna intrun an a suferit 2 accidente unu cand un destept cu dacia venea in viteza pe contrasens si o uitat se se uite in fata ca taicamio o semnalizat cu 10 metrii in fata sa ocoleasca si el o groapa....si so bagat si lo aruncat tacmio in in sant cu masina albea-u doar zgariat si dacia aripa mutilata si rupte suporturile....si celalt accident o facut un tir stop pe albea ca nu o apreciat destul curba din intersectie....si so oprit tot in aceiasi aripa cu care o lovit masina...aripa aceea a fost vopsita si montata la loc singuru lucru ce o trebuit inlocuit a fos ochelaru de la proiectoru de ceata....acuma fiecare cioara isi lauda puiu....da nu poti compara fiat cu dacia... nem tudom ! |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 27 May 2008, 11:18) Fa si tu o scrisoare la Dacia, sa-ti trimita constatarile soferilor de drive-test, ca pe aici lumea nu cred ca s-a plimbat nici la drum lung, nici pe iarna, nici pe vreme calduroasa cu AC. Si o sa primeasca raspuns garantat... Eventual o sa i se raspunda "DA, e ok Laureatul." ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(catal1n2000 @ 27 May 2008, 11:11) In urmatoarele 2 luni vreau sa-mi achizitionez o masina cu care intentionez sa calatoresc atat in tara cat si in strainatate. Ma intreb daca un Sandero Laureate ar fi potrivit pentru drumuri mai lungi? Cum se comporta pe autostrada, sau pe serpentine? Cum se comporta pe timp de iarna, sau pe ploaie? AC-ul face fata pe vreme calduroasa? Sau Sandero este mai degraba o masina de oras in care sa-ti cari cumparaturile mai voluminoase de la hypermarket? Daca te-ai uitat atent la poze, pe autostrada Sandero a fost dusa pe platforma De serpentine nici nu se pune problema, trebuie sa dai jos bagajele si pasagerii daca vrei sa urci. Pe ploaie se comporta destul de ciudat, se uda. AC-ul e slabut, e galagios si necesita folosire periodica, iarasi o prostie a celor de la dacia, sa folosesti ac-ul iarna ca altfel se poate strica. Nici la cumparaturi nu prea e buna, e greu de parcat si te lasi pagubas sa mai pleci cu ea la cumparaturi. In rest e ok. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(tribunul @ 27 May 2008, 12:01) Daca te-ai uitat atent la poze, pe autostrada Sandero a fost dusa pe platforma De serpentine nici nu se pune problema, trebuie sa dai jos bagajele si pasagerii daca vrei sa urci. Pe ploaie se comporta destul de ciudat, se uda. AC-ul e slabut, e galagios si necesita folosire periodica, iarasi o prostie a celor de la dacia, sa folosesti ac-ul iarna ca altfel se poate strica. Nici la cumparaturi nu prea e buna, e greu de parcat si te lasi pagubas sa mai pleci cu ea la cumparaturi. In rest e ok. ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
catal1n2000 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 16 May 08 ![]() |
QUOTE „Sandero va reprezenta revirimentul vânzarilor Dacia pe piata româneasca. Pretul si performantele vor atrage clienti de toate vârstele. În plus, este cea mai bine pregatita masina pentru conditiile de trafic din România“, ne-a declarat Stroe. Avand in vedere declaratia lui Stroe se pare ca vanzarile Dacia nu mai mergeau foarte bine in ultima vreme in Romania, daca Sandero va reprezenta "revirimentul vanzarilor". |
--------------------
Toyota
Auris 1,33 VVTI
2010
|
|
Flamingo |
![]()
|
|
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Adevarul doare..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
cifrele de vanzari pe piata interna sunt urmatoarele: 28.602 bucati pe primele 4 luni,in crestere cica cu 3,4% fata de aceeasi perioada a anului trecut, cand au vandut 25.433 bucati, desi cresterea aia cred ca e mai mare procentual
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Flamingo |
![]()
|
Daca asa se face si Sandero, atunci nu e bine deloc...
Sa lipesti geamul cu scoci in zilele noastre... e strigator la cer ! ![]() In fine, nu ma bag... poate asa o fi ordinul de sus... ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
aphophis |
![]()
|
scotch-ul ala e temporar din cate vad eu. sau cel putin eu nu am vazut logan cu geam lipit cu scotch
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Stii tu sa il pui altfel, Flamingo? sau iar aduni posturi?
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Daca geamul te-a mirat.... Ce mai zici de nenea de la final care manuieste ciocanul de parca ar fi Clint Eastwood in vremurile sale bune, asa rapid e. Probabil ca vrea sa aduca usa la nivel in felul asta... Cata pricepere!!!
Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Flamingo |
![]()
|
QUOTE(R19/16v @ 27 May 2008, 15:48) Hai, hai... eu posturile le am "adunate" de pe Reno.ro nu de pe daciaclub.ro unde mi s-a facut cont automat... Se poate verifica asta, dar iti inteleg supararea... no problem. In alta ordine de idei si lasand scociul la o parte care fie, e pus temporar, ![]() ![]() Edit: Asa e Andy_ACS. Ciocanul ala... Am postat cam in acelasi timp. Ideea e ca TREBUIE sau ai "ochi" sa vezi asa ceva. ![]() This post has been edited by Flamingo: 27 May 2008, 16:01 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
mariusbatrinu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 9 September 06 ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 27 May 2008, 16:38) Daca asa se face si Sandero, atunci nu e bine deloc... Sa lipesti geamul cu scoci in zilele noastre... e strigator la cer ! ![]() In fine, nu ma bag... poate asa o fi ordinul de sus... ![]() Gresesti aici. Geamurile nu sunt puse pe cheder - ca le vechile 1300 - ci sunt lipite cu un adeziv special. Scociul de care te plagi tu este folosit pt a fixa geamul pe pozitie doar pentru 30 de min pana cand adezivul geamului se intareste. |
--------------------
Dacia
Logan
2008
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 27 May 2008, 16:38) Sa lipesti geamul cu scoci in zilele noastre... e strigator la cer ! Flamingo, iar te bagi in ceva care nu intelegi. Ca sa stii ... la lipirea unor suprafete, conteaza presiunea apasarii suprafetelor. Din cauza asta se foloseste banda adeziva. ![]() Uitasem ... nu se scrie scoci, nici macar in zilele noastre. Vorba cuiva ... nu ai cu cine This post has been edited by IRONICK: 27 May 2008, 18:04 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Revenind un pic in spate pot spune ca am ramas masca ca Ger a reusit sa stranga 500 de masini. Oricum interesanta idee de marketing sa scoata sandelul cei de la Dacia acolo. Or fi avand vreun directoras local mai destept un pic ...
|
--------------------
------
------
------
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th May 2025 - 00:55 |