Masinile non euro nu mai au voie din 2010, cum ii pacalim sa pastram batranele dacii?
![]() ![]() ![]() |
Masinile non euro nu mai au voie din 2010, cum ii pacalim sa pastram batranele dacii?
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.389 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai asta e beleaua, ca sa obtii ardere buna , trebuie sa otrni bani cu galeata in cercetarea formarii amestecului si propagarii frontului de flacara. Si pretul asta trebuie sa se regasesca la consumatorul final.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
amestecul de benzina cu etanol reduce simtitor noxele, adica imbunatateste arderea, cum ziceti voi, problema e ca nu stiu daca duce motorul pe termen lung..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 15 Mar 2008, 20:32) Nu vad cum aliajele ar putea schimba poluarea. Poluarea nu se reduce doar din mape. Mai e si un catalizator mai bun, mai e o ardere mai buna ca sa obtii putere mai mare si alte chestii. Nu doar aliajele, ci un motor mai EFICIENT per total. Asta e cheia unui motor mai ecologic, dar care sa aiba si performante bune. QUOTE(einstein1984 @ 15 Mar 2008, 23:34) Pai asta e beleaua, ca sa obtii ardere buna , trebuie sa otrni bani cu galeata in cercetarea formarii amestecului si propagarii frontului de flacara. Si pretul asta trebuie sa se regasesca la consumatorul final. Exact, cel mai putin poluant motor e cel cu norma euro de la data introducerii sale in fabricatie. Optimizarile de dupa, pentru a indeplini norme euro mai pretentioase, nu fac decat sa-l gatuie => consum crescut de carburant => mai multe noxe in atmosfera. This post has been edited by Laurentziu83: 16 Mar 2008, 19:19 |
--------------------
.
.
.
|
|
EUROPE_ |
![]()
|
![]() membru reactiv Group: Members Posts: 1.557 Joined: 2 March 06 From: Craiova ![]() |
Cred ca urmeaza era motoarelor electrice!
![]() |
--------------------
Renault
Fluence
2010 1.6 16v Evo Life Fieratanii dulci amare, va iubesc pe toate tare, fiare strambe drepte reci, sunteti viata mea pe veci!
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Sa dea domnu, de cand le astept. Oare cati pietoni o sa fie calcati din cauza lipsei zgomotului?
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
nu-i problema, asa o sa scada numarul de gropi din tara
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca pana acum doar catolicii poluatori erau pacatosi oficial, de azi incolo si ortodocsii poluatori sunt pacatosi cu acte in regula. Aviz amatorilor, care cu ocazia sarbatorilor pascale mergeti sa va spovediti de pacate, nu uitati sa mentionati ca detineti o masina noneuro. Oare cate matanii vor fi necesare sa va ierte doamne doamne pentru pacatul de a avea o masina noneuro?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
te mananca-n taste?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Va fi pogorata afurisenia asupra ta si asupra tuturor poluatorilor sub E3....Aaaammmmiiiinnn!!!!
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
In virtutea ultimelor normative si reglementari date de sfanta noastra biserica
![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ATM: 23 Mar 2008, 00:42 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Eu daca am masina euro 3 dar catalizatorul s-a facut praf, trebuie sa ma duc sa ma spovedesc sau se ia la ce scrie in acte?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai pacatul exista, fiule,el exista. cazanul cu smoala de asteapta!
![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
radian |
![]()
|
Pentru catalizator defect ar trebui sa primesti 3 puncte de pacate...
![]() Cazaunl cu smoala is convins ca-i noneuro, poate chiar antieuro. Ce poluat trebuie sa fie iadul ala... This post has been edited by radian: 23 Mar 2008, 08:42 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Laurentziu83 @ 23 Mar 2008, 07:47) Eu daca am masina euro 3 dar catalizatorul s-a facut praf, trebuie sa ma duc sa ma spovedesc sau se ia la ce scrie in acte? ![]() din pacate nu esti singurul, si nu voi sunteti de vina, ca e scumpa o porcarie d'aia de catalizator de unica folosinta Ranault-Dacia, si e mai convenabila scoaterea, vina e a RAR si a tuturor statiilor care fac ITP-ul pe spaga. La mecanicul meu in curte am vazut un butoi plin ochi cu faguri d'aia de ceramica sparti, a zis ca umple butoiul la 2-3 luni ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
floryyn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 251 Joined: 19 November 06 From: Targu Jiu ![]() |
Cat ati fi dispusi sa platiti anual "taxa ecologica" ca sa tineti batranele in circulatie?
Am stat si m-am gandit, daca as renunta la micile placeri ale vietii... ![]() ![]() ![]() Insa banuiesc ca mai-marii ecologiei mondiale vor avea ei grija...in fond n-au rezolvat nimic daca scad vanzarile la bere si prezervative, nu? Glumim glumim dar... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
2005
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(floryyn @ 23 Mar 2008, 13:24) ...daca as renunta la micile placeri ale vietii... ![]() ![]() ![]() Glumim glumim dar... ![]() Glumim glumim, dar 300 euro anual, la 365 de zile anual si 3,6 lei = 1 euro... rezulta ca tu cheltui 2 lei si 95 de bani pe zi... Ori bei bere foarte rar, ori femeile tale sunt foarte modeste, ori refaci contabilitatea... ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
pt dacia mea care e din 98" asi da max 200 de euro pe ani ca sa tin in circulatia...oricum toate chestia asta cu masini non-euro si ca taxele e o bataie de joc, nu stiu ce o sa fie, dar Romania din pacate e tara tuturori posibilitatilori, asa ca nu ma mir daca idiotul asta de Tariceanu si toate gasca lui se gandesc sa mai scoate bani de pe oameni saraci.....sa fim seriosi, 80 % din proprietari de dacie, au dacie ca nu permit golf IV, megane, sau alte masini straina, si sa mai baga si o taxa , este rusinos, foarte rusinos pentru noi, tara asta in loc sa apere drepturile , mai mult ne baga cat mai jos....
ari trebui taxe mai mari la astea care detin 4 -5 masini...am o cunostinta care are: 1- SUV 2- limuzina 3- masina de oras 4- masina de rezerva 5- masina din tinerete nu dau marcile, dar foloseste intr-o saptamana aproape pe toate, si in afara de masina de oras fiecare polueaza mai mult decat o dacia bine intretinuta |
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(tzuku @ 23 Mar 2008, 16:54) 200 de EURO in cati ani? ![]() QUOTE(tzuku @ 23 Mar 2008, 16:54) ...1- SUV 2- limuzina 3- masina de oras 4- masina de rezerva 5- masina din tinerete nu dau marcile, dar foloseste intr-o saptamana aproape pe toate, si in afara de masina de oras fiecare polueaza mai mult decat o dacia bine intretinuta Chiar si masina de rezerva? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ZTV |
![]()
|
![]() fost membru activ pe Daciaclub Group: Members Posts: 1.674 Joined: 14 December 07 ![]() |
da, are de toate
|
--------------------
-------
xxx
xxx
- xxx xxx
|
|
radian |
![]()
|
Sa-i fie de bine si sa-i foloseasca tot ce are...
Intrebarea mea era daca pana si masina de rezerva polueaza mai mult decat o dacie pacatoasa? ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(tzuku @ 23 Mar 2008, 16:54) asa ca nu ma mir daca idiotul asta de Tariceanu si toate gasca lui se gandesc sa mai scoate bani de pe oameni saraci..... heloou...Moliceanu asta crezi ca a prins radacini acolo? daca il va prinde 2010 acolo unde e, inseamna ca intradevar suntem o natie de handicapati, no ofense pentru cei cu handicapuri.. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
msvs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 March 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 23 Mar 2008, 19:22) heloou...Moliceanu asta crezi ca a prins radacini acolo? daca il va prinde 2010 acolo unde e, inseamna ca intradevar suntem o natie de handicapati, no ofense pentru cei cu handicapuri.. Pai asta-i ca si eu is handicapat temporar acum dupa accidentul care mi-a distrus Dacia din 88 si as lua alta Dacie dar nu ca sa circul cu ea nici 3 ani. |
--------------------
dacia
berlina
1988tlx
|
|
argon |
![]()
|
io zic sa-ti iei Logan nou, pana la urma asta e scopul...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Corect, argon are dreptate, Loganul e solutia, sau sandero, sau fordul oltenesc,,,
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
dar de camioanele armate firmelor de constructii,care polueaza mai mult ca 1000 de dacii....astea chiar nu le mai vede nimeni ??unde mai pui ca unele sunt si intr-o stare tehnica fff proasta
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
argon |
![]()
|
Aia nu-si iau Logan nou daca "ii interzice"
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau citronela de la Tariceanu.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:04 |