Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
![]() ![]() ![]() |
Jocuri PC, Cele mai tari Jocuri
Filip |
![]()
|
||
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|||
alphabluesky |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 13 October 06 ![]() |
call of duty - modern warfare 2 ,mi se pare cel mai tare shooter din 2009
|
--------------------
Dacia
1410 TLX
1987
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Filip @ 29 Apr 2010, 22:02) Pfoai... daca as avea si eu net bun as concura cu placere! Scot sub 2.30 pe harta Autobahn cu porsche 993 turbo! Ce-i drept modificat cu upgrade-urile din joc, nu in versiunea "standard". incerci si tu, poate merge sa te joci cu noi. apropos recordul meu pe autobahn este 2:27:90 ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Ca sa fie relevant ar trebui sa faceti cu aceeasi masina, standard, sau modificata la fel..
ca sa nu fiu complet off-topic, zilele astea ma mai joc Test Drive Unlimited, tot felul de supercaruri, grafica super, control destul de realist, masinile facute asa cum trebuie si ca sunet, comportament, tot..merita incercat ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 29 Apr 2010, 23:17 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Am net pe mobil (modem cu cartela GSM), si dupa ce depasesc 1,5 GB de trafic (si-i depasesc in 2-3 zile) scade viteza in banda de 128 kb/s, adica 16kb/s reali, adica abia suficient pentru pentru messenger si forumuri. O sa trec pe retea de cartier dupa ce-oi rezilia contractul cu providerul actual, adica peste vreo 3 luni de zile. Pana atunci... n-are nimic astept.
![]() EDIT: apropo, sunt singurul caruia i se pare ca (in joc) generatia 993 e mai manevrabila decat 996? Ma refer la versiunile turbo, ca 996 non turbo sunt subviratoare rau, se mai simte un pic caracterul subvirator chiar si cand sunt modificate, si au cutia prea lunga, chiar si cu "close ratio" gearbox. @Slider2 excelent timpul scos de tine, eu am un record mai lent cu 1 secunda parca. ![]() This post has been edited by Filip: 29 Apr 2010, 23:21 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
Lasati-mi PM cei care vreti sa jucati ca sa va dau adresa de tracker cu versiunea pe care sa o luati sau daca nu aveti cont pe respectivul tracker sa va trimit fisierul torrent sa il downloadati
![]() @ArtVandelay are dreptate. Jucam cu ele "stoc" cum sunt, fara modificari si aceleasi masini. Filip are dreptate ![]() Si cred ca cel mai bine cu 993-ul sa jucam. Mi se pare cea mai echilibrata masina. Acu fiecare o sa isi aleaga care 911 de generatie 993 vrea si cu care se intelege mai bine. Eu personal merg pe Turbo Coupe. This post has been edited by Fishy: 30 Apr 2010, 01:12 |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 29 Apr 2010, 23:16) zilele astea ma mai joc Test Drive Unlimited, tot felul de supercaruri, grafica super, control destul de realist, masinile facute asa cum trebuie si ca sunet, comportament, tot..merita incercat ![]() l-am terminat deja de doua ori. marfa jocul. QUOTE(Filip @ 29 Apr 2010, 23:17) EDIT: apropo, sunt singurul caruia i se pare ca (in joc) generatia 993 e mai manevrabila decat 996? Ma refer la versiunile turbo, ca 996 non turbo sunt subviratoare rau, se mai simte un pic caracterul subvirator chiar si cand sunt modificate, si au cutia prea lunga, chiar si cu "close ratio" gearbox. @Slider2 excelent timpul scos de tine, eu am un record mai lent cu 1 secunda parca. ![]() ca manevrabilitate intr-adevar 993 este mai bun. si cutia de viteza este mai buna. cu 996, pe anumite harti ai cutii de viteze diferite, astfel incat vitezometrul este gradat "doar" pana la 250km/h. @fishy, de ce sa jucam doar cu masinile stoc?? este vina mea ca altii nu-si pot personaliza masinile?? eu am terminat jocul saptamana trecuta (mi-a luat 2 zile, dar n-am jucat continuu), atat evolution, cat si factory driver, si am masinile modificate dupa gustul meu. nimeni nu va impiedica sa faceti la fel. iar eu propun sa facem un fel de campionat, jucam cu fiecare generatie de masini in parte, aproximativ ca in modul evolution, adica: - 356A - 356B - 911, non turbo, non carrera - 911 carrera - 914 - 928 - 959 - 944 - 911 turbo (prima generatie) - 911 anii '90 - 993 - 996 - speedster - moby dick - gt1 - gt2 - gt3 nu trebuie sa jucam tot in aceeasi zi... doar sa tinem scorul... in concluzie cine vrea sa joace, sa-i dea pm lui fishy!! This post has been edited by slider2: 30 Apr 2010, 14:23 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Prestează cineva warcraft 3 pe eurobattle.net?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Fishy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 95 Joined: 27 September 09 From: Bucuresti ![]() |
@slider2 unii dintre noi, printre care ma numar si eu nu avem masinile modificate.
Abia am bagat jocu acu 2 seri si la cariera nu am facut nimic deci nu am cum sa modific masinile. Daca fiecare joaca cu ce masina are modificata atunci nu prea e "fair-play" ca sa zic asa pentru ca acel cineva are automat un avantaj fata de restul. Si ca sa stam acu fiecare in parte sa jucam la cariera ca sa ne putem modifica masinile e cam aiurea. De asta zic ca cel mai bine jucam cu ele stoc, asa fiecare are aceleasi sanse iar singurul factor care va face diferenta va fi "skill-ul" fiecaruia ![]() This post has been edited by Fishy: 30 Apr 2010, 15:53 |
--------------------
Dacia
SuperNova Rapsoide
2001
|
|
slider2 |
![]()
|
bun atunci jucam cu masinile standard.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(slider2 @ 30 Apr 2010, 15:22) l-am terminat deja de doua ori. marfa jocul. Amateur... QUOTE(slider2 @ 30 Apr 2010, 00:14) Pentru recorduri pe autobahn, se seteaza GT1 ca lumea, si se merge in sens invers. Am patit-o urat de tot pe vremuri, cand m-o rugat var-miu sa-i termin o cursa in evolution in care trebuia sa termine pe 1 ca sa castige event-ul. Atat de intins am mers, ca mi-o luat trei zile sa-mi bat propriul record. Nu puteam accepta sa fie ID-ul lui pe 1, chiar daca am condus io. QUOTE(slider2 @ 30 Apr 2010, 15:22) eu am terminat jocul saptamana trecuta (mi-a luat 2 zile, dar n-am jucat continuu), atat evolution, cat si factory driver, si am masinile modificate dupa gustul meu. Daca te mai fac amator inca o data, o sa arunci cu ceva dupa mine. ![]() Dar nu scapi pana nu ai garaj cu 84 de masini, toate setate/vopsite, ca subsemnatul. Kit-ul nush daca-l mai am, dar save-ul nu se arunca ![]() Nu vreau sa va bag bete in roate, dar porsche-ul era destul de usor de fentat, sa ai masina cu forma si nume de 356 si handling de GT1 sau mai mult. Si la masini modificate... masinile trebuiesc modificate in functie de traseu. Sau de sens... e optim alt setup cand traseul urca, fata de cand coboara. Asa ca e bine sa ai un save de gamer obsedat ![]() Damn, tre' sa caut si io kit-ul, ca prea n-am mai facut o tura demult... @fishy. Jocul in retea cu masinile stock e o porcarie, dupa ce faci din tractor masina prin evolution, si vezi cat loc e de mai bine. In cel mai rau caz, tre' sa se mai gaseasca trainer-ul, care va deschide toate masinile din evolution, si va umple pusculita de bani. (desi nu-i prea distractiv, scapi mai iute ![]() Ca sa-ti faci idee. Cu 356 A setat ca lumea, versus random cars, ma bateau numai 911-le intr-adevar potente, si GT1-le. This post has been edited by bucatzel: 30 Apr 2010, 16:11 |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
slider2 |
![]()
|
eu n-am zis ca sunt as la porsche... si nici ca sunt vreun gamer obsedat
![]() test drive unlimited l-am terminat doar de 2 ori, pentru ca ma plictisesc fiind jocul prea lung, si imi facea niste fite din cauza driverului placii video. iar la porsche niciodata nu mi-am luat toate masinile in cariera pentru ca n-am de ce, niciodata nu vei concura cu toate. am cea mai buna varianta din fiecare model... cel mai mult va enerveaza ca nu poti cumpara si seta 959, 928, gt 2 si 3 ca sa faci bani, nu trebuie trainer, trebuie spirit de samsar. cumperi masini vechi si lovite, le repari si le vinzi This post has been edited by slider2: 30 Apr 2010, 16:18 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Aaaa, test drive unlimited l-ai terminat de 2 ori... credeam ca zici de porsche.
Si pe mine ma enerva nu poti lua 959... jocul o fost inceput genial (vezi cantitatea de 356), dar o fost repezit in final. Nu era atat de greu sa bage toate porsche-urile in joc . Sau macar sa lase posibilitatea de a adauga masini... Si limita aia de 80 de masini in garaj era tampa rau. Si si aia putea fi fortata la 84, daca-ti puneai mintea cu jocul. Chestia cu samsarul merge greu la inceput... Da' sa vezi ce merita sa iti umpli garajul de 356, sa le lasi acolo si sa le vinzi in modern era ![]() |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
slider2 |
![]()
|
pai porsche l-am terminat de vreo 10 ori...
merge chestia cu samsarul de la inceput, dar trebuie sa ai rabdare, si cand ai suficienti bani, cumperi cate 3-4 bucati din cele mai scumpe modele 356 si cateva spyder si le vinzi mai tarziu... de asemenea daca iti permiti si 1-2 moby dick... ![]() in continuare anuntul ramane valabil, maine ne aliniem la start. cine mai vrea sa-i dea pm lui fishy pt versiunea de joc. pana acum am dat deja o tura cu fishy si n-am avut probleme cu conexiunea. vom juca cu masini standard (din pacate - vorba lui bucatzel, zici ca sunt tractoare, pe langa cele setate in cariera) si cu damage on. eu cu fishy am jucat fara damage, dar pentru a vedea adevaratul talent al soferului, va fi damage on. 1 May 2010, 14:16: ultima strigare.. ne vedem diseara la start?? This post has been edited by slider2: 1 May 2010, 14:16 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
slider2 |
![]()
|
v-ati laudat ca jucati porsche, si n-a mai dat nici unul nici un semn de viata!! poate azi ca ploua afara??
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
blackdoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 30 December 05 From: Ploiesti ![]() |
Sau puteti incerca si rFactor
![]() |
--------------------
dacia
Nova
2000 GTi
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Vad ca tu ai urcat filmuletul pe youtube...ala e top gear track sau mi se pare?
cum ai bagat traseul in joc..dar masina? am impresia ca am si eu jocul asta pe undeva pe hard. stiu ca e putin asemanator cu live for speed |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
De pierdut timpul....
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
io am ajuns la nivelul 51
![]() Attached thumbnail(s) Dirt2_10.jpg ( Size: 885.4k ) Number of downloads: 406 Dirt2_11.jpg ( Size: 788.73k ) Number of downloads: 403 Dirt2_13.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 383 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Ce imi plac trailblaizere-le (sau cum se scrie) la Dirt 2
![]() Am jucat si eu o gramada de timp dirt 2, ajunsesem departe... dar a trebuit sa formatez hardu ![]() This post has been edited by Iulikk: 2 Jun 2010, 12:42 |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
blackdoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 30 December 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 2 Jun 2010, 01:19) Vad ca tu ai urcat filmuletul pe youtube...ala e top gear track sau mi se pare? cum ai bagat traseul in joc..dar masina? am impresia ca am si eu jocul asta pe undeva pe hard. stiu ca e putin asemanator cu live for speed Pentru trasee si masini http://www.rfactorcentral.com/ ,pe cele mai multe le dezarhivezi si copiezi totul in directorul principal al jocului. |
--------------------
dacia
Nova
2000 GTi
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(4x4 @ 2 Jun 2010, 13:05) Subscriu, bestial. In principiu pentru ce-i care au Linux si se plictisesc vreodata. |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e prea tareee
![]() <span class='edit'>2 Jun 2010, 16:54:</span> QUOTE(koldun @ 2 Jun 2010, 10:44) bre io tinminte de cand erma mic,era un joc tot ceva in genu ca faceai tot felu de sisteme cu galeti forfeca care taia funia.cade bila.,cu bloane cu benzi rulante,etc trebuie sa stie cineva de ce vb This post has been edited by C@talin: 2 Jun 2010, 15:54 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
se chema the incredible machine. cel mai tare joc care-l aveam pe 486, pe langa F1
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
B_i_t_z_a |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 745 Joined: 8 May 09 From: The Land Of Opportunities ![]() |
Se mai joaca nfs porsche,si daca da,cu masini modificate sau stock....Bafta
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- BH-85-BIT
|
|
slider2 |
![]()
|
@bitza eu am tot chemat lumea la jucat nfs, dar nu mi-a raspuns mai nimeni. jocul il mai am si as vrea sa ma joc, dar nu acum ca am intrat in sesiune. poate doar asa prin weekend cateva ture...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(C@talin @ 2 Jun 2010, 16:52) e prea tareee ![]() <span class='edit'>2 Jun 2010, 16:54:</span> bre io tinminte de cand erma mic,era un joc tot ceva in genu ca faceai tot felu de sisteme cu galeti forfeca care taia funia.cade bila.,cu bloane cu benzi rulante,etc trebuie sa stie cineva de ce vb Contraptions? http://i.neoseeker.com/p/Games/PC/Classic_...rofilelarge.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io asta il aveam the_incredible_machine.png
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Sunt mai multe versiuni. Am jucat si eu contraptions. Asta de zici tu cred ca era prima versiune...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:06 |