Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
![]() ![]() ![]() |
Petitie pentru eutanasierea cainilor periculosi, Ne mor copii mancati de caini. Pana cand?
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(radian @ 5 May 2008, 11:48) hopa...de cand a trecut Romania la nivelul de tara civilizata? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
da, in restul nu am auzit de asemenea spagari pe fata la rutiera
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Deci solutia ar fi sa strangem cainii vagabonzi, sa ii vaccinam si sa ii trecem pe sestache in Bulgaria
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Solutia ar fi ca poetii sa-si tina gura si sa lase oamenii pragmatici sa ia decizii aplicabile cu efecte vizibile.
|
--------------------
a
b
c
|
|
OAP |
![]()
|
Asta e o expresie de mare efect. Nu intelegi nimic da suna bine. Cine iti da dreptul sa spui cuiva sa-si tina gura intr-o tara libera??????
|
--------------------
.
.
|
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
Bulane ti-as da dreptate.....da care oameni?Si care pragmatici?
|
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Maidanezii din fata blocului meu considerau ca le incalc teritoriul eu si Pufi asa ca i-am cotonogit de fata ca toti vecinii.Bineinteles ca au sarit cu gura vecinii(oameni saraci si cinstiti ca domnul Iliescu si mai tineri si mai in varsta si barbati si femei toti suflete marinimoase) mei si eu le-am spus ca daca nu vor sa-i bat in secunda aia sa-si tina gura.In consecinta maidanezii animale inteligente s-au mutat cateva blocuri mai incolo.Unul nu mai sta pe langa blocul meu si vecinii acum ma saluta ei primii ca deobicei eu eram cel care saluta pe toata lumea.
|
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
![]() ![]() Acum ma intreb si io ce fac iubitorii de javre comunitare cand un maidanez e compostat de alti colegi de breasla? Se baga sa il salveze? |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(bulan @ 8 May 2008, 20:30) eu le-am spus ca daca nu vor sa-i bat in secunda aia sa-si tina gura. ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
mauru007 |
![]() ![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bulan @ 8 May 2008, 19:30) Maidanezii din fata blocului meu considerau ca le incalc teritoriul eu si Pufi asa ca i-am cotonogit de fata ca toti vecinii.Bineinteles ca au sarit cu gura vecinii(oameni saraci si cinstiti ca domnul Iliescu si mai tineri si mai in varsta si barbati si femei toti suflete marinimoase) mei si eu le-am spus ca daca nu vor sa-i bat in secunda aia sa-si tina gura.In consecinta maidanezii animale inteligente s-au mutat cateva blocuri mai incolo.Unul nu mai sta pe langa blocul meu si vecinii acum ma saluta ei primii ca deobicei eu eram cel care saluta pe toata lumea. Nene Bulan daca te muti la mine pe scara facem ordine in cartier. Problema e ca eu am tigru pitic de apartament (Felis Catus) sau mai pe romaneste pisica, e o specie rara veninoasa, cu clopotei (la gat) sa nu fie incidente. ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
E aia din avatar?
![]() This post has been edited by Sony: 9 May 2008, 12:54 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Problema e ca maidanezii apar datorita speciei numite homo valachicus subspecia ruralis care n-are grija de potaile din ograda si cand se trezeste cu septelul canin triplat de doua ori pe ani fiind milos din fire ii duce la oras sa duca o viata mai buna decat aia de la sat.. Frecvent am ocazia la servici sa vad cum tot soiul de pui de potai bat recordurile mondiale la saritura in inaltime si sar peste gardu` de trei metri in curtea firmei. O parte sunt adoptati altii traverseaza soseaua din apropiere cand poarta ramane deschisa si reintra in circuitul azotului. Am intrebat cateva specimene de homo v... ruralis de ce ii arunca in curtea altora si de ce nu au grija sa nu li se praseasca canizii de acasa. Raspunsurile au constat in ridicat din umeri ,ce te f.u.t.e. grija sau dizertatii docte tip Elena Basescu. Pana nu vor fi fututi la buzunare cei care prin indolenta si nesimtire duc la prasirea fara limite a javrelor nu se rezolva nimic. Lichidarea e o solutie ineficienta ,apar altii si altii. Ca unora de pe aici le sticlesc ochii si la curg balele de placere gandind la inaltatorul tablou al casapirii unui maidanez tine de faptul ca si la specia umana ca si la maidanezi unii sunt mai fiorosi.
Trebuie combatuta cauza si nu efectul.Nu trebuie sa existe maidanezi dar nici elucubratiile si refularire pitecantrope care au fost postate de unii forumisti. E grav ca numai cand apare o victima umana, copii ,babe ,japonezi se ridica putintel cortina se fac declaratii sforaitoare si apoi .....Dar asta tine de spiritul poporului roman care se inflameaza rapid si paroxistic la orice problema dar isi pierde rapid avantu`nu duce treaba la bun sfarsit si cade in prostratia mioritica . Lichidarea maidanezilor nu o sa rezolve decat provizoriu problema. This post has been edited by bion: 9 May 2008, 23:39 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Tiberiu-Andrei |
![]()
|
![]() Om al muntelui Group: Members Posts: 721 Joined: 25 September 07 From: Sfantu Gheorghe ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
1410
1988 toamna1397 cmc
- CV 03 MBO
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu stiu cum se face, dar maidanezii din cartierul meu sunt oraseni din tata-n fiu de multe generatii. Si nu exista nicio incinta industriala prin apropiere...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Dom` inspector azi esti superficial
![]() ![]() Cu stima bion PS. Locul meu de munca n-are nimic industrial ![]() This post has been edited by bion: 10 May 2008, 15:07 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Deci aci, in zona mea, maidanezii sunt un efect al restructurarii indutriei miniere.
![]() Culmea e, ca in epoca de aur, pana si maidanezii erau o raritate... Indifirent care ar fi cauza, efectul a scapat de sub control in ultimii 10, 15 ani. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
denwer |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 151 Joined: 14 October 07 ![]() |
"E grav ca numai cand apare o victima umana, copii ,babe ,japonezi se ridica putintel cortina se fac declaratii sforaitoare"
Japonezul a picat nevinovat, fiind confundat de catre maidanez cu base stand cu curu la deal. |
--------------------
logan
1,5 DCi
2006
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Iata la stiri alte doua femei mutilate de maidanezi.Uneia i-a mancat degetul mare in totalitate ,iar celeilalte o bucata de antebrat.
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Eu uneori nu pot intra in bloc din cauza haitei hranita de pensionarii de la parter.
De obicei se intampla noaptea. Mi-am dotat familia cu spary-uri cu piper. Dar totusi am un copilas de 3,5 ani care uneori coboara treptele inaintea mea pt. ca e dornic sa ajunga la masina. Eu personal as goni aceasta haita dar intru in scandal cu pensionarii. Au chemat politia de 2 ori cind am dat cu spary. Acum sincer mai bine le fac eu rau de cit sa faca ei copilului meu sau cuiva drag mie. Parerea mea este ca daca vrei animal de companie, il tii in casa, il speli, il vaccinezi, il castrezi, il deparazitezi si iesi cu el la plimbare cu botnita, lesa si o punga ca sa stringi rahatul lor. Ca sa nu va zic de cite ori mi-am gasit masina pishata de caini imediat dupa ce am spalat-o. Votez pt. eutanasierea in masa a cainilor fara stapin. Sau ca solutie pe termen lung castrarea. Va salut. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
Sony |
![]()
|
N-ar fi mai bine sa-i castram pe sustinatorii maidanezilor? Intreb si io.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
@unEL, da-le in bot cu spray cu piper cu incredere, si nu fa economie. Or sa retina ideea si cand te vor vedea for fugi de tine mancand pamantul...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Pai si nu le da si un cotlet impreuna cu piperu' ala?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Da' exista poluare nocturan. Sau polutie nocturna ca nu stiu cum se cheama exact...
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
as dori sa vad un iubitor de maidanezi plecand din afumati pana in voluntari, 4 km pe picioare, garantat nu va ajunge nici la jumatatea traseului, si asta nu din cauza oboselii...
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Sau sa faca oleaca de jogging prin Gradina Botanica.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
acum ma uitam pe site-ul asociatiei cutu-cutu. "Cutu-cutu" sunt aia la cap daca pe prima pagina ne sfatuiesc sa donam 5% din impozitul pe profit catre ei
![]() Tot pe pagina la ei am gasit un caz absolut hilar: "Amenzile pe care le pot primi cei care fac rau animalelor se ridica pana la 20 de milioane lei vechi. Ultima data, de ex, gratie acestei proceduri, a fost amendat un rrom care cand se imbata arunca cu pisica in poarta." Nu ca as fi de acord cu interactiunea pisica - poarta, dar parca si vad tiganu` rupt de beat cautand pisica prin curte. Din cate stiam, pisicile erau si destepte si agile. Dupa primele cateva dati de dat cu capul in poarta ai putea crede ca s-a invatat minte si ar evita sa dea ochii cu haules-baules dupa o sticla de bozun... ![]() |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
kamchatka |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 25 March 08 ![]() |
|
--------------------
none
none
....
- .....
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 01:42 |