DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

24 Pages < 1 2 3 4 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)

bogdanescu
post 3 Jan 2005, 13:26
Post #31

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(body @ 3 Jan 2005, 14:50)
Si sotia mea e in invatamant si are salariu mic . Asta e .
*

Iti permiti sa zici asta pentru ca tu cistigi bine si aveti bani. Daca ai fi lucrat si tu in invatamint ce-ai fi zis? Recunosc, geme tara de puturosi, dar nu inseamna ca toti cei cu salarii mici fac parte din aceasta categorie.

--------------------
renault megane 2.2 sedan 1.5dci 80cp 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
body
post 3 Jan 2005, 13:40
Post #32

Membru autentic

Group: Banned
From: Ploiesti

QUOTE(bogdanescu @ 3 Jan 2005, 14:26)
Iti permiti sa zici asta pentru ca tu cistigi bine si aveti bani. Daca ai fi lucrat si tu in invatamint ce-ai fi zis? Recunosc, geme tara de puturosi, dar nu inseamna ca toti cei cu salarii mici fac parte din aceasta categorie.
*

Sa stii ca munceste si ea de rupe si iese cu prega la 9-10 milioane pe luna .
E putin dar asta e .
Cat priveste salariul meu , ti-am zis ca de 4 ani nu am mai avut concediu asa ca fara nici o urma de rautate cand o sa vad ca si la noi se munceste (si aici nu e vorba de mine pt ca , dupa cum am zis lucrez la o firma privata ) cum se munceste afara o sa-mi fie mila si de altii .
DAR MAI E MULT PANA ATUNCI .
Stii ca sunt firme de stat ( exemplu uzinele de armament din Plopeni , Mija etc( unde se da 75% salariu compensatoriu ca sa stai degeaba acasa .
Ti se pare normal ? Mie nu !
Am vazut ceva strainatate pana acum si nu am auzit asa ceva ..............
Stii cat s-a dat pentru un maistru militar ca sa se disponibilizeze anul trecut ( un vecin) 280 milioane!
Ti se pare normal ?
Mie nu !
Pt ca acei bani se dau din impozitele noastre!
Si as mai putea continua cu exemplele ........
Asa ca hai sa nu ne mai aberam !!!!!!!!!

--------------------
Mitsubishi/Suzuki Lancer/SX4 2007/2008 - PH-72-BVR PH-77-MMR
body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
+
bogdanescu
post 3 Jan 2005, 13:44
Post #33

Membru

QUOTE(madalina @ 3 Jan 2005, 14:53)
Bogdanescu, bugetarii nu pot primi bani mai multi daca nu produce economia mai mult, iar la vechiul nivel de impozitare toata lumea avea interesul de a face cat mai multa evaziune fiscala pentru a ramane cu mai multi bani. Daca eu as da profit real 100.000.000 si statul imi ia 49.000.000, prefer sa ascund profitul real, sa dau 10-20.000.000 profit pe hartie si sa-mi ia din aia. La 16% este rezonabil. parintii mei au o firma, cu cel mai mare p[rofit din domeniu pe tara. Stii cat lucreaza? Nu 8 ore ci intre 14 si 18 ore pe zi. Au studii superioare si au avut curajul de a gira tot ce avem la banca pentru a avea propria firma.

Au angajat ai mei un sofer pe 1. decembrie. Salariul 3.500.000 pe luna ca salariu de proba, creste daca este serios. Pentru ca a fost serios, desi mai are de invatat, i-am dat 4.000.000 si i-am dat lichidarea in avans pentru ca avea si el nevoie de bani de Revelion. Ce-a facut ziua urmatoare dupa ce i-am dat salariul? N-a mai venit la munca.

Pe langa salariul, a mai primit peste de 1.500.000, plus masina acasa si o mai foloseste si in scop personal. De ce astfel de oameni sa plateasca procentual mai putin decat cel care lucreaza12 ore zilnic si isi continua munca si acasa de multe ori?
*

Eu m-am referit la impozitul pe salariu nu la impozitul pe profit. 8 ore pentru ca asa zice legea. Ai tai muncesc mai mult pentru ca o fac pentru ei nu pentru altii.
Daca zici ca firma parintilor e asa profitabila, de ce nu i-au dat soferului un salariu mai mare? Ii dadeau 200-300E si sa vezi cum ar fi muncit atunci. Asta e mentalitatea unor patroni de la noi: ii dam bani putini, sa munceasca ca sclavul, iar daca nu-i convine n-are decit sa plece, mai sint alti 100 la poarta...

--------------------
+
madalina
post 3 Jan 2005, 14:12
Post #34

Membru autentic

Stii de ce? Pentru ca am platit muncitori necalificati cu 10.000.000 de la inceput si tot neseriosi au fost. Pentru ca am angajati, nu 1-2 oameni, ci 40. Pentu ca prefer sa il recompensez pentru ceea ce muncesc, nu sa-i penalizez pentru greseli. Pentru ca desi am investit 100.000 de euro in firma numai anul trecut, in dotari pentru muncitori, in echipamente, in crearea de noi locuri de munca, statul mi-a impozitat profitul reinvestit cu un procent foarte mare, desi nici-unul dintre actionari nu a primit dividende pentru a dezvolta firma, iar oamenii nu vor sa munceasca. Cine a demonstrat seriozitate, a castigat si 2-300 de euro intr-o luna.

Pentru ca am cumparat toate echipamentele de protectie ale muncitorilor si intr-o luna le-au distrus desi ele trebuie sa fie uin stare buna minim un an. In loc sa le dau banii la salariu cumpar in fiecare luna echipamente pe care tot ei le distrug. (pentru o persoana platesc 4.000.000 lunar pe echipamente pe care le distrug). Pentru ca intr-o zi nu a venit paznicul care erade serviciu si am dat un bonus de 500.000 celui care munceste acea zi in plus si d-abia am gasit unul.

Pentru ca am avut oameni carora le-am platit interventii chirurgicale complicate (bani seriosi dati medicilor) sui dupa ce s-au recuperat si-au manifestat recunostinta furand, pentru ca am avut oameni carora le-am dat bani sa isi puna curent electric in case si mi-au furatde 2-3 milioane zilnic. Pentru ca saptamana trecuta i-am dat unui om peste de 1.000.000, cadouri de craciun pentru copii intr-o zi si dupa 30 de minute m-a injurat ca nu l-am lasat acasa in noaptea cand era de serviciu in mod normal.

Pentru ca au avut salarii mari pentru muncitori necalificati (10.000.000 bani in mana+alte beneficii) si tot nemultmiti au fost.

Pentru ca statul imi pune o mie si una de taxe si impozite, iar datorii catre stat ale marilor firme au fost sterse, iar la firmele mici o zi de intarziere a oricarui impozit inseamna amenda.

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
asarban
post 3 Jan 2005, 14:16
Post #35

Membru autentic

Group: Banned

Stii ceva?
Am un prieten care lucreaza la Orange.
Are masina de la firma pt ca lucreaza la tehnic si tre sa intervina 24/24
Pentru masina el plateste impozit, pt ca statul zice ca e un venit faptul ca are cu ce sa se duca acasa.
De plecat din Bucuresti nu are voie asa ca e doar masina pe post de RATB
Plus ca 24/24 tre sa fie apt sa intrvina oriunde in Bucuresti
Nea soferu lu' Madalina nu platea impozit pe masina, si...fiind papuc mai scotea si el un ciubuc ..hai sa fimn seriosi!
Plus ca leafa era de proba!
Si...ERA SOFER!
Mama dupa 30 de ani de munca are 6,5 milioane in mana!
Si a treminat ASE-ul si e tatic in materie de textile.
Asa ca...leafa e ok, date fiind posibilitatile!
Si daca ii dadea 300 euro tot o tulea!

PS Offtopic: sa nu mai aud ca nu au romanii bani!
Romanii nu au bani pt ca i-au dat copiilor sa-si cumpere pocnitori!
La cate pocnitori am auzit eu, romanii sunt superbogati!
Nu se poate ma sa bubui cu nonsalanta rachete de 15 milioane!
Si pe 2 ma suna sa ma intrebe if am sa-l imprumut cu bani pana la leafa!

--------------------
Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
+
madalina
post 3 Jan 2005, 14:25
Post #36

Membru autentic

In total, soferul a primit 5.500.000. A vrut peste de 1.500.000, asa i-am dat. Si nu l-am calculat la pretul de en-detail, ci la cel de en-gros.

--------------------
+
CHE
post 3 Jan 2005, 15:36
Post #37

Membru

poate soferul acela avea o boala care e mentionata la sectiunea ''1 banc''... laugh.gif

@mada: e vorba de ''peshte'' in postul tau?

This post has been edited by horatiu: 3 Jan 2005, 15:37

--------------------
dcab 4x4-1.9D 2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi 2008 - B xx MAH / B xx MAH
slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua
+
madalina
post 3 Jan 2005, 15:42
Post #38

Membru autentic

da. Ah, si acelasi sofer a venit nonsalant la mine sa-i schimb o siguranta la masina ca nu mai merge stopul pe frana. Alta data a uitat sa bage in viteza si masina a luat-o la vale si s-a oprit intr-un sant. noroc ca nu era oprita perpendicularcase oprea in apa.

--------------------
+
mil
post 3 Jan 2005, 16:04
Post #39

ocupat

From: x

Sedinta de guvern pe Valea Prahovei

La citeva ore dupa petrecerea de la Predeal, prim-ministrul Calin Popescu-Tariceanu a adunat o parte dintre ministrii cabinetului sau la Sinaia pentru ca, impreuna cu familiile, sa se cunoasca mai bine si sa inceapa consolidarea echipei guvernamentale care nu are nici o saptamina de la investirea oficiala. La intilnirea informala a noului executiv al Romaniei, ministrii prezenti au discutat despre restructurarea aparatului guvernamental, in vederea eficientizarii lui, despre majorarea pensiilor agricole si despre scoaterea Casei Nationale pentru Asigurari de Sanatate de sub umbrela Ministerului Sanatatii. Numai un sfert din membrii guvernului au raspuns prezent la “sedinta” de la Sinaia: vicepremierii Marko Bela si Gheorghe Copos, ministrul justitiei, Monica Macovei, ministrul sanatatii, Mircea Cinteza, ministrul economiei, Codrut Seres, ministrul transporturilor, Gheorghe Dobre, ministrul-delegat pentru implementarea acquisului comunitar, Cristian David, si ministrul pentru relatia cu parlamentul, Bogdan Olteanu. In costum si initial fara cravata - a luat una alba, de imprumut -, primul ministru a precizat ca reuniunea poate fi privita ca “o intilnire originala”. Calin Popescu-Tariceanu a spus: “Din experienta mea politica, consider ca elementul de cunoastere si de incredere reciproca este unul esential pentru o buna colaborare intre membrii unei echipe. Vreau sa ne cunoastem dincolo de cadrul formal al sedintelor de guvern. In acest fel, familiile noastre se pot imprieteni intr-un spatiu mai putin rigid. La intilnire nu avem o agenda oficiala, dar discutam si chestiuni de perspectiva legate de actul de guvernare”. In opinia premierului, un obiectiv al “sedintei” de guvern de pe Valea Prahovei il reprezinta “articularea” unui cabinet care sa faca performanta.

Tariceanu s-a intors la Sinaia cu Sageata Albastra

Tariceanu a declarat, aseara, pentru “Evenimentul zilei”, ca in cursul diminetii de ieri l-a vizitat pe presedintele Traian Basescu la hotelul din Predeal. “Am pus tara la cale, dar pe scurt”, ne-a explicat premierul care a avut o intoarcere in Sinaia cu peripetii. Cozile pe sosea erau interminabile, asa ca a hotarit sa mearga cu trenul. Tariceanu a coborit in gara, s-a dus la ghiseu si a cumparat bilete pentru el, sotie si singurul aghiotant SPP. Casierita s-a aratat extrem de tulburata fiindca a fost nevoita sa-i vinda prim-ministrului Romaniei locuri in picioare. Tariceanu si sotia nu s-au aratat insa nemultumiti. Ei s-au urcat in Sageata Albastra si au calatorit in picioare pina la Sinaia. “In tren, oamenii au fost foarte entuziasmati sa ne vada. Nu le venea sa creada, dar am stat de vorba, au intrebat despre proiectele de viitor, a fost nemaipomenit”, ne-a povestit, telefonic, premierul.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
maddan
post 3 Jan 2005, 16:19
Post #40

Speedy Gonzales

Io unul salut chestia cu 16%, fie si pentru ca voi lua in mana mai mult cu aproape un meleon de lei. tongue.gif

In al doilea rand, pentru neocomunistii care urla pe aici ca masura nu duce la nimic bun - ii invit sa se uite in tarile din jur, inclusiv Rusia, si sa vada ca duce la foarte multe lucruri bune, unul dintre ele fiind scoaterea la lumina a unei parti din economia neagra.

Evident, doar acest impozit unic nu duce la distrugerea economiei paralele: este nevoie si de intransigenta in privinta rau-platnicilor, iar amanarea ordonantei RAFO este un semn bun.

Cu privire la cei care lucreaza la stat: profesorii (cu adevarat profesori) au toata stima mea. Eu nu as fi capabil sa lucrez cu copii nici pentru 40 de milioane de lei pe luna, daramite pentru 3-5 milioane! E adevarat ca majoritatea profesorilor isi rotunjesc veniturile prin meditatii, dar acest sistem nu este normal.

Problema se va rezolva partial atunci cand Statul va scapa de statele de plata a 1 milion de oameni care actualmente nu produc nimic (de fapt, produc, dar in pierdere!), oameni inca angajati prin diverse firme asa-zis privatizate, sau care se afla chiar pe bune la stat. Unde de altfel asta si fac, si inca pe banii nostri. Dar buba si mai mare este in regiile autonome! De-abia atunci cand, in paralel cu migrarea muncitorilor de la stat spre firmele viabile economic, se va pune piciorul in pragul regiilor autonome, bugetul de stat nu va mai fi secatuit si se vor putea realoca bani pentru profesori.

In rest, nu stiu vreo tara in lume in care profesorii sa fie foarte bine platiti... fata de cei care lucreaza la firme private... voi stiti?

Sunt destul de mirat de cei care au sarit la jugulara Guvernului nou, dupa nici o saptamana de la investitura. Dar cum fiecare are dreptul la opinie...

ps.
Si totusi, imaginea aia cu Presedintele tarii infipt in sticla de sampanie data peste cap, o sa-mi dainuie multa vreme in minte... 04.gif
Super cool, Base, dar ar fi trebuit sa i se spuna ca daca da sampania peste cap se umple de spuma pe fata, ceea ce s-a si intamplat biggrin.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
paulp
post 3 Jan 2005, 16:19
Post #41

Bagator de seama!

From: Iasi

Parerea mea e ca actualul guvern gresete iremediabil. Purtindu-se astfel risca sa transforme clasa politrucilor intr-o clasa de oameni obisnuiti. Nu e normal dom-le!
Unde s-a mai pomenit sa nu urle girofaru si sirena cind trece "Nenea"?
E o rusine.
Clasa politica trebuie sa ia atitudine si sa infiereze acest comportament uman al conducatorilor.
Traiasca!

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
mil
post 3 Jan 2005, 16:36
Post #42

ocupat

Sageata albastra cu girofar!

Asta a fost titlul sub care am trimis stirea amicilor mei cu un mic comentariu: nu stiu daca astia sunt dintre noi sau pentru noi, dar printre noi incep sa fie!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Nicotine
post 3 Jan 2005, 16:36
Post #43

Membru autentic

Minunate clipe de campanie post-electorala! Traianica coborand in mijlocul boborului si bea sampanie direct din sticla !
Si Tariceanu mergand cu trenul cu locuri la varice, emotionant pana la lacrimi! Sunt sigur ca spp-istul de servici i-a spus : " Sa traiti sefu! Sa chem elicopteru" "Nu, tinere ! Facem o baie de multime! Da bine la media"
Iar daca guvernantii ne dau un exemplu,ma gandeam ca intr-un exces de simt civic sa cedez folosinta masinii personale intr-un regim de time-sharing, fara nici o pretentie materiala din partea mea.
Si marmota care era era absolventa de Stefan Gheorghiu, facea masaje la meserie cu 16% cota redusa de impozitare.

--------------------
MII Sedan 1.6 16v Confort Privilege Beige Angora 2005; sistem supraveghere presiune pneuri; bavete noroi fata spate
, etrieri vopsiti rosu
+
bogdanescu
post 3 Jan 2005, 16:42
Post #44

Membru

QUOTE(mil @ 3 Jan 2005, 18:04)
Tariceanu s-a intors la Sinaia cu Sageata Albastra

Tariceanu a declarat, aseara, pentru “Evenimentul zilei”, ca in cursul diminetii de ieri l-a vizitat pe presedintele Traian Basescu la hotelul din Predeal. “Am pus tara la cale, dar pe scurt”, ne-a explicat premierul care a avut o intoarcere in Sinaia cu peripetii. Cozile pe sosea erau interminabile, asa ca a hotarit sa mearga cu trenul. Tariceanu a coborit in gara, s-a dus la ghiseu si a cumparat bilete pentru el, sotie si singurul aghiotant SPP. Casierita s-a aratat extrem de tulburata fiindca a fost nevoita sa-i vinda prim-ministrului Romaniei locuri in picioare. Tariceanu si sotia nu s-au aratat insa nemultumiti. Ei s-au urcat in Sageata Albastra si au calatorit in picioare pina la Sinaia. “In tren, oamenii au fost foarte entuziasmati sa ne vada. Nu le venea sa creada, dar am stat de vorba, au intrebat despre proiectele de viitor, a fost nemaipomenit”, ne-a povestit, telefonic, premierul.
*

absolut emotionant... 256.gif

--------------------
+
paulp
post 3 Jan 2005, 16:50
Post #45

Bagator de seama!

From: Iasi

Plingeti fratilor, ca de asta ati pierdut alegerile.
N-ati remarcat ca in tara asta exista si oameni obisnuiti!
Oameni care au nevoie sa fii printre ei, nu doar la adapostul geamului blindat!

Sorry, poate gesturile astea sint patetice, dar reprezinta ceva: NORMALITATE.

Semneaza: un om obisnuit!

--------------------
Fiat Linea Active, 2011 - PAD
+
mil
post 3 Jan 2005, 16:51
Post #46

ocupat

auzi mah...nu ai vazut unde se sfarseste DN1 pe 4 benzi? la Cornu monser...!!! Premierul Nastase (eternul functionar si lefegiu la stat) si-a tras autostrada pana la mosie si Premierul Tariceanu (ala care are firma privata din 90 si angajati si taxe) are curajul in 2004 sa ia trenul fara loc cu un SPP-ist, nevasta si copilul. Si asta cand e trenul ticsit si nu prea ti-ar conveni nici tie! Hai ca prea iti pute totul!

Si sa mai stii una', in Suedia multi ministri se duc cu metroul la servici, ...si vreo doi au fost si asasinati, dar nu se lasa. Sau presedinta Elvetiei merge cu bicla la piata. Alea sunt tari in care politician e o meseria ca oricare alta si daca ajungi mai rapid cu metroul sau trenul la servici decat cu masina, apoi iei trenul sau metroul!!!

Anormal e la noi cand orice Raj kapur Tunaru ala isi trage o garda si o masina blindata de la buget, sa ii pazeasca de nenorocire pretiosul neuron aia nu te enrveaza, mah?

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 3 Jan 2005, 16:56
Post #47

Old Timer

From: California

QUOTE(bogdanescu @ 3 Jan 2005, 17:42)
absolut emotionant... 256.gif
*

Eu unul o sa fiu foarte fericit daca nu se mai foloseste alaiul prezidential cum era pentru Ilici (sau pentru ex-viitorul-presedinte Nastase) cu un card de 20 de masini si care m-au tinut de ~~20 de ori intr-un an cate 20 de minute pe loc ca sa treaca el.

Ce e de condamnat faptul ca "portocalii" nu s-au instalat frumos in limuzine si tuaregi, si au uitat de "bombor", asa cum "bombonel" (#4 in top2004 la cronica) a facut si inca face? smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
sstanescu
post 3 Jan 2005, 17:03
Post #48

Membru autentic

Trebuie sa recunoasteti ca aceste iesiri in multime sunt facute pentru intarirea unei imagini. Basescu devine putin cam iresponsabil luand-o de capul lui, pe DN1, fara SPP (presupunand ca asa a fost, insa am eu oarece dubii). Totusi e presedintele unei tari. Ce s-ar fi intamplat daca sarea baba sinucigasa din Potigrafu in fata masinii lui Base? Ne puneam intrebari daca sa fie cercetat penal sau nu?

Insa, eu sper ca, asa anormale cum ni se par pe alocuri, acestea sunt semnele unei intrari in normal. Hai sa fim seriosi, este aberant ca presedintele, cand are intalniri oficiale, sa stea cu "prostimea" la coada pe Magheru. Insa nu este la fel de aberant ca presedintele sa umble prin tara, cu SPP discret, sa vada cum o duce norodul. Nu este aberant deloc ca primul ministru sa mearga nu cu Sageata Albastra cosmetizata, plina doar de suita sa si de presa pupincurista, ci cu o Sageata Albastra asa cum e ea zi de zi. Poate acestea sunt semnele unei normalitati in care cei alesi sa ne conduca mai pastreaza legatura cu cei pe care-i reprezinta si din cand in cand sa incerce sa traiasca ca ei (poate va aduceti aminte de experimentul, cu o anume valoare, in care cativa parlamentari au incercat, macar de imagine, sa traiasca cu o pensie).

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
madalina
post 3 Jan 2005, 17:11
Post #49

Membru autentic

O masina a SPP sau un ofiter SPP a mers cu Basescu. Dar nu a folosit 20de masini, nu a folosit deloc girofarm, nu a oprit circulatia pentru a ajunge el la Predeal.

daca este in misiune oficiala (de exemplu se intalneste cu un alt sef de stat) e normal sa foloseasca si girofar, atunci totul este planificat la minut.

--------------------
+
maddan
post 3 Jan 2005, 18:08
Post #50

Speedy Gonzales

Sunt sigur ca cei care s-au panicat ca poporu' reactioneaza pozitiv la plimbarile si baile de multime ale lui Base & Co nu aveau nimic de obiectat cu privire la plimbarile cu vagon rechizionat ale lui Bombo, sau cu intreg trenul prezidential ale lui Ilici.

Si mai sunt absolut sigur ca ORICE vor face acesti oameni pentru Romania va va mirosi urat, pentru ca pentru cei ca voi doar minerii si UTC-ul erau viitorul tarii.

Inteleg sa le dam la bot pentru ca trimisesera o blonda in Guvern, sau pentru ca l-au acceptat pe de-alde Copos in Guvern dupa ce au zis ca vor purica absolut toti banii negri. Si asa mai departe.

Dar sa va puta ceea ce Nastase si a lui sleahta n-au cutezat NICIODATA sa faca fara un alai imens si agresiv de SPP-isti (pentru ca, nu-i asa, poporul ii iubea nespus... icon_twisted.gif), asta imi da mult de gandit...

Sigur ca n-o sa-i tina prea mult aceasta apropiere euforica de multime, insa este un BUN inceput. Daca porneau in masini spre Sinaia, cu zecile de SPP-isti de rigoare, pun pariu ca erau aici aceleasi urlete. Mda... curat... murdar! tongue.gif

--------------------
+
bogdanescu
post 3 Jan 2005, 19:08
Post #51

Membru

Si stii de ce n-o sa-mi miroasa mie bine?... Pentru ca sint aceeasi oameni ca in perioada '96-2000 intariti cu forte proaspete gen Copos si Voiculescu, uite d'aia. Imi vine greu sa cred ca acesti oameni care au facut ce au facut in perioada sus-amintita, s-au transformat dintr-o data in niste oameni capabili, cinstiti, justitiari preocupati de binele poporului.

Si va rog frumos sa cititi cu atentie ce-am scris in postul meu nr.2 de pe acest topic inainte sa ma mai acuzati ca simpatizez un anume partid politic.

p.s.: DN1 pe 4 benzi se termina la Comarnic parca...

--------------------
+
madalina
post 3 Jan 2005, 19:20
Post #52

Membru autentic

Sunt in Guvern si oameni foarte tineri care nu ar fi avut cum sa faca parte din guvernarea '96-2000. Avem ministrii mai in varsta ca Mona Musca sau Monica Macovei, carora nu li se poate reeprosa nimic din punct de vedere moral.

--------------------
+
Valentine
post 3 Jan 2005, 19:51
Post #53

Old Timer

QUOTE(bogdanescu @ 3 Jan 2005, 20:08)
Si stii de ce n-o sa-mi miroasa mie bine?... Pentru ca sint aceeasi oameni ca in perioada '96-2000 intariti cu forte proaspete gen Copos si Voiculescu
*

Vreau si eu niste nume concrete. Si nu zice Traian Basescu te rog frumos. smile.gif Din Guvern.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
costi
post 3 Jan 2005, 19:56
Post #54

Membru autentic

of credeam ca am scapat de mister b-isti;
bogdanescu vino cu o alternativa daca cei de acum nu-ti plac si vrei sa ne convingi ca nu esti PSD-ist;
fa tu un guvern pe placul tau si-l discutam; sau critica-i la obiect pe cei de acum fara remarci de genul "au fost si in 96' - 2000" ....
pina atunci nu faci decit sa-ti expui frustrarile aici;
si nici macar nu esti inspirat!

--------------------
DSN/SLZ
+
bogdanescu
post 4 Jan 2005, 00:46
Post #55

Membru

pt. madalina:
sint si oameni capabili in guvern, ideea e sa fie lasati sa-si faca treaba.

pt. valentine:

Calin Popescu Tariceanu - In cabinetul prezidat de Victor Ciorbea a indeplinit functia de ministru de stat, ministrul industriei si comertului (12 decembrie 1996 - 5 decembrie 1997)
Ministrul Transporturilor, Constructiilor si Turismului, Gheorghe Dobre - a fost secretar General al Ministerului Transporturilor (1998 - 2000), Director General - Directia Generala Management, strategie și Integrare Europeana din cadrul Ministerului Transporturilor (1997 - 1998)
Ministrul delegat pentru Lucrari Publice si Amenajarea Teritoriului, Laszlo Borbely - in perioada 1996 - 2000 a fost secretar de stat în MLPAT
Ministrul delegat pentru Relația cu Parlamentul, Bogdan Olteanu - a fost consilier al ministrului Industriei si Comertului între 1996-1997
Ministrul Muncii, Solidarității Sociale și Familiei, Gheorghe Barbu - a fost secretar de stat în Ministerul Apărării Naționale în august-decembrie 2000
Ministrul Afacerilor Externe, Mihai Razvan Ungureanu - secretar de stat în MAE în 1998-2001

doua mentiuni speciale:
- prima, pt. Razvan Ungureanu - tipul pare superbazat, are un cv impresionant si l-am pus in lista de mai sus numai pt. ca ai vrut nume;
- a doua, pt. finul domnului Tariceanu, Bogdan Olteanu - in perioada '96-'97 Tariceanu a fost ministrul industriei si comertului, dl. Olteanu a fost in perioada aceea consilier al respectivului ministru (desi nu avea decit 25 de ani si, probabil, abia terminase politehnica), acum, cu Tariceanu prim-ministru, dl. Olteanu e ministru pentru relatia cu parlamentul; treaba asta nu-mi "miroase bine" mai ales ca dl. Olteanu nu a fost vreodata parlamentar, lucru care zic eu ca ar fi fost oarecum necesar pentru un asemenea post.

Si de ce sa nu zic si de Basescu, Stolojan, Berceanu si altii?... Ce, ei nu au facut parte din guvernele perioadei respective?... Sau ai impresia ca, daca Basescu e acum presedinte, nu se va implica in problemele guvernului?

pt. costi:

Daca nu tin cu steaua sint neaparat dinamovist? Poate imi place Radoi de la Steaua, Petre de la Dinamo, Niculae de la Rapid si stilul de joc al celor de la Real Madrid.
Titlul topicului este (daca n-ai retinut) "Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual wink.gif"
Criticile din mesajul meu de pe prima pagina cred ca au fost destul de "la obiect".
Da, imi expun frustrarile, care-i problema? Scrie undeva ca n-am voie?

--------------------
+
Valentine
post 4 Jan 2005, 09:14
Post #56

Old Timer

Ai dat 6 (!) nume din guvern dintre care de unul ai zic ca are CV superbazat, raman 5. Tariceanu e prim-ministru, si consider ca trebuia sa aiba parte de o experienta guvernamentala inainte, plus ca a fost in 96-97 (nu in 97-00) asa cum se spune ca a fost guvernarea proasta.

Iar din ceilalti 4 ramasi, nu a exercitat niciunul functia de ministru. Da au fost consilieri sau mai stiu eu ce, dar cineva trebuia sa le faca si pe alea. Oricum sa zicem 4 / 24! ... totusi, sunt 20 de oameni noi.

Nu se poate spune ca este acelasi guvern din 97-00!

--------------------
Ford Focus 2009

+
adso
post 4 Jan 2005, 09:14
Post #57

Membru autentic

QUOTE(paulp @ 3 Jan 2005, 16:50)
Plingeti fratilor, ca de asta ati pierdut alegerile.
N-ati remarcat ca in tara asta exista si oameni obisnuiti!
Oameni care au nevoie sa fii printre ei, nu doar la adapostul geamului blindat!

Sorry, poate gesturile astea sint patetice, dar reprezinta ceva: NORMALITATE.

Semneaza: un om obisnuit!
*

Da, sa stii, ma perpelesc de nu mai pot. Eu eram de fapt ala de pe toate listele pesedeului cruce pur radmasa.gif

Eu, probabil ca si misterb sau mai stiu eu cine de pe aici, care indrazneste sa se uite si spre stanga si spre dreapta inainte de a trece strada alegerilor, am fost cu totii pe liste - pe locuri eligibile radmasa.gif iar acum plangem de mama focului sad.gif

Iar faptul ca tariceanu a mers cu trenul a rezolvat brusc totul. si geoana a mers cu metroul, de exemplu, si toata lumea a facut misto de el. si sa nu imi spuneti ca e diferenta de abordare, pentru ca nici tariceanu nu are profilul social si economic al unuia care se da cu trenul...

cu normalitatea, mai vorbim. normalitate este cand regele suediei se duce la serviciu cu metroul zilnic de 20 de ani, nu cand tariceanu se duce o data de la predeal la sinaia cu sageata albastra in picioare. cred ca a facut-o ca e fancy, si ca da bine pe sticla, in nici un caz din convingere. sa nu uitam ca toata lumea e in campanie electorala.

Semneaza: un individ de-a dreptul banal.

This post has been edited by adso: 4 Jan 2005, 09:15

--------------------
Call me Ishmael...
+
Slider
post 4 Jan 2005, 09:38
Post #58

Membru autentic

From: Cernavoda

Eeee cum dracu' !!! Cum apare un presedinte sau un prim ministru care nu se comporta precum ceausescu gata se si gasesc unii sa sara pe ei si sa-i acuze de populism...se putea....eram sigur cind l-am vazut pe Traian Basescu in Piata sau pe Tariceanu ca a mers cu trenu' ca se vor gasi unii sa sara repede la gitul lor.... mad.gif

--------------------
LOGAN Ambiance - CT-xx-xxx
+
bomicabomic
post 4 Jan 2005, 09:44
Post #59

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(adso @ 4 Jan 2005, 09:14)
si geoana a mers cu metroul, de exemplu, si toata lumea a facut misto de el.
*

Pai a facut lumea misto pentru ca nu stia in ce statie se afla si pe ce magistrala. D'aia.
In al doilea rind Geoana a mers cu metroul in campanie, pentru a arata cit de fals poate sa fie.
In al treilea rind, Tariceanu a mers cu sageata pentru ca DN1 era super full. Sa fi facut uz de girofar, iti dai seama ca lumea se inflama si mai tare si s-ar fi creat superambuteiaje. A calculat bine.
So, ezista diferete majore intre Geoana si tariceanu.

This post has been edited by bomicabomic: 4 Jan 2005, 09:48

--------------------
x x - x
+
maddan
post 4 Jan 2005, 10:45
Post #60

Speedy Gonzales

Mai copii, eu n-am nimic cu simpatiile voastre de stanga.

Da' am ceva impotriva cartitului cu orice pret. Erau multe lucruri bune facute de Nastasoi si ai lui (printre care salile de sport, am mai spus-o!), si nu imi amintesc sa ii fi dat la gatzi pentru orice.

Pe mine ma enerveaza spiritul asta de a sari in capul unora doar pentru ca stii 'ce au mai facut in 96-2000'.

Ei bine, vinovatii pentru tot haosul ala de atunci, recte 'taranistii' sunt acum in PSD! Cautati nume precum Ulm Spineanu, Radu Vasile si multi alti potentati 'taranisti' de pe vremea aia, si NU ii veti gasi in PNL si nici in PD, ci peste drum...

Sigur ca nici de-alde Tariceanu si altii din Guvernul actual nu sunt un parfum de roze, insa diferenta dintre ei si haita lui Nastase este atat de evidenta incat mie unul imi scapa cum un om normal la cap poate sa-i simpatizeze pe ultimii si sa-i antipatizeze pe primii.

Si ca sa nu mai discutam aiurea-n tramvai, revenind la falsul argument al guvernarii "dezastruoase" din 96-2000, amintiti-va, va rog ca acea guvernare a pus piciorul in gura cu coltii cascati ai minerilor (dupa ce agentul infiltrat Vasile a cazut la pace cu ei... hehehehe, prietenii lui Iliescu "stie" de ce...), acea guvernare a reusit disponibilizari masive din mamutii de stat, chestie lasata mostenire de fosta-actuala-fosta guvernare (PSDR...), si a reusit sa redea cresterea economica pe baze corecte (nu ca acea "crestere" a lui Vacaroiu). Da, a iesit de la guvernare cu mainile pline de sange, caci a trebuit sa se sacrifice si sa taie buba aia supuroasa. Iarasi, legitimitatea internationala a fost recastigata cu greu de acea guvernare - va puteti gandi ce ar fi facut Romania cu privire la razboiul din Iugoslavia daca erau Ilici si Nasty la putere?? Ei, care au declarat pe fata ca NU sunt de acord cu interventia occidentala in Iugoslavia?

Dati in continuare cu pietre in acea guvernare, de parca ce s-a intamplat in Romania anilor 90-96 ar fi fost briza marii. Ei bine, nu, a fost un taifun masiv, care a distrus totul in cale, iar aia au trebuit ca in patru ani sa incerce sa repare ce mai putea fi reparat. Ca s-au certat ca chiorii, DA, s-au certat, fara a lua in seama interesul national, si asta multumita mai ales agentilor PSDR infiltrati in PNTCD. Dovada este insasi apartenenta politica actuala a acelor indivizi.

Asa ca mai scutiti-ne cu guvernarea aia dezastruoasa. Bineinteles ca in 2000-2004 s-au facut multe si foarte multe pentru revenirea la o normalitate economica (dar cu un pret imens platit de democratie!!), si Nastase si oamenii lui merita felicitari pentru asta. Insa asa cum lor li s-a aratat incredere ca dupa ce devastasera Romania intre 90-1996, erau in stare sa continue punerea pe picioare inceputa de "dezastruoasa guvernare", nu vad de ce nu ati putea acorda incredere si actualei guvernari ca va fi in stare, nu sa faca rahatul bici, nici sa ne propulseze pe noi culmi ale propasirii patriei, ci sa faca ceea ce este de facut: adica sa intareasca democratia in Romania, si sa se amestece din ce in ce mai putin in economie, lasand-o in sfarsit sa respire din plamanii proprii.

Si fiti siguri ca, din fericire, ceea ce credem noi despre actualii guvernanti nu prea mai conteaza atat de mult. Idioti sa fie si sa nu reuseasca sa ne duca in UE, la cat de mult ne vor imbecilii aia.

--------------------
+
24 Pages < 1 2 3 4 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 07:50
Forum Renault