Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
bucatzel |
![]()
|
||
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(DannyY @ 28 Aug 2019, 17:38) Si se dau dumnezei in ceea ce "muncesc"... ei sunt esenta si chinteseta locului, fara ei nu misca soarele pe cer; si nici draq nu-i poate lamuri ca-s niste asistati, ca fac munci total neproductive, ca-s paraziti infipti in sitemul ce-l toleram si-l sustinem fara vointa. Si se inmultesc pe zi ce trece, fara sa-i intrebe nimeni despre nimic. am ajuns sa cerem adeverinta pt certificat, pt a-si putea lua teniile astea salariile |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Chitros homo rusoltenicus. Vrea sa faca avere cu firfireii de la rca.
E fan popel ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Beti careva cafea preparata la expresor din capsule?
Am un expresor TCHIBO si beau cafea preparata din capsule Tchibo de vreo 5 ani de zile, zilnic, 1 bucata. La gust imi place dar de la o vreme incoace, dimineata dupa cafea + 2 tigari cand mergeam la baie sa ma spal, in momentul in care dadeam durmul la apa instantaneu stare de greata care disparea odata cu oprirea jetului de apa. Care o fi legatura intre starea de greata si jetul de apa habar nu am, poate o fi vreo conexiune aiurea in creierul meu. DragosP as aprecia daca te-ai abtine de la aluziile si insinuarile tale specifice... De vreo saptamana am revenit la cafeau clasica fiarta in ibric si starile de greata au disparut odata cu renuntarea la capsulele Tchibo. Ce drac de chimicale or mai fi avand si capsulele astea de am ajuns sa ma intoxic de la ele? This post has been edited by radian: 29 Aug 2019, 08:42 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Poate chimicalele din cafea nu se inteleg cu alea din tigari. Noi folosim cafea boabe, macinata pe loc de espressor.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
QUOTE(radian @ 29 Aug 2019, 09:41) Beti careva cafea preparata la expresor din capsule? Am un expresor TCHIBO si beau cafea preparata din capsule Tchibo de vreo 5 ani de zile, zilnic, 1 bucata. La gust imi place dar de la o vreme incoace, dimineata dupa cafea + 2 tigari cand mergeam la baie sa ma spal, in momentul in care dadeam durmul la apa instantaneu stare de greata care disparea odata cu oprirea jetului de apa. Care o fi legatura intre starea de greata si jetul de apa habar nu am, poate o fi vreo conexiune aiurea in creierul meu. DragosP as aprecia daca te-ai abtine de la aluziile si insinuarile tale specifice... De vreo saptamana am revenit la cafeau clasica fiarta in ibric si starile de greata au disparut odata cu renuntarea la capsulele Tchibo. Ce drac de chimicale or mai fi avand si capsulele astea de am ajuns sa ma intoxic de la ele? Nu poți și tu, ca orice om sănătos la cap, să bei diminața OBRRC? ![]() Te otrăvești cu toate porcăriile... ![]() |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.470 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(radian @ 29 Aug 2019, 08:41) Si io as paria pe tigari sincer. Trec peste faptul ca espresor din capsule e frectie la picior de lemn, aia nu e espresso, nue cafea, e suc de la tchibo. Probabil aditivii de aroma din cafea nu-i mai acopera pe aia din tigare. Daca am dreptate, senzatia aia o sa revina in cateva luni. |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
bucatzel |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.695 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mă rugase să nu fac aluzii la nu'ș ce...
Nu să-l ignor. Am impresia că-ți permiți cam multe strict în ceea ce mă privește... |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
bucatzel |
![]()
|
Iar 'mneata iti permiti cam multe cu marea majoritate a interlocutorilor de pe forumu' asta.
|
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ne trage parinteste de urechi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
DragosP |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 29 Aug 2019, 11:39) Hai nu serios? Mi-am permis să-l banez pe cristic1982 că i se adresează lui Bion cu "senil"? Mi-am permis să-l întreb pe Radian dacă chiar îl apucă greața când vede/aude apa? Păi așa a scris, nu că l-ar apuca atunci când se spală/clătește-n gură... Mi-am permis eu să te întreb cât de nesimțit ești tu de fapt? Sau să-l cataloghez pe Habba ca prost, în public? Atunci da, ai dreptate. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
marksman |
![]()
|
@bucatzel, @radian: Solutia e la vreo 3 clicuri distanta.
This post has been edited by marksman: 29 Aug 2019, 11:13 |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE You have chosen to ignore DragosP. View this post · Un-ignore DragosP Asta? Nu functioneaza mereu, se gaseste cineva sa citeze, sau in unele cazuri nu acopera cate o postare. Dar decat nimic, e OK. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
bucatzel |
![]()
|
QUOTE(DragosP @ 29 Aug 2019, 11:10) N-am cum.... eu sunt decat un "imbecil util", nu ma duce capul precum pe sanctificabilii forumului. Sau daca s-o inamplat cu mai mult de o saptamana in urma nu se mai pune? L.E. @marksman, tatabobu.... aia nu-i solutie, e plasture peste puroi... This post has been edited by bucatzel: 29 Aug 2019, 11:30 |
--------------------
Dacia
1300
1981
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
DragosP |
![]()
|
@bucatzel: cum am zis, ai dreptate.
This post has been edited by DragosP: 29 Aug 2019, 11:38 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(bucatzel @ 29 Aug 2019, 12:29) Poate reușești sa îmi explici cum sa (ma) facă cineva crestinopat nu e sanctionabil, spre deosebire de crima de a-l face metro sexual pe Hamilton. Dacă reușești poți face pe rănitul in continuare. This post has been edited by ady77: 29 Aug 2019, 23:21 |
--------------------
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(ady77 @ 29 Aug 2019, 14:27) Eu sper ca d-ta sa fi incercat sa spui "rănit"... altfel s-ar intelege ca faci referire la gunoi. curat "crestineste". |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(radian @ 29 Aug 2019, 08:41) Beti careva cafea preparata la expresor din capsule? Am un expresor TCHIBO si beau cafea preparata din capsule Tchibo de vreo 5 ani de zile, zilnic, 1 bucata. La gust imi place dar de la o vreme incoace, dimineata dupa cafea + 2 tigari cand mergeam la baie sa ma spal, in momentul in care dadeam durmul la apa instantaneu stare de greata care disparea odata cu oprirea jetului de apa. Care o fi legatura intre starea de greata si jetul de apa habar nu am, poate o fi vreo conexiune aiurea in creierul meu. DragosP as aprecia daca te-ai abtine de la aluziile si insinuarile tale specifice... De vreo saptamana am revenit la cafeau clasica fiarta in ibric si starile de greata au disparut odata cu renuntarea la capsulele Tchibo. Ce drac de chimicale or mai fi avand si capsulele astea de am ajuns sa ma intoxic de la ele? patesc si eu cateodata acelasi lucru ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.999 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
A mai incercat careva plastidip pe capace de plastic pentru roti ? Iese cat de cat ok sau mai bine să stau liniștit
1 Sep 2019, 18:06: A mai incercat careva plastidip pe capace de plastic pentru roti ? Iese cat de cat ok sau mai bine să stau liniștit This post has been edited by axabrt: 1 Sep 2019, 18:06 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
Vin si eu cu o intrebare tehnica pe un topic mai putin tehnic.
Am niste senzori de debit de aer/azot de la festo. S-au cam infundat cu ulei. I-am desfacut si curatat sitele dar un destept le-a dat sprei de curatat si nu indica ce trebuie. O curatare cu ultrasunete a senzorului ar avea efect sau ma chinui degeaba? Senzorii se folosesc la niste dispozitive de testare a conductelor/furtunelor hidraulice in domeniul auto. This post has been edited by kog: 6 Sep 2019, 12:22 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.417 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
ce tehnologie de senzor este? film cald ca la masina? Daca da as renunta la ultrasunete
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Incearca o clatire cu un alcool izopropilic care se evapora rapid si fara reziduuri si o suflare cu aer, nu lasa senzorul sa stea prea mult imersat. Ai betisoare CONSTIX tip SP4?
Da prima data, zi ce senzor e. |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
b34uen |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 788 Joined: 12 February 07 ![]() |
Eu foloseam baia cu ultrasunete la curatat dozele de la cartusele cu cerneala. Avea rezultate excelente.
Acum si alcoolul izopropilic dizolva foarte bine uleiurile ... QUOTE(radian @ 29 Aug 2019, 09:41) Beti careva cafea preparata la expresor din capsule? Am un expresor TCHIBO si beau cafea preparata din capsule Tchibo de vreo 5 ani de zile, zilnic, 1 bucata. ... Ce drac de chimicale or mai fi avand si capsulele astea de am ajuns sa ma intoxic de la ele? carboximeticeluloza, caramel amoniacal, “aroma”, agenti de ingrosare, “urme de soia” , “preparat pudra pe baza de…”, dioxid de siliciu, fosfat dipotasic, trifosfat pentasodic, citrat trisodic, polifosfat, esteri mono si diacetil ai mono si ai digliceridelor cu acizi grasi…etc. pe langa astea mai ai si un pic de cafea. Si aparatul ala nu este un esspresor... |
--------------------
dacia
logan
2008 ambition 1,5dci
- B 92 ELL 1) Esti pe daciaclub
2) Imi citesti semnatura 4) Nu ai observat ca lipseste pct. 3 5) Tocmai ai verificat daca exista pct. 3 sau nu 6) Zambesti. |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd May 2025 - 17:06 |