Logan Laureat f2 fara bara stabilizatoare ?!
![]() ![]() ![]() |
Logan Laureat f2 fara bara stabilizatoare ?!
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 26 Jan 2009, 09:24) Illusi0n felicitari pentru comentariile pertinente <span class='edit'>26 Jan 2009, 09:25:</span> raspuns din partea celor de la dacia: Referitor la solicitarea dumneavoastra cu privire la echiparea gamei Dacia Logan, va comunicam faptul ca incepand cu anul 2009 toate vehiculele Logan berlina fabricate sunt echipate in serie de catre producator cu sistemul ABS Bosch +AFU. Versiunile Logan berlina care nu sunt echipate cu bara antirului sunt urmatoarele: -toate versiunile motorizare benzina 1,4 MPI(Ambiance, Preference, Laureate); -incepand cu ianuarie 2009, toate versiunile motorizare benzina 1,6 MPI(Ambiance, Preference, Laureate). cretini. In loc sa scada preturile prin imbunatatirea metodelor de lucru, tot iau de pe masina. is convins ca nu is nici primii , nici ultimii, dar dpdv al imaginii e cam tampita faza asta.. |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
abia acum aflasi faza?
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
cipic |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 26 November 07 ![]() |
Masura mai tampita si idioata chiar nu mai puteau lua. Bara aia stabilizatoare chiar ajuta. Exista montata pe dacia berlina de cand lumea. Si daca o scoti chiar se vede diferenta, masina in viraje se apleaca mult mai mult, e o chestie de siguranta activa absolut necesara. Poate cei care zic ca nu i-au observat prezenta/absenta nu au fost in situatii de urgenta cand au avut de evitat un obstacol la viteza mare sau altceva de genul asta. Plus ca loganul e o masina destul de inalta, deci care se inclina destul de mult. Halal ingineri sau sefi de marketing, puteau sa scoata casetofonul , orice altceva numai asta nu. Masura luata cu picioarele si gandita de niste incompetenti totali.
|
--------------------
Dacia 1310 Break
Dacia 1310 Break
1989
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Sa vedeti ce ajuta o bara dinasta cand trebuie sa virezi FOARTE, DAR FOARTE BRUSC.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
nui asa ca creste iniman tine ca tu ai pe berlina bara si pe logan nu este?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
voi credeti ca aia nu s-au gandit cand au desfiintato? eu zic ca stiu ei foarte bine de ce fac asta .
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Normal ca stiu, ca sa mai 'scuteasca' ce va leuti (contravaloare piese si eventualele reparatii care ar putea aparea in timp).
Oricum ar fi, tot idioti sunt - ori prima data cand au pus bara asta 'total inutila' ori acum cand au scos-o. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dacia berlina nu are suspensie fata Pseudo Mc-Pherson, si i se simte mai mult lipsa barei in caz ca ea lipseste, se simte si la Sandero/Logan, dar mai putin.
QUOTE(bogdan_90 @ 24 Apr 2009, 13:22) voi credeti ca aia nu s-au gandit cand au desfiintato? eu zic ca stiu ei foarte bine de ce fac asta . da-o jos de la tine atunci, o fi mai bine...totusi e ultima descoperire in materie de tehnica, fii in trend! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
LucianCRB |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 126 Joined: 5 November 08 ![]() |
salut
sincer sa fiu... a mea nu are bara stabilizatoare.. sunt convins ca se simte lipsa ei, si ar fi necesara... dar vara trecuta am avut un logan 1.6, nu stiu ce varianta era, dar avea abs si aer conditionat.. deci presupun ca avea si bara stabilizatoare... era modelul vechi, nu ph2. cu aceasta masina am fost la mare.. sunt din rm. valcea, iar pe dealul negru pot sa spun ca se inclina mai mult, si mi-a fost mai frica decat cu loganul din semnatura pe care il am acum, si nu are bara stabilizatoare.. sa nu mai vorbesc pe autostrada cum se clatina la depasirea tirurilor.. oricum, consider ca chiar daca au renuntat la acea bara, au imbunatatit performantele suspensiei, sau au compensat intrun fel lipsa ei |
--------------------
Renault
Clio 4
Grandtour 2015 - 1.5 dci 90cp Clio 4 Grandtour 2015 - 1.5 dci 90 cp
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
N-am citit tot topicul (stiu sint nesimtit
![]() |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
driverx |
![]()
|
Pai citeste si o sa afli. S-a repetat prea mult lumea. Prea multi au dat deja copy/paste la raspunsuri primite de la VC dupa ce au intrebat personal pe mail....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
gamezcdr |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 170 Joined: 5 June 04 ![]() |
Mi-ai stricat toata ziua
![]() |
--------------------
Reanault
Kadjar
1.2 TCE
|
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Da 1,6 16v mai are, nu? Si oare pt cat timp?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.365 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai are. Si o sa aiba pana nu scade sub 100 CP.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
LucianCRB |
![]()
|
dar totusi.. bara asta, nu se poate monta si dupa? bratele presupun ca sunt la fel... nu vad de ce nu s-ar putea monta, chiar daca nu vine cu ea din fabrica..
|
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
driverx |
![]()
|
Pentru ca ar mai trebui schimbate si bratele de la fiecare rotita.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vyalli |
![]()
|
![]() Pe zona Group: Members Posts: 809 Joined: 16 March 06 ![]() |
Mda...montajul e ultima chestie de care trebuie sa va agitati
1- bara stabilizatoare 600 ron (o bara daca stiam o demontam de pe supernova ) 2- doua bielete antiriliu 100 ron bucata 3- 2 bucsi 50 de ron Iar montajul la sevice este 150 de ron la Meridian Sud Deci factura sare de 1000 de ron |
--------------------
logan negru
Laureat
2009
- B-xx-JPA Dacia Papuc 1.9D 2005 - B-xx-ABX
ex...Oltcit Club '86 - B-xx-ZNU,Dacia Supernova 2001 |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
satisfactia ca ai bara - nepretuita
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 23 Jun 2009, 06:48) Pentru ca ar mai trebui schimbate si bratele de la fiecare rotita Daca ai o bormasina nu trebuie schimbat nimic. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
LucianCRB |
![]()
|
daca ai bormasina nu trebuie schimbat nimic.. iar restul pieselor poate ai noroc si le gasesti la dezmembrari..
|
--------------------
Renault
Clio 4
|
|
IcsPe0001 |
![]()
|
![]() Doar interesat... nu si pasionat:D Pasionat de informatica...:x Group: Members Posts: 144 Joined: 23 January 09 ![]() |
deci... am dat email la dacia si mi-au raspuns asha:
"Va multumim pentru mesajul dumneavoastra din data de 26.06.2009. Bara antiruliu a fost eliminata pe modelul logan berlina fara directie asistata respectiv ambiance de la inceputul lunii noiembrie 2006 . •Incepand cu iulie 2008 pt noul logan si sandero s-a eliminat bara antiruliu: Va aducem la cunostinta ca urmatoarele versiuni din gama Logan berlina si Sandero nu sunt echipate cu bara antiruliu: Logan Berlina: toate versiunile motorizarea benzina 1,4 MPI (Ambiance, Preference, Laureate) Sandero:toate versiunile motorizarea benzina 1,4 MPI (Sandero, Ambiance, Preference, Laureate) Ambiance 1.6 MPI cu directie mecanica Aceasta modificare nu are niciun impact in ceea ce priveste prestatia automobilului.Versiunile care nu sunt echipate cu bare stabilizatoare, corespund reglementarilor europene in vigoare privind siguranta circulatiei pe drumurile publice. Pentru a satisface o gama cat mai larga de prestatii si preturi, constructorii de autoturisme ofera produse cu diverse niveluri echipare. Componentele cu care sunt sau nu dotate diversele versiuni, asa-numitele echipamente optionale cu impact important asupra pretului, nu sunt in nici un caz dintre cele cu impact asupra securitatii.Va atasam gradul de echipare pentru noul Logan si Sandero." Deci tot ce e 1.6 are bara stabilizatoare, inafara de versiunea cu directie mecanica. This post has been edited by IcsPe0001: 29 Jun 2009, 15:02 |
--------------------
Dacia Solenza
Avantage 1.9D 2004 / Renault Symbol 1.2 16v
2009
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Au scos bara si de pe 1.6 8v. Bara mai au doar motorizarile 1.6 16v si 1.5 DCI 85CP.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu stiam ca dci-urile au toate...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Era pe undeva intr-un topic un mail de la vocea clientului unde se specifica foarte clar 1.6 16V si 1.5 DCI 85CP.
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
Stefan |
![]()
|
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
sltraian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 11 December 07 ![]() |
Eu am dCi 70cp din dec.2007, versiunea Ambiance (deci fara directie asistata) si pot sa spun ca am prins bara stabilizatoare
![]() off-topic: am si ambreiaj hidraulic (ambreiajul este moale si tine sus) ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / 1.5 dCi Ambiance
- TM 012345
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 16 Jan 2010, 00:47) Au scos bara si de pe 1.6 8v. Bara mai au doar motorizarile 1.6 16v si 1.5 DCI 85CP. Eu zic sa-i scoata si suspensiile si in loc de motor sa inhame 2 CP, ca asa le iese profit mai mare... |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 16:06 |