Masinile non euro nu mai au voie din 2010, cum ii pacalim sa pastram batranele dacii?
![]() ![]() ![]() |
Masinile non euro nu mai au voie din 2010, cum ii pacalim sa pastram batranele dacii?
msvs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 March 08 ![]() |
|
--------------------
dacia
berlina
1988tlx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ia linistit Dacie, si lasa prostiile, o sa circuli linistit mult si bine, totusi, cu 2000 de euro ia una pe injectie, nu din cauza neaparat ca e euro2, ci pentru alte avantaje inerente injectiei.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Ma gandesc ca personal nu as cumpara o masina iesita din fabricatie, da fiecare face ce vrea cu banii lui.
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
asa e, numa' la perfuzie sa n'ajungi...
QUOTE(OAP @ 25 Mar 2008, 16:05) Ma gandesc ca personal nu as cumpara o masina iesita din fabricatie, da fiecare face ce vrea cu banii lui. m-am uitat prin targ si nu am gasit Logan sau orice alta masina care inca se fabrica la 2000 de euro..oricat m-as fi straduit...cel mai ieftin Logan era 4000...ce naiba e doar Logan, mai pui 1000 si iei Solenza ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
"ce naiba e doar Logan, mai pui 1000 si iei Solenza "
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
msvs |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 22 March 08 ![]() |
QUOTE(argon @ 25 Mar 2008, 20:34) asa e, numa' la perfuzie sa n'ajungi... m-am uitat prin targ si nu am gasit Logan sau orice alta masina care inca se fabrica la 2000 de euro..oricat m-as fi straduit...cel mai ieftin Logan era 4000...ce naiba e doar Logan, mai pui 1000 si iei Solenza ![]() Crede-ma ca perfuzia e cea mai mica problema pe care o poti avea in spital.Eu am ajuns la pensie de invaliditate pt. ca la operatia la care mi-au pus tija in picior dupa accident m-au si infectat.In 12 mai e un an de la accident si dupa 5 operatii acum is cu fixator extern pe picior pt. ca tija mi-au scos-o ca sa nu mai accelereze infectia.Mai am cel putin 6 luni pana sa ma vad pe picioare.Sa nu mai spun ca de infectia osoasa nu esti sigur ca ai scapat toata viata.Poate sa recidiveze si dupa cativa ani.Daca faceau treaba bine de la inceput trebuia sa fiu la lucru de prin noiembrie dar asta-i sistemul de sanatate romanesc! Revenind la masini as lua un Logan in rate punand cei 2000euro avans dar ma cam tem de ratele astea.Am intrat pe site-ul Dacia la sectiunea configurator si dupa calcularea ratei am vazut scris mic alaturi ca in calcul nu s-a inclus CASCO. Pt. ce mai e programul ala daca nu-ti arata rata reala?!Daca ati luat careva in rate stiti cat pluseaza CASCO la rata lunara? |
--------------------
dacia
berlina
1988tlx
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
N-are cum sa-ti arate asigurarea CASCO in configurator, pentru ca suma difera in functie de societatea de asigurari preferata. Doar nu-ti faci CASCO la Automobile Dacia. Vezi ca pe site nu sunt incluse nici RCA sau rovinieta.
Eu am CASCO la ASIROM si dau vreo 380 euro/an, in 10 rate. This post has been edited by raqzvan: 26 Mar 2008, 10:11 |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
baranga |
![]()
|
![]() ...eu merg cu DACIA iar tu pe jos.... Group: Members Posts: 888 Joined: 8 February 08 From: Slobozia- IALOMITA ![]() |
lasati fratilor ca eu la a mea ii pun pedale!
![]() ![]() ![]() si acuma serios,caut una lovita euro2,euro3 si ii iau motoru si il pun pe dacia mea,care e problema.sa nu ziceti ca nu mi-l omologheaza,ca ma descurc eu,ca-s baiat destept! daca nici varianta asta nu merge ii dau FOC,cu rezervoru gpl plin si cu rezervoru de benzina plin ![]() |
--------------------
Dacia
Break
1999 - 1310CL
- IL 03 HLE mi-au sters reputatia;eu o aveam cea mai mare
|
|
roland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.704 Joined: 18 November 04 ![]() |
A iesit aiurea topicul asta... Pana la urma, in afara de stirea din CanCan, preluata si de alte ziare sau publicatii auto, eu nu am gasit ceva oficial, in vreo limba oficiala UE, pe site-ul UE, etc...
Atata timp cat CanCan nu a spus clar sursa, nu cred in veridicitatea stirii. Asa ca degeaba sarim in apa dupa piatra... Stie cineva vreo sursa demna de luat in calcul? CanCan... sa fim seriosi... |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
Cancan-ul nu a zis de capul lui, Vosgananian a debitat idiotenia. Multa lume "aproape sigur" a pus botul. Un nebun arunca o piatra, si 20 de destepti sar dupa ea. Citatul exact e mai jos:
QUOTE "După 2010, aproape sigur în Uniunea Europeană, aproape sigur vor fi interzise mașinile noneuro și vor fi aplicate taxe pentru mașinile care poluează. În acel moment, dacă noi nu luăm de pe acum mijloace de prevenție ne va costa cel puțin 200 de euro, casarea acestora vechi, sume enorme", http://www.realitatea.net/146382_Varujan-V...xei-auto-.html# |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cum Reno-mioveni cotizeaza la guvern iar tariceanu insusi e reprezentat de vinzari (dupa ce-l dau astia afara din functie o sa fie avansat iar dealer) la pejo-citro, cum sa nu apara stiri din astea bomba? Omu pune botu', se uita imprejur si constata ca nu poate cumpara decit o limuzina logan sau, daca-i mai modest, o masina de oras gen pejo 106 sau citroen c1. Cine cistiga si cine pierde din zvonistica asta?
Iar nea' Varujan e lustragiul lu' nea' Calin. This post has been edited by corbex: 26 Mar 2008, 13:58 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
argon |
![]()
|
Lumea trebuie impulsionata prin metode gen programul rabla, dar mai consistent, nu 4000 ron, sa-si schimbe masina, aia ce au un non-euro de nevoie, sigur sunt bucurosi sa scape de ea, raman ce-i ce au un non-euro de colectie/pasiune/etc, care sunt peste tot in Europa, au taxe putin mai mari(nu exagerat de mari cum se vehiculeaza) . Nici nu se pune problema ca-i va interzice cineva, este o aberatie crasa ce zice dobitocul de Vosganian.
Cu banii stransi pana acum din taxa auto, initiau un program de reinoire a parcului cu reducere 15 000 ron (in loc de 4000) de exemplu la o masina noua, dar s-au dus in borduri, asfaltat bi-anual, vile, termopane..etc... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
hi hi hi
Hai sa presupun prin reducere la absurd c-asa va fi. Deci mor cu ei de gat, le dau foc si dup-aia fac turu' europei in masina mea veche si non-euro ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE Mihai Nica, 21 de ani, student: 'Pentru mediu e bine, dar pentru mine, care folosesc zilnic masina (n.r. - Renault din 1984), e de rau. Ma gandesc din ce in ce mai serios sa scap de ea cat mai curand, desi e un automobil foarte bun'. scop atins... QUOTE Dintre automobilele non-euro fac parte Dacia 1300, modelele fabricate pana in 1996, totusi cum aflu si eu ce norma euro am? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Pai coane Argoane, avand in vedere ca matale ai fost "fabricat" cu mult inainte de '96, banuiesc ca esti un noneuro vertiabil 100%...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
atunci de matale ce sa zic?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
QUOTE(Muttley @ 3 Apr 2008, 06:43) hi hi hi Hai sa presupun prin reducere la absurd c-asa va fi. Deci mor cu ei de gat, le dau foc si dup-aia fac turu' europei in masina mea veche si non-euro ![]() 1. Nu vad posibil asa ceva ca iesim in strada !!!! REVOLUTIE !!!! ![]() ![]() 2. Vezi ca o sa trec pe langa tine. Daca asa o sa se intample prin 2011, o sa'i cumpar BNZ'ul lui BNZ din 84 daca nu ma insel recarosata si alerg cu ei dupa mine pe autostrazi. Cat ma tine rezervoru. Poate ii prostesc si mai reusesc sa fac un plin in mijlocu urmariri. Oricum sa ii *** si asa ![]() ![]() ![]() GO ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
cred ca e un zvon ca nu o sa mai aiba voie sa circule masinile non euro. Asa se vicea ca nu ai voie sa mergi cu masini care au 3 prezoane la roata si tot se circula
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
AB-05-PIW |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 15 June 07 ![]() |
deci noi astia cu daciile pe injectie cu euro 2 cika putem sta linistitzi? de nui pun euro 5 si tot no dau X(
|
--------------------
dacia
1310 Li
2000 berlina
- AB 05 PIW
|
|
argon |
![]()
|
nu poti sta linistit ca ai 3 prezoane, nu stii sa citesti?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Nu inteleg de ce daciile dinainte de 1996. Ca a mea e din 1997 si nu cred ca are modificari ce schimba norma de poluare.
Si daca oricum benzina cu Pb nu se mai comercializeaza, nu cred ca polueaza asa mult si daciile, mai ales ca au motor mic, comparabil cu cel al unei masini de spalat. |
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
daca iau noxele la esapament ies de Prius, ca se pierd pe parcurs din cauza traseului....sport
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
argon |
![]()
|
MEDICAMENTE!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Sorin_18 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.370 Joined: 26 November 07 ![]() |
deci o concluzie finala care ar fi ???prin mai vreau sa imi schimb masina si mas orienta tot spre o dacie din 95 sau 96 dar nu as vrea sa circul 1 sau 2 ani cu ea
|
--------------------
dacia
1310
1998
- B 29 AVR
|
|
argon |
![]()
|
daca as fii in locul tau as lua pe injectie, cum spuneam in alt topic, nu din cauza barfelor nefondate, ci din cauza injectiei care e un pas inainte fata de carbelitor. Plus un consum mai mic iarna, si scapi de soc.
stiu ca e cafenea, dar e un sfat serios... |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 01:21 |