ABS pe solenza, Probleme de implementare, idei, pareri..
![]() ![]() ![]() |
ABS pe solenza, Probleme de implementare, idei, pareri..
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
Hai ma' nene, da-o-n pisici... Eu glumesc si tu imi raspunzi serios! Oricum, mersi ca m-ai lamurit cu AFU-ul... Pe bune!
|
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am auzit ca sunt loturi in care au gresit si au pus ABS numai pe dreapta... Aveti grija ce cumparati...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Iar au redus ABS-ul la Logan? Pffff, la inceput dadeau cu ABS pe 4 roti, la feislift au dat numai jumate si la faza doi dau numa un sfert! Si au mai scos si o gramada de dotari.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Păi oricum era degeaba, că românul scoate siguranța din tablou...
|
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ma duc sa verific la Hyundai daca am ABS pe toate rotile. Discuri sunt si pe fata si pe spate, dar ABS-ul nu l-am vazut. O fi din cauza ca e un ABS coreean, din ala mai mic. Oare s-ar putea adapta pe Logan?
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dacis |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 380 Joined: 24 March 04 From: dealurile oable ale Mioritei ![]() |
No chance... Pentru ca de fapt ABS de pe Logan este pirat, marca ZBORSCH, cum sunt pantofii sport ADIBAS, casetofoanele SUNNY etc. Asa ca... baietii cu golane, ciocu mic
This post has been edited by dacis: 17 Oct 2009, 18:21 |
--------------------
DACIA
Logan KissFM 1,4
2008 dacis
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 317 Joined: 21 August 09 ![]() |
SLIDER ca sa intelegi si tu nu eu am zis asa ceva cu frana de mana ca are are ABS si EBD caci altul uitate mai in spate sa vezi ca unul NU eu am zis asa ceva.Iar dupa cum se vede poza ce o pus unde is senzori spate oameni aia care are abs spate ca eu din pompa vad ca vin dar pe spate nu vad nimic nici un senzor dus pana in spate cum o zis colegul DACIS poate ii piratat sau poate nu lo luat totul cum o facut renault.si in primul rand la logan ii in partea dreapta pus abs fata dreapta nu central cum ii in poza
This post has been edited by solenzaxjg: 17 Oct 2009, 18:58 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
- CJ 07 JBY EU SI VISINIA MEA
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(solenzaxjg @ 17 Oct 2009, 18:57) SLIDER ca sa intelegi si tu nu eu am zis asa ceva cu frana de mana ca are are ABS si EBD caci altul uitate mai in spate sa vezi ca unul NU eu am zis asa ceva. serios n-ai zis tu?? atunci postul urmator cine l-a scris?? QUOTE(solenzaxjg @ 15 Oct 2009, 14:14) Auzi am pretin in DACIA SERVICE are logan cu ABS si mio zis ca pe spate nu are nici loganul lui cel mai mare din DACIA ca numa pe fata exista.Am fost cu el intr-o seara la o vanatoare de iepuri asa sa-mi arate arma mai mult dupa ce am terminat cu vanatul o iesi pe drum de tara io dat cox si dupaia deodata frana de mana rotile blocate instantaneu ca si la solenza nu ca so TARSAIT.Apai crezi ce vrei eu asta am vast cu ochii mei |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Auzi aici mo tot batut la cap ala cu EBD si mam incurcat si deaia scuzama trebuia sa scriu frana de picior nu"mana" scuze incaodata
This post has been edited by solenzaxjg: 17 Oct 2009, 19:08 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Stai jos. 2.
|
--------------------
-
-
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Multumesc catalin pentru nota acorda dar vezi sa nu il uiti si pe ala care mo bruiat
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Da, dupa cum banuiam nici imaginile din manual nu-l pot convinge pe colegu'
Uita-te la pompa de ABS de pe un Logan si spune-ne cate tevi pleaca de acolo. Doua, patru, sase? ![]() P.S. Aia pusa de mine e o schema de principiu, iti arata ca pompa e plasata in fata, nu e desenat la milimetru. This post has been edited by Amedeus: 17 Oct 2009, 20:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Nu am zis ca pompa nu are iesire si pe spate dar la logan aia nu este pana in spate numa fata.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
xcss |
![]()
|
![]() |
--------------------
-
-
|
|
marksman |
![]()
|
QUOTE(solenzaxjg @ 17 Oct 2009, 20:29) Ba nene, tu esti pe bune? Tu chiar existi? Chiar ai permis de conducere? Cine ti l-a dat? Cine a facut greseala asta? Te rog, spune-mi ca tot ce-ai scris pana acum a fost ca sa faci misto de noi. Felicitari! Ai reusit. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Ma oameni pompa poate sa aiba 4 iesiri dar din care 2 care merg pe spate is infundate numa cele de pe fata lasate sa functioneze.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
xcss |
![]()
|
Asa e. Stiu de la un tip care a lucrat la Dacia. La inceput, cand era Loganu' Logan, furtunele pentru rotile spate erau obturate cu capacele din aliaj de crom-vanadiu. Da' odata cu reducerile de costuri, la astea noi is numa' innodate...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
No asa ii si cu abs XCSS pentru spate is inchise pana aici vo fost de aici nu mai trece nimeni asa o facut si aici ca is smecheri ei numa sa le vanda ca au ABS PLUS
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
sergiu-iulian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.103 Joined: 16 December 07 ![]() |
tare frate.ai pus botu' solenzaxjg la ce a zis xcss
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Confort
- Ms 64 GVS DACIA =>Daca Ai Cap Ia-ti Alta!!!
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Botul lai pus tu ca asa si abs ma deageaba zici tu uitate desfa tambur spate si vezi ca nu dai de nici un senzor sau cablaj senzor si dupaia vb ma.Ca pompa de abs are 4 iesiri dar ei destepti o pus numa pe fata ca spate ii mai bine fara si asa ca leo astupat.Si cand mergi la ei la dacia service zice ca senzorul ii bun sau nu ii bun dar el nu til schimba ca iti sterge din calculator sa nu ti se mai aprinda martor abs.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
dragi colegi forumisti (care sunteti in toate facultatile mintale) lasati-o balta, ca pana la urma fiecare e liber sa spuna si sa viseze orice, inclusiv poate sa traiasca intr-o lume paralela. oricum vad ca nu are rost...
iar solenzaxjg e o vorba din batrani: daca mai mult lume iti spune ca esti beat, te duci si te culci! |
--------------------
symboala
neagra
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Auzi poate tu esti beat si laso tu si te culca daca tio somn.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
slider2 |
![]()
|
avand in vedere ce ai inteles din ce am zis eu, e clar nu meriti efortul...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Auzi te las pe tine sa intelegi si sa le explici tu mai departe ca vad ca stii ca si KALUS ca si el toate le stie daca ia zis la unu sa lege 2 fire woow ce stie asta apai asa esti si tu.Spor la predare domn profesor.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
iuliano_smile |
![]()
|
![]() Dependent de D1300 Group: Members Posts: 1.217 Joined: 5 November 08 From: Ploiesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza si o Berlina Furioasa
2004 Scala cu 1980 editia de Lux Schimb iluminarea la masini:tablouri de bord, plafoniere.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
solenzaxjg |
![]()
|
Auzi dale pace iei imi arata pompa de abs pe care si eu am vasto la logan in dreapta fata si schema aia parca ii caruta cum zici tu nh1980ro sa-mi arate ei asta pe masina daca tot zic ca sunt si pe spate.
This post has been edited by solenzaxjg: 18 Oct 2009, 14:06 |
--------------------
dacia
solenza
2004 confort
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu zic sa te calmezi si sa intelegi ca ABS se pune pe toate rotile. Altfel ar fi inutil.
Trage tu frana de mana si incearca sa virezi, sa vezi cam ce se intampla. Cam asta ar fi daca pe spate rotile s-ar bloca cand apesi pedala de frana. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 01:41 |