Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
gata ! cand facem un campionat de fifa07-08 cu bajetii de pe daciaclub ?
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Singurul joc pe care l-am terminat a fost Caesar III.
Joc de nebun Collin McRae. Era acu ceva ani un joculet cu raliuri, se chema NQ Rally. Il stiti, v-a placut? Nu am mai auzit nimic de el... |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
alphabluesky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 13 October 06 ![]() |
eu nu am auzit de jocul NQ Rally
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
|
|
alphabluesky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 13 October 06 ![]() |
ce parere aveti despre jcoul counter strike source ???
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
fahrenheit a jucat cineva? cum vi s-a parut?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Super tare a fost!
Fahrenheit a fost ceva special, și revoluționar, prin modul de interacțiune... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Starcraft si RA2.... si prince of persia. astea sunt preferatele mele
|
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
A jucat careva NFS Shift ?
|
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Fygaro |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 214 Joined: 11 July 05 ![]() |
Ce jocuri va mai jucati in ultima perioada?
eu ma joc de ceva timp asta in mode multiplayer ma mai joc cateodata sid meier's railroads ceva idei de joc cu masini ? exclus LFS si NFS. |
--------------------
Fiat
Punto
2003 1,2 16V 80Bhp
- RMS
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
in ultima perioada m-am apucat de seria Prince of Persia. Primul joc il mai jucasem acum ceva timp, dar nu il terminasem si incercasem de curiozitate al 4lea joc, cel lansat in 2008. acum l-am inceput pe al 3lea, si pot sa spun asa:
- primul joc este foarte misto ca si poveste, ca si grafica tinand cont de anul lansarii, mi-a placut cel mai mult - al 2lea l-am jucat de amorul artei, de dragul de a juca toata seria. este mult mai complicat, povestea daca o rezumi suna misto, mai ales cand vezi ca de fapt nu se termina ca in joc, dar pentru asta trebuie sa-l incepi pe cel de-al 3lea, dar cand incepi sa joci, te cam dezamageste. la un moment ametisem de cate ori ma plimbasem prin timp intre prezent si viitor. nu mi-a placut alura "intunecata" a jocului. nu mi-a placut ideea cu dahaka, de care fugi ca nebunul ca pana la urma sa descoperi ca e de partea ta. nu mi-a placut ca prin anumite locuri de pe harta treci si de 6 ori, mai ales ca iti lasa impresia ca nu pe acolo trebuia s-o iei. nu mi-a placut ca au scos faza cu viziunile pe care le aveai cand salvai, viziuni care te ajutau cand trebuia sa termini vreun "puzzle", de multe ori a trebuit sa apelez la walkthrough pentru a intelege ce trebuie sa fac mai departe. - al 3lea abia l-am inceput, pare promitator, mai ales ca povestea continua altfel fata de cum s-a terminat in precedentul - vor urma si celelalte, adica al 4lea sigur, iar cel ce trebuie sa apara anul asta in acelasi timp cu filmul, sper sa-l pot juca, dar nu stiu ce resurse va cere... al 4lea nu l-am jucat foarte mult, dar din ce am jucat m-a dezamagit, totusi este posibil sa fie doar o impresie. al 5lea, ce urmeaza sa fie lansat, pare sa se intoarca la origini, la primul joc si sa repare greselile/abaterile celorlalte jocuri. din ce am vazut eu in filmuletul de prezentare nu va dezamagi deloc, iar ca poveste vine sa completeze perioada dintre primul si al doilea joc, perioada care pana acum a lipsit si povestea din al doilea joc este intr-adevar cam incontinua fata de primul. This post has been edited by slider2: 13 Mar 2010, 13:04 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
vdaniel |
![]()
|
![]() Dacia si atat Group: Members Posts: 267 Joined: 24 March 09 From: moldova di nord ![]() |
warcraft ? cineva?
|
--------------------
dacia
1310
1999
- bt-www respir deci traiesc
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Colin McRae DiRT2, 1680x1050 totul pe high, superb, o nebunie
![]() Am facut 25% din joc pana acum. Attached thumbnail(s) Dirt2_01.jpg ( Size: 1.12mb ) Number of downloads: 380 Dirt2_02.jpg ( Size: 1.21mb ) Number of downloads: 389 Dirt2_03.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 368 Dirt2_04.jpg ( Size: 821.85k ) Number of downloads: 358 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Pacat de el. Era fain daca si simula ceva. Asa e doar o sapuniera cu grafica faina .....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
pai pozele sunt din replay-uri. e destul de realist jocul.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
GTA 4, joaca cineva cu totul pe high?
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Markos |
![]()
|
am jucat io. de ce intrebi?
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
E cam nesătul probabil cu resursele
![]() |
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Markos |
![]()
|
pe 260GTX la 660/2300 merge.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
starcraft 2 bestial
![]() 14 Apr 2010, 01:50: This post has been edited by C@talin: 14 Apr 2010, 00:50 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Aliens vs Predators 2 si 3
Bad Company 2 Call of Duty Medal of Honor Rome: Total War cu o groaza de adonnuri oficiale si neoficiale Avatar are grafica buna |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
nalodaniel |
![]()
|
![]() a3a oara scriu corect Group: Members Posts: 361 Joined: 24 March 08 From: suceava ![]() |
rollercoaster tycoon
mount&blade Heroes 3.58f (best game EVER!!!!!!!!!!) NQ rally jucam si eu cand eram mic - o nebunie jocul ala ![]() |
--------------------
dacia
1310
1986
- -- -- ---
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Need For Speed Prosche mai joaca cineva?Nu de alta,da ne bagam la o retea ceva
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Markos @ 13 Apr 2010, 22:49) Joaca-l. O sa ai senzatia ca esti un sapun care se plimba prin vana. Cand dai de zone cu aderenta mai mare, ai senzatia ca ai dat peste o suprata a vanei care era mai putin uda. Cam asta e "simularea" in jocul asta ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
Assassins Creed II
Bad Company II DoTA... cine joaca dota, sa intre pe garena si sa caute "skija_viteazu"... sa dea add... ![]() LE: sunt curios cati aveti jocurile originale... ![]() This post has been edited by skija: 14 Apr 2010, 15:53 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
quake 3 arena, deobicei in lan cu prietenii
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Sigur ca am,eu rulez pe xp!Si merge destul de ok...este cand ma mai scoate din joc,deobicei cand am alte programe deschise,in rest nici o problema.Cine mai doreste,cine mai pofteste!
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:20 |