Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
![]() ![]() ![]() |
Mici Intrebari -dar mai putin tehnice-, care nu merita topic separat
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
vanced... merge ok
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
|
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
GBX |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 604 Joined: 26 May 13 From: aproape de Cluj ![]() |
Eu folosesc spotify, versiunea gratuită, de multă vreme, nu am găsit motiv să trec la abonament. Două-trei reclame, acolo, n-au făcut rău nimănui...
![]() This post has been edited by GBX: 12 May 2021, 07:28 |
--------------------
ex. Renault
19 Europa
1997
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Am instalat varianta "free" si nu il mai pot controla din Android Auto. Adica se aude in boxele masinii, dar nu pot sa-l comand din HU, doar din telefon. Voiam sa stiu daca mai are cineva problema asta?!
GBX, nici pe mine nu ma deranjeau reclamele, dar m-a mincat undeva sa instalez mizeria aia de apk si acu' mi-e lene sa mai stau inca juma' de ora ca sa-mi fac selectia de trupe preferate. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Bicicleta galbena |
![]()
|
![]() Sunt nembru, domnule! Group: Members Posts: 2.184 Joined: 29 January 13 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GBX @ 12 May 2021, 08:27) Daca ar fi grupate toate la inceputul auditiei - da, n-ar fi nici o problema. Dar cand pui si tu un album intreg, la volum corespunzator, si la fiecare 3-4 piese iti baga reclama la bere sau covrigei, pai sa-i bag in pizma masii de cretini ![]() |
--------------------
Peugeot
407 1.8 16v
2005 , ex-Dacia Solenza 1.4 Mpi 2003 ______________
Nemțoaicele e tancuri. Japonezele nu se strică. Franțuzoaicele e proaste. Italiencele e cele mai proaste. |
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Bicicleta galbena @ 12 May 2021, 09:35) Daca ar fi grupate toate la inceputul auditiei - da, n-ar fi nici o problema. Dar cand pui si tu un album intreg, la volum corespunzator, si la fiecare 3-4 piese iti baga reclama la bere sau covrigei, pai sa-i bag in pizma masii de cretini Eu de obicei ascult radiourile propuse, alea de combina preferintele tale pe care le exprimi la instalare, si cred ca baga reclame cam la juma' de ora. Sincer, s-ar putea nici sa nu bage reclame, ca nu am bagat de seama.![]() QUOTE P-ala-l pierzi in cazul in care cade netu', Spotify-ul merge (in modul radio, de care ziceam). In plus, nu-i YT exclusiv pe bani? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
Marty |
![]()
|
Ca io stiu ce-i aia vanced, mpuii mei.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
e hackerit fara reclame.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
Merci, aflasem intre timp.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
volint |
![]()
|
|
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
|
|
Marty |
![]()
|
Ia sa mai arunc o intrebare timpita... Contractul de telefonie mobila e pe numele meu si vreau sa-l folosesc si pe PFA. Se poate face contract de comodat intre PF si PFA si daca da, de care contract de comodat?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Contractul de comodat e doar pentru bunuri, nu și pentru servicii.
In plus e cu titlu gratuit, deci nu prea ii mai văd rostul. Cam cât de mare (valoric) e abonamentul? În funcție de inspectorul fiscal ar putea sa îți accepte cheltuiala chiar dacă e pe pf și nu pe pfa. Eventual faci o anexa în spatele facturii sa justifici partea folosita în scopul obținerii de venit ca pfa. De ce nu schimbi abonamentul pe pfa? |
--------------------
|
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 May 2021, 17:46) Ia sa mai arunc o intrebare timpita... Contractul de telefonie mobila e pe numele meu si vreau sa-l folosesc si pe PFA. Se poate face contract de comodat intre PF si PFA si daca da, de care contract de comodat? Am fost in situatia asta, aveam telefoanele trecute pe noi si firma le platea. La externalizare noua firma a cerut sa cedam numerele pentru motive financiare. Nu s`a putut decit prin preluarea numerelor noastre de catre ei, cei care n`au fost de acord au primit alte numere deoarece nu ne puteau obliga sa le cedam. Majoritatea le`am cedat dupa ce am primit confirmarea ca in cazul plecarii din firma reprimim numerele, lucru pe care l`au si facut fara nici o problema din partea lor. Deci eu stiu ca nu se poate decit daca treceti contractul pe "firma". |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
Marty |
![]()
|
Povestea e un pic mai complexa. Eu am PFA-ul din Ianuarie 2020, dar primele incasari abia luna asta le-am avut. Ma gindeam sa mai bag niste cheltuieli din urma, dar probabil ca voi baga chiria si utilitatile.
Pe partea ailalta, abonamentul abia ce l-am refacut, e undeva la vreo 80 de lei pe luna. O sa-ntreb la Vomafone daca pot schimba de pe PF pe PFA. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam cat dureaza de la depunerea cererii de bransare la corent pana sa pot sa dau cu lautarii in boxe? E vorba de o casa veche de la tara, unde a existat bransament aerian, dar momentan nu are nici contor inauntru. E o cutie de-aia mare cu siguranta automata in ea crescuta dincolo de gard, langa poarta, si cablu e tras subteran pana in casa.
Alternativ, cata vreme nu-s proprietarul, am cum sa aflu daca la o adresa exista contract de furnizare curent electric? |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
Prin 2014 a durat 60 zile lucratoare.
Motivare: ai nevoie de avize de la toate prostiile, inclusiv gaz, apa, canal, operatori servicii, primarie, iar majoritatea raspund in termenul legal: 30 zile Mai adaugi lenea si delasarea tipica si ajungi la ce am zis eu. Contra argument: poate s-a schimbat ceva de la liberalizare si ca sa atraga clienti se ocupa mai cu interes de bransamente, desi operatorul de distributie ar avea aceasta sarcina, si sunt miserupisti |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(tatabobu @ 24 May 2021, 12:17) Cam cat dureaza de la depunerea cererii de bransare la corent pana sa pot sa dau cu lautarii in boxe? E vorba de o casa veche de la tara, QUOTE(psychoo @ 24 May 2021, 16:41) La pensiune, 380-ul a durat cam un an juma', stilpul fiind 30 de metri mai incolo. Bine, labareala (dadeau vina unii pe altii si-si declinau competente) a durat un an si 5 luni, dupa ce ne-am pus cu reclamatiile pe ei, au rezolvat in maxim o luna. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BN64FLO |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 674 Joined: 23 April 12 From: Bistrita ![]() |
S-a modificat schimbarea cu bransamentele, acum poate dura muuult mai mult, anul asta, primul bransament din BN s-a facut acum vreo luna...s-a schimbat legislatia, nu mai plateste omul catre electrica si electrica, catre executant...acum plateste doar electrica, catre executant, ca doar bransamentul si bmp-ul sunt ale lor
|
--------------------
Dacia
1310 TX/Li
1986/1999
- BN 02 PZA/BN 64 FLO
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit un articol care spunea ca durata medie e undeva in jurul a 90 de zile, in functie de societatea de distributi. Si cel mai rapid se misca prin Transilvania Nord, cel mai lent in Banat. Iar racirdarea la medie dureaza si pana la 400 de zile. Articolul era din 2018.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.394 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
nu merge cu spaga?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
Nu. Spaga nu dau, doar bacsis.
|
--------------------
DACIA
1300
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Peste iarna in doua randuri m-am trezit cu masina frecata in parcari. O julitura pe spoiler fata lateral stanga iar a doua pe aripa in zona rotii spate dreapta. Nu-i motiv de sinucidere, se intampla, dar mi-am propus sa remediez.
Am fost la un tinchigiu pentru polish. Un tip care a lucrat pe masinile mai multor prieteni si toti mi-au zis ca-s multumiti de lucrarile sale. Cand a terminat am verificat masina si totul era OK. Am parcat masina in fata blocului, am mai verificat odata si totul in regula. Dupa o saptamana julitura de pe spoiler a reaparut. E drept mult mai palid decat a fost initial, dar a reaparut. Mentionez ca pe aripa julitura era mai mare si mai profunda. Acolo inca este OK. Care sa fie explicatia? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Acuma pentru polish, eu nu aș merge la tinichigiu...
La tinichigiu pentru îndreptat tabla, la vopsitor pentru vopsit și la polish... pentru luciu. Polish doar la ateliere de detailing. El ce ți-a zis că a făcut la mașină? Că dacă ți-a făcut polish, o fi dat cu TurtleWax ColorMagic, din ăla în culorea mașinii. Ce ține până la prima spălare serioasă. This post has been edited by AR-18-MOS: 31 May 2021, 14:46 |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Marty |
![]()
|
Mbre, inteleg ca exista niste aparate cu care poti detecta fisurile/sparturile din tevile de apa prin metode non-invazive. M-am tot uitat pe net si n-am gasit decit firme care fac, dar nu dau multe detalii despre proceduri. AM vazut aparate cu detectie termica, acustica sau cu ultra sunete. Aveti mai multe info de chestia asta?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Sunt si cu camere video.
|
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
einstein1984 |
![]()
|
acustic sau ultrasunete nu e tot aia ?
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(maho @ 2 Jun 2021, 10:10) Care parte a lu' "non invaziv" e neclara? ![]() QUOTE(einstein1984 @ 2 Jun 2021, 10:48) Evident, NU! Cu ultrasunete iti verifica integritatea tevii cu ajutorul ultrasunetelor, sonor e cu un microfon pe care-l pui pe teava, totul fiind legat la un amplificator de sunet si analizor. Daca primul iti poate identifica locul aproximativ unde-i teava sparta, al doilea iti zice CARE teava e sparta, adica o inutilitate crescuta la tevile ingropate. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 06:15 |