Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
![]() ![]() ![]() |
Primul showroom Ferrari din Romania, s-a deschis azi, 6 mai 2008
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Bine au venit! Sper sa le mearga din plin.
Dar oare italienii nu stiu ce drumuri avem noi? |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Era un ferrari 430 Scuderia:DDDDDDDDDdd
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
ce venit lunar trebuie sa dovedesti ca sa faci un drivetest?
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Buna intrebare.
|
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cred ca ar considera o ofensa faptu ca vrei sa faci un drive test.Adica cum?te indoiesti ca iti place? O cumperi.
Daca are cineva poze...il rog sa le posteze. |
--------------------
dacia
lgn
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu știu dacă potențialii clienți pot dovedi ceva cu acte...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
CataT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.089 Joined: 19 April 07 From: C o n s t a n t a ![]() |
Daca esti bugetar ce sa cauti in Otopeni?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 / 1.6 16V
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Io nu cred ca in Rromania e in interesul dilarului sa vii cu acte doveditoare privind veniturile tale. Fix clientela lor de aici NU ar putea furniza asa ceva.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Montezemolo a zis ca doreste ca in 3-4 ani vrea sa vanda 50 de masini anual. Mi se pare incredibil.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Dar perfect realizabil...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
de ce ti se pare incredibil?crezi ca romania duce lipsa de masini scumpe?
mie mi se pare putin.... |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Au zis ca deja mai exista 60 de exemplare in Romania. Unde dracu, nu stiu, ca eu am vazut vreo 2-3 maxim. Si cel putin targetul din Romania isi ia masina ca sa se expuna cu ea, nu sa o tina in garaj.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
chris_t |
![]()
|
![]() trepadus clasic Group: Members Posts: 309 Joined: 19 August 04 From: Baia Mare ![]() |
Unul este in Baia Mare. Mai stiam vreo 2 prin Satu Mare. Alea din Baia Mare sunt acompaniate de un Lambo Gallardo si de un TVR Sagaris. Baia Mare are putin peste 100.000 locuitori.
|
--------------------
Renault
Megane Estate
2017 ZEN
|
|
roty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 19 May 06 ![]() |
Eu stiu de vreo 2 numai in zona pe la mine (unirii)
![]() Si mai erau si vreo 2 lambo (unu negru, unu galben), un maseratti, niscaiva bentley, un rolls (astea ultimele 2 vecinu care s-a mutat de curand). This post has been edited by roty: 6 May 2008, 22:55 |
--------------------
Renault
Clio 3
2006, 1.4 16V Renault Megane II Sedan, Confort Expression, 1.6 16V 115CP, 2005
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 May 2008, 20:42) Io nu cred ca in Rromania e in interesul dilarului sa vii cu acte doveditoare privind veniturile tale. Fix clientela lor de aici NU ar putea furniza asa ceva. De fotbalisti nu ducem lipsa , asa ca sunt destui care pot dovedi. In schimb eu stiam ca isi selecteaza clientii si nu dau la oricine masina , nu conteaza cati bani are. Au refuzat milionari din america si europa, stau ei in milionarii de la noi? Si prin cluj mai sunt cateva, cel putin 2 si incet incet se strang alea 60. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
ssilviu |
![]()
|
Pai si nu isi fac si ei un forum? Sau clientela nu stie sa foloseste calculatorul?
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
si pazkany de la cluj are unu negru...
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cel putin unul la Iasi (patronul de la Oted Grup)... hai, ies 60?
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
ady85btz |
![]()
|
pana acum sunt doar 7
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu inteleg de ce va agitati atata. Fanii Renault nu pot achizitiona nici un model Ferrari. Decat poate pe sub mana
![]() ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Eu nu sunt fan Renault. Plus ca am un minunat Ferrari Enzo, galben, full fara piele, 1:18, cu radiocomanda!
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Au si romanii idei de te doare capul: nu pot ei sa faca un drive-test cu un Ferrari. Si la ce imi foloseste asta daca nu am bani sa imi cumpar? Si daca as avea bani, nu mi-as lua asa ceva dar ma rog gusturile nu se discuta. Asta se cheama sa nu ai bani.
This post has been edited by ionutctn: 6 May 2008, 23:42 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
BlaueCorsa |
![]() ![]()
|
Acum nu ca ar trebui sa faca orice copil cu hormonii in fierbere drive-test cu Ferrari, dar cand te duci sa te dai in kart-uri te gandesti ca n-ai bani sa-ti faci un circuit al tau si sa-ti cumperi cateva kart-uri sau te simti bine cateva ore cu prietenii?
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu e aceeasi dracie. Nu te duci sa te dai cu kart-uri ca sa fii marele pilot pentru cateva ore (ca oricum nu esti) ci ma duc sa ma relaxez si facand o paralela: Ferrari este o masina pe care nu am bani sa o cumpar. Cum nu o sa pot sa am asa ceva, nu inteleg unde e partea cu "sa te simti bine". Poate am eu o logica prea stramba.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Arhimede |
![]()
|
QUOTE Pai si nu isi fac si ei un forum? Sau clientela nu stie sa foloseste calculatorul? www.Ferrarichat.com |
--------------------
dacia
lgn
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
phobos |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 1 April 08 ![]() |
Doua Ferrari si la Ploiesti
![]() De clienti nu cred ca o sa duca lipsa.Va dati seama ca atunci cand or ajunge la Showroom Moni si Iri or sa plece si ei cu niste hartii semnate de acolo ca sa nu zica dealerii - uite-i si pe saracii astia au venit sa se uite nu sa cumpere ![]() Oricum ...la cat de snobi sunt romanii....scuderria ar trebui sa deschida o fabrica aici in perspectiva. P.S. Aici si eu ma incadrez in categoria snob dar din pacate fara bani - imi plac Ferrariurile la nebunie ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
E
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(ssilviu @ 6 May 2008, 20:11) Au zis ca deja mai exista 60 de exemplare in Romania. Unde dracu, nu stiu, ca eu am vazut vreo 2-3 maxim. Si cel putin targetul din Romania isi ia masina ca sa se expuna cu ea, nu sa o tina in garaj. Sa stii ca nu se aduna toate pe unde umbli matale... ![]() In Romania sunt 60 de Ferrari, corect! ati uitat un mic amanunt...sunt inmatriculate in ROMANIA! in rest sunt sute de bucati cu numere de Italia, Germania, Spania, etc, conduse de romani! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
mai bifati una bucata ferrari si-n targoviste. cu numere de dambovita
acu' daca ferrari si-a deschis showroom in romania, inseamna ca noua romanilor ne merge bine. cat timp vor fi specimene gen poponetz, claudiu patrascu (parca asa il cheama), nicorescu (ala de-a busit bentley-ul in capitala), fotbalisti, manelisti....ferrari va avea un succes in romania, cum n-a banuit. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th June 2025 - 08:58 |