Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
DannyY |
![]()
|
||
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
||
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|||
zodrac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 426 Joined: 13 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate fi și cablu' de vina.
Când cablul era conectat direct în PC conexiunea era gigabit când îl băgam în router-ul meu era 100. Am schimbat cablu și acum e OK cu el în router. PS Cablu UTP de la media converter-ul din casa. This post has been edited by zodrac: 6 Apr 2017, 08:35 |
--------------------
*
*
* Dacia Logan Ambition 1.5 dCi - iunie 2006
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(DannyY @ 6 Apr 2017, 08:38) Cu ce au masurat viteza aia, cu Ookla? Iar tu de unde stii ca ai 100? Daca tu ai banda de download de 300, iar capatul celalalt are upload de 50, transferul tau va fi de 50. LE: "acu trebuie sa caut soft de recuperare date" ![]() De backup nu s-a auzit in zona de est? cum sa nu? numai ca datele cu adevarat importanyte nu le tin pe pc... am niste muzica care o vreau recuperata si ceva fise pentru soție ![]() ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Șevron atacă
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
aia au plecat bre........ ai ramas in urma cu noutatile
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.011 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Daca prietena are 24 de ani , e bunaaa rău dar are decât liceul și e țiganca...sincer nu știu ce să fac. Caut alta ?
|
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
este cineva din bucuresti sau din apropiere care poate sa imi faca o carcasa din plastic (imprimanta 3d) la chestia asta , sau macar fisierul ala de dus la imprimat
Attached thumbnail(s) IMAG0836.jpg ( Size: 1.04mb ) Number of downloads: 381 IMAG0835.jpg ( Size: 774.2k ) Number of downloads: 383 HTB14Ps7KVXXXXbOXpXXq6xXFXXXK.jpg ( Size: 43.04k ) Number of downloads: 379 |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Gasesti pe aliexpress carcase ieftine sa iti pui si in cap.
This post has been edited by MuciX: 7 Apr 2017, 08:21 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.178 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
exemplu?
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Pai nu stiu ce dimensiuni iti trebuie,
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=...plastic+housing |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
bygy007 |
![]()
|
da , meci am gasit si pe la noi am dat comanda
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Aveti idee unde as putea gasi dusumea sau parchet din lemn masiv?
Am ajuns intr-un final cu renovarea apartamentului lui raschetarea parchetului din camere si am nevoie sa completez cu cca. 2,5 mp. (zonele unde erau sobele de teracota, desfiintate acum 20 de ani cand m-am mutat si la usi pe latimea peretilor, unde am avut nevoie sa scot parchetul vechi acum multi ani sa pot scoate ramele de la usile vechi, in spatiul gol am turnat ciment, pe care acum vreau sa-l inlocuiesc cu parchet). Pe net, OLX, Dedeman, Bricostore, etc. am gasit doar lacuit, la preturi cam piperate, in jur de 150 l / mp. N-as da bani sa-l iau gata finisat cand oricum dupa montare vine raschetat odata cu parchetul existent. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Apr 2017, 20:27) Daca prietena are 24 de ani , e bunaaa rău dar are decât liceul și e țiganca...sincer nu știu ce să fac. Caut alta ? Da, cauti una de 50 ani, cu tate cazute si cu doua doctorate. Sa fie si blonda sau albinoasa, obligatoriu.Cred ca poti deschide topic pe tema asta, ca de postaci si politica m-am plictisit rau... This post has been edited by DannyY: 8 Apr 2017, 08:05 |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Apr 2017, 21:27) Daca prietena are 24 de ani , e bunaaa rău dar are decât liceul și e țiganca...sincer nu știu ce să fac. Caut alta ? Fa-ti o vacanta cu ea... Dar vezi, ca daca lezezi onoarea familiei, iti vinii cumnatii in vizita si ai pus-o, se muta cu totii in casa aia faina pe care ti-o construiesti... |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Apr 2017, 20:27) Daca prietena are 24 de ani , e bunaaa rău dar are decât liceul și e țiganca...sincer nu știu ce să fac. Caut alta ? Depinde. Din pacate originea tiganeasca se reflecta de obicei in caracter. Mai tine-o in drivetest, vezi cum se comporta si ea si familionul. Nu lasa sa se afle prea multe detalii despre tine. |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
QUOTE(axabrt @ 6 Apr 2017, 21:27) Daca prietena are 24 de ani , e bunaaa rău dar are decât liceul și e țiganca...sincer nu știu ce să fac. Caut alta ? Daca are decât liceul mai bine QUOTE(DannyY @ 8 Apr 2017, 09:03) Cel putin doua doctorate sau macar doua facultati. Dar sa ai grija sa aiba si loc de munca. Poate sa fie si casiera la hipermarket sau sa lucreze la "mec", asta nu mai conteaza. This post has been edited by Fanez: 8 Apr 2017, 09:33 |
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
kato |
![]()
|
asculta de tonel, ca el stie ce inseamna sa fii fara gagica.....
![]() |
--------------------
renault
scenic
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
cristic1982 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.348 Joined: 4 February 11 From: Pitești ![]() |
Tonel e asexuat, nu are treaba cu fomeile.
@ axabrt, cum zicea si marksman, tine-o in drive-test poate ies la iveala originile. E genul romanizat sau de satra? Deasemenea conteaza ce vrei: doar cateva ture sau o plimbare de lunga durata. Pentru o tura merge cam orice bicicleta. |
--------------------
Dacia
Duster
2010 K9K898 Laureat 4x4 & 1980 Fiat Spider 2000
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.011 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(radian @ 8 Apr 2017, 08:20) Aș zice că nu i tocmai așa. Tu ai văzut cât costă un apartament în cucuresti...De câteva ori mai mult că casa mea... Așa că nu contează. În ceea ce privește concediul cred că ai dreptate. Mai am 17 zile rămase de anul trecut așa că pot face o punte între Paște și 1mai... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.185 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
Mi se pare mie sau pretul la GPL creste incet si sigur?
2.09, 2.25, 2,29 azi. |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Fanez |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 132 Joined: 10 December 09 ![]() |
Si la ceilalti combustibili a crescut pretul. Probabil e "oferta" de sarbatori.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.2 16v
|
|
bygy007 |
![]()
|
|
--------------------
RENAULT
2024
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.695 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Stie cineva in sau pe langa Timisoara de unde se pot cumpara perii electrice (carbuni) pentru flex? As exclude Mehala cu vechiturile pt ca are un capac ciudat si nu se poate bricola fara risc de contact aiurea. Am gasit pe un site dar pretul e infm, iar ca sa iau 3 seturi + transport, mai bine cumpar alt flex. Si daca e sa iau altul as lua cu variator de turatie si uite asa sar de 300 lei pentru niste carbuni...
E vorba de un Black&Decker CD 115 cu setul de perii 569190-00 sau 596448-00 din ce vad ar fi echivalente. Multumesc This post has been edited by psychoo: 14 Apr 2017, 08:09 |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.696 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Vezi ca pe Cetatii la Rolling au tot felul de scule, unelte, si banuiesc ca si piese de schimb pentru ele.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
radian |
![]()
|
Mai, si totusi, unde PLM gasesc si eu 2,5 mp de parchet din lemn masiv, sa-mi termin apartamentul?
Nu vreau sa dau 150 lei / mp pe ala din Dedeman, Praktiker & Co care este gata finisat si are doar 4 mm de lemn adevarat pe el. Oricum vine raschetat dupa montare odata cu restul parchetului. Am gasit pe OLX 6 oferte, 5 mi-au zis pas ca-i cantitatea prea mica si nu se incurca, al saselea, o firma din Cluj mi-a cerut 85 lei / mp + TVA pe parchetul care pe siteul firmei era scos la vanzare cu 60 lei / mp. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
În Cluj găsești.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Auz', da cu gaura-n planseu rezolvasi?!
La 85 lei nu-i scump, hiba-i alta si ie trei... Sau chiar 4: 1. Ce fel de lemn e ala pe care-l ai acu'? Fag, stejar... Poate frasin sau nuc? Treaba e ca si-asa s-ar putea sa ai diferente de nuanta dar daca iei si alt fel de lemn o sa se vada diferenta 2. Vezi ce iei da' sa fie uscat bine altfel o sa se stranga si curbeze... Ideal ar fi sa gasesti unii care au cuptor si sa-l iei de la ei din curte. Oricum ar fi, dupa ce-l iei lasa-l cateva zile - o saptamana in casa, sa se aclimatizeze inainte sa-l montezi. 3. Suta'n mie n-o sa gasesti la aceeasi dimensiune asa ca... Vezi hiba 1. 4. Si daca gasesti nuanta si dimensiunea, ala vechi presupun c-a mai fost rachetat caz in care al nou se va pozitiona mai sus. Vezi cu parchetaru' daca nu-l incurca... La Petrosani pica padurea pe voi, e imposibil sa n-aveti ceva fabrici in zona. Intreaba local, eventual chiar pe parchetari cand le ceri ofertele. PS: ala cu 4mm de lemn (de fapt e tot lemn dar aia 4 is din lemn mai bun) nu se rascheteaza. Ala-i parchet triplustratificat, foarte bun ca nu mai e sensibil la variatii de umiditate dar daca l-ai zgariat ori te impaci cu ideea ori il schimbi. This post has been edited by zax: 14 Apr 2017, 22:51 |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(zax @ 14 Apr 2017, 23:47) ... ala cu 4mm de lemn (de fapt e tot lemn dar aia 4 is din lemn mai bun) nu se rascheteaza. Ala-i parchet triplustratificat, foarte bun ca nu mai e sensibil la variatii de umiditate dar daca l-ai zgariat ori te impaci cu ideea ori il schimbi. Perfect de acord cu tine, daca ar trebui sa reparchetez toata camera n-as avea nicio retinere sa-l folosesc. Parchetul existent este din fag. Aceeasi dimensiune cu cel existent cu siguranta nu o sa gasesc, dar asta mai putin ma intereseaza. Am mai precizat odata, cand am schimbat usile acum multi ani, ca sa pot scoate ramele de la usile vechi a trebuit sa scot parchetul pe o lungime egala cu lungimea golului de usa si pe o latime egala cu latimea peretelui (blocul e vechi cu pereti grosi din caramida). La vremea respectiva nu a fost o prioritate sa-l completez la loc si dupa montarea usilor noi in spatiul respectiv am turnat beton. Deci am de completat pentru cele trei usi (dormitor, sufragerie si balcon) + in fiecare camera, in zona unde initial au fost sobele de teracosta, suprafete oricum acoperite de mobila. In total cca. 2 - 2,1 mp. Parchetul existent este montat in model brad, pe cel de completare vreau sa-l montez perpendicular pe usa eventual cu sina de trecere in caz ca ramane diferenta de inaltime. 85 lei / mp nu este un capat de tara, mai ales avand in vedere cantiatea care imi trebuie, dar sincer sa fiu, m-a iritat tupeul respectivului. Cand gasesti pe siteul producatorului lista de preturi, iti alegi produsele, in cazul meu parchet - 60 lei / mp si plinta - 4 lei / ml, iar in oferta de pret ti se cere 85 lei + TVA (adica 101,15 lei) pe parchet si 6 lei +TVA (adica 7,14 lei) pt plinta, adica cu cca. 75% pret mai mare decat cel din reclama, primul impuls e sa-l bagi in ma-sa pe ofertant... L.E. Gaura in planseu a fost data dar nu in apartamentul meu. Eu stau la etajul 1, n-ar fi chiar o idee potrivita. ![]() This post has been edited by radian: 15 Apr 2017, 05:17 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
zax |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 724 Joined: 11 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Hai s-o luam pe rand:
In primul rand, sa respund la intrebare:: a. Il folosesti pe gogu: link, link, link. Astea-s pe repezeala, nu m-am uitat sa vad daca-s aproape de tine sau nu. Au si-n dedeman da-i de stejar link. Totusi, eu n-as lua din dedeman sau emag sau altele de genul asta pentru ca-s de calitate proasta (in nici un caz clasa a). b. Cauti pe la tine prin zona o fabrica ceva. c. Faci o comparatie de preturi si daca ala cu 85 de lei e ok, te gandesti ca poate il iei de la el totusi. Avand im vedere ca a fost singurul care te-a bagat in seama, nu m-as supara prea tare. Pretul de pe site e probabil pentru cantitati mari si e posibil ca legal sa nu poata vinde la pretul ala cantitati mai mici de o anumita valoare declarata. Eventual te duci pana la el si discuti acolo in fabrica sa-ti dea fara factura. Sigur are o cantitate oarecare pe care o poate declara ca rebut a.i. s-o poata scoate usor din contabilitate (e rebut pe hartie, nu si-n realitate). Oricum, vezi inainte cum e cu clasele de calitate (astea ar trebui sa imdice numarul de defecte gen noduri etc) si cat trebuie sa fie umiditatea (nici prea mica nu trebuie sa fie) ca sa nu compari mere cu pere. In al doilea rand, ajuta-ma sa-nteleg: a. Unde au fost sobele o sa ai un altfel de model?! La pragurile usilor sa zicem ca merge dar intr-un colt al camerei sa ai un patrat altfel...?! Un arhitect te-ar bate; un designer de interior te-ar arde pe rug. b. Zici ca-n lipsa de parchet ai turnat beton. Acum o sa te apuci sa-l spargi ca sa pui parchetul in loc?! |
--------------------
Hyundai/ex Renault
I30 1.5Tgdi 160cp/Clio Symbol Fidji 1.5dci 80cp
aprilie 2022/iunie 2006 "Orice s-ar intampla, important este sa treci peste" (Gica, operator buldozer)
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th May 2025 - 22:01 |