Cadouri electorale a la Vanghelie care este
![]() ![]() ![]() |
Cadouri electorale a la Vanghelie care este
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 29 May 2008, 10:37) Foarte serios. La el este o problema de imagine pt. ca lucrarile le-a inceput acu vreo 6 luni, se asfalteaza toate stradutele dintre blocuri, acolo unde parcau masinile pe pamant se fac parcari "ecologice", toate parculetele (campuri goale) au fost dotate cu spatii de joaca de calitate (de prin suedia parca). Oricum, mai sunt multe de facut, dar cum am zis mai sus, in zona mea, Videanu a facut ce nu s-a facut de la revolutie pana acum. Nu Videanu bre, ci primarul de sector... Ooooffff... grea e politica asta! |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Da bre, incurcai bordurile de ciment cu cele de marmura.
Inimaroiu e la 4. Ref. care este, a avansat omul, de la mici cu mustar si paine la celulare. Sunt curios daca au fost oameni care au refuzat pachetul? Acu sa vedem cum o sa comenteze PSD-ul si motanul actiunea celularul, ca pt. banii de la Suceava au depus si plangere penala. "Plîngerea penală a PSD a fost înregistrată la Parchetul de pe lîngă Tribunalul Suceava cu nr. 164 din data de 27.05.2008. "Banii sînt mită electorală, și pe înregistrare Flutur chiar spune «dă și lu’ ăsta bani». Extrem de elegant", a spus Miron Mitrea. De altfel, liderul PSD Suceava, Gavril Mîrza, a prezentat într-o conferință de presă filmulețul mitei. În materialul video se vede că, la un moment dat, vicepreședintele PD-L Suceava, Ilie Vasile, scoate cîteva bancnote de 50 de lei și le oferă unor persoane" http://www.jurnalul.ro/articole/125717/pd-...i-lu-asta!- This post has been edited by tribunul: 29 May 2008, 11:01 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Astea sunt mistouri si caterinci de 2 lei.
Prin tara circula coloane de zeci de masini care dau si pe dracu si pe tac-su in scopuri electorale. Mie cel mai mult mi-a placut crapul de la PNG, era proaspat si a iesit o saramura grozava ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tribunul @ 29 May 2008, 11:59) poti sa-i zici Videanu linistit. din ce stiu eu, o gramada din realizarile din sectorul 4 sunt de fapt realizari ale Primariei Capitalei, nu ale Primariei de sector. Si asa Inimaroiu se poate lauda ca in sectorul 4 s-au facut o gramada de lucruri, iar Videanu se poate lauda ca n-a dat buget mai mare Primariei sectorului 4 si n-a discriminat pe nimeni. Doar ca l-a cheltuit acolo pe cel al Primariei Capitalei ![]() |
-------------------- |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Inimaroiu s-a semnat cam peste tot pe unde a facut el ceva.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Radeti voi radeti, dar o iasa iar Vanghelie....
La mine pe strada se ASFALTEAZA (cred ca nu a mai vazut o asfaltare completa de dinainte de revolutie), de Rahova vorbesc. |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.636 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
am primit si eu telefon si cartela
![]() s-a asfaltat in jur... deci e ok ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai deci vreau si eu un telefon
![]() P.S. Ce marca e telefonul ? This post has been edited by crocky: 29 May 2008, 12:47 |
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 May 2008, 11:37) Ai sa razi, da au interzis intrarea in cabina de votare cu camere foto sau telefoane dotate cu camera foto, ca sa nu poti demonstra celor ce-ti dau diverse nimicuri cu cine ai votat. Abia astept sa-mi spuna aia sa le predau telefonul. ![]() ![]() ![]() Parca nu poti face poza buletinului de vot cu stampila pusa unde trebuie si dupa sa mai pui o stampila ca sa se anuleze votul ![]() |
--------------------
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Treaba asta cu telefonul o fi o propunere de refuzat in genul Corleone. Cand va veti intoarce de la votare o sa-l gasiti pe Vito in fotoliu cu telefonul in mana gata de plecare.
![]() You broke my heartt.....you broke my heart........ Let me explaine... ![]() |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(tribunul @ 29 May 2008, 10:10) Pai de ce din nefericire, ca doar si prostimea care munceste l-a ales. La mine in 4 Videanu a facut in 6 luni cat nu s-a facut in 25 ani. Iar in sondaje iese Piedone. ![]() chiar a facut calumea in sectoru 4 ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vijelie |
![]()
|
Nu stiu ce va place voua la sectorul 4, de spoiala electorala sunt toti buni.
Cand mai trec prin zona Giurgiului - Drumul Gazarului, parca ma teleportez in anii '80. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Chestia cu parcarile nu e numai in 4. Si la mine in 5 (Sebastian) au schimbat baietii bordurile din spatele blocului (ale dracu borduri, plangea masina daca statea pe alea vechi), au turnat beton unde era loc viran de parcare etc. Partea proasta e ca nu le-a ajuns betonul pentru cele 3 blocuri care practic inchid spatiul de parcare, si pe lungimea unuia dintre blocuri a ramas ditai santul pe mijloc. Da' ma rog, cat timp planul de borduri e facut, tot e bine. Pentru primaria generala adica si iubitul ei conducator, ca pentru locatari mai putin.
Tot referitor la campania electorala, ma mira ceva. La intersectia Rahova cu Progresului(adica la Trafic Greu), in diagonala de MCDonalds, pe terenul ala viran unde e si maculatura, stau parcate pe trotuar de vreo zece zile doua masini de gunoi, Iveco parca. Vopsite proaspat, spalate, ferchezuite, si pe bena de gunoi cu ditai afisele pentru nea Jiji Becali. Mesajul implicit se apropie oarecum de cred eu de primul oier al tarii, da' nu inteleg de unde pana unde...le-o fi inchiriat de la Rebu? This post has been edited by ATM: 29 May 2008, 21:38 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
tot sectorul 3 e baza.. Mergeti in zona titan sa vedeti schimbari.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Asa scarba mi-e de ei si de florile puse prin tot Bucurestiul...
Cand o candida Pache (Pake) Emanoil Protopopescu, sa-mi dati si mie un bip. Ma trezesc si-l votez cu ochii inchisi! Mai oameni buni. Chiar asa jeguri avem in orasul asta? Numai aserviti politici? Nu s-a ridicat parul pe nimeni? N-a vrut nimeni sa intre in istorie? Unu' ma, unu'!!! Sa zica "io ma pis pe politica voastra si pe capitalul vostru, vreu sa fac treaba-n Bucuresti si-o sa FAC!!!" Nu nene, ne dau telefoane, galeti cu mop, pungi cu zahar si ulei, miei... Vreau sa vad un PRIMAR care face ceva pentru urbea lui. Din pacate vine partidul si spune: nu esti candidatul nostru, n-ai sustinere. Ma lasati? A avut Basescu sustinere? A avut, Ce-a facut? A pus flori pe Dezrobirii? Cum mai nene sa nu vrei sa scoti Bucurestiul din mocirla? Maaaaa, daca-l scoti intri in istorie!!! Sa va dau exemple de capitale, superbe, din foste state comuniste? Nu. N-o s-o fac! Din respect pentru bucurestenii care isi vor taia venele! ![]() Luuuuuuuuuuuumeeeeeee!!! Imi vine sa urluuuuuuuuuu!!! |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
Haha!! papica, telefoane... parcari... bleah... Natiune!! Trezirea!!! Se dau LOCURI DE VECI contra VOTURI!!
Miercuri am avut ceva treaba pe la parinti in Voluntari si am nimerit in toiul "pomelnicului". Niste "fete" imparteau "pliante" persoanelor trecute de 50 de ani. Pliantele sunt de fapt un fel de invitatii la primarie unde "subiectul" va intra in posesia unui loc de veci in noul cimitir "care va fi". Eu am ramas interzis; poate am inteles aiurea mesajul, gen "votati-ma si muriti". Asa ca... telefoane, mancarica - aia chiar va vor binele! Da' cand iti da un loc de veci, ce drak sa mai crezi? Spor!!.. This post has been edited by volint: 30 May 2008, 06:17 |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
vijelie |
![]()
|
@volint: din punctul de vedere al unei administratii, un cimitir este o sursa de venituri la buget: se percep taxe anuale de intretinere, impozite (chiar daca e in regim de concesiune este totusi ca o proprietate) etc. In plus, de un loc de veci avem nevoie toti, mai putin cei ce vor sa se odihneasca intr-o urna la Crematoriu. E un pic straniu, dar in anumite imprejurari e util.
LE Ieri m-am pricopsit cu o galeata de plastic verde de 10L, tot de la PNG. Cine candideaza? Nu ma intereseaza. ![]() This post has been edited by vijelie: 30 May 2008, 06:26 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
vijelie nu zic ca nu-i util... insa
QUOTE(volint @ 30 May 2008, 06:15) Haha!! papica, telefoane... parcari... bleah... Natiune!! Trezirea!!! Se dau LOCURI DE VECI contra VOTURI!! Miercuri am avut ceva treaba pe la parinti in Voluntari si am nimerit in toiul "pomelnicului". Niste "fete" imparteau "pliante" persoanelor trecute de 50 de ani. Pliantele sunt de fapt un fel de invitatii la primarie unde "subiectul" va intra in posesia unui loc de veci in noul cimitir "care va fi". Eu am ramas interzis; poate am inteles aiurea mesajul, gen "votati-ma si muriti". Asa ca... telefoane, mancarica - aia chiar va vor binele! Da' cand iti da un loc de veci, ce drak sa mai crezi? Spor!!.. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
ATM |
![]()
|
![]() 1948 Tucker Torpedo Group: Members Posts: 596 Joined: 28 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Am vaga impresie ca locul asta de veci e mult mai interesant pentru targetul ala de 50 de ani decat orice telefon mobil , orice mop, sau promisiune de drum asfaltat etc. Numai daca va interesati cat e un loc de veci prin Bucuresti sau pe aproape, vi se ridica parul maciuca in cap. Se vehiculeaza sume de sute, chiar mii de euro uneori pe "piata libera" (mica publicitate). Desigur, se mai pune problema urmatoare: cu ce drept candidatul acela ofera in schimbul unui vot locuri de veci pe gratis, privand astfel primaria de anumite venituri (ce pot rezulta fie din valorificarea prin concesionare a respectivelor locuri de veci, fie din, sa zicem, vanzarea terenului catre un tert)? Asta pe langa ce a subliniat clar Volint, ca e o promisiune oarecum santajista (nu ma votezi, nu face nici dracu cimitir, nu primesti loc.
Mare e cimitirul/gradina, Doamne...Gardul nici nu-i construit, da' e sarit deja. This post has been edited by ATM: 30 May 2008, 06:37 |
--------------------
MITSUBISHI
COLT
Z30-2005 Inchiriez fiare de calcat, geamuri termopan, betisoare de urechi, aparate de ras. Rog seriozitate.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sora mea a primit un stik de 1G de la asta care este Vanghelie mor de ciuda
![]() This post has been edited by bygy007: 1 Jun 2008, 00:58 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
![]() Eu m-as bucura daca ar primi my brother. |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
A mers cineva la vot pana acum? Sau mai bine zis, are cineva de gand sa mearga?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
O sa ma duc eu, dar nu garantez ca si pun stampila pe vreun buletin.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Eu nu.
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
eu am fost, mai mult insa pentru ca sectia de votare e peste drum de blocul unde stau. Partea naspa e ca tampenia aia de stampila a retinut tusul ca lumea doar pt un buletin de vot, la restul s-a vazut sters, asa ca am mai pus inca odata, in aceeasi patratica stampila din nou, incercand sa urmez acelasi contur cu al stampilei initiale. Oare se contorizeaza votul respectiv sau se anuleaza?
Oricum am dat peste un mos aiurit la sectie, i-am cerut sa-mi dea alte buletine de vot si ala facea pe prostu. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
XanRO |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 130 Joined: 16 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Nu am fost inca la vot, nu stiu unde e sectia de votare.
Azi am primit doua SMS-uri: unu "apolitic" care ma indeamna sa ma duc la vot si unul de la L.Orban (exact asa scrie, desi eu nu-l am in agenda...hmmm ce-or mai inventa) care ma invita sa votez cu PNL. Nu era interzisa campania in ziua votarii? ![]() This post has been edited by XanRO: 1 Jun 2008, 13:53 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
2006
- B-XX-XXX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:01 |