DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 4 5 6 7 8 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri

13nov
post 16 Dec 2004, 15:11
Post #151

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Razboiul bombo<->nelu a inceput!!!

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 16 Dec 2004, 15:14
Post #152

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Ete cine zicea ca se teme de ucrainizare.... http://www.revistapresei.ro/arhiva_avt/204.wmv

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
mil
post 16 Dec 2004, 15:14
Post #153

ocupat

From: x

si asa apare PDSD: Paritdul Democratiei Social-Democrate smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 16 Dec 2004, 15:22
Post #154

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Marty @ 16 Dec 2004, 15:14)
Ete cine zicea ca se teme de ucrainizare.... http://www.revistapresei.ro/arhiva_avt/204.wmv
*

Mai Marty, da' primele zece secunde le-a vorbit "cenzurat" sau ia luat D-zeu glasu, ca nu se auzea nimic. laugh.gif laugh.gif

Propun moderatorilor sa uneasca acest topic cu "Miron Cozma gratiat" si sa se numeasca "Actualitatea politica".
Ca ce se scrie aici se scrie si in partea cealalta.
Merci.

This post has been edited by bomicabomic: 16 Dec 2004, 15:26

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 16 Dec 2004, 15:47
Post #155

Ignorog

care ai acces la Muritorul Oficial Partea I, nr. 1207/16.12.2004?

ma rog.
focuri de artificii.
s-ar parea ca n-ai ce-i face, l-a(u) gratiat si gata. end of story.

alianta "e fraieri" daca nu "lasa sa se intample anticipatele", diabolic vorbind.

boicot, boicot, da' cat boicot la investitura poa' sa faca (PSD + PRM - PUR * UDMR)totul la cap patrat in parlament?

This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2004, 15:55

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
litza
post 16 Dec 2004, 15:56
Post #156

Membru autentic

From: Bavaria, DE

QUOTE(bomicabomic @ 16 Dec 2004, 17:22)

Propun moderatorilor sa uneasca acest topic cu "Miron Cozma gratiat" si sa se numeasca "Actualitatea politica".
*

Mai bine zis "Actualitatea penibila". Le cam tremura ouale (poate nu au iesit la numaratoare ! ) dupa ciolan. ph34r.gif

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
Mache
post 16 Dec 2004, 16:02
Post #157

Chibiț autorizat

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
mil
post 16 Dec 2004, 16:04
Post #158

ocupat

sa facem o alianta adica...mai bomica, tu intri pe liste cu partidul nostru si cand e la o adica...asta e PURa tradare cu alte topicuri, bravos monser!!! smile.gif

This post has been edited by mil: 16 Dec 2004, 16:05

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 16 Dec 2004, 16:07
Post #159

Ex-membru DaciaClub

Pentru stabilitatea tarii si consensul national, mai draga, crrr. biggrin.gif

--------------------
x x - x
+
Lolek
post 16 Dec 2004, 16:25
Post #160

Ignorog

QUOTE(Mache @ 16 Dec 2004, 16:02)

multumesc. citit monitorul, e de colectie, clar.

deci Bombo e prea ocupat ca sa-si mai aduca aminte ce semneaza? Sau semneaza mult zilele astea....

oricum, asta ma face sa cred ca nu e nici o miscare desteapta la mijloc (cel mult a' lui Iliescu), Nastasica e pe nicaieri. daca-i paseaza careva mingea in careul advers, mi-e ca el se uita la tribune cu gura cascata.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
mil
post 16 Dec 2004, 16:36
Post #161

ocupat

Rezumand eu cred ca cele 4 zile din saptamana asta in batalia DA-PSD avem urmatoarele rezulate partiale:
Luni avantaj DA (castigarea alegerilor)
Marti avantaj PSD (returnarea PUR si UDMR la protocolul mama)
Miercuri avantaj DA (nesemnarea protocolului si amentintarea cu anticipatele baga spaima in ciocoi, in UDMR fractiune proDa castiga teren)
Joi avantaj DA (Iliescu si NAstase profita sa isi arate coltii, colti care insa nu inspaimanta DA, care ii da inainte cu guvernul minoritar, ci pe UDMR si PUR, care numai de manisfestat in strada sau de-a v-ati ascunselea cu minerii prin birouri nu le arde)
Vineri prevad o remiza ca drumu pana la Buxelles e lung si odihnitor...

si cum spuneam luni-marti ies propunrile de guvern. smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Lolek
post 16 Dec 2004, 20:14
Post #162

Ignorog

eu as propune un poll cu tema "Anticipate: vrem? da / nu / Nicoleta Luciu / sora-sa / altele".

sau un poll cu tema "UE: niet! / 2007 / 2008 / ne abtinem / lasa-i pe altii / fata de la meteo / nu ma pot abtine"

sau un poll cu tema "Iliescu: picatura chinezeasca / bita de base-ball / la racoare / ce-aveti ba cu omu'? / Nicoleta Luciu / Printesa din Mario / Altele"

sau un poll cu tema "Nastase: s-a curatzat / nu raspunde la intrebari / remiza / comes back / tipa de la Ciao Drawin"

sau un poll despre care dintre pollurile de mai sus ar fi mai potrivit.

This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2004, 20:23

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
ocs
post 16 Dec 2004, 20:53
Post #163

Membru incepator

QUOTE(OCEBE @ 16 Dec 2004, 14:10)
oare ce mai fac franarii aia de la pur acum ca, practic, UDMR-ul (si probabil si celelalte minoritati) a trecut in barca Aliantei?
*

Domniile lor nu fac altceva decat sa astepte niscaiva firme de la APAPS, pentru care s-au adunat cu PSD

--------------------
"Asteptarea este cea mai grea provocare a sperantei"
+
ashu
post 16 Dec 2004, 21:12
Post #164

Membru erectil

Parerea mea e ca singura sansa a purului e cu pesedeul. Ganditi-va si voi, daca trec acum de partea aliantei, peste 4 ani oricum vor trebui sa candideze singuri si mai pupa parlament ciuciu (n-au nici acum electorat, dupa o erodare normala cand stai la putere nu mai iau nici 1%). Daca-s anticipate, iar nu pupa parlament, daca candideaza singuri. Singura lor sansa este sa candideze pe listele pesedeului, oricand ar fi aceste alegeri.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Lolek
post 16 Dec 2004, 21:34
Post #165

Ignorog

QUOTE(ashu @ 16 Dec 2004, 21:12)
Parerea mea e ca singura sansa a purului e cu pesedeul. Ganditi-va si voi, daca trec acum de partea aliantei, peste 4 ani oricum vor trebui sa candideze singuri si mai pupa parlament ciuciu (n-au nici acum electorat, dupa o erodare normala cand stai la putere nu mai iau nici 1%). Daca-s anticipate, iar nu pupa parlament, daca candideaza singuri. Singura lor sansa este sa candideze pe listele pesedeului, oricand ar fi aceste alegeri.
*

Si zici tu ca n-ar vrea la putere acuma? Eu ma gandesc ca macar in parlament or vrea sa stea, ca nu stiu daca ies mai bine decat acu' la eventualele anticipate, chiar si in portbagajul PSD-ului.

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
Valentine
post 16 Dec 2004, 22:08
Post #166

Old Timer

From: California

QUOTE(Lolek @ 16 Dec 2004, 22:34)
Si zici tu ca n-ar vrea la putere acuma? Eu ma gandesc ca macar in parlament or vrea sa stea, ca nu stiu daca ies mai bine decat acu' la eventualele anticipate, chiar si in portbagajul PSD-ului.
*

Iti dai seama ca PSD o sa negocieze niste conditii mult mai naspa pentru PUR daca sunt anticipate ... care cred ca o sa fie, exceptand cazul in care PSD + PUR + PRM fac o majoritate clara si il pun pe Vadim premier sleep.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
madalina
post 16 Dec 2004, 22:48
Post #167

Membru autentic

pana azi credeam ca macar 1% s-a schimbat iliescu. astazi vad ca intre omul din 1990, pentru care intelectualii si studentii erau huligani si cvare a chemat mimnerii sa curete Bucurestiul nu este nici-o diferenta. O mare magarie. Mi-e pur si simplu sila de acest om.

Chiar daca mai are procese, chair daca mai sunt mineriade pentru acre nuu a fost inca judecat, nu pedeppsirea omului in sine ma afecteaza, ci simbolul gestului lui iliescu.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Valentine
post 16 Dec 2004, 23:01
Post #168

Old Timer

From: California

Pana acuma nu am auzit nici o reactie oficiala a lui Basescu ... ma intreb de ce oare ...

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
Lolek
post 16 Dec 2004, 23:08
Post #169

Ignorog

QUOTE(Valentine @ 16 Dec 2004, 23:01)
Pana acuma  nu am auzit nici o reactie oficiala a lui Basescu ... ma intreb de ce oare ...
*

a fost la TV. din memorie:
"aceasta miscare demonstreaza cat de jos au putut sa ajunga. cei doi (presedinte si prim-ministru) au aratat in ce stare au adus institutiile pe care le conduc."

ceva de genul asta.

Tariceanu a bagat una cu "isi arata in continuare caracterul bolsevic" de l-a taiat Realitatea TV fix inainte sa zica cuvintelul ala nastrusnic. o fi fost din cauza ca nu avea pusa bulinutza rosie cu 16 ani.
probabil ca sa nu intrebe copilasii "mami, mami...ce-i aia bolsevic?" mama sa explice si adolescentii sa zica "cooooool!!!".

da' cum au zis si altii, sper sa nu se bage baietii portocalii prea mult in mizeria asta, acuma.

This post has been edited by Lolek: 16 Dec 2004, 23:12

--------------------
Dacia Pobeda - B-**-***
+
madalina
post 17 Dec 2004, 00:05
Post #170

Membru autentic

E ciudat cat de critic a prezentat stirea TVR. fara cenzura, tendentiozitate negativa la adresa PSD.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
mil
post 17 Dec 2004, 00:11
Post #171

ocupat

MAMAAAAAAAAAAA...mor, mi-a placut rationamentul lu' Nastase daca scoatem bucurestiul a castigat cu uimitoarea diferenta 30K voturi...probabil ca daca se supara muta capitala la Botosani, ca ala e singurul oras mare romanesc in care a castigat...pe astia nu ii doare mintea???

Lolek sa vezi ca se face alianta PSD-Luciu+PUR-Ciao (_)(_) Darwin!

This post has been edited by mil: 17 Dec 2004, 00:16

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 17 Dec 2004, 01:02
Post #172

Membru erectil

Ma bucur ca am avut dreptate cand am zis ca Basescu a gresit atunci cand l-a facut pe CTP omul pesedeului. Ati vazut ce dur l-a atacat azi Cetepeul pe Iliescu? Nu e omul nimanui, e sclavul propriei sale minti ca sa zic asa.
In alta ordine de idei, m-a rupt si pe mine Mil faza cu daca scoatem Bucurestiu as fi fost presedintele Romaniei. Pai daca se apuca si Basescu sa scoata Moldova sau mediul rural sau populatia trecuta de 50 de ani sau oamenii fara studii superioare sau ce kilu meu mai vrea el si face guvern singur?! Pai ia scoate bre Nastase si din PIB Bucurestiu sau pe toti cei care nu te-au votat si mai da tu scutiri la RAFO sau pomeni electorale pentru electoratu tau, sa vedem daca mai ai de unde? Tu'ti rationamentu cenzurat de 3 lei.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
adister
post 17 Dec 2004, 08:45
Post #173

Membru autentic

"Draga Traiane,

Sunt eu, alegatorul tau. Duminica, am mers cu prietenii la vot. Mi-am luat mama de mina si i-am spus: hai la vot, ca nu mai pot.

Duminica si luni am fost in strada de bucurie ca mai erau 5 milioane care nu i-au mai suportat. A fost tare fain, ii spun: ai cei mai faini alegatori.

De duminica incoace, noi astia 5 milioane ne uitam la televizor si vedem cum Marko Bela, Dan Voiculescu si Viorel Hrebenciuc iti fac guvernul. Baietii astia seamana cu Verdet, care facea guverne prin CC in 21 decembrie. Si noi stam cu totii prostiti si nu stim daca sa ii luam in serios sau nu.

Traiane, nu ii lua in serios. Astia sint in stare sa fure si votul de duminca. Nu ai de ce sa stai la mina lor. Du-te in parlament si zi- le: oameni buni, asta e guvernul meu si asta e programul lui. Ai grija sa spui ceva acolo de clasa mijlocie, pentru PUR, si fii generos cu minoritatile, pentru UDMR. Pentru PSD nu spune nimic, dar fii rau cu coruptia. Din cite am inteles eu, politica se face pe programe, asa ca nu ar avea de ce sa nu fie de acord.

Traiane, daca tot nu vor, lasa-i in plata Domnului si vino inapoi la mine. Fa anticipate, esti presedintele ales si e dreptul tau prin Constitutie. Iti promit ca imi chem prietenii, imi iau mama de mina si le zic: hai sa il ajutam! Si iti dam parlamentul tau asa cum ti-am dat si echipa ta in consiliul Capitalei. Si vom fi mai multi decit in 28 noiembrie, vor veni si cei care traiau cu frica, si cei care nu credeau ca e posibil.

Dupa asta, nu mai vreau nimic de la tine. Sa guvernezi cum stii tu, apoi ne vedem la viitoarele alegeri cind iti voi arata daca ai meritat sau nu.

Sa dai legi clare si impozite mici. Sa lasi in pace presa si justitia, chiar daca nu iti convine ce zic si ce fac. Si las-o mai moale cu Rosia Montana. Sa nu ma jignesti cu ajutoare sociale, lemne de foc, corn si lapte. Spaga e tot hotie, chiar si aia electorala. In rest, am eu grija sa traiesc bine. Sa traiesti si tu!

Semnat
Alegatorul tau"

--------------------
Renault Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp 2006 - B56...

Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii
+
bomicabomic
post 17 Dec 2004, 09:39
Post #174

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(ashu @ 17 Dec 2004, 01:02)
Ma bucur ca am avut dreptate cand am zis ca Basescu a gresit atunci cand l-a facut pe CTP omul pesedeului. Ati vazut ce dur l-a atacat azi Cetepeul pe Iliescu? Nu e omul nimanui, e sclavul propriei sale minti ca sa zic asa.
*

Ashu, eu te contrazic, CTP l-a atacat dur pe Iliescu. Insa el considera ca Iliescu nu mai reprezinta PSD. Nu l-am auzit aseara pa CTP sa-l atace pe Nastase, care vorba aia , e si el partas la gratiere. Doar atit a spus, AN are viitor politic, trebuie sa reformeze PSD-ul, sa-l dea gramada pe Ilici etc. Deci...avea dreptate Basescu si in plus intre Nastase si Iliescu nu sunt mari diferente, poate doar de virsta si orientari sexuale, dar naravurile sunt aceleasi.

--------------------
x x - x
+
neumann
post 17 Dec 2004, 10:19
Post #175

Membru autentic

From: Spermezeu

QUOTE(mem @ 17 Dec 2004, 10:45)
"Draga Traiane,

Sunt eu, alegatorul tau. Duminica, am mers cu prietenii la vot. Mi-am luat mama de mina si i-am spus: hai la vot, ca nu mai pot.
(...)
Spaga e tot hotie, chiar si aia electorala. In rest, am eu grija sa traiesc bine. Sa traiesti si tu!

Semnat
Alegatorul tau"
*

Daca toate astea scrise se adeveresc, proiectul Rosia Montana cade si se scoate de data asta pe bune stagiul militar obligatoriu, alianta (si - God forbid! poate chiar Basescu) se alege cu cateva mii de voturi in plus (de un vot, cel putin, sunt sigur...).

Later
PS: Subscriu in mare parte la ce spune maddan 3 posturi mai jos, in special la:

Din punctul meu de vedere, daca pana mai deunazi doream liniste si stabilitate, fiind gata sa accept si un cancer PSD inca 4 ani numai sa imi pot vedea linistit de treaba, cele petrecute in ultimele 2 saptamani m-au readus in urma cu 14 ani, in Piata Universitatii...

This post has been edited by cristianco2002: 17 Dec 2004, 11:36

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
Alex2k4
post 17 Dec 2004, 10:32
Post #176

Membru

Ultima stire: Basescu a refuzat sa mai plece cu Iliescu cu avionul azi zicand ca dupa gratierea lui Cozma nu mai are cum sa mearga cu Iliescu. A plecat cu un avion Tarom insotit de Stolo si Saftoiu.
Deci Ilici cred ca a plecat singur ca , parca, se zicea ca Nastase pleaca inaintea lui.
Sa vedem la retur...Oare vin 3 avioane care sa-i aduca pe cei 3 separati sau doar unu pentru Basescu si altu' pentru cei doi?

--------------------
Dacia 1310 Li - B-xx-KIR
Dacia 1310 Li - 2000
+
costi
post 17 Dec 2004, 10:57
Post #177

Membru autentic

Jos palaria! Asta da barbat.
Batrina CIRPA KAGHEBISTA are insa obrazul gros. La cit scuipat a incasat ca apoi sa-l decoreze pe Vadim....
Uitati-va putin aici sa vedeti cine a condus guvernul in ultimii 4 ani sau cum puterea alieneaza :
http://www.evenimentulzilei.ro/politica/?n...d3e33149ed6e9be

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 17 Dec 2004, 11:10
Post #178

Ex-membru DaciaClub

L-ati vazut pe Geoana aseara la Realitatea?
Nu l-or fi anuntat mai marii PSD-ului ca s-a terminat campania si ca ei au pierdut? Nu de altceva, dar a fost intrebat daca mai e in carti ca premier si a raspuns sec "sigur ca da", dupa care a inceput sa faca referiri ca el si Nastase, au plecat la drum ca o echipa si vor merge la fel. Adicatelea sa inteleg, ca Romania va avea doi premieri? sau Nastase e presedinte si noi nu stim.
Alta opinie de toata jena. Citez : "Tin foarte mult sa partcipam la aceasta guvernare, pentru a continua integrarea in UE. Ce ma doare pe mine cel mai mult este faptul ca UE ne va da o caruta de bani si acestia trebuie gestionati de o echipa competenta". La care Stelian Tanase zice : Ne dau, dar trebuie sa avem si proiecte". Geoana a amutit ....vorba circotasilor, "Aloo studioul dati sonoru mai tare, ca nu se mai aude tov. Geoana.

Bine au zis aia de la Catavencu, " In Romania nu mai e nimic de furat, dar lasa ca furam fondurile UE"

--------------------
x x - x
+
maddan
post 17 Dec 2004, 11:21
Post #179

Speedy Gonzales

Mai cum stim noi romanii sa ne umplem de kkt in momentele de cumpana.

Dar Basescu chiar nu avea de ales. A lua acelasi avion cu un cadavru (mai bine zis... undead, wraith, aia masii) politic, cu acest furuncul supuros de pe obrazul Romaniei, ar fi insemnat un scuipat aruncat inspre toti cei care au avut de suferit 10 ani de zile de pe urma minerilor.

Deci daca ne vom face de kko, SINGURUL vinovat va fi Iliescu, si regimul sau pestilential.

Dragilor, asa cum vazui astazi in ziar, putem spune deja:

BASESCU NU-I CONSTANTINESCU!

A inceput deja sa-i arda pe baieti! Unde-i doare pe ei mai tare!

Din punctul meu de vedere, daca pana mai deunazi doream liniste si stabilitate, fiind gata sa accept si un cancer PSD inca 4 ani numai sa imi pot vedea linistit de treaba, cele petrecute in ultimele 2 saptamani m-au readus in urma cu 14 ani, in Piata Universitatii...

Mitocania fara seaman a lui Natase la adresa poporului roman, si mai ales la adresa bucurestenilor, m-a convins o data pentru totdeauna ca mai bine mai asteptam si 10 ani intrarea in UE, numai sa scapam de ei, o data pentru TOTDEAUNA! sad.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
neumann
post 17 Dec 2004, 11:32
Post #180

Membru autentic

From: Spermezeu

Daca pana acum cateva zile se parea ca instabilitatea este extrem de daunatoare, si ca vom intra in UE de urgenta dupa care Romania se va schimba datorita aquis-ului comunitar la care suntem obligati, astazi nu pot sa nu ma gandesc ca s-ar putea sa fiu omul potrivit la locul nepotrivit si, intrand poate la Teatrul National, sa-mi iau bate in nas de la niste mineri cu spirit de raspundere.

This post has been edited by cristianco2002: 17 Dec 2004, 11:42

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
16 Pages « < 4 5 6 7 8 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 18th July 2025 - 04:38
Forum Renault