Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
![]() ![]() ![]() |
Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
skija |
![]()
|
||
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
skija,crezi ca nu va afla de motor?
asa ceva este greu de ascuns toata viata.. si parintii mei au facut scandal cand le-am spus ca m-as da pe 2 roti.. ce mi-au auzit urechile.. ![]() dupa ce m-am logat pe forumu' lor mi 's-a luat'.. ![]() as vrea,daca-mi da zile Dumnezeu,sa le duc la final.. nu sa tai io firu'.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In vremurile de trista amintire, sefa contabilitatii de la Combinatul Metalurgic Copsa Mica, o femeie de 1.55m si 45 de kile, era mare motociclista. Avea peste 50 de ani, dar se dadea cu motorul din tinerete. V-ar fi facut de rusine.
This post has been edited by corbex: 14 Sep 2012, 12:21 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
nene corbex,pe timpu' ei aia pe 4 roti erau f putini..
rusinea este combatuta de instinctu' de conservare.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
probabil asa o sa fac si eu cand o veni Erica si-o zice: Bosorogule, ia p**a ca io-mi iau motor, ca pankistu' cu care o ard eu poetic prin bodegi cica ii place si altfel nu ma mai iubeste...
atunci o sa o inteleg pe mama... (roacaru' tata nu zice nimic.. el rade pe sub mustati ca spera sa-l plimb si pe el, sa-i fluture pletele in vant) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(skija @ 14 Sep 2012, 13:33) (roacaru' tata nu zice nimic.. el rade pe sub mustati ca spera sa-l plimb si pe el, sa-i fluture pletele in vant) zici asa dupa care zici: ma duc sa trag o mariiiiiihuuuuuaaaaaaaaannnnnaaaaaaaaaaaaaaaaa, baaaaaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 14 Sep 2012, 16:38 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(skija @ 14 Sep 2012, 12:33) probabil asa o sa fac si eu cand o veni Erica si-o zice: Bosorogule, ia p**a ca io-mi iau motor, ca pankistu' cu care o ard eu poetic prin bodegi cica ii place si altfel nu ma mai iubeste... atunci o sa o inteleg pe mama... (roacaru' tata nu zice nimic.. el rade pe sub mustati ca spera sa-l plimb si pe el, sa-i fluture pletele in vant) asa vei face ,sigur,in cazu' fetei tale.. cat despre babac mi se pare normal sa-si doreasca asta.. mersu' pe motor este datator de senzatii placute.. ![]() si nu va ganditi la nu's ce orgasme.. ![]() 17 Sep 2012, 08:57: off.. mai,nene,am io ceva in computador de nu-mi ies galbejitii? This post has been edited by iulia_boris: 17 Sep 2012, 08:57 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(iulia_boris @ 17 Sep 2012, 08:56) mai,nene,am io ceva in computador de nu-mi ies galbejitii? Placa de baza Sursa HDD RAM Procesor Placa video Cooler Tranzistori Rezistente Cabluri altele |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(corbex @ 12 Sep 2012, 19:25) QUOTE(iulia_boris @ 13 Sep 2012, 14:31) QUOTE(Shush @ 13 Sep 2012, 15:10) e simplu de zis ![]() QUOTE(Ingerasu @ 16 Sep 2012, 21:48) |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cat de influenti suntem..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Io m-am gindit ca nu poti intra in clubul donatorilor si sa-ti iei cu tupeu, fara nici o vechime, numele de Ingerasu. Toti ajung ingerasi la un moment dat, dar exista o ordine. Trebuie sa astepti, sa te straduiesti...Ti-ai luat motor, deci ai indeplinit conditia necesara, dar nu si suficienta.
In plus, sa te cheme Ingerasu si sa-ti iei motor, e ca si cum ti-ai cere-o. This post has been edited by corbex: 18 Sep 2012, 11:18 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
done
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
"Done" adică ai picat?
Sau "done" adică ai luat? |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Sau done adica te-ai rezolvat pe viata ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Deci un nebun în plus pe sosele
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Motoristii imbraca jachete cu tot felul de desene inspaimintatoare pe spate. La tine-i simplu. Te dezbraci.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
cat suspans..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
skija |
![]()
|
babaieti, ce spirituali sunteti...
am luat, motorul urmeaza si el saptamana asta.. si nu.. nu e inca un nebun pe strada.. e inca un participant la trafic, care va dori sa ajunga intreg acasa seara... doamneajuta! Hristos a inviat! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
Your mom must be proud!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ma bucur ca ai luat. Pe bune! Mistoul e misto, restu-i restu'! Sa circuli sanatos si fara evenimente. Ia-ti protectiile cuvenite - stiu baietii ce ai nevoie in asa fel incit sa minimizezi efectul oricarei cazaturi - si baga carbuni.
In afara celor ce nu stiu sa mearga nici pe bicicleta, toti ceilalti iti vor binele, vorba adreleanului. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
Neapărat jurnal de bord!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
iulia_boris |
![]()
|
felicitari! si asfalt uscat!
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Markos |
![]()
|
Mulțumesc!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Fir intins ! Rahat in traista !
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Markos |
![]()
|
Chiar, cumpara-ti traista!
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
V-am povestit de prietenul ala al meu care mergea dimineata la 5 in gara si le ura la toti pescarii bafta ?
![]() Pana si-a luat bataie ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:40 |