DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

17 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Despre comunism, si impactul acestuia asupra noastra

bion
post 14 Jul 2008, 17:36
Post #271

Membru autentic

Group: Members
From: TM

adip iti doresc sa reusesti la captul lumii unde ai ajuns sa te realizezi profesional si personal macar pe jumatate cat am reusit eu.Nu am nici cea mai mica aversiune mai ales proletara fata de diaspora dacat in masura in care ii apare un complex de superioritate . Restu` referitor la ce si cine ti se pare ca te urmareste e treaba ta complexul tau dar si asta e specifica emigrantului roman care crede ca toti se impiedica de el si il invidiaza.(stii bancu cu ala care se ascundea daar nu il cauta nimeni smile.gif )
La alte natii nu am intalnit asa ceva.

Sa fii fericit si sa reusesti
FMCC

--------------------
Dacia SLZ Scala 2003 - TM54
Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin,
Căci n-au păreche-n lume blestemații
Crîșmarii care toarnă apă-n vin !
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
FireChief
post 14 Jul 2008, 17:45
Post #272

Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit

From: Bucuresti

domnul birealizatul...asta cu urmarirea era de la mine si era o gluma
ma rog... o incercare biggrin.gif

--------------------
Renault Megane Sedan 1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
+
adip
post 14 Jul 2008, 17:51
Post #273

Banned

From: Melbourne, Victoria

bion, cand ti se spune de mai multe ori ca ai plecat din Romania doar ca sa ai unde te intoarce sa arati cat de ciumeg esti, crede-me ca ti se taie incet-incet. Si daca pana de curand nu prea ii intelegeam pe cei care nu mai vor sa aiba de-a face cu romanii fiindca-s ranchiunosi si nationalisti, acum incep incet-incet sa-i inteleg.
Dar, in fine, ne-am departat de subiect (oarecum). Ca discutie, fiindca un simptom mai bun al reminiscentelor comunismului decat mânia proletara impotriva emigrantului nedemn de patria muma e greu de gasit. Eu zic sa scapati de sabloane in gandire

--------------------
* * *
What you live with you learn.
What you learn you practice.
What you practice you become.
What you become has consequences .
+
mauru007
post 14 Jul 2008, 17:56
Post #274

sir

Pune si bancul la topicul de bancuri ca eu nu il stiu.

--------------------
Ford Focus 2002/Ghia - vl
Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan
+
bion
post 14 Jul 2008, 18:10
Post #275

Membru autentic

Dom` colonel permiteti sa raportez nu e de la dvs. ci iaca citez din dl. adip" aversiunea ... ma urmareste oriunde as fi." asa ca wink.gif
In rest imi cer scuze ca un civil neinstruit ce sunt ca mi-am permis sa fac ceva in viata personala si profesionala. Era f. greu dar puteai sa faci ceva meserie si pe vremea comunistilor(trebuia sa nu te implici in politica lor de cenzurat si sa nu aspiri la functii-alea se cam dadeau la tovarasei pentru merite exceptionale.)Dar ce acumulam profesional si personal la procesor nu puteau sa-mi ia nici o mie de teze ale partidului; libertatea era in gandirea si in sufletul meu acolo nu ajungeau tovarasei ).Unii nu puteau face chestia asta si atunci solutia logica si normala era sa fugi din tara.
Probabil ca ce spun acum suna a chineza pentru tanara garda de azi. Le doresc sa nu aiba parte de regimuri totalitare smile.gif
FMCC

14 Jul 2008, 18:17:
QUOTE(adip @ 14 Jul 2008, 17:51)
bion, cand ti se spune de mai multe ori ca ai plecat din Romania doar ca sa ai unde te ... Eu zic sa scapati de sabloane in gandire
*

Asta iar e problema ta personala referitoare la cercul de "oameni" in care traiesti.
Eu am un sablon in gandire de care nu vreau sa scap FMCC tongue.gif

This post has been edited by bion: 14 Jul 2008, 18:17

--------------------
+
daniM
post 14 Jul 2008, 18:19
Post #276

Membru autentic

From: Gugulania

Nu stiu ce importanta are varsta,dar am zis o data;in '89 aveam 14 ani,calculati si singuri,aviz curiosilor!Iar ca nu am completat in profil,e optional si e alegerea mea.

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
adip
post 14 Jul 2008, 18:21
Post #277

Banned

Nea bioane, ne lasasi in suspans cu bancul, pai se poate? smile.gif

--------------------
* * *
+
radian
post 14 Jul 2008, 18:23
Post #278

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

From: petrosani

Intrebare la Radio Erevan:

E adevarat ca Ceausescu a fost ilegalist?

Pe jumatate da, el se ascundea tot timpul, dar nu-l cauta nimeni...

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
+
bion
post 14 Jul 2008, 18:32
Post #279

Membru autentic

Iaca il zise radian vechi ilegalist ca si mine radmasa.gif
Si mai un banc din vremurile bune(aveam 20 de ani) tongue.gif
Intrebare la Radio Erevan;
- E adevarat ca in Romania....
Radio Erevan raspunde;
-Da e adevarat.

--------------------
+
daniM
post 14 Jul 2008, 18:43
Post #280

Membru autentic

Toti vorbiti de oameni indoctrinati,de spalari de creier;dar cati dintre acestia ati cunoscut care sa zica pe bune:"Da,imi iubesc partidul,si pe Ceausescu"?Ca aproape toti romanii cam ziceau bancuri pe la colturi...

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
radian
post 14 Jul 2008, 19:04
Post #281

Ziceau bancuri fiindca erau amuzante, si nu neaparat dintr-un impuls de nesupunere...

Da, am cunoscut multi indoctrinati de care vorbesti tu. Toti tembelii si retardatii care dupa aproape 20 de ani au tupeul sa-mi zica ca era mai bine inainte...

--------------------
+
daniM
post 14 Jul 2008, 19:08
Post #282

Membru autentic

Probabil erai liderul lor prin Valea Jiului

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
bion
post 14 Jul 2008, 19:21
Post #283

Membru autentic

@radian Am ceva santier p`acasa si unul din lopatari are vreo 50 de primaveri si face parte din "sinistratii" din vale. De vreo 8 ani e refugiat intr-un sat din Banat unde se joaca de-a taranul .Sa-l vezi pe asta cum regreta vremurile apuse. Ce spital dom' le si ce flotatie de minereu la Uricani. Ce salar barosan aveam( afirmativ 5-6 miare). Cum nu plateam intretinere mai de loc la bloc ca eram toti baieti destepti si uniti si furam si apa si curent. Si cum mergeam io cu famelia la mare cu belet de sindicenzurat. Si cum il bagam in p**a ma`sii pe doctor daca nu imi facea bilete la bai si conced la muiere si ii dadeaam picioaare in cur la invatatoare ca a vrut sa-l pice pe ala micu` ca-i prost si puturos.Si cum s-au dus dracu` toate ca au venit desteptii aia de cartonagii sa ne spuna ca minele nu e rentabile
Si asa ca asta sunt sute de mii de dezradacinati si neadaptati rebuturi ale industriei comuniste care nu pricep nimic din ce se intampla si care nu stiu decat ce au invatat atunci: sa ni se dea, avem dreptul la...
Daca le spui sa incerce sa faca o alta meserie sa faca altceva risti sa iei bataie
E trist dar adevarat sad.gif sad.gif

This post has been edited by bion: 14 Jul 2008, 19:22

--------------------
+
adip
post 14 Jul 2008, 19:24
Post #284

Banned

@bion, si asta e doar inceputul, sa nu inceapa invazia de mana de lucru asiatica, sa vezi atunci!

This post has been edited by adip: 14 Jul 2008, 19:25

--------------------
* * *
+
Victoras2001
post 14 Jul 2008, 19:30
Post #285

Membru autentic

QUOTE(bion @ 14 Jul 2008, 19:32)
Si mai un banc din vremurile bune(aveam 20 de ani) tongue.gif
*

Nu ne povestesti si noua ce-ai simtit la Unirea Principatelor Romane?
radmasa.gif tongue.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
bion
post 14 Jul 2008, 19:35
Post #286

Membru autentic

O adanca tristete pen` ca am realizat ca peste vreo o suta si ceva de ani Victoras 2001 o sa fie un vajnic cetatean al noii tari si oa sa se lege de vechimea mea wink.gif tongue.gif

This post has been edited by bion: 14 Jul 2008, 19:48

--------------------
+
radian
post 14 Jul 2008, 19:47
Post #287

QUOTE(daniM @ 14 Jul 2008, 19:08)
Probabil erai liderul lor prin Valea Jiului
*

Du-te da-ti o pupa, chiar o meriti!

Bioane, pai, "ortacul" ala nu se incadreaza la categoria de care scriam mai sus "tembeli si retardati"? Prin politica inteleapta a partidului (fiecare sa aiba un loc de munca asigurat...), in Valea Jiului in anii '80 a fost reinventat lumpenproletariatul, face parte din zestrea nationala, de ce sa nu va bucurati si voi de binefacerile acelor "strategii"? biggrin.gif

Macar ala, banuiesc, trage bine la lopata...

--------------------
+
bion
post 14 Jul 2008, 19:51
Post #288

Membru autentic

Pai dar ca el e inca multi. mad.gif
Tot timpul are ideise pricepe la toate si imi zice cum munceau ei cu inima lu` Stalin pe vremuri dar la mine ar lua lopatica lu` nepotu` meu wink.gif

--------------------
+
hash
post 14 Jul 2008, 20:42
Post #289

calculatorist

QUOTE(adip @ 14 Jul 2008, 18:51)
Si daca pana de curand nu prea ii intelegeam pe cei care nu mai vor sa aiba de-a face cu romanii fiindca-s ranchiunosi si nationalisti, acum incep incet-incet sa-i inteleg.
*

Cred ca nu te-nvarti tu-n cercurile care trebuie smile.gif nu-i mai baga pe toti romanii in aceeasi oala. Cauta-i p-aia care nu au A4 SH sau Q7, mai deschisi la culoare tongue.gif

--------------------
- - -
+
logan1.5dci
post 14 Jul 2008, 20:52
Post #290

Nu Există Informații

From: Dobrogea

QUOTE(bion @ 14 Jul 2008, 18:36)
adip iti doresc sa reusesti la captul lumii unde ai ajuns sa te realizezi profesional si personal macar pe jumatate cat am reusit eu.

FMCC
*

laugh.gif Fi pe pace ca nu-i chiar asa de roz cum zice adip, nu si-a prea facut planurile :
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=101007&hl=#

This post has been edited by logan1.5dci: 14 Jul 2008, 20:55

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
tarzy
post 14 Jul 2008, 21:04
Post #291

aroist

QUOTE(adip @ 14 Jul 2008, 16:52)
Poti sa dezvolti, te rog? smile.gif Nu de alta, dar sesizez acelasi complex de superioritate mioritic, si-s curios ce justificari ii putem aduce in fata istoriei, unde desi suntem super-eroi, iesim mai mereu ciuca bataii.
Unde-au ajuns spania, sua si alte tari, dar mai ales unde se afla romania prin comparatie?
*

eu nu am vrut decat sa-i raspund lui diaconu care ii invita pe nemultumitii de politica sociala din RO sa plece pe melaguri mai "imperialiste"

poti sa stai linistit .. la mine nu au prins deloc lectiile de istorie unde Mihai Viteazul ii batea pe turci de le fugeau fulgii si apoi le lasa toata tara cadou

usa, spania si altele au ajuns acolo unde le-a permis politica concurentiala ... romania este la stadiul unde am votat liberi si nesiliti de nimeni tot felu' de primari cu sharm .... si cu un parlament plin de oameni de buna credinta si coloana vertebrala care au votat in gasca "protectia" unor lepadaturi ca nastase & Mitrea

QUOTE(bion @ 14 Jul 2008, 17:08)
Departe de mine gandul de a-l apara pe tarzanel  biggrin.gif dar sesizez acelasi complex de superioritate al romanului din diaspora fata de fraierii ramasi acasa.
*

biggrin.gif va foarte multumesc dom'le bionEL ... da' cu ce anume si mai precis va inoportunat persoana mea? ca pe mine nu ma ajuta memoria sa inteleg de ce

QUOTE(adip @ 14 Jul 2008, 17:18)
Departe de mine gandul de a face pe cineva sa se simta fraier intr-o situatie data. Cu atat mai mult ma amarasca cu cat constat ca, desi plecat din tara, aversiunea proletara fata de diasporeanul care a fugit de salamul cu soia la capsuna ma urmareste oriunde as fi.
Din pacate pentru cei care se simt agresati de cei care "au ales fuga", nu o sa rup relatiile cu tara si schimburile de impresii cu cei de acolo.
*

parerea mea ca te bagi singur in seama de aiurea .... in afara de tine NIMENI nu a adusa in discutie romanii din diaspora.

sa inteleg ca-ti e greu printre straini? vezi pe youtube ca se gasesc o gramada de filmulete cu manelisti ... poate te mai "ostoiesti"

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
bion
post 14 Jul 2008, 21:13
Post #292

Membru autentic

@lgn Aha sireacu` de el acu` are circumstante atenuante. Nu-i mai zic nimic. Sa te lase aia fara strimfi si fara izmene in chip de welcome . Probabil de aia sunt comentariile acide la adresa emigrantului nou venit . E nasol sa defilezi fara izmene. Ba e scurta ba e subtire ba falfaie in vant...
Da-i drac ` de natie de ocnasi si boarfe mancatori de cozi de canguri, sa se lege de anderweru omului mad.gif

This post has been edited by bion: 14 Jul 2008, 21:14

--------------------
+
logan1.5dci
post 14 Jul 2008, 21:32
Post #293

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Cu comunismul nu am fost de acord, da nici ce sa intamplat pina acum, nu-mi pare in regula. Da din tara nu plec.

This post has been edited by logan1.5dci: 15 Jul 2008, 00:35

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Jack Daniel's
post 14 Jul 2008, 21:39
Post #294

MEMBRU DE LA INCEPUT!

Dintr-un topic mai vechi... sad.gif

Jack Daniel's,18 Jul 2006, 23:07]
Bine ca s-a dus dracului regimul IMPUTITO-COMUNIST , sa ne amintim noi cum a fost si sa dispara usor aceasta amintire gri .
Apropos , sa va vad , de CAVIT va mai amintiti ?
*

Jack Daniel's,10 Jan 2006, 01:42]
NU ERA BINE DELOC ! SCHIMBATI TITLUL ! NICI CA IRONIE NU TINE .
Nu aveai nici un viitor . Nu cred ca familia si-ar fi permis vreodata o masina in comunism . Acum avem 3 . Ar trebui sa scriu pana maine cat rau a facut comunismul in Romania .
*

Jack Daniel's,10 Jan 2006, 01:53]
Laurentziu ati fost norocosi . Familia mea a asteptat 10 ani dupa instalarea unui post telefonic si l-am pus dupa revolutie . La fel am patit cu televizorul Telecolor pe care l-am cumparat in 92 .
E o mare tragedie ca am ajuns sa ne impuscam presedintele dar Ceausescu ar fi meritat sa fie impuscat , readus la viata si impuscat dinou . BIIIIIIIIIIIIIIP !
*

Jack Daniel's,13 Jan 2006, 03:49]
Gala desenului animat ? Sambata , cand eu eram la scoala ? Da . Raspuns corect .
*

Jack Daniel's,21 Mar 2006, 05:20]
Eu stiu un lucru . In comunism nu am avut masina si nici nu erau sperante sa ne cumparam . Acum in familie avem 3 , nici una mai veche de 5 ani , printre care si un Logan . Pentru mine asta e realitatea .
*

Jack Daniel's,21 Mar 2006, 18:07]
Sper ca nu are nimeni nostalgii dupa trecutul comunist . Inainte asteptai ani buni sa iei un tv color , acum la Metro au un raion de vreo 50 de metri pe vreo 3 randuri de televizoare . Acum nu mai trebuie sa aranjez prin pile sa am ce manca , merg si cumpar de la un supermarket ce vreau eu . Acum nu mai trebuie sa fie Craciunul ca sa mananc doua portocale . etc etc etc...la infinit
*

Jack Daniel's,21 Mar 2006, 18:28]
Spune-le tu ! A , si cred ca in ziua de azi nu o sa fiu arestat daca am la mine dolari ( valuta ) . Cred , nu stiu sigur . ???
*

Jack Daniel's,21 Mar 2006, 20:53]
Nu stiu . Spune-le ce vrei . Spune-le ca acum suntem liberi . Ca avem curent , gaz , benzina , mancare , toate la discretie . Spune-le ca daca vrem putem pleca din tara , in excursii , la munca , putem sa ne uitam la posturile de televiziune straine . Spune-le ca avem cafea naturala .....din nou la infinit ....
*

Jack Daniel's,22 Mar 2006, 18:59]
Acum nu mai trebuie sa ne uitam in calendar sa vedem daca putem circula cu masina duminica , of am numar cu sot , azi las masina si sun la un taxi , dar de unde sa sun ca am facut cerere de ceva ani si nu mi-au instalat inca telefon . ?????
*

Jack Daniel's,22 Mar 2006, 21:42]
Os ai toata consideratia mea , si ma bucur ca mai sunt si oameni cu picioarele pe pamant si care nu au uitat cum era inainte de 89 .
Imi amintesc cum in momentul in care venea vreun camion la alimentara de cartier , lumea venea in fuga din toate partile in speranta sa prinda ceva ( sa cumpere oua , carne etc ) . Stiu , pare ireal , dar nu e . Asa a fost in comunism .
Stimati coforumisti nu mai aparati comunismul ca ne bate Dumnezeu pe toti , pentru asemenea blasfemie .
*

Jack Daniel's,23 Mar 2006, 21:58]
Mie imi place lozica aia cu casele . Domne Ceausescu iti dadea case . Daaa , ma intreb oare germanii stau pe strada , asta avand in vedere ca nu au beneficiat de casele date de Ceausescu ? Iti dadeau o camera sau mai multe intr-un bloc si iti luau restul . Practic oamenii traiau fara sa isi dea seama ca erau deja morti .
Iar pentru Argon , ce sa zic , nu te mira , unii au memorie mai buna decat altii . Eu imi amintesc exact comunismul desi nu aveam foarte multi ani . Nu poti uita ca faceam temele la lampa cu petrol , sau ca parintii mei mergeau sa semneze atunci cand luau ratia de ulei .
Apropos , am mers ieri si am cumparat vreo 5 kilograme de portocale , cam ratia pe vreo 20 de ani de in sitemul de kkt numit comunism .
*

Jack Daniel's,24 Mar 2006, 21:44]
Totusi trebuie sa recunoastem ca Ceausescu a construit si asfaltat soselele de azi . Daca nu era el in schimb acum aveam AUTOSTRAZI , asa ca in lumea civilizata . ( de ieri mananc doar portocale , in cinstea comunismului ) .
*

Jack Daniel's,25 Mar 2006, 17:27]
Eu tot nu pot sa inteleg cum poate apara cineva comunismul . Ma gandesc numai la faza cu benzina , sa merg la benzinarie , sa am buzunarul plin si sa nu imi pot face plinul de benzina . Luati-o de aici si continuati voi . Eu pot vorbi la infinit impotriva comunismului si cu argumente clare .
*

Jack Daniel's,26 Mar 2006, 22:02]
Dar cine dracului poate fi ? Nostalgie , dupa ce , dupa o puscarie in varianta romantata ? Imi amintesc cum numele Ceausescu era pronuntat in soapta , cum se ridicase la un moment dat problema exterminarii batranilor etc , etc , etc
*

Jack Daniel's,27 Mar 2006, 21:29]
Maddan eu am facut un spirit de gluma . Asta e adevarul , daca nu era el in locul soselelor de azi aveam autostrazi ca in orice tara civilizata .
*

Jack Daniel's,31 Mar 2006, 03:41]
Eu am avut 10 ani la revolutie si imi amintesc foarte clar multe lucruri , toate negative . De unde pana unde , sa nu am eu voie la opinie sau sa nu para valide parerile mele despre comunism si paiata aia de ceausescu ? Am o memorie foarte buna si mie nu mi-a povestit nimeni comunismul , am apucat sa imi dau seama in cei cativa ani traiti in el cat de bun era pentru poporul roman . Dau un singur exemplu : daca maine o sa cad intr-o latrina , imi voi da seama instantaneu ca sunt in rahat , nu voi avea nevoie de cateva zeci de ani pentru a constientiza asta .
APARATI COMUNISMUL IN ALTA TARA ! mad.gif
*

Jack Daniel's,31 Mar 2006, 14:18]
Ai dreptate Angel35 , nu contesta nimeni asta , dar e clar ca si prin ochii unui copil se vedeau tot in gri sau negru lucrurile . Logic , tu pe vremea aceea fiind student aveai alte probleme decat mine , dar concluzia ramane , toti aveam probleme si eram constransi in cele mai variate moduri . De la un capat la altul erau greseli enorme in sistemul comunist . Oricum suntem de aceiasi parte a baricadei ! smile.gif
*

This post has been edited by Jack Daniel's: 14 Jul 2008, 21:43

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
ionutctn
post 14 Jul 2008, 21:55
Post #295

Membru cu TDI

QUOTE(daniM @ 14 Jul 2008, 18:43)
Toti vorbiti de oameni indoctrinati,de spalari de creier;dar cati dintre acestia ati cunoscut care sa zica pe bune:"Da,imi iubesc partidul,si pe Ceausescu"?Ca aproape toti romanii cam ziceau bancuri pe la colturi...
*

Lumea e mai tampita decat credem noi. Stiu ca pare o poveste dar e purul adevar: in 1953, cand a murit Stalin erau romani (nu spun de rusi) care se dadeau cu capul de strada si plansete in hohote si alta nu. Si astea nu sunt povesti. Intrebati-va (cei care aveti din categoria asta) parintii care erau copii pw vremea aia sau daca nu aveti bunici si o sa va confirme ce s-a intamplat dupa ce a murit Stalin.
Despre asta ce se mai poate spune?

This post has been edited by ionutctn: 14 Jul 2008, 21:57

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
daniM
post 14 Jul 2008, 22:39
Post #296

Membru autentic

Va ganditi doar la voi sad.gif ;cate masini aveti azi,cat puteti manca de mult,dar la oamenii de pe sate nu a adus nimeni vorba.Exista inca sate fara curent ,izolate.Intr-adevar in orase a crescut nivelul de trai,dar la cei care traiesc cate o familie intreaga dintr-o pensie amarata de agricultor,sau de urmas,cine se gandeste?Oameni care au lucrat o viata intreaga la uzine care au fost vandute pe nimic la fier vechi si acum isi vand amintirile pe o foaie de ziar in piata ca sa-si poata cumpara medicamentele mult prea scumpe pentru buzunarele lor,despre ei ce e de zis?Da comunismul e de condamnat,dar atunci oamenii astia aveau bani de o paine mai alba,de o carne,chiar daca se gasea mai greu.La noi a mai ramas doar partea REA a comunismului.Nu a murit nimeni pe lumea asta nici fara portocale,nici fara masina.Insa fara caldura,fara medicamentele batranetii...e greu.Sintem putini care putem cheltui 30-40 de lei pe zi.Pentru multi e mancarea pe o saptamana.Asta a adus in Romania,din pacate,caderea comunismului.

This post has been edited by daniM: 14 Jul 2008, 22:41

--------------------
. . . - Skoda Octavia
+
xcss
post 14 Jul 2008, 22:41
Post #297

Born to Be Epic

Fals. Total fals. Satele fara curent nu caderea comunismului le-a adus. Ce i-a impiedicat pe gloriosii capitalisti sa traga curent la sate in 19 ani? Sau sa faca drumuri bune? Sau, in general, sa FACA ceva?

--------------------
- - -
Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
+
ydaniel
post 14 Jul 2008, 23:09
Post #298

Adrenaline junkie!

From: black sea

era mai bine pe vremuri;)

--------------------
Oriunde, oricand... ARO!
Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita!
+
Jack Daniel's
post 14 Jul 2008, 23:20
Post #299

MEMBRU DE LA INCEPUT!

sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
. . .
Multi membri, putini oameni!
+
adip
post 15 Jul 2008, 01:55
Post #300

Banned

QUOTE(tarzy @ 15 Jul 2008, 05:04)
parerea mea ca te bagi singur in seama de aiurea .... in afara de tine NIMENI nu a adusa in discutie romanii din diaspora
Tarzy, nu eu m-am referit primul la romanii din diaspora, daca ai probleme in a urmari firul logic al unei discutii iti faci aici un rezumat din 3 posturi consecutive. Dup-aia, daca mai e nevoie, dezvoltam:

QUOTE(tarzy @ 15 Jul 2008, 00:05)
nu avem de ce sa parasim tara dar .... am putea daca nu ne-am mai lasa retinuti de cenzuraturi sociale sa ajungem la nivelul sua, spania sau al altor tari
QUOTE(adip @ 15 Jul 2008, 00:52)
Poti sa dezvolti, te rog? smile.gif Nu de alta, dar sesizez acelasi complex de superioritate mioritic, si-s curios ce justificari ii putem aduce in fata istoriei, unde desi suntem super-eroi, iesim mai mereu ciuca bataii.
Unde-au ajuns spania, sua si alte tari, dar mai ales unde se afla romania prin comparatie?
QUOTE(bion @ 15 Jul 2008, 01:08)
Departe de mine gandul de a-l apara pe tarzanel  biggrin.gif dar sesizez acelasi complex de superioritate al romanului din diaspora fata de fraierii ramasi acasa.
Am incheiat rezumatul. Cum e, mai clar?

QUOTE(tarzy @ 15 Jul 2008, 05:04)
sa inteleg ca-ti e greu printre straini? vezi pe youtube ca se gasesc o gramada de filmulete cu manelisti ... poate te mai "ostoiesti"
Fara comentarii.

15 Jul 2008, 11:30:
QUOTE(hash @ 15 Jul 2008, 04:42)
Cred ca nu te-nvarti tu-n cercurile care trebuie smile.gif nu-i mai baga pe toti romanii in aceeasi oala.
Scuze hash, nu am vrut sa generalizez, e vorba de unii dintre noi, evident smile.gif

This post has been edited by adip: 15 Jul 2008, 03:30

--------------------
* * *
+
17 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 01:48
Forum Renault