Vopsea Logan, Despre calitatea vopselii si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Vopsea Logan, Despre calitatea vopselii si nu numai
saruman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|||
megael |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 December 05 ![]() |
Salut,
Am un Logan Laureate cam de 2 saptamini. Dupa o saptamina am vrut sa vad cum este ralizat sistemul de prindere al rotii de rezerva, asa ca am ridicat mai mult presul din portbagaj (cit sa potvedea mai mult de jumatate din roata de rezerva) si atunci surpriza, pina la jumatatea rotii de rezerva portbagajul este vopsit in culoarea masinii iar de la jumatate in colo este vopsit alb, ceea ce la o firma constructoare de masini care se respecta totul este o singura culoare (culoarea masinii), nu din doua culori. Asi dori sa stiu si eu daca si la voi este la fel. |
--------------------
logan
laureat
- BT-04344
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
La mine a ramas grundul, sprit-chit-ul (daca intelegeti ce vreau sa zic) acolo unde este roata de rezerva. E si o alta vopsea rosie, data cu economie.
Oricum nu ma deranjeaza ... Se poate vopsi daca vrei dar nu vad utilitatea. La vechea Skoda Felicia era exact acelasi principiu, adica tot nevopsit in culoarea masinii. Prefer un grund bun in zona aia unde bag roata cu zoaie de pe drum decat vopseaua chioara. |
--------------------
-
-
-
|
|
megael |
![]()
|
Am trimis si la Dacia Pitesti un email despre aceasta problema, si au zis ca nu e nici o problema cu diferenta de culori din portbagaj. Scurt si sec.
[butonul Report trebuie folosit doar pentru a raporta moderatorilor incalcari ale regulilor etc. ... pentru a adauga mesaje folositi Reply sau AddReply sau FastReply] |
--------------------
logan
laureat
- BT-04344
|
|
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
Ma igrozeste ce am citit pe aici, eu sunt in asteptare la un Logan Egee si daca in decurs de un an au avut probleme cu vopseaua chiar si metalizata care ar trebuii sa fie mai rezistenta in lumea buna,ma face sa ma gandesc ca am dat banii degeaba pe Egee sau cum?
|
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Winy @ 9 Dec 2005, 13:46) Ma igrozeste ce am citit pe aici, eu sunt in asteptare la un Logan Egee si daca in decurs de un an au avut probleme cu vopseaua chiar si metalizata care ar trebuii sa fie mai rezistenta in lumea buna,ma face sa ma gandesc ca am dat banii degeaba pe Egee sau cum? Vopselurile nemetalizate (în special Roșu Passion și Albastru Marin) sunt și mai sensibile..., dacă te mai încălzește cu ceva... Pentru protecție mărită, ceruire de 3 ori pe an..., dacă se mătuiește sau zgârie o polishare... This post has been edited by DFA: 9 Dec 2005, 15:40 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Dacia promite o vopsire profesională și la agenții autorizați...
QUOTE Sistemul de vopsire Ixell Disponibil numai în unitățile service Dacia, acesta permite efectuarea unor operațiuni de vopsire la standarde de calitate europeană Dacia a implementat în România sistemul de vopsire Ixell, destinat utilizării în unitățile service. Marcă de tradiție a grupului Renault, Ixell aduce în România peste 600 de produse constând în vopsele, materiale auxiliare și echipamente care acoperă toate necesitățile unui atelier de vopsitorie. Dată fiind complexitatea sa, Ixell asigură o vopsire similară cu cea din prim montaj. Această calitate îi justifică includerea în conceptul "Piese de Schimb de Origine Dacia". Sistemul de vopsire Ixell este disponibil în peste 50 de unități service autorizate Dacia, iar până la sfarșitul anului 2006 va fi disponibil in orice service autorizat Dacia. Cu cele peste 74.000 de nuanțe disponibile, produsele Ixell acoperă în proporție de 100% parcul auto mondial cu vechime de până la 25 de ani. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
megael |
![]()
|
Problema vopiselei este numai la masinile vindute in Romania, caci Loganurile vindute in afara sunt mult mai bine votsite, pe cind pentru romani sa pastrat vechea problema "lasa ma ca romanu e prost si nu are nica daca e mai de proasta calitate, e invatat cu asa ceva....".
Spun asta deoare daca intrati pe www.dacia-logan.com o sa va convingeti si in privinta dotarilor pentru export. Si am pe cineva in Italia si cind a venit in Romania si a vazut Loganul meu, mi-a zis ca acolo vopseaua de pa Logan este mult mai de calitate si dotarile sunt mult mai multe (dupa care am intrat pe www.dacia-logan.it si m-am convins cu dotarile). |
--------------------
logan
laureat
- BT-04344
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(megael @ 26 Jan 2006, 12:24) ........caci Loganurile vindute in afara sunt mult mai bine vopsite...........Si am pe cineva in Italia si cind a venit in Romania si a vazut Loganul meu, mi-a zis ca acolo vopseaua de pa Logan este mult mai de calitate si dotarile sunt mult mai multe (dupa care am intrat pe www.dacia-logan.it si m-am convins cu dotarile). De faptul că opționalele sunt mai multe în afară decât în țară se știa, dar ești sigur că vopseaua "de export" e mai bună? În ce sens i s-a părut respectivului din Italia că vopseaua "e mai de calitate"? |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Difera ceva dotari .. Presupunerea mea este ca pentru .ro le fac asa pentru ca sa le mai scada din pret. Pentru ca altfel nu s-ar vinde.
Si credeti ca vopseaua metailzata la o skoda pentru .ro nu difera de una destinata .de ? Ba bine ca nu ... |
--------------------
-
-
-
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
DFA |
![]()
|
QUOTE(thecagero @ 26 Jan 2006, 15:15) ![]() ![]() |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
ex Logan I 1.5 |
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
QUOTE(DFA @ 9 Dec 2005, 16:37) Vopselurile nemetalizate (în special Roșu Passion și Albastru Marin) sunt și mai sensibile..., dacă te mai încălzește cu ceva... Pentru protecție mărită, ceruire de 3 ori pe an..., dacă se mătuiește sau zgârie o polishare... In caz ca nu stiati...Albastru marin poseda un strat de lac spre deosebire de celelalte nemetalizate. Practic intra la regim de vopsea metalizata ca rocedura de vopsire si de nematalizata la pret ( si a aspect daca vreti). Informatia o posed din surse interne (am vazut documentatia de vopsire) si o pot garanta 100%. |
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Asa este cum zice han, insa dintre loganurile cu probleme, tocmai rosu si albastru marin au avut procentaj mai mare la exfolieri.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
S-a facut cumva un poll pe tema asta - culorile cu probleme de exfoliere?
Intreb, pentru ca eu nu am probleme cu vopseaua de 1 an si 2 luni, desi am culoarea Red Passion. Nici nu m-am agitat prea tare sa curat masina, pentru ca nu prea am timp, si am inteles ca dauna este acoperita de asigurari. |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
stefanutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 February 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureat 1.4
- B XX XXX
|
|
stefanutza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 1 February 06 ![]() |
[SIZE=14] Eu am rosu passion din octombrie 2004 si nu am avut probleme cu vopseaua (2 ierni). Masina a stat numai afara.......
|
--------------------
Dacia
Logan Laureat 1.4
- B XX XXX
|
|
Hann |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 28 September 05 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
- Ambition
|
|
AND |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.225 Joined: 19 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am rosu toreador , insa nu-mi dau seama daca se exfoliaza pt ca e prea prafuita !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Laureate
- B - xx - xxx Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
|
|
cetzuc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 January 06 ![]() |
Salutare! Zilele astea fiind mai blande ma hotarasc sa spal cameleonul....Proasta inspiratie..
![]() ![]() Sincer nu credeam ca de la niste perii absolut normale lacul sa se zgarie in halul asta.Am avut un Cielo pe care l-am spalat de N-ori asa si nu a avut nimic.Mai are rost sa ma obosesc cu un polish??... |
--------------------
dacia
ambition cameleon
- hd-97-logan
|
|
saruman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
Oboseste-te cu un polish, ceruieste-o, si n-o mai spala niciodata la perii. Dupa cum ai observat detii o masina "de expozitie", culoarea pe care ai ales-o este cea mai pretentioasa si greu de intretinut. Atat ca duritate a lacului (sub orice critica), cat si ca grosime a stratului de vopsea (asta e asa la toate). Eu o ceruiesct pe a mea (da, tot cameleon) la 3 luni, iar la fiecare doua ceruiri o polishez foarte fin pe zonele cele mai afectate.
|
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|
cetzuc1 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 41 Joined: 30 January 06 ![]() |
Multumesc pentru sfaturi Saruman,am sa incerc sa le urmez.Nu ma pot abtine sa nu spun:calitatea vopselei este EXECRABILA
![]() |
--------------------
dacia
ambition cameleon
- hd-97-logan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
si calitatea vopselei este proasta dar daca tu stai la bar sii ii lasi pe aia sa-ti spele masina fara sa vezi ce se intampla...
![]() ![]() This post has been edited by semit: 6 Feb 2006, 11:31 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Eu spal tot timpul la perii, si intr-adevar am zgarieturi fine pe vopsea. Dar, toate masinile la care m-am uitat aveau si ele zgarieturi fine, inclusiv cele peste 15-20 k EUR.
|
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
Andy LGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 107 Joined: 28 August 04 From: Bucuresti ![]() |
OAMENI BUNI!!!
Eu am spalat Golanashul cu spuma activa (au imprastiat astia o substanta au lasat-o cateva minute si au clatit) si am ramas masca atunci cand am vazut ca mi-a atacat plasticul de la oglinzi plus ca a topit vopseaua cu care erau scrise ultimele cifre de la seria masinii pe acestea. Plasticul este mult mai poros de atunci pe acel plastic. ![]() De atunci numai la burete am splat. |
--------------------
Skoda
Octavia 2 TDI
2007
- B-xx---- Noi, romanii, am stat pe malurile istoriei si ne-am uitat la altii.
|
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.250 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Andy LGN @ 15 Feb 2006, 10:40) OAMENI BUNI!!! Eu am spalat Golanashul cu spuma activa (au imprastiat astia o substanta au lasat-o cateva minute si au clatit) si am ramas masca atunci cand am vazut ca mi-a atacat plasticul de la oglinzi plus ca a topit vopseaua cu care erau scrise ultimele cifre de la seria masinii pe acestea. Plasticul este mult mai poros de atunci pe acel plastic. ![]() De atunci numai la burete am splat. unde asta, ca sa stim si noi |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
A fost "spuma activa" prea concentrata, sau a stat prea mult pe masina
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
lucky_boy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 February 06 From: - ![]() |
Buna
Am si eu o intrebare.Am observat zilele trecute pe aripa din spate(nu stiu cand o sa termin odata cu "observatiile" ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4
- -
|
|
savoss |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 February 06 ![]() |
Am zgariat bara cam 1-2 cm lungime cu 2-3 mm latime, s-a dus vopseaua, dar a intrat un pic si in textura materialului plastic din care e confectionata bara. Intrebare? Cum sa rezolv problema in asa fel incat sa nu se mai vada nimic?
|
--------------------
Dacia
Logan
- OT 77 GBL
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Chituit, slefuit, degresat si revopsit toata bara.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:26 |