ma-nsor
![]() ![]() ![]() |
ma-nsor
ciush |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 284 Joined: 5 April 08 From: Timisoara, Bocsa ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan 1.4 Mpi
2005 laureate
- TM 10 *** Cand ai incercat totul si nimic nu a mers, citeste instructiunile de folosire
|
|||
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
multumesc mult pt. urari si sfaturi!
am pus mireasa sa citeasca tot ce-ati scris aici si raspunsul n-a intarziat sa vina : "tu n-ai ce face?!" ![]() oricum sunteti bestiali...glumele au fost pe sufletul meu ![]() traiasca dacia club si toti membrii ei! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am omis sa-ti spun (din cauza ca tu esti rapidist si ea dinamovista
![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Daca erai romano-catolic, evanghelic sau mai stiu eu ce, nu iti cerea popa nici un leu! Cred ca numai la ortodocsi e practica asta. Ca dadeai tu ceva pentru biserica era cu totul altceva, dar nu iti cerea nici un leu ca sa te cunune!
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Casa de piatra!!!!!! si asa cum zicea cineva pe aici,, Welcome in the club".................luna asta eu fac 20 de ani......peste 5 ani va invit la nunta mea(de Ag.)
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
E clar, ma las de info ma apuc de teologie
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Casa de piatra si mult noroc.
Cu privire la banii de cununie...cand m-am casatorit eu (octombrie trecut), se cerea in Buzau o taxa de 200 RON.Nasu, bucurestean, si dadacit dinainte cu privire la preturile de Bucuresti, (500 RON, ca atata era pe unde am intrebat de curiozitate) a dat si el cum stia ca merge in Bucuresti...sa vezi ce fata faceau popii aia, parca daduse norocul peste ei... |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu la o nunta dupa ce furasera altii mireasa ca sa bem am furat mirele (de comun acord) si am luat 2 galeti de vin de la socrul mic pe care l-am baut dupa cu totii,
![]() ![]() ![]() Am glumit , CASA DE PITRA si tot ce-ti doresti bun de la viata ![]() This post has been edited by bygy007: 1 May 2008, 22:10 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Bine ai venit in clubul pacalitilor
![]() Acum 3 ani era vreo 3 mil la biserica din parcul Titan. 8 mil mi se pare enorm Sa fie intr-un ceas bun! |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
Sony |
![]()
|
Ce ceas bun? Ca n-o fi Rolex la banii astia.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma Sony, daca vede viitoarea mireasa cum il incurajezi tu pe dani nistor, nu te vad bine deloc
![]() ![]() |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nu-l vezi bine pe Sony sau pe ginerica?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
ATM |
![]()
|
Cred ca pe Sony, ginerica o sti el cum sa se scoata cumva...
|
--------------------
MITSUBISHI
COLT
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
in pitesti merge intre 250 si 400 ron la biserica.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
.....mda ......nasol moment ce sa zic.......Casa de piatra....din pacate ma asteapta si pe mine ceva de genu in curand, adica la anu, eu fac tot posibilul sa mai aman dar nu cred ca mai am seanse anu viitor poate sa nu gasesc local
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|
Sony |
![]()
|
O luna de miere la inceputul unei vieti de rahat.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
is not that bad to be married
![]() e adevarat ca am doar 2 ani vechime, dar nu-mi pierd speranta ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
Sony |
![]()
|
Speranta moare ultima. Dupa... barbatie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Iarta-ma dar eu nu te sfatuiesc sa te insori.
Pai ar trebuii sa fi bucuros ca dai banii aia.....dar daca tu deja nu esti desi o faci pentru ceva ce ar trebuii sa te bucure..imi trezesti mari semne de intrebare:P.... Mai glumim:) Dar totusi...gandeste-te:) |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Sony |
![]()
|
Nea Arhimede, baga-l p-asta micu' cu capu' la fund! Poate isi revine!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Acu' mai in serios, mai in gluma...
Cum era motto-ul coforumistului nostru? (am uitat "N-am stiut ce-i fericirea pana nu m-am insurat / si-atunci a fost prea tarziu" ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
casa de piatra
QUOTE(Liviu @ 30 Apr 2008, 17:06) Casa de Piatra .. 1. la starea civila trebuie sa te programezi cu mult mai mult inainte de 2 saptamani (as recomanda o luna sau chiar mai mult) .......... 1. pe vremea mea (adica in 99) trebuia sa te duci la starea civila cu fix 15 zile inainte de data nuntii QUOTE(fnp @ 30 Apr 2008, 19:19) Daca nu gasesti loc la cununia civila incearca la alt sector, eventual la o comuna din Ilfov. Daca prinzi loc la Bucuresti sa ai grija sa nu intarzii. oficierea dureaza cam 10 minute, iar dupa tine urmeaza altii deci nu au cum sa intarzie. cam complicat ca trebuie ca unul dintre insuratei sa aiba buletin pe aceea localitate QUOTE(sinaxis @ 30 Apr 2008, 20:28) Nu stiu la voi in Bucuresti cat sunt contributiile la cununie. Sunt stabilite de fiecare consiliu parohial in parte. Si mie 800 ron mi se pare exagerat. La noi e 80 ron. Si primesti si chitanta ![]() banuiesc ca in discutie sunt si banii fara chitanta prin 2005 cand am nasit eu cu cxhitamnta era cam 500 de mii, restul pana la 3 milioane a cam fentat fiscul QUOTE(blackout @ 1 May 2008, 11:32) Daca erai romano-catolic, evanghelic sau mai stiu eu ce, nu iti cerea popa nici un leu! Cred ca numai la ortodocsi e practica asta. Ca dadeai tu ceva pentru biserica era cu totul altceva, dar nu iti cerea nici un leu ca sa te cunune! esti sigur? biserica de la Sighisoara (cea la care ajungi pe scara acoperita) de ce rit este? ca eu am refuzat sa intru cand am vazut ca solicita bilet de intrare |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
Felicitari si casa de piatra!!!
|
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Sony |
![]()
|
Cred ca mai bine casca de piatra. Dupa ce vor aparea farfuriile zburatoare prin bucatarie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
piatra e grea si casanta bre... poate doar piatra cubica
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 00:17 |