Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Oke,te astept cu cea mai mare placere...eventual nu jucam pe normandie.Bafta si ne auzim
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
http://orbit.medphys.ucl.ac.uk/orbit.html
http://www.orbithangar.com/ Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 255.17k ) Number of downloads: 501 Untitled2.jpg ( Size: 226.98k ) Number of downloads: 496 Untitled3.jpg ( Size: 248.93k ) Number of downloads: 479 Untitled4.jpg ( Size: 323.22k ) Number of downloads: 491 Untitled5.jpg ( Size: 319.7k ) Number of downloads: 487 Untitled6.jpg ( Size: 237.29k ) Number of downloads: 106 |
--------------------
*
*
*
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Bitza, daca mai jucati ma bag si eu la un NFS Porsche. S-ar putea sa mai am vreo 2 prieteni care vor sa joace. Un pm si cand vreti o punem de niste intreceri
![]() Trebuie sa avem grija sa avem aceiasi versiune de porsche altfel nu o sa ne putem conecta. |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
@fishy eu sunt pe faza, dar bitza n-a mai aparut pe aici
![]() cred ca are treaba, ca i-am dat si eu un pm, si inca n-a raspuns... This post has been edited by slider2: 25 Apr 2010, 06:34 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
STORMTROOPER |
![]()
|
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Daca mai gasesc jocul ma bag si eu la o tura.Primiti un concurent??
|
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|
slider2 |
![]()
|
bineinteles. jocul se gaseste lejer...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Cum sa nu primi. Cu cat mai multi cu atat mai bine
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
slider2 |
![]()
|
baieti, ia ziceti facem in weekend niste "liniute"?? eu atunci o sa am ceva timp liber, ca mai am niste teste pe la facultate. si sa ne hotaram la versiune, ca sa nu avem probleme cu conexiunea...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Gta IV pe playstation 3 + LCD e cea mai buna combinatie! Sinuciderile fac deliciul jocului, eu prefer varianta cu usa rupta: rup usa sofer la o masina, ma sui in masina, bag viteza pe un bulevard mare, ma apropii de contrasens si ma arunc din masina in viteza sa nimeresc cu capatana direct in bara masinii care vine din sens opus. Cand personajul moare (moare garantat la asemenea impact), imaginea devine incetinita, ca sa savurezi slow-motion impactul, sangele sare, se imprastie pe masina, dupa aia te mai calca si aia din spate eee nebunie. Sau sa-ti dai drumu` din elicopter tot asa din viteza, sa te lovesti de blocuri, e demential jocu`.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Tu suferi rau copile...Dar cred ca ti-am mai spus asta....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Filip |
![]()
|
Uite chestiile astea dau farmec jocului, nu am realizat eu clip-ul, dar despre asta vorbeam.
![]() EDIT: clipul 2 e mai la obiect! This post has been edited by Filip: 28 Apr 2010, 11:18 |
--------------------
Renault
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Pilife, vezi ca-n viata nu-i ca pe pleisteijan
![]() Pai te întalnesti si tu în sfarsit cu o fata, o izbesti cu capatana direct în bara masinii, pana sare sangele, dup-aia o si calci un pic si la sfarsit te miri de ce nu vrea sa va mai întalniti... ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e virgina de plesneste sangele???
lasati baiatu in pace... toti am trecut prin perioada de jocuri "sangeroase"... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Loco!
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Filip |
![]()
|
In viata reala sa stiti ca ma sperie sangele, si cand mi se recolteaza pentru analize, nu ma uit niciodata la ce iese din mine, cred ca mi s-ar face rau sa-mi vad propiul sange, la fel si cand imi povesteste cineva despre accidente. Dar in jocuri e funny, cand eram mai mic rupeam tastatura la mortal kombat 4 cu var-meu.
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
|
|
mihaitza_ady |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 28 April 10 ![]() |
va salut pe toti
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
bine, stai jos.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Filip |
![]()
|
|
--------------------
Renault
|
|
mihaitza_ady |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 28 April 10 ![]() |
bine v-am gasit
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 - Confort
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
slider2 |
![]()
|
bingo!
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
stefanNar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 25 April 10 From: Braila ![]() |
Subscriu si eu pentru jocul care mi-a macinat noptile si pentru care era sa imi pierd jobul, familia, s.a.m.d :
Rome total war ! |
--------------------
Ex. Opel
Vectra B
1997
|
|
Fishy |
![]()
|
@slider2 jucam cand vrei si cand vreti (cine vrea sa mai joace). Veniti cu PM-urile, vedem cum procedam sa avem toti aceiasi versiune si ii dam bice
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
slider2 |
![]()
|
pentru cine vrea sa se bage la nfs, adunarea la start se face sambata. nu stim exact o ora, dar doritorii sa lase aici mesaj, si ii vom indruma spre versiunea jocului pe care o avem noi, altfel nu se conecteaza.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Link cu jocu plz.
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
n-ai cont pe filelist sau alt tracker? daca nu.. isohunt.com |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ba am, dar zicea cineva pe aici ce trebuie sa avem aceiasi varianta... d-asta am intrebat.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
slider2 |
![]()
|
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 08:41 |