Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri
![]() ![]() ![]() |
Guvern.RO, comentarii, barfe, smenuri
kukuruz |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Subscriu la ce-a scris cristianco2002 6 posturi mai sus.
![]() si in plus...un avion cu Basescu, Stolojan si Pleshu inauntru... poate-i zice pleshu lu base cate ceva despre impresii pe plan extern si axa aia rastita cam in pripa... This post has been edited by Lolek: 17 Dec 2004, 11:41 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(kukuruz @ 17 Dec 2004, 11:40) Chiar acu am auzit la radio ca a declarat la Bruxelles in dimineata asta ca nu a citit cu atentie lista cu gratierea, fapt care explica ezitarile lui de ieri, ca atare isi cere scuze. Ha! Suna ca o manela. La microfon: Adrian Barbatzelu' Minune. Mare-i gradina lui D-zeu. Daca Iliescu il punea sa-si semneze demisia? O semna si se ducea la Bruxelles, ca premier, ![]() ![]() ![]() E varza de Bruxelles. Sa se duca la gaini ca poate alea-l inteleg. |
--------------------
x
x
- x
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pana la urma - s-a ales presedintele senatului/ CD? Daca nu, cand se alege? Stie cineva ceva?
A doua intrebare: l-au validat pe ala care a votat de 7 ori ? e sau nu senator/deputat? Daca nu, cine ii ia locul? This post has been edited by vv: 17 Dec 2004, 12:16 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Mortal asta...nu am vazut ce am semnat, nu aveam ochelarii la mine...ESTE INADMISIBIL!
Nea' Nastase pareai mai barbat cand spuneai ca ai semnat desi un erai de acord, ca responsabilitatea e a lui Nelu...intelegeam ca te-a strans cu usa si ai cedat. Nu era frumos dar macar pareai sincer. Acum te-ai umplut de ridicol...nu suntem prostii matale!!! Iti urez succes in groapa cu lei cu Mitrea si Popescu, cu Cozmanca si Vacaroiu...o sa imbatranesti in astia 4 ani cati altii in 10...bravo mai draga...da-i sa sufere! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
@VV
Nu l-au validat. E singurul nevalidat. |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Lolek |
![]()
|
bun. in noile conditii, scenariile mi se par SF.
sa-si asume PUR si UDMR responsabilitatea de a sta cu baietii astia degraba contrasemnatori sau pur si simplu semnatori la carma tarii? tare mi-e ca n-au chef sa si-o ia pe cocoasa. cum ziceam, eu sunt in continuare pentru anticipate, cu tot riscul dat de instabilitatea pe o anume perioada. in conditiile de fata mi se pare ca s-au marit sansele sa iasa un guvern DA cu sustinere pina duminica seara. moment in care ramine sa ne bucuram de prezenta fosilelor si lizucelor in parlament. grrrr. |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
tuna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
Marko Bela și Dan Voiculescu au decis să se alăture Alianței D.A.
BUCUREȘTI, 17 dec (MEDIAFAX) - Liderul UDMR Marko Bela și cel al PUR, Dan Voiculescu, au decis ca partidele pe care le conduc să formeze majoritatea parlamentară alături de PNL-PD, au declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, surse din conducerea Alianței. Sa inceapa vanatoarea ![]() |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
Noel...Noel...Noel...Noel!!!
Sa traiti multi ani fericiti d'le Iliescu...Felicitari! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
ESTEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!
Majoritate, avem si majoritate/ Majoritaaaaateeeeeeeeee, avem si majoritateeeeeeeee!!!!!! Bombonel, ...ue Bombonel! Pardon, cred c-o sa-i placa asta ... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
tuna |
![]()
|
Cum spuneam e o zi plina azi, cred ca Diaconescu pune SENZATIONAL pe juma' de ecran la OTV
![]() |
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Am o retinere. Sursa stirii e Alianta. Sa dea Domnu asa sa fie.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
tuna |
![]()
|
Nu iese fum fara foc. Pana acum s-a confirmat cam ce a iesit pe agentiile de presa. Ar fi si o mutare logica! Corabia se scufunda.
|
-------------------- |
|
sorinr |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 17 February 04 From: Timisoara ![]() |
parca as fi preferat totusi anticipate...
sper ca nu o sa-l vedem pe voiculescu ministru... |
--------------------
Dacia
Logan 1.6MPI
2007
- b 34 ktp
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
mil |
![]()
|
mai acestia....toata saptamana ati carcotit...acum gata...cine are orarul avionelor sa comunice cand se intoarce basescu la aeroport. Trebuie primit ca si cum ar fi castigat Cupa Campionilor!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
tuna |
![]()
|
QUOTE(sorinr @ 17 Dec 2004, 15:54) nici vorba, pentru ca au asteptat pana a intrat nea nelu in rahat acum or sa primeasca mult mai putin decat daca se dadeau din prima. parerea mea! Da ce Base se intoarce azi? This post has been edited by tuna: 17 Dec 2004, 15:02 |
-------------------- |
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
mil |
![]()
|
cf. TVR:
Presedintele in exercitiu Ion Iliescu va reveni in tara cu aeronava prezidentiala, care urmeaza sa aterizeze la Bucuresti la ora 20.15, in timp ce Traian Basescu va sosi la Bucuresti tot cu o cursa de linie, dupa ora 22.00. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
mil |
![]()
|
post dublat.
Da, se intorc azi! This post has been edited by mil: 17 Dec 2004, 16:11 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(mil @ 17 Dec 2004, 14:57) mai acestia....toata saptamana ati carcotit...acum gata...cine are orarul avionelor sa comunice cand se intoarce basescu la aeroport. Trebuie primit ca si cum ar fi castigat Cupa Campionilor!!! Mama ce m-au atins aceste randuri. Bravo Mil, esti genial. Da, asta ar fi cel mai misto lucru. Sa simta si Base ca oamenii il sustin, ca poporul il vrea de neclintit in lupta cu hienele astea comuniste. Kilu meu, nu m-am mai simtit asa de la revolutie de cand am aflat ca a picat ceasca. Mama ce saptamana plina de evenimente. Am si uitat cum e sa mananc stiri pe paine, timp de 4 ani aproape ca nu ma mai uitam la stiri, ca nu vedeam decat accidente si mondenitati. |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
mil |
![]()
|
post triplat:
era vorba de Aroportul Henry Coanda... nu stiu cum sa le sterg posturile, ca le-as sterge, facand unul singur! This post has been edited by mil: 17 Dec 2004, 16:17 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
UDMR si PUR se dezic de PSD iar Tanasescu isi da demisia daca Iliescu revine la conducerea PSD
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Incepe....
E confirmat. AVAS va plati, in solidar cu SOV Invest, banii FNI-istilor. Cam 1.300 miliarde lei. This post has been edited by Lolek: 17 Dec 2004, 16:10 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
mil |
![]()
|
isi da demisia din ce mai...?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
mil, mai pune orarul ala inca o data, poate ne intra bine in cap...
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
E clar ca o sa fie SPP la greu, deci va fi foarte nasol sa fie lume p-acolo.
Victorie ... cateodata am impresia ca Ilici chiar a vrut sa castige alianta., pentru un motiv ascuns. Tanasescu doar face scandal, da' nu o sa se intample nimic. E doar un punct ochit/lovit a aripii lui Nastase din PSD. This post has been edited by Valentine: 17 Dec 2004, 16:11 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
sorry boierule, se bloca forumu' si nici nu am vazut ce semnez...
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Bre baietii, adica daca vine cu o aeronava de linie avem sansa sa-l intimpinam in terminalul de Sosiri? nu trece pe la VIP? ... ca atita vreau sa-i zic: Bravo, Traiane! ... moooaaaaamaaaaa, ce isterie o sa fie pe SPP-isti!
|
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 06:07 |