Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
![]() ![]() ![]() |
Guvernul.RO ... ala care este ..., ... actual ;)
Valentine |
![]()
|
||
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Sanchi, Valentine. Asta-i pentru bucuresteni si orase mari, unde fie vorba intre noi, DA a luat aproape tot. Dar, sa nu-mi spui tu mie ca-i va convinge pe aia 35% care au votat pentru PSD sau pe aia 13% care au votat pentru PRM, doar prin faptul ca s-a bagat cota de 16%, care pe multi nu-i afecteaza decit cu max 100.000 in plus.
Si à propos, Basescu a cistigat pe voturi PRM. Asa ca, miscarea e defecta. Trebuia sa o faca, peste vreo 6 luni cind se mai facea ceva pentru electoratul non-DA. Si mai e o treaba, marea problema acum nu este PUR ci UDMR cu prefectii de Harghita, Covasna. Daca aia nu obtin aceste posturi, iar e subreda treaba. Eu pe presedintii PNL si PD de aici ii stringeam de git, cind au facut afirmatiile alea cu datu statul in judecata. Grele vremuri pentru DA. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Stai ma ca aia 35% care au votat PSD nu sunt de fapt atatia:
1) au fost baietii cu autobuzele la greu 2) Ghergut si alde asemenea au mai dat o mana de ajutor cu niste voturi nule 3) la Tvr1 numai Nastase si Iliescu erau prezentati, acuma s-a schimbat placa (vezi miscarea lui Base de revelion) Colac peste pupaza cred ca formatiunile care au de pierdut din alegeri anticipate sunt PUR, PSD si UDMR in ordine. Iar cele care au de castigat sunt DA si PRM in ordine. In caz de anticipate sunt 90% sigur ca PUR nu mai intra in parlament, si PSD, din cauza celor de mai sus, precum si a macinatoarelor lupte interne intre baronii nationali Nastase si Ilici o sa piarda la greu (asa cum a facut PNTCDul in 2000). Iar UDMR risca mult pentru ca votantii nu uita cum s-a miscat UDMRul pentru PSD la inceput si dupa aia cu DA ... Singurii care au ramas pe pozitii ca la inceput au fost DA si PRM, si ei sunt cei care o sa castige mai multe procente la anticipate. Nu cred ca DA o sa faca 50% din prima, dar cu redistribuire (daca nu mai intra PURul) o sa faca. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
Watchful snake |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 4 June 03 From: București ![]() |
Eu cred că așa cum are PRM un procent constant de votanți, tot așa are și UDMR o masă constantă de votanți. Vrei, nu vrei, UDMR-ul tot scoate undeva pe la 7%...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003 Nu conduceți mai repede decît poate zbura îngerul vostru păzitor!!!...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Valentine, luptele din PSD sunt in spatele usilor inchise, nu afara sa le vada toata lumea. Asa se spala rufele la comunisti. Afara, toti vor fi curati si cinstiti si sefi toti. Ce dracu, asa au facut din 46 incoace.
Aia cu autobuzele e micuta rau de tot. Daca era mai mare se agita mai tare Basescu, fii fara grija. E undeva in marja acceptata, 3% PSD-istii din teritoriu se mobilizeaza mai bine decit cei de la DA. De fapt au fost pregetiti de mici, de cind erau UTC-isti, activisti, propagandisti si ce-or mai fi ei. Astia de la DA din teritoriu, nu intotdeauna gindesc ca cei de la centru. A se vedea, batalia pentru prefecturi. Multi din ei, au sechele comuniste, vorbesc exact ca PRM-isti si PSD-istii, nu stiu ce-i aia toleranta, autonomie etc. Nu, vin ungurii si le i-a prefectura si-o duc in Ungaria. Halal gindire! Asa ca situatia e destul de complexa si parsiva. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
Ce-a baut Boc azi?
ma uit la reactia PD la interviul lui Basescu in Adevarul, si Boc o comite din 3 fraze: Uno: "Domnisoarelor si doamnelor, buna ziua" Due: "...in calitatea mea de presedinte al Partidului Democrat interimar..." This post has been edited by Lolek: 6 Jan 2005, 14:04 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai Boc e presedinte interimar, caci la congresul din primavara trebuie ales un presedinte. Ca e cam dus cu capul, asta e altceva...
![]() Foarte interesant interviu, in integralitatea sa. Caci Basescu nu vorbeste doar despre imoralitatea PUR, ci si despre foarte multe lucruri. Din interviu afli ca exista un Basescu inteligent si extrem de bine pus la punct cu ceea ce trebuie facut in Romania. Personal sunt impotriva alegerilor anticipate, din aceeasi teama ca si a lui bomicabomic - mie ca tara va reactiona tovaraseste si muncitoreste, si ca Parlamentul nou va fi iarasi in coada de peste, minus cei 30 de parlamentari PUR, care vor pierde locurile in favoarea PRM. Si atunci sa te tii!!! ![]() Consider ca trebuie sa se ramana doar la acest semnal, ca baietii cu ochi albastri din PUR ar trebui sa se linisteasca cu pretentiile lor, dar si ca onor Presedintele Basescu va trebui sa inceapa a fi impartial, si sa dea cu barda in TOTI cei corupti. Si are si la el in (fostul) partid destui, chiar daca infinit mai putini decat in PSD. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 6 Jan 2005, 15:20) Consider ca trebuie sa se ramana doar la acest semnal, ca baietii cu ochi albastri din PUR ar trebui sa se linisteasca cu pretentiile lor, dar si ca onor Presedintele Basescu va trebui sa inceapa a fi impartial, si sa dea cu barda in TOTI cei corupti. Si are si la el in (fostul) partid destui, chiar daca infinit mai putini decat in PSD. Cu ce barda sa dai, cand guvernu' tre' sa fie barda, iar Nastase a avut grija sa fie totul bine pus la punct inca din prima zi a noilor guvernanti: nu tu scaune, nu tu computer, nu tu telefoane. Ce mai, daca veneau la mine acasa, si tot aveau mai multe posibilitati sa guverneze Tariceanu & Co. decat la palatul Victoria ![]() Eu consider ca Alianta DA va avea castig mare pentru ca la acele 3% pe care l-ai pus tu maddan trebuie adaugate procentele pe care le-au adus Antena1 si TVR1 cu media-pro Nastase, mai trebuie adaugate cateva procente din externe (de care Geoana a avut grija sa voteze 65,000 in 3 urne) si multe multe altele. Unul cate unul procentele se aduna, si oricum guvernul ar fi mai stabil, doar cu Alianta, sau eventual cu un UDMR pentru stabilitate. |
--------------------
Ford
Focus
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 6 Jan 2005, 14:20) Pai Boc e presedinte interimar, caci la congresul din primavara trebuie ales un presedinte. Ca e cam dus cu capul, asta e altceva... ![]() Hehe, nu te-ai prins : "...in calitatea mea de presedinte al Partidului Democrat interimar. Adica partidul e interimar, nu el ca presedinte. ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
PUR nu se potoleste si ameninta ca isi ia ministrii si se pregateste de parlamentare din nou pe liste proprii...citez din Mr. Crescentescu:
"Presedintele mi-a spus la sfarsitul anului: Domnule Profesor va implor sa intrati la gurvernarea alaturi de noi, tara are nevoie de stabilitate" Ori Voiculescu bate campii, ori Basescu s-a facut frate cu A1 pana a trecut puntea. Si acum ii schingiuie! Opinia mea: Rau face, la anticipate voturile DA nu au de unde sa mai vina in plus poate chiar sa mai scada electoratul, de dreapta e mai putin implicat, il mobilizezi dificil. PRM va manca cu ligura voturile PUR, PNG si o parte din PSD pana lva ajunge la cele 25% anterioare si atunci sa vezi guvern de uniune imorala nationala DA+PSD cu poza de reunire a familiei: Gusa, Mitrea si Hrebe!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mediafax azi.
"PUR nu se agață de guvernare, iar acum face parte din Executiv în urma insistențelor președintelui Traian Băsescu, a declarat, joi, pentru RRA, președintele umanist, Dan Voiculescu, adăugînd că în Parlament voturile PUR vor rămîne definitiv pentru Adrian Năstase și Nicolae Văcăroiu. " Traian Băsescu a precizat că alianța la guvernare cu PUR este o soluție politică pe care personal a negociat-o din nevoia instalării unui guvern, dar această soluție i se pare "lipsită de moralitate". "Atunci am pus înainte interesul de a avea un guvern, de a lua primele măsuri-semnal și care să producă efecte în 2005. Era o prioritate care a fost realizată", a spus Băsescu. Adio si-un praz verde "stabilitate". E trist ce spun, dar Basescu a trintit mucii-n fasole. Nu mai vede el guvern DA, never. Care masuri ? care efecte? La Flaminzi nu s-a auzit de asa ceva. This post has been edited by bomicabomic: 6 Jan 2005, 14:49 |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Tocmai de asta ma tem si eu.
Evident ca Alianta va avea cu cel putin 3-5% mai mult, iar PSD-ul cu tot atata mai putin. Insa eventuala iesire a UDMR din Parlament ar fi un dezastru de proportii biblice. Basescu ar trebui sa-si dea seama de asta. Am ramane cu trei grupari politice care nu pot guverna unele cu altele! De aceea, ar trebui mai degraba sa promoveze oamenii "buni" din PUR, si sa provoace o scindare a PUR-ului, sau o migrare a oamenilor "curati" din acel partid catre PNL-PD, mai degraba decat sa provoace anticipate!. Iarasi, nu inteleg de ce nu are rabdare ca, prin procesul obisnuit de uzura a opozitiei, sa curga spre Alianta inca cel putin vreo 20 de parlamentari (semne au fost, cu carul!), care sa le asigure o majoritate confortabila. A declansa anticipatele in urmatoarele doua luni inseamna a da Romania pe mana PRM-ului. Iar asta ar fi de departe cel mai mare dezastru posibil. Iarasi nu inteleg de ce vor fuziunea PD-PNL, cu orice pret. In PNL sunt niste clanuri cumplite, nu chair mafii ca in PSD, dar clanuri, nene! Chiar crede Basescu ca oamenii cu nume din PD vor rabda sa fie pe posturi secunde intr-un mega-partid? Ar fi mult mai benefic pentru Romania ca peste patru ani sa aiba de ales intre un nou PSD ca pol social-democrat, intre PNL ca pol de centru-dreapta, si intre PD ca pol de centru-stanga, iar in afara de UDMR sa nu mai reuseasca sa intre nimeni in Parlament. Aia ar fi normalitate. Iar PUR-ul lui Voiculescu ar trebui ca pana atunci sa fie sfasiat in bucati de PNL si PD. Or asta se poate face si printr-o lupta de uzura, decat prin niste anticipate. Parerea mea, hic! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Fuziunea dintre PNL si PD in momentul de fata nu ar face decit sa mute o parte din membrii din teritoriu la PSD, o alta la PUR si mai nimic la PNL.
Putini din teritoriu sunt cu doctrina de centru si un pic spre dreapta. Nuuu, aia sunt un fel de pesedisti, care nu si-au gasit loc in conducerea PSD dar au gasit-o la PD. |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
eu am citit interviul, si parerea mea e ca se putea indulci declaratia aia cu anticipate + scoasa din context...
cu explicatiile ulterioare: "...am pus înainte interesul de a avea un guvern, de a lua primele măsuri-semnal și care să producă efecte în 2005. Era o prioritate care a fost realizată". S-a mantuit! Putea sa mai traga de timp pana se coacea buba la PSD. Daca cei 2-3 ministrii isi depun demisiile si mai face opozitia o motiune de cenzura iar prinde PSD la inima. CE E CU PREFECTURILE ASTEA DOM'LE? Parca ar fi mine de aur sau argint pe care le primesc gratis in cncesionare juvetii de la PUR si UDMR...bah nene prefectii astia sunt fucntionari publici sau satrapi? This post has been edited by mil: 6 Jan 2005, 16:09 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(mil @ 6 Jan 2005, 15:05) CE E CU PREFECTURILE ASTEA DOM'LE? Parca ar fi mine de aur sau argint pe care le primesc gratis in concesionare juvetii...bah nene prefectii astia sunt fucntionari publici sau satrapi? E rampe de lansare pentru baroni locali. Deh, din teritoriu politica nu e vazuta ca de la centru. Lupta anticoruptie, antibaroni etc. Nu frate, ei sunt frati cu toti mai putin cu ungurii. Daca ala PSD-ist, prieten cu el, a facut in 4 coor-ul mare, a se vedea Ion Vasile de la Buzau, 100 ha de vie, de ce n-ar face si el in urmatorii 4. |
--------------------
x
x
- x
|
|
tuna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
Totusi sa nu uitam ca in caz de anticipate, electoratul DA care va beneficia cel mai mult de cota de 16% se va prezenta aproape integral la vot. De frica revenirii PSD-ului co 38%
![]() |
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
mai da' PNA nu se exista?
Ia sa ii puna prefecti pe cine propune UDMR si PUR si s aii avertizeze ca la prima abatere si neprezentare de unghiute taiate si batistuta apretata...pac vine suspendare si ancheta...sa vezi tu care mai vrea sa fie prefect...mai bine un directoras pierdut pe holuri decat sa stea basescu cu ocheanul dupa tine!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Sorry Mil de omisiune. In Harghita si Covasna, toti sunt PRM-isti, indiferent ca sunt de la PNL, PD, PSD. Aceeasi Marie dar cu alta palarie.
Jalnici si fara creier. Vor sa dea statul roman in judecata daca pun prefect maghiar. De parca prefectu decide soarta acestor teritorii. Se scoala, Ferencz prefectul, intr-o dimineata si zice, azi mutam Cv in Ungaria, punem bariere, facem vami, etc. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Lolek |
![]()
|
La PNA, domnul Ioan Amarie, in scandalul stenogramelor cred ca zice cam asa:
"dooooooaaamna Rodica, vai cum se poate sa ajung eu sa va anchetez pe dumneavoastra? s-a intors lumea cu fundu-n sus, zau asa...pai se poate? chiar nu stiu ce sa fac...doamna Rodica, ce pot eu sa fac? spuneti-mi dumneavoastra...cum o croim pe asta? ce ne facem?" mare test, mare, pentru PNA ![]() This post has been edited by Lolek: 6 Jan 2005, 15:21 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
DIONISOS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai fratilor ca sa zic asa am senzatia ca o legumesc si astia in frunte cu Marinaru' ..Adica ce e aia "atunci am pus interesul national ca tara sa aiba un guvern" si acum solutia a fost imorala?!?!....Mamaaa ce carte a jucat A1 aici sa dea dracii ...Bine acum eu pun pariu ca dupa ce magarii au facut (ca fraierii!!) nu mai pupa Parlament insa va spun eu PSD va castiga in caz de anticipate ca vor iesi la vot cu totii si pe de alta parte o buna parte din PRO D.A. vor da inapoi dupa ce au vazut cam cu ce se mananca si impozitul asta unic si balacareala din familie ca sa zic asa !...Si una peste alta teama am ca afara vor incepe aia sa se uite chioras la Base & Co.....Eu deja m-am lamurit ..e misto tipul da' nu-i de presedinte !!!.....E mult prea incapatanat!!!
|
-------------------- Mente et Maleo
|
|
misterb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 259 Joined: 19 May 04 From: Bucuresti ![]() |
madane daca citesti atent posturile mele ai sa vezi ca am dat deja raspuns la intrebarea ta, adica da o sustin si am spus si de ce. Problema pe care am ridicat-o era alta , era vorba de estimarea si calcularea cum era normal a efectelor acestei masuri inainte de a o introduce nu pe parcurs si la un calcul cat de cat fundamentat a cifrei de 16% si nu doar pe baza faptului ca a fost promisa in campanie . Asta am spus si pe langa am atras atentia ca aceasta cota trebuie privita cu implicatiile ei cu tot, putin peste interesul personal si egoist al fiecaruia si al beneficiilor individuale pe care le aduce, care sunt binevenite de altfel. Cat despre tarile alea din UE care au aceasta cota ele sunt doar 2 daca nu ma insel: Irlanda si Slovacia. Rusia are dar eu zic ca este un caz cu totul aparte tinand cont de ce mafie este acolo si de gradul extrem de slab de colectare care a determinat o asemnea masura. Numai bine !
Gata ma asez in fotoliu ca dupa ultimile evenimente se anunta show mare in urmatoarele luni ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Clio IV Estate 0,9 TCe
2015 Clio Estate 0.9 TCe
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(DIONISOS @ 6 Jan 2005, 15:22) Bai fratilor ca sa zic asa am senzatia ca o legumesc si astia in frunte cu Marinaru' ..Adica ce e aia "atunci am pus interesul national ca tara sa aiba un guvern" si acum solutia a fost imorala?!?!....Mamaaa ce carte a jucat A1 aici sa dea dracii ...Bine acum eu pun pariu ca dupa ce magarii au facut (ca fraierii!!) nu mai pupa Parlament insa va spun eu PSD va castiga in caz de anticipate ca vor iesi la vot cu totii si pe de alta parte o buna parte din PRO D.A. vor da inapoi dupa ce au vazut cam cu ce se mananca si impozitul asta unic si balacareala din familie ca sa zic asa !...Si una peste alta teama am ca afara vor incepe aia sa se uite chioras la Base & Co.....Eu deja m-am lamurit ..e misto tipul da' nu-i de presedinte !!!.....E mult prea incapatanat!!! vezi ca intre a o legumi si a "baga" doua ordonante de urgenta urgente si importante de sarbatori e o mica contradictie. Asta daca pricep eu cum trebuie legumicultura ![]() Solutia a fost imorala si la momentul in care a fost adoptata. Pur si simplu alta solutie "nu se exista" atunci. La Base&co nu se poate uita nimeni mai chioras decat se uita Base&co la ei. Mie mi-a placut cum a scos-o pe aia cu axa Washington-etc., pin la urma. In plus, nu mi se pare ca palavrageste aiurea, stai sa vedem ce-a vrut sa zica/faca. Eu cred ca "criza" nu trege de faza de avertisment, deocamdata. Doar daca nu cumva astia de la PUR au vreo epifanie ceva in sedintele lor de azi si maine, ceea ce nu cred. O sa maraie un pic si gata, parerea mea. Nu sunt ei in stare sa-si asume "Quad damage"-ul anticipatelor. Cred ca fara sa vreau am ghicit si la cine se referea misterb un post mai sus. This post has been edited by Lolek: 6 Jan 2005, 15:35 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Dl Lolek, da' ce-ai zice matale de o fuziune prin absorbtie a PUR la PSD si nea Voculescu vicepresident, cu sprijin la Adrian si dat la cap lu nea Nelu. Aaaa? Si uite asa, iar vor fi nea Copos, nea Seres , nea GRIVCO parlamentari.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
misterb la care maddan te referi ca nu-i nici unul cu 14 posturi in urma si acolo nu-i nici urma de impozitul unic de 16%;
Sper ca te referi la PUR. Pai nu PSD-ul l-a bagat in parlament ? Apropo in afara de acces la A1 cu ce s-a ales Nastase din toata coabitarea asta (sper ca nu i-a placut de Seres ![]() This post has been edited by costi: 6 Jan 2005, 15:41 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
DIONISOS |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 29 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Lolek @ 6 Jan 2005, 16:33) vezi ca intre a o legumi si a "baga" doua ordonante de urgenta urgente si importante de sarbatori e o mica contradictie. Asta daca pricep eu cum trebuie legumicultura ![]() Solutia a fost imorala si la momentul in care a fost adoptata. Pur si simplu alta solutie "nu se exista" atunci. La Base&co nu se poate uita nimeni mai chioras decat se uita Base&co la ei. Mie mi-a placut cum a scos-o pe aia cu axa Washington-etc., pin la urma. In plus, nu mi se pare ca palavrageste aiurea, stai sa vedem ce-a vrut sa zica/faca. Eu cred ca "criza" nu trege de faza de avertisment, deocamdata. Doar daca nu cumva astia de la PUR au vreo epifanie ceva in sedintele lor de azi si maine, ceea ce nu cred. O sa maraie un pic si gata, parerea mea. Nu sunt ei in stare sa-si asume "Quad damage"-ul anticipatelor. Cred ca fara sa vreau am ghicit si la cine se referea misterb un post mai sus. Ma tem ca atat au avut in caputz repede reped 16% pentru firmele si companiile lor si pa si pu !!....Mie mi se par cam ludicibaiatii aacum dupa ce gata au trantit OG-urile pe care le-au vreut - asta fara macar sa faca vreo modelare ceva sa vada ce se intampla - acum nu mai e nevoie de guvern ca sanchi e imoral adunat ..Acum avem nevoie de anticipate ....(chiar crezi ca de asta avem nevoie?!?!)....Facem pariu ca D.A. cade la anticipate?!?!?....Se sinucid mai daca trec la anticpate ar trebui repede repede sa comande un sondaj!!...Parerea mea e ca deja s-au erodat .... |
-------------------- Mente et Maleo
|
|
Lolek |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 6 Jan 2005, 15:38) Dl Lolek, da' ce-ai zice matale de o fuziune prin absorbtie a PUR la PSD si nea Voculescu vicepresident, cu sprijin la Adrian si dat la cap lu nea Nelu. Aaaa? Si uite asa, iar vor fi nea Copos, nea Seres , nea GRIVCO parlamentari. eu ma uit la o emisiune pe Realitatea despre hemoroizi, unde domnul doctor zice foarte bine cum ca duc la sangerari pe care unii medici au o reticenta in a le analiza cum trebuie. ma rog...adaosul de voturi adus de PUR "ingurgitat" de PSD nu cred ca e notabil. Asa ca intrebarea ar fi daca PSD vrea anticipate. Si eu cred ca nu inca. Later edit: Dar e dispus la... (Corlateanu dixit) This post has been edited by Lolek: 6 Jan 2005, 15:54 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
Piua! Stop joc! Sau cum se mai spune acum, Pause! cu varianta Time-out!
Hai sa mai introducem niste pise in joc. La sfarsitul lunii la Senat se vor dezbate ordonantele legate de Codul fiscal, regimul armelor si munitiilor si cea cu RAFO (emise de noul guvern). Lantul, pe scurt, e cam asa: Guvernul emite ordonanta, care incepe sa-si produca efecte. Textul ei ajunge la parlament, care o dezbate si o adopta (in forma emisa de Guvern sau modificata) sau o respinge. Ei, va dati seama de circoteca din parlament si de felul in care vor urla si unii si altii la dezbateri? Nu trece de parlament, avem motive sa fortam ceva astfel incat sa declansam o criza. Cade Guvernul si se ajunge la anticipate. Ca Basescu a zis ca anticipatele sunt o solutie in caz de criza. Alte piese, daca nu ma insel, de anul viitor, prefectii nu vor mai fi numiti politic, ci vor fi inalti functionari publici. Se va crea o "casta". Asa ca cei care vor guverna pana atunci vor dori sa controleze cat mai multe judete. PRM-ul va da o mana si un picior zdravan de ajutor pentru organizarea de alegeri anticipate. Cam neclar, dar e scris la repezeala. Scuze. ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
Valentine |
![]()
|
Ce inptii poate sa scoata Colateanu ala, culminand cu "Domnii Nastase si Iliescu nu pot lua sfaturi de la Traian Basescu care a ajuns presedinte de partid in urma unei lovituri de ... palat", "rugam toti membrii PD sa nu accepte fuziunea cu [nu mai stiu adjectivul] liberal, si sa ni se alature in PSD pentru o Romanie mai buna" (sau ceva de genu).
|
--------------------
Ford
Focus
|
mil |
![]()
|
ma intreb daca nu se poate ridica imunitatea lui Mos Vadim repejor si judecata instant plangerea domnului Nastase, aia cu zbenguiala cu Secund-Ministrul Romaniei dl. Bejinariu...zau asa...s-ar mai rezolva o chestie!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu cum face PDS-ul de-si alege niste purtatori de cuvint de tot cenzuratu. Corlateanu asta e sinistru. Cred c'a vazut alt film.
La ce lovitura de palat se refera? E dus rau! |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 11:27 |