ABS pe solenza, Probleme de implementare, idei, pareri..
![]() ![]() ![]() |
ABS pe solenza, Probleme de implementare, idei, pareri..
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
Rellu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 14 July 08 ![]() |
Da mariuse...
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mark``, cum naiba sa fie caterinca, e cat se poate de adevarat...
De altfel ce ar fi asa de greu de montat un ABS mecanic pe solenza? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
mark`` |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.826 Joined: 12 February 06 From: Tg.Mures ![]() |
Da, m-am mai linistit, unii vorbesc cu atata sarg si atata devotatiune ca iti vine sa-i crezi, nebuni nebuni...
|
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
mark, marty nu era bolnav..sigur...nu se cheama asa... poate esti doar tu limitat...
ori vino cu argumente clare ca nu se paote deoarece : si liniute, ori nu ne mai spune ce crezi tu...topicul este despre ABS pe Solenza, nu despre "ce crede mark"..so step up.! |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
Rellu |
![]()
|
Deci in concluzie se poate pune vreun tip de ABS pe solenza?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da, mecanic, dar numai asezonat cu filtru de boeing, ca sa aiba racirea mai buna
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Rellu |
![]()
|
Aha... un pret si diferenta dintre acesta mecanic shi celalalt care e?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Rapsodie
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
miki_slz |
![]()
|
![]() Solnitzar Group: Members Posts: 132 Joined: 29 March 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Asta da, chiar a fost mortala
![]() ![]() ![]() This post has been edited by miki_slz: 26 Jul 2008, 11:50 |
--------------------
Dacia
Solenza/ NOVA GTI
2004 Scala /98
- CJ 31 MKI/CJ 03 MKI
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Io m-as duce asa, de curiozitate, pe la Daewoo Militari, sa-ntreb citi zevzeci au venit sa-ntrebe de ABS hidraulico-inertial in ultimele 2 saptamani. Pe cit punem pariu ca oamenii de acolo vor oferi o cifra cel putin egala cu 5?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 23 Jul 2008, 13:48) mark, marty nu era bolnav..sigur...nu se cheama asa... poate esti doar tu limitat... ori vino cu argumente clare ca nu se paote deoarece : si liniute, ori nu ne mai spune ce crezi tu...topicul este despre ABS pe Solenza, nu despre "ce crede mark"..so step up.! ![]() This post has been edited by xcss: 27 Jul 2008, 20:39 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
mark`` |
![]()
|
QUOTE(pskint25 @ 23 Jul 2008, 12:48) mark, marty nu era bolnav..sigur...nu se cheama asa... poate esti doar tu limitat... ori vino cu argumente clare ca nu se paote deoarece : si liniute, ori nu ne mai spune ce crezi tu...topicul este despre ABS pe Solenza, nu despre "ce crede mark"..so step up.! Mai skintule vezi cum vorbesti ca poate te trezesti cu ![]() ![]() ![]() Domnul xcss multumes pt sustinere! Dramult de respect o sa mai apara totusi in tara asta cand oi fi io ![]() |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
scuze...bolnav trebuia sa zic... asa l-ai categorisit pe cel care a dorit ceva si a realizat ceva, chiar daca era un amarat de oltcit. tu cu ce esti mai bun decat marty??
daca era un forum despre religie puteai sa crezi ce vrei si paote te asculta lumea.... dar fiind despre probleme, imbunatatiri tehnice parerile dupa parerea mea nu isi au locul... deci lasati gargara si semintele si veniti cu ceva concret.. moderatori va rog ... ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
klaus |
![]()
|
QUOTE(pskint25 @ 28 Jul 2008, 09:15) scuze...bolnav trebuia sa zic... asa l-ai categorisit pe cel care a dorit ceva si a realizat ceva, chiar daca era un amarat de oltcit. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce-a facut? A realizat ceva? ![]() ![]() deci nu se poate, nu-mi vine sa cred... Cati creduli mai exista in tara asta dupa caderea FNI-ului. pskint25, te rog eu frumos, fa un drum pana la Daewoo Militari sa intrebi de ABS-ul ala. Hai fa drumul asta! Hai, nu te jena, mergi pana acolo si pune aceasta intrebare cu ABS-ul hidraulico-inertial. Hai mergi si intreaba. Te rog eu. Ca sa vezi ce inseamna ras isteric din partea lucratorilor in service. Ca asa-i apuca pe ei in genere la intrebarile cretine si tampite. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu e vorba de credulitate... pskint sau cum te cheama, Marty n-are nici o legatura cu Oltcitul respectiv... Dar avea el o vorba, cu capacitatea de a citi si capacitatea de a intelege ce citesti...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
pskint25 |
![]()
|
ok whatever... m-am convins nu o sa incerc asa ceva. Cel mult o sa schimb discurile cu unele mai performante si placutele de frana la timp.
Va multumesc. |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Te rog frumos, defineste "disc de frina mai performant". Si ce legatura are ABS-ul cu discurile de frina mai performante?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(pskint25 @ 28 Jul 2008, 14:33) ok whatever... m-am convins nu o sa incerc asa ceva. Cel mult o sa schimb discurile cu unele mai performante si placutele de frana la timp. Va multumesc. Eu zic sa schimbi la timp placutele si in loc de discuri performante sa-ti iei niste cauciucuri mai performante. S-ar putea sa aiba un efect mult mai bun.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 28 Jul 2008, 17:32 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
mark`` |
![]()
|
QUOTE(klaus @ 28 Jul 2008, 08:59) ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce-a facut? A realizat ceva? ![]() ![]() deci nu se poate, nu-mi vine sa cred... Cati creduli mai exista in tara asta dupa caderea FNI-ului. pskint25, te rog eu frumos, fa un drum pana la Daewoo Militari sa intrebi de ABS-ul ala. Hai fa drumul asta! Hai, nu te jena, mergi pana acolo si pune aceasta intrebare cu ABS-ul hidraulico-inertial. Hai mergi si intreaba. Te rog eu. Ca sa vezi ce inseamna ras isteric din partea lucratorilor in service. Ca asa-i apuca pe ei in genere la intrebarile cretine si tampite. Mr. klaus ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SORRYYY FOR OFFTOPIC! Don`t ![]() This post has been edited by mark``: 28 Jul 2008, 22:21 |
--------------------
Dacia
Spring
2023
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
De la ultimul meu post ati tot continuat cu aberatii si jigniri , moderatorii nu fac nimic indiferent ca sunt chemati sau nu sa intervina , ci se distreaza pe seama "cobailor" .
Mai continuati mult cu aberatii ? |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
pskint25 |
![]()
|
mark am ~250 de posturi...tu ai vreo 800 nu stiu in ce univers esti...
marty - brembo max. |
--------------------
Dacia
Solenza
- B81PSK Always ahead!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Marty a zis sa il definesti, nu sa il numesti.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Un moderator sa NU cumva sa inchida topicul , sa NU faca putina curatenie , sa NU dea warn celor vizati !
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Marty |
![]()
|
Da' tu ce te agiti ma p-aici sa ca sprayul? Ce, ai vrea sa devi moderator si nu stii cum sa o spui mai pe ocolite?
Mai bine zin-te cum e cu balastul ala de la xenoane, care balast iti regleaza farurile automat. ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
Nu ma intereseaza postul de moderator , dar am pretentia ca cei care sunt sa-si faca treaba !
Asta e chiar un topic tampit si nu inteleg ce treaba au Xenoanele cu acest topic si de ce sa-ti spun eu despre ele . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.376 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
S-a facut misto de tine si nu te-ai prins.
In alta ordine de idei, Dunlop Avea prin anii 50 un sistem de prevenire a blocarii rotilor numit Maxaret. A fost montat pe prima masina cu ABSD, si anume un Jensen FF (si nu Sklasse in 1969 cum ar vrea Bosch sa credem). Sistemul nu avea electronica, asa cum nu au nici unele scutere chinezesti pentru frana fata (astea insa cred ca au doar o supapa tarata sa se inchida la depasirea unei anumite (presiuni in conducta de frana). |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
felixb |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 23 April 08 ![]() |
Editat de moderatorul Gabi
Se ataca idei si nu persoane. Atentie la limbaj This post has been edited by Gabi: 4 Aug 2008, 20:53 |
--------------------
logan
dci
2006 Prostii par conceputi pe cale artificiala/ Ca sunt multi ai dracu' si n-au nici o boala (Parazitii)
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:59 |