Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Habba |
![]()
|
||
![]() Vizionar Group: Members Posts: 564 Joined: 24 January 17 ![]() |
|
||
--------------------
ex Dacia
Logan
2005, Laureate 1.4mpi-K7J Drugs are bad, mkay?
|
|||
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.468 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.395 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu stiu doar Tableau Croisee dinamique, adica sunt semizeu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.395 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
eu stiu doar Tableau Croisee dinamique, adica sunt semizeu?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(DannyY @ 19 Apr 2021, 22:03) Egzista whatif(s) in Excel? Cam da. QUOTE Marty, nevoia te învață cel mai bine. Și fără costuri banesti, da’ e ceva bătaie de cap. Se pare ca nu ma duce bibilica sa-nvat dupa explicatiile excel.orgQUOTE Fa Excelu’ chior, apoi pune-l aci și zi ce vrei sa obții. De regula, sunt mai multe moduri de a jupui pisica. Povestea e umpic diferita. Organizatia in care am prestat inainte, se baza exclusiv pe excel (cel putin in faza de pre-serie). Facusera aia niste tabele (pe care le foloseam curent), de m-au lasat cu ochii-n soare. Tabelele respective nu numai ca foloseau informatii din celelalte taburi ale documentului, ba foloseau si alte excel-uri (de pe un server extern). Erau formule de umpleau si 3 rinduri, tabelul suplinind lejer un soft MRP (ba chiar un ERP, ca il folosea si tipu' de la vinzari ca sa factureze). Cind mai adaugam cite un rind sau coloana, se phutea toata sandramaua si incepeam sa ma rog de unu' si altu' sa ma ajute cu mizeria, ca nu eram in stare sa gajbesc ce dracu' bulisem. Ideea e ca apelam la ei abia dupa ce ma chioram vreo juma' de ora ca bou', iar aia se uitau 30 de secunde si modificau o virgula cu o paranteza si mergea mizeria. L.E.: Mizeria avea in jur de 10M. QUOTE Creca pivoting stiu sa fac.QUOTE(Habba @ 19 Apr 2021, 22:12) Cind in cultura organizatiei e adinc infipt excelu', nu te ajuta sa stii nimic altceva!This post has been edited by Marty: 20 Apr 2021, 07:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Decat un pic balbait...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Din excel poti sa pui buton sa iti genereze un email sablon, cu piecharturi exportate in el, se pot face multe chestii.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
La Ierusalim s-a produs minunrea dumenzeiasca, s-a aprins lumina sfatna de pastele ortodox. Lumina sfanta nu s-a aprins oare si de pastele catolic, reformat, unitarian, evanghelic, etc.? Lumina sfanta se aprinde ori de cate ori niste fanatici religiosi vor sa se aprinda...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Asta e din cugetarile de la biblioteca
![]() Numai la ortodocsi se intampla minunea La slte lifte crestine lumina este aprinsa de un episcop și sfintita și nu vine de la Biserica Sfantului Mormant de la Ierusalim, Notiunile sstea fac parte nu din practica religiei ci din cunoastetea cultelor. Vezi ca ce am trimis pe wa e religie pura, interpretata. Sa nu asculti ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Lumina Sfanta se aprinde cand dai export din buton in excel.
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu. Cand dai tu cu capu in usa de la toileta din fundalul pozelor. Atunci ai strafulgerari metafizice
![]() This post has been edited by bion: 1 May 2021, 22:56 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Mbre, pin' la cit po' sa umblu nestingherit pe strada, fara sa-mi iau amenda? Se mentine ordonanta cu ora 22 sau s-a trecut la ora 23?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Da ce.ti trebe sa umbli? Ai bască?
|
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
Daca tot tre' sa stii, am venit si eu la ai mei, voiam sa stiu cind sa plec.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Faci si tu o declaratie ca mergi la farmacie, iei niste aerius in buzunar ca esti alergic si decat sa se coomplice te lasa.n pace.
Zici ca sotia/nevasta/mama are alergie de la o prajitura care avea alune si nu mai conteaza ora la care esti pe strada |
--------------------
Ford
Focus
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
psychoo |
![]()
|
Afectat de bere, ma scuzaț.
Gacica/nevasta era intentia ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
|
bion |
![]()
|
Ai beut dupa vaccin. 😎
Martnezu. Vrei sa umbli loco sau sa te duci la sihastrie. Pe sosea e mai greu sa spui ca te duci la farmacie. This post has been edited by bion: 2 May 2021, 19:41 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
Azi, dupa masa de pranz, sora-mea imi facu testul anticorpi. Ei i-a iesit ca are, dupa ce a trecut prin boala, mie, pwla, cica n-am, dupa ce mi-am facut rapelul cu pfaizer acum aproape trei luni. E drept, nu sunt convins ca a prelevat proba corect, in fond e contabila, mi-a compostat 3 degete...,
Si a uitat si de reactiv. L-a adaugat abia dupa cateva minute bune. 2 May 2021, 18:43: QUOTE(psychoo @ 2 May 2021, 16:09) Adica e una si aceeasi persoana? This post has been edited by radian: 2 May 2021, 17:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Testele alea igg igm nu sunt pentru vaccin ci pentru boala. Tie itivtrebuie titru anticorpi antispike. Se face la laborator. Cam 120 de lei. Nu citesti si nu fumezi o zi si ai banii
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
si daca descoperi ca nu ai, poti sa schimbi ceva?
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu zic ca se merge prea departe. Chiar se spune ca titrul de anticorpi nu este o analiza asa de sigura. Pana la urma nu e musai sa ai anticorpii aia in organism aiurea ara, ci sa stie corpul sa-i produca cand iei contact cu virusul.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
bion |
![]()
|
Daca nu ai, nu poti face nimic.
Dar se pare ca e mai bine sa ai.. Ala relativ din deget, arata daca ai avut infectia sau daca o ai. Dar testul are erori multe, mai ales cand e negativ. |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
radian |
![]()
|
In fine, respectam in continuare masurile de protectie sanitara.
Ieri la amiaza cand am intrat la sora-mea in casa miros puternic de carne arsa. Friptura de porc la tava. Carnea destul de inchisa la culoare. Zice sora-mea ca a pus vin rosu in friptura si de aia e culoarea cum e... Asta e, n-are gust si miros de cca. 3 saptamani. Imi zicea ca in primele zile dupa pierderea gustului la primele inghitituri, indiferent ce manca, avea senzatia de dulce, apoi la urmatoarele cateva gust de amar, apoi nimic, nimic. A mai prostit-o cineva de cap, sa prajeasca o portocala pe placa de prajit vinete si sa faca inhalatii. I s-a facut rau, i-a scazut brusc saturatia de oxigen (o masoara la cel mai mic semn de alarma), cateva minute bune a avut greutati serioase in respiratie, a fost la un pas sa cheme ambulanta. A deschis larg geamurile si alecata in afara a facut exercititii de repsiratie, cu telefonul in mana, pregatita sa sune la 112 in caz ca se inrautatea situatia. 3 May 2021, 06:35: QUOTE(bion @ 2 May 2021, 20:40) Testele alea igg igm nu sunt pentru vaccin ci pentru boala. Tie itivtrebuie titru anticorpi antispike. Se face la laborator... Multumesc pentru lamuriri. Am vazut pe usa unui laborator de analize medicale pe langa care trec frecvent ca fac astfele de teste contra a 150 lei. Dar daca tot nu este nimic de facut indiferent de rezultat ce rost are sa-l fac? This post has been edited by radian: 3 May 2021, 05:35 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(radian @ 1 May 2021, 18:11) La Ierusalim s-a produs minunrea dumenzeiasca, s-a aprins lumina sfatna de pastele ortodox. Lumina sfanta nu s-a aprins oare si de pastele catolic, reformat, unitarian, evanghelic, etc.? Lumina sfanta se aprinde ori de cate ori niste fanatici religiosi vor sa se aprinda... de ce amesteci confesiuni cu secte? Biserica sfantului mormant oricum e impartita de mai multe culte din ce tin minte (bine, nu reformatii sau unitarienii)? |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
radian |
![]()
|
Nu e am eu cu istoria religiilor, dar nici cu tine nu mie rusine. Reformatii, unitarienii sunt secte?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
Martinovici, testele alea igg,igm sunt specifice sarscov.Scrie pe ele.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
einstein1984 |
![]()
|
secta: Comunitate religioasă desprinsă dintr-o religie mare (creștinism, islam, budism etc.), în vederea practicării unui cult independent, bazat pe o doctrină proprie;
Reformatii si unitarienii cam acolo se regasesc. Iar unitarienii, care prin denumire nu cred in sfanta treime ci intr-un singur Dumnezeu nu au cum sa aiba paste, care simbolizeaza reinvieirea lui DUmnezeu omul. Protestantii nu au treaba cu biserica sfantului mormant, care e gestionata de mai multe biserici crestine. The primary custodians are the Greek Orthodox, the Armenian Apostolic and Roman Catholic churches, with the Greeks having the lion's share. In the 19th century, the Coptic Orthodox, the Ethiopian Orthodox and the Syriac Orthodox acquired lesser responsibilities, which include shrines and other structures within and around the building. Times and places of worship for each community are strictly regulated in common areas. Minunea flacarii care nu arde se intampla acolo de dinainte sa se nasca Jean Calvin, Martin lLuther sau Fracisc david, exista izvioare istorice de prin anii 300 care povestesc asta. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 09:40 |