O rabla, ...modificarea motorului standard
![]() ![]() |
O rabla, ...modificarea motorului standard
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Bravo ma
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Intr-un final...Felicitari!!!
POate pui un filmulet sa ne bucuram odata cu tine ![]() This post has been edited by St: 2 Apr 2010, 00:20 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bujie d-aia avea digeiasu.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Chiar sunt curios cum o sa mearga dupa reglajul cu bujie colortune. Daca dai de el, si ford V6 avea scula si ceva experienta cu reglat carburatoare.
Crezi ca faci rost de un eccelerometreu pentru niste probe dupa ce e gata "masina"? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Muttley @ 2 Apr 2010, 00:13) Iote aici is unii care se lauda ca vand de-astea, in caz ca nu gasesti prin magazine de tuningareti. http://www.carbtune.co.uk/colortune.html |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Dan_kalibra |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 17 September 09 From: Slatina ![]() |
Bravo ! Asteptam poze,poate chiar un filmulet, din excursia spre casa pe care o s-o faci de Paste. Bafta in continuare !
|
--------------------
Dacia
1310
1982 decembrie
- OT 10 DAN OT 10 DAN
|
|
Danny_bb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 605 Joined: 17 February 07 From: Brasov/Slobozia ![]() |
Frumos.
![]() Asta apreciez la proiectul asta: lipsa tiganelilor. Daca ai fi folosit mai mult silicon si mai multe saibe, ar fi fost gata mult mai repede, dar si rezultatul ar fi fost altul. Una peste alta, cred ca si pentru tine a fost o experienta din care ai invatat multe lucruri. Felicitari si spor la fine tuning ! ![]() |
--------------------
Dacia
Break 1.6TD
1988, Logan 1.5 dci 2006
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.543 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Muttley @ 2 Apr 2010, 13:18) E o idee, daca tot sunt la Jurnal de Bord... La cati au pierdut timpul sa iti citeasca topicul, este un must.![]() This post has been edited by IRONICK: 2 Apr 2010, 12:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Muttley m-ai intrecut cu vmax-ul, a mea a vazut 170 pe bord si in realitate nu stiu cat o fi fost, probabil vreo 160
![]() This post has been edited by Muttley: 4 Apr 2010, 08:27 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
foarte tare GPS-ul ala, si eu am la fel
![]() ... eu imi permit sa estimez vreo 90 de cai. This post has been edited by Muttley: 4 Apr 2010, 08:27 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Muttley - la ce turatie ai dus motorul?
--- edit: si 8.x l/100 km cum zici nu-i de loc rau in conditiile in care ai lucrat tu. Poate (cu reglaje) mai ciupesti ceva, dar nu cred sa-l scazi substantial. Undeva trebuie sa platesti ![]() |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ai uitat sa iei in calcul aerodinamicitatile care difera, lasa Loganul, la viteza aia conteaza.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Aero... ce?
![]() (amandoua-s caramizi) |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Zic aici ca sa nu deranjez ordinea ideilor: intre timp muttley a adaugat valorile Cx pentru cele doua caroserii. Ceea ce mai trebuie luat in consideratie e aria frontala diferita (mai mare la Logan - Muttley: valori aproximative?)
|
--------------------
.
.
|
argon |
![]()
|
Loganul 1.6 mpi de 85,8 cai(64 KW), nu 90 de cai cat se stie in popor, are vmax constructiva 175 km/h, imi sustin ideea, si estimez in continuare ca tu ai 90 de cai nerotunjiti de marketing-ul Dacia, adica vreo 67 KW.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
os |
![]()
|
Mai, pe vremea mea nu era
![]() Pe vremea mea era asa: F=ro*A*Cx*v^2 Dar ca sa parafrazez o vorba celebra: ou sont les aires d'antan? |
--------------------
.
.
|
os |
![]()
|
Muttley - chiar asa si este. Ca sa cresti viteza cu un factor X, e necesara pentru invingerea fortelor aerodinamice o crestere a puterii proportionala cu X^3.
Tocmai asta e motivul pentru care: 1. e greu de crescut (mult) viteza finala 2. se lucreaza in desperare la Cx - cu carenari, cu investitii de sute de milioane de euroni in tunele aerodinamice etc. ----------- This post has been edited by Muttley: 5 Apr 2010, 20:49 |
--------------------
.
.
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
De ce l-ai sters pe nea monitor? Stiu ca era o poluare (era sa scriu polutie) ordinara a topicului, dar rar mi-a mai fost dat sa vad o manifestare mai expresiva a starii de frustrare... Eu as fi lasat-o, spre a servi de exemplu...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
pe cand un test pe stand? Sa aflam si noi cati cai ai indesat in motor
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu stau si ma gandesc ce-o fi trecut prin capul celor care au fost depasiti de rabla lui Muttley care rula cu 180km/h...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Poate o fi fost vreunul care s-a oprit pe loc sa dea cu apa pe la ochi zicandu-si ala Dacie ... eu BMW .... unde au disparut caii mei
![]() Eu as fi curios care ar fi turatia maxima in configuratia actuala a motorului. Cred ca o aprindere integral electronica la care sa se renunte la distribuitor ar aduce un plus de stabilitate functionarii motorului. Dupa atata munca la motor ma gandesc daca nu ar merita btl-u si el o vopsire acolo. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
danciusergiu84 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.738 Joined: 25 February 08 ![]() |
felicitari pentru munca depusa si rezultatele obtinute
|
--------------------
ex Dacia
ex Nova GTi
2000
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(Merced @ 4 Apr 2010, 10:52) Eu stau si ma gandesc ce-o fi trecut prin capul celor care au fost depasiti de rabla lui Muttley care rula cu 180km/h... ![]() Cred ca isi bagau"****"in ele de BMW si le injurau de tot neamul lor ![]() ![]() QUOTE(lucianac79 @ 4 Apr 2010, 12:02) Poate o fi fost vreunul care s-a oprit pe loc sa dea cu apa pe la ochi zicandu-si ala Dacie ... eu BMW .... unde au disparut caii mei ![]() Ahh....si uite asa sa indeplinit si visul meu ![]() ![]() Muttley bravo tie. Sa nu regreti nimic din ce ai facut pana acum. Acum daca iai trage si tu o vopsea pe BTL-ul tau, fara nimic special pe afara, doar cu o camera de luat vederi, sa vedem fetele conducatorilor cand ii dai tu talpalau pe langa ei ![]() ![]() ![]() This post has been edited by iuliano_smile: 4 Apr 2010, 14:00 |
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu zic totusi sa nu exagerati, masina a egalat performantele unui amarat de logan... Pana la vise umede cu "facutul" de BMW-uri e cale lunga... si nici macar n-a fost asta scopul. Parerea mea...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Postul meu era bineinteles o exagerare, este evident ca Muttley nu a bagat bani in aceasta masina pentru a se da la "liniute". Pe configuratia curente eu as spune ca se poate aplica chiar si o injectie multipunct, facuta de la zero.
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
E clar ce va urma... Gordini style...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Merced |
![]()
|
N-o sa faca el modificari, poate vreodata o vopseste, desi are farmecu' ei vopseaua aia matuita si petele alea de vaselina combinata cu ceva lipicios(am uitat mix-ul) date unde-i sarita vopseaua.
Am uitat sa mentionez un lucru. Are muzica in masina ceva de speriat. Se aude absolut demential. Cel putin boxele din spate sunt smecherie smecherie, atata bass de la o pereche de boxe rar am mai pomenit, si m-am urcat prin masini destule in viata mea. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 04:14 |