Cadouri electorale a la Vanghelie care este
![]() ![]() ![]() |
Cadouri electorale a la Vanghelie care este
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cand se afiseaza rezultatetele ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
![]() Ce si-a luat-o PSD-ul, cu Vanghelie si Geoana in frunte! ![]() Estimare INSOMAR. Vasile Blaga - 31,5 % Sorin Oprescu - 30,5 % Ludovic Orban - 13,7% Cristian Diaconescu - 9,9% Cozmin Gușă - 5,1% Daniel Fuciu - 2,3% Aurelian Pavelescu - 2,1% Codrin Ștefănescu - 1,2% Alții - 3,7% Daca-l propuneau pe Oprescu candidat din partea PSD, in turul 2 castigau Capitala. Lucru care nu li s-a mai intamplat. ![]() Ce vene isi taie acum... ![]() Eu as merge pe mana lui Oprescu pentru a taxa PD L-ul care si-a batut joc de Capitala pana acum si totodata pentru a le trage o palma alora de la PSD, care-au mers iar pe mana unui, CITEZ, "prostanac" si a unui "maimutoi". Oricum o dai, tot prost iesim. Daca iese Blaga, sunt convins ca v-a continua programele lui Videanu ![]() In rest... Consiliul General al Municipiului București PDL - 36,5% PSD - 25,7% PNL - 15,5% PNG-CD - 5,7% PIN - 4,3% PC - 3,9% PRM - 3,1% PNȚCD - 1,6% Alte partide - 3,7% Primăria Sectorului 1rezultatele sectorul 1 bucuresti Andrei Chiliman - 38,6% Răzvan Murgeanu - 35,5% Daniel Tudorache - 15,6% Primăria Sectorului 2exit poll - sectorul 2 bucuresti Neculai Onțanu - 52,8% Dan-Cezar Ionescu - 22,1% Robert C-tin Ionescu - 10,3% Primăria Sectorului 3exit poll - sectorul 3 Liviu Negoiță - 75,2% Mihai Doru Giugula - 10,2% Theodora Bertzi - 5,6% Primăria Sectorului 4exit poll - sectorul 4 Cristian Piedone Popescu - 35,8% Radu Silaghi - 28% Vasile Mihalache - 12,3% Primăria Sectorului 5exit poll - primaria sectoruluo 5 Marian Vanghelie - 41,5% Sebastian Bodu - 22,5% Mihai Bogdan Becheanu - 15,9% Primăria Sectorului 6sectorul 6 Cristian Poteraș 34,2% Dan Darabont 31,1% Antonel Tănase 17.9% Primele rezultate estimative prezentate la ora 21.00 sunt rezultatele pentru ora 19, iar rezultatele estimative de la închiderea urnelor vor fi făcute publice la ora 22.30. Odată cu primele statistici, vom transmite reacțiile partidelor și ale politicienilor înscriși în cursa electorală de la sediile de campanie. Datele prezentate sunt rezultate în baza unui exit-poll comandat și plătit de Realitatea TV. PS. Daca nu e pus bine postul, deschideti alt topic. Eu n-am vrut s-o fac. Cum credeti voi... ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Credea cineva ca ia Diaconescu mai mult de 10%?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
oprescu nu lua atata daca era candidatul psd. De aia avem tot circul asta cu oprescu candidat independent, cand de fapt dansul e creatia lui iliescu, a lui hrebenciuc & shit. Si de aia era iliescu asa de vesel cand a auzit exit poll-urile si de aia a declarat ca il sustine pe Oprescu.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai si interesul PSD-ului care e? Din cate stiam eu, Vanghelionul a vrut sa candideze la Capitala, PSD-ul s-a opus si l-a pus sa candideze la sect. 5, iar asta a conditionat acceptarea candidaturii de nominalizarea altui candidat PSD decat Oprescu. Mai ales ca Domnul "Prostanac" avea de platit niste polite lui Iliescu, acelasi Iliescu facandu-l ca la usa cortului pe Vanghelion. Asa a aparut Cristian Diaconescu pe ultima suta de metri, candidat care nu spune nimic, nimanui. La Primaria Capitalei ma refer.
Oprescu si-a luat lumea-n cap si s-a hotarat sa candideze ca independent. Si-a luat o galagie de voturi fara sa prezinte vreun program serios pentru Capitala. (Mare lucru in opinia mea). Personal, ma indoiesc ca asta ar fi fost o strategie PSD. A fost doar o razbunare ieftina a domnilor Geoana si Vanghelie, la atacurile lui Iliescu, care le cam sta-n coasta. Iar acum ii costa. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 21:36 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jun 2008, 21:33) Pai si interesul PSD-ului care e? Din cate stiam eu, Vanghelionul a vrut sa candideze la Capitala, PSD-ul s-a opus si l-a pus sa candideze la sect. 5, iar asta a conditionat acceptarea candidaturii de nominalizarea altui candidat PSD decat Oprescu. Mai ales ca Domnul "Prostanac" avea de platit niste polite lui Iliescu, acelasi Iliescu facandu-l ca la usa cortului pe Vanghelion. Asa a aparut Cristian Diaconescu pe ultima suta de metri, candidat care nu spune nimic, nimanui. La Primaria Capitalei ma refer. Oprescu si-a luat lumea-n cap si s-a hotarat sa candideze ca independent. Si-a luat o galagie de voturi fara sa prezinte vreun program serios pentru Capitala. (Mare lucru in opinia mea). Personal, ma indoiesc ca asta ar fi fost o strategie PSD. A fost doar o razbunare ieftina a domnilor Geoana si Vanghelie, la atacurile lui Iliescu, care le cam sta-n coasta. interesul psd-ului e sa ia capitala. Nu conteaza consecintele sau ce se intampla cu oprescu dupa aia (ca vezi doamne va fi judecat de oameni ca a mintit cu independenta sa cand se va intoarce la psd). Nu uita ca la fel a facut si vanghelie in sectorul 5 in 2004, tot ca independent a candidat, si dupa ce a devenit primar a revenit la psd ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Eu am alta opinie.
![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 21:39 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jun 2008, 21:38) Eu am alta opinie. ![]() ti-o respect, insa oprescu va face asa cum zic eu ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Asa e el, mai sictiros. (Majoritatea marilor medici au atitudinea asta. E defect profesional)
![]() De Oprescu, ca manager, am mai auzit lucruri bune, si nu putine. Dar de Blaga? De cand are buletin de Bucuresti? Apoi sa ma scuzi, da am avut 8 ani de "PDL" la Capitala. Le-am dat tot ce-au cerut. Cum s-a terminat? A? Apropos, dupa INSOMAR, la terminarea votarii: Blaga 30,9% Oprescu 30,7% Tinand cont ca probabil au o marja de eroare de + - 2,5%, este egalitate perfecta. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 21:56 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
'Aide capu' meu, klaus sta-n Ferentari...
Esti vecin cu bulan? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Totusi unde-s candidatii PRM, ca nu-i vad prin sondaj? Da-i vad p-aia de la PNG:ad sub masa:
This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 22:08 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jun 2008, 21:54) Asa e el, mai sictiros. (Majoritatea marilor medici au atitudinea asta. E defect profesional) ![]() De Oprescu, ca manager, am mai auzit lucruri bune, si nu putine. Dar de Blaga? De cand are buletin de Bucuresti? Apoi sa ma scuzi, da am avut 8 ani de "PDL" la Capitala. Le-am dat tot ce-au cerut. Cum s-a terminat? A? Apropos, dupa INSOMAR, la terminarea votarii: Blaga 30,9% Oprescu 30,7% Tinand cont ca probabil au o marja de eroare de + - 2,5%, este egalitate perfecta. ![]() mai dupa parerea mea experienta lui oprescu (pe care ne-a aratat-o si demonstrat-o in confruntarile directe cu ceilalti candidati) e zero. Pur si simplu proiectele lui, cunostintele pe care le etaleaza si atitudinea aia "eu sunt posesorul adevarului absolut" nu sunt chestii care sa fie in favoarea unui candidat la primarie. Pur si simplu chestia aia cu autostrada suspendata ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Se poate, da-s curios cat de paralel e Blaga.
![]() Ete d-aia n-am vrut sa votez, ca nu avem pe cine. Am scris mai sus un post cu parerea mea. Deocamdata n-ai cu cine... sa votezi. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
corect nu ai cu cine. totusi ce e naspa e ca dintre toti candidatii oprescu este cel mai slab pregatit. Si orban si ala de la pin erau mult mai pregatiti ca oprescu si aveau proiecte mai bine realizate si mai realiste.
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Pe toate canalele se dau informatii numai despre Bucuresti. Unde gasesc niste estimari din Braov ?
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Victoras2001 |
![]()
|
Eu cred ca Orban era mai pregatit decat Blaga sau Oprescu. Sa nu pierzi din vedere ca mai sunt doua saptamani pana la alegerea primarului. Daca Blaga a venit cu un proiect slab, Oprescu nu si-a prezentat inca proiectul. Daca te va da pe spate?
![]() Oricum, dupa ce s-a intamplat in ultimii 8 ani in Bucuresti, dupa cate tepe ne-am luat, dupa cat s-a cerut Consiliul Municipal (primit pana la urma), dupa "gradinile suspendate" promise de Videanu, dupa cat de nesimtiti au fost atat Basescu cat si Videanu, eu ori nu votez cu nimeni, ori votez cu Oprescu. Auzi ce zice Boureanu, ca vomez instant. Domnisorul asta vorbeste de proiecte viabile!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-e scarba, dar din pacate n-o sa avem PRIMAR in Capitala. Nici in urmatorii 4 ani. Sunt curios cand ne-om satura de distrusii astia si-o sa trecem la obiect... LE "Eu nu cred ca bucurestenii au probleme cu traficul" Adriean Videanu. realitatea tv, acum un minut. This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 23:12 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 1 Jun 2008, 23:06) Eu cred ca Orban era mai pregatit decat Blaga sau Oprescu. Sa nu pierzi din vedere ca mai sunt doua saptamani pana la alegerea primarului. Daca Blaga a venit cu un proiect slab, Oprescu nu si-a prezentat inca proiectul. Daca te va da pe spate? ![]() Oricum, dupa ce s-a intamplat in ultimii 8 ani in Bucuresti, dupa cate tepe ne-am luat, dupa cat s-a cerut Consiliul Municipal (primit pana la urma), dupa "gradinile suspendate" promise de Videanu, dupa cat de nesimtiti au fost atat Basescu cat si Videanu, eu ori nu votez cu nimeni, ori votez cu Oprescu. Auzi ce zice Boureanu, ca vomez instant. Domnisorul asta vorbeste de proiecte viabile!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Mi-e scarba, dar din pacate n-o sa avem PRIMAR in Capitala. Nici in urmatorii 4 ani. Sunt curis cand ne-om satura de distrusii astia si-o sa trecem la obiect... sincer nu pot sa ii departajez pe orban si pe blaga. Mi-au parut la fel de buni. Deci au valoare apropiata. Insa Oprescu a stralucit prin proiectele slabe propuse, proiecte aiuristice, cu termene de predare luate din cartile sf. Oprescu nu prea mai are ce sa prezinte, a aruncat tot ce putea sa arunce pe piata. Nu uita ca principala lui tema de campanie , pe langa garagara aia electorala ca cica el lupta cu mafia din bucuresti (cand asta e de fapt treaba justitiei) , a fost ca face o autostrada suspendata in bucuresti pe directia nord-sud in 2 ani. Termen nerealist. Si nici nu is convins ca o autostrada suspendata aruncata cum vrea oprescu e solutia unui oras mare ca bucurestiul. Mai ales ca am vazut ca in unele orase mari americane deja s-a renuntat la aceasta solutie, in favoarea tunelurilor ce trec pe sub orase. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ok. Mergem pe proiectele lui Videanu, continuate de Blaga.
![]() Esti bucurestean? Nu stiu de ce ti-au parut tie la fel de buni, ca deocamdata au dat doar din gura. Lucru putin obisnuit la Bucuresti. ![]() Eu vad ce s-a facut in Bucuresti timp de 8 ani, stiu cine au fost primarii din aceasta perioada... Am prins toate bordurile puse pe Podul Grant (!?). podul fiind reparat ca curul vacii din "Papillon". Da are borduri, poate vine vreun cutremur si n-are stabilitate! ![]() This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 23:25 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Cine, ca NUME a fost primar in Bucuresti ,si ce a avut de pierdut daca nu a facut nimic? Vrem, nu vrem, Oprescu este unul care , dupa parerea mea nu isi permite sa se compromita la acest nivel asa ca eu as vota in turul II cu el! Care (este) Blaga?
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ii din constanta si o votat cu Mazare
![]() |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Chiar n-am vazut de unde e (ca nu scrie pe nicaieri) si prea-l apara pe Videanu. Iar eu, ca bucurestean, l-as duce-n lesa pe Magheru. (Pe Videanu, normal!!!)
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 1 Jun 2008, 23:20) Cine, ca NUME a fost primar in Bucuresti ,si ce a avut de pierdut daca nu a facut nimic? Vrem, nu vrem, Oprescu este unul care , dupa parerea mea nu isi permite sa se compromita la acest nivel asa ca eu as vota in turul II cu el! Care (este) Blaga? tocmai ca is asa de disperati psd-eii ca arunca cartea asta ca pe o ultima sansa de a pune mana pe capitala. Sa stii ca nu valoreaza chiar asa de mult reputatia lui Oprescu, ala daca ajunge primar isi va vedea de furturile lui si peste 4 ani se va retrage ca si videanu ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
@ victoras 2001 ,ba nu, e contra oprescu!
![]() 2 Jun 2008, 00:41: @ aphophis , daaaa ,Blaga are proiecte...realizabile la sf asteapta ca al cailor a trecut... ![]() Imi place sa cred ca totusi reputatia unui om conteaza, daca nu, ne meritam soarta! This post has been edited by BZN: 1 Jun 2008, 23:41 |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
@aphophis, esti BUCURESTEAN?
Zi-mi te rog cu ce se prezinta concurenta. Am io o banuiala vaga ca tu nu citesti argumentele mele. O tii ca patefonul, ca militia, ca placa stricata... Daca esti bucurestean, ma abtin. Ca-mi iau ban pe viata. Daca nu esti de prin urbea noastra, abtine-te de la comentarii, da? Spune de unde esti, sa stim daca te luam sau nu in seama. This post has been edited by Victoras2001: 1 Jun 2008, 23:59 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 1 Jun 2008, 23:33) @ victoras 2001 ,ba nu, e contra oprescu! ![]() <span class='edit'>2 Jun 2008, 00:41:</span> @ aphophis , daaaa ,Blaga are proiecte...realizabile la sf asteapta ca al cailor a trecut... ![]() Imi place sa cred ca totusi reputatia unui om conteaza, daca nu, ne meritam soarta! fi sigur ca la cat de disperati sunt pesedeii se pisa pe reputatia aia odata ce si-au facut plinul. Ceea ce ma mira totusi e ca nu au pregatit proiecte, nu l-au scolit pe oprescu, nu au facut ceva astfel incat sa dea o spoiala de profesionalism ofertei lui oprescu. Chestie facuta probabil pe genunchi cu cineva care nu se preta la asa ceva. Eu nu sunt din bucuresti (da sariti acum) insa vazand prestatiile penibile ale lui oprescu la tembelizor, am ajuns sa cred ca oricare dintre trio-ul blaga/orban/gusa sunt de preferat lui oprescu. De ce? Pentru ca desi vor fura la fel ca oprescu, macar astia au niste idei in cap si arata ca stiu administratie. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
BZN |
![]()
|
inca o data, ce au de pierdut cei 3 de mai sus? Ce treaba are psd-ul cu oprescu acum? aaa ,daca se intoarce la ei dupa , merita desfiintat! Pana una alta nu are cine (din PSD) sa il "scoleasca" pe oprescu ...
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(BZN @ 1 Jun 2008, 23:57) inca o data, ce au de pierdut cei 3 de mai sus? Ce treaba are psd-ul cu oprescu acum? aaa ,daca se intoarce la ei dupa , merita desfiintat! Pana una alta nu are cine (din PSD) sa il "scoleasca" pe oprescu ... mai inainte de alegeri mitrea si iliescu au declarat clar ca "oprescu e al doilea candidat psd la primaria capitalei". Iar acu cateva ore tot iliescu sustinea ca trebuie sa se coalizeze toti in jurul lui oprescu impotriva partidului lui basescu. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 05:28 |