DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 48 49 50 51 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

ady77
post 13 Nov 2008, 09:30
Post #1465

راحتزیل یو

Group: Members
From: near Bacau

Observ ca si-a pastrat obiceiurile radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
tarzy
post 13 Nov 2008, 09:37
Post #1466

aroist

From: Bucuresti

QUOTE(vijelie @ 13 Nov 2008, 09:26)
Probabil ca tarzy era "agitator" radmasa.gif
*

de ce?

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
vijelie
post 13 Nov 2008, 09:45
Post #1467

membru violet

Daca nu stii ce insemna "agitator", clar erai prea mic, deci cade vrajeala cu atmosfera calda, tovarasesca, intretinuta cu bancuri rapid aducatoare de 2 ani de penitenciar.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
ady77
post 13 Nov 2008, 09:51
Post #1468

راحتزیل یو

Tarzy mi-a dat ignore si nu stie de ce l-ai facut agitator radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
klaus
post 13 Nov 2008, 10:32
Post #1469

步步

Group: Moderatori

QUOTE(tarzy @ 13 Nov 2008, 07:58)
cumva ati cochetat cu ideea de a ajunge militian? sau ati avut in familie ascendenti cu aceasta nobila meserie?
Nu, pentru ca nu sunt din aceeasi familie cu matale.
eu as intelege chestia asta ca o pba ci doar o simpla constatare a unei situatii - dar deh ... nu toti avem casheta
Asa e, eu nu am...
cred ca "incarcarea" masinilor depinde de traseu ... pe cel care il foloseste zilnic subsemnatu' majoritatea masinilor tot numai sofer solo au la bord
Banuiesc ca aceasta afirmatie o faci pe date statistice, nu pe "mi s-a parut mie", nu? Ca eu am afirmat pe numarate. Bine, evident ca nu am pretentia ca si altii sa fie la fel de exacti ca mine, ca hartia (in speta formul) suporta multe.
daca ai de mers doar 2-3 statii .... reusesti poate sa faci si sub 10 minute
Daca mergi 2-3 statii mai bine mergi pe jos, ca tot atata faci. Si generalzarea de la particular (aia cu 2-3 statii) este o cretinoiditate logica.
poiate omu' isi da copilu la scoala de langa locuinta si-l duce de manuta pe jos .... nici eu nu prea inteleg de ce atat timp cat exista scoala fix in fata blocului trebuie sa-ti trimiti mostenitorii la scoala / gradinita din capatrul celalalt al orasului .... 
Daca citesti si nu intelegi... Discutia nu era pentru cei care pot duce copilul in 10 minute la gradinita, pe jos, ca aia il duc. Sau il duc in drumul lor de servici, nu se duc neaparat cu masina specific pt gradinita. Insa in cazul particular la care tu spui ca "poate il duce" te asigur ca nu-l duce. De ce? Pentru ca motociclistul a recunoscut ca nu are familie. Ce naiba sa duca daca nu are?
cred eu ca pe vremea aia traversarea orasului se facea chiar si cu ratb-ul in mai putin de 1/2 h .... unde mai pui ca nici prea multe medii de informare in masa nu exista .... asa ca in autobuz aveai ocazia sa socializezi .... mai un banc cu nea ceasca .... mai o privire furisata cu tovara de langa burduf
Eu cred ca tu crezi numai tampenii. Habar nu ai cum era atunci. Habar nu ai ce se putea spune si ce nu. Habar nu ai ca 1/2 ore dura pana venea masina, de asteptati ca stalpul de telegraf in strada.
oricum ... din cate tin eu minte si pe vremea aceea ratb-ul era aglomerat ... ba mai mult tin minte ca se mergea si cu pasageri agatati pe scara ... pe trampoane, etc
E, nici macar nu ti minte chiar totul. Ai doar amintiri vagi, realitatea era mult mai naspa
cine e mai ipocrit ... ala de merge cu motorul si constata ca nu are loc de masini ... sau ala care merge cu masina si are pretentia ca motoarele sa nu foloseasca acelasi drum ca dumnealui
*
De curiozitate, am zis eu ca motociclistii sa nu mearga pe strada? Ca sa inteleg la cine faci referire cu ipocritul.
Si ca sa nu exista dubii, cand fac referire la cineva care habar nu are ce vorbeste si generalizeaza cu erori de logica de la particular, la tarzy fac referire. La cel care ar dori niste copii mai putini pe strada...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
IRONICK
post 13 Nov 2008, 10:36
Post #1470

-

From: Romania

QUOTE(klaus @ 13 Nov 2008, 10:32)
Daca citesti si nu intelegi... Discutia nu era pentru cei care pot duce copilul in 10 minute la gradinita, pe jos, ca aia il duc. Sau il duc in drumul lor de servici, nu se duc neaparat cu masina specific pt gradinita
Eu nu inteleg ce pretentii ai de la un tarzy sa inteleaga cum este cu dusul copilului la gradinita ...

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
vijelie
post 13 Nov 2008, 10:39
Post #1471

membru violet

Impins cu bara din spate, poate naughty1.gif

--------------------
+
klaus
post 13 Nov 2008, 10:41
Post #1472

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Motociclist @ 13 Nov 2008, 08:38)
Lasand la o parte faptul ca ai cules din ceea ce am scris eu numai ce ti-a convenit
GRESIT SI MINCINOS. nu am cules. Citatele alea sunt primul post din acest topic integral. Nu e nici "cules", nici spicluit, e postul intreg. Dar cum tu nu-ti asumi afirmatiile pe aici si apoi spui ca nu ai zis asa ceva desi ai scris cu manuta ta, ce sa ma mai mir?

in rest [...]numai jigniri.
Multumesc frumos!
Si ma rog ce e jignitor? Ca minti pentru a-ti sustine ideile? Te deranjeaza ca ma deranjeaza sau cum?
Ca faci afirmatii false pentru a conduce la concluzii false pe care le prezinti ca adevarate?
Ca vrei doar altii sa faca ce tu recomanzi dar tu sa nu faci?

Daca denumirea de dictionar a acestor actiuni e jignire, atunci imi asum, te-am jignit ca mi-am permis sa subliniez aceste lucruri.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Victoras2001
post 13 Nov 2008, 11:21
Post #1473

Membru autentic

...Amenintari cu bataia? Nici nu ma asteptam sa nu fii bun la asa ceva. Mai grav este faptul ca, situatia prezentata de tine ti se pare normala, altfel ti-ar fi fost rusine sa o povestesti.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Esti degeaba!!!

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 11:23
Post #1474

QUOTE(klaus @ 13 Nov 2008, 10:41)
GRESIT SI MINCINOS. nu am cules. Citatele alea sunt primul post din acest topic integral. Nu e nici "cules", nici spicluit, e postul intreg. Dar cum tu nu-ti asumi afirmatiile pe aici si apoi spui ca nu ai zis asa ceva desi ai scris cu manuta ta, ce sa ma mai mir?

Si ma rog ce e jignitor? Ca minti pentru a-ti sustine ideile? Te deranjeaza ca ma deranjeaza sau cum?
Ca faci afirmatii false pentru a conduce la concluzii false pe care le prezinti ca adevarate?
Ca vrei doar altii sa faca ce tu recomanzi dar tu sa nu faci?

Daca denumirea de dictionar a acestor actiuni e jignire, atunci imi asum, te-am jignit ca mi-am permis sa subliniez aceste lucruri.
*

Ba ai cules, pentru ca eu n-am spus numai ceea ce tu ai spicuit. Ai ales un post intreg dintre multe altele... Am negat eu ca am scris ceva ce am cris?
Si cam care-s afirmatiile false? ...Ca 20 de oameni incap in 4 masini, dar preferati sa iesiti cu 20 de masini in loc de 4?! Vrei sa vezi si ca am dreptate in ceea ce spun? Priveste cu atentie poza aia... Daca te uiti la poza, vezi ca toti oamenii care au umplut strada aia cu masini au incaput intr-un autobuz. Sper ca nu-ti trece prin cap sa ma acuzi ca as fi facut eu experimentul ala doar ca sa iasa ca mine si sa nu mai par "mincinos".

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
ady77
post 13 Nov 2008, 11:29
Post #1475

راحتزیل یو

Domnu' daca ai fi venit si ne-ai fi spus: "Eu merg cu RATB-ul ca sa fluidizez traficul si consider ca daca acest model ar fi urmat de mai multi poate circulatia in Bucuresti ar fi altfel" iti garantez ca nimeni nu avea ce comenta si poate s-ar fi simtit vinovati ca nu iti urmeaza modelul.

Dar tu ai venit ceva de genul: Bai fraiericilor nu mai am loc cu motocicleta de voi, ce ar fi sa mergeti cu autobuzul. Cum ai fi vrut sa reactionam?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
vijelie
post 13 Nov 2008, 11:35
Post #1476

membru violet

Ignorandu-l.

--------------------
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 11:42
Post #1477

QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2008, 11:29)
Domnu' daca ai fi venit si ne-ai fi spus: "Eu merg cu RATB-ul ca sa fluidizez traficul si consider ca daca acest model ar fi urmat de mai multi poate circulatia in Bucuresti ar fi altfel" iti garantez ca nimeni nu avea ce comenta si poate s-ar fi simtit vinovati ca nu iti urmeaza modelul.

Dar tu ai venit ceva de genul: Bai fraiericilor nu mai am loc cu motocicleta de voi, ce ar fi sa mergeti cu autobuzul. Cum ai fi vrut sa reactionam?
*

biggrin.gif Sa fim seriosi... Vi s-a dat prilejul sa refulati si ati facut-o, generalizand mai mult decat ma acuza domnul Klaus ca as fi facut-o eu. Eu chiar sunt dintre aia mai linistiti motociclisti si-am demonstrat-o in multe post-uri ale acestui Topic. Motociclistii despre care vorbiti si la care faceti voi referire nu dau doi bani pe discutiile noastre de pe Forum. Aia isi vad linistiti de liniutele si jongleriile lor, impreuna cu soferii cu masini tunate care fac drift-uri prin intersectii.

<span class='edit'>13 Nov 2008, 11:50:</span>
Ca sa vedeti ca eu nu generalizez asa cum sustine domnul Klaus, dar cum el o face la adresa motociclistilor...

Eu nu cred ca am acuzat pe careva dintre domniile voastre ca face asa ceva, reprezentand un real pericol pentru cei din jur.

Nici nu cred ca sunteti genul si va consider niste oameni cu capul pe umeri, interesati de ceea ce se petrece in jurul lor, dar care devin cam... patimasi (in exprimare).
Filmuletul cu BMW-ul cred ca este chiar in Bucuresti... Oricum, sigur este in Romania. smile.gif

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 11:58

--------------------
+
tarzy
post 13 Nov 2008, 11:52
Post #1478

aroist

[QUOTE][QUOTE]

Nu, pentru ca nu sunt din aceeasi familie cu matale.[/QUOTE][/QUOTE]

doamne ajuta .... oricum .... chiar daca nu ai cascheta .... nu stiu cum se face dar ai mentalitate

[QUOTE] Asa e, eu nu am...[/QUOTE]

vezi mai sus ....

[QUOTE]Banuiesc ca aceasta afirmatie o faci pe date statistice, nu pe "mi s-a parut mie", nu? Ca eu am afirmat pe numarate. Bine, evident ca nu am pretentia ca si altii sa fie la fel de exacti ca mine, ca hartia (in speta formul) suporta multe.[/QUOTE]

pe numarate vorbesc si eu ....
ti-am spus si explicatia ... tine de traseu .... o fi Bucurestiul asta relativ cosmopolit dar totusi acolo cateva diferente exista
La matale in cartier or fi oamenii mai sociabili .... le place inghesuiala .... la mine or fi mai egoisti

[QUOTE]Daca mergi 2-3 statii mai bine mergi pe jos, ca tot atata faci. Si generalzarea de la particular (aia cu 2-3 statii) este o cretinoiditate logica.[/QUOTE]

hmmm .... acum nu stiu care dintre noi particularizeaza ..... 2-3 statii inseamna cam tot atatia Km-tri .... eu la mers "alert" cred ca fac distanta asta in 20-30 de minute .... dar un autobuz .... daca nu e traficul chiar blocat blocat nu are de ce sa faca mai mult de 10 minute

bag eu de seama ca aceasta cretinoidata se aplica cel putin la mai multi sau cel putin la unul dintre noi .... dar nu eu sunt cel afectat

[QUOTE] Daca citesti si nu intelegi... Discutia nu era pentru cei care pot duce copilul in 10 minute la gradinita, pe jos, ca aia il duc. Sau il duc in drumul lor de servici, nu se duc neaparat cu masina specific pt gradinita. Insa in cazul particular la care tu spui ca "poate il duce" te asigur ca nu-l duce. De ce? Pentru ca motociclistul a recunoscut ca nu are familie. Ce naiba sa duca daca nu are? [/QUOTE]

cum spuneam ... nu am mostenitori in dotare asa ca prefer sa nu discut .... totusi ma gandesc eu .... ca as alege gradinita in primul rand in fuctie de acest aspect .... sa fie aproape de casa .... nu stiu unde locuiesti tu .... dar langa locuinta mea sunt pe o raza de 500 m 3 gradinite, 2 scoli generale si 1 liceu.
In viata mea distanta fata de punctele unde trebuie sa ajung a fost criteriu prioritar, am facut scoala generala in alt sector (cu interventii si spaga de rigoare) ptr ca era mai aproape, am ales liceul "industrial" ptr ca era la 3 statii de autobuz fata de casa, am ales sa fac Politehnica ptr ca era la 4 statii de autobuz, am renuntat la primul job ptr ca era in Otopeni, am cumparat locuinta la Aparatorii Patriei ptr ca partea de sud a orasului a ramas cea mai Ok dpdv al traficului (asta din zonele in care mi-am permis sa cumpar apartament).
Nu-i inteleg (dar nici nu ma grabesc sa-i comentez/condamn) pe cei care-si aleg locuinte fara a avea in vederea acest aspect .... multi colegi locuies in Dr. Taberei ptr ca e de bon ton dar .... fac peste 1 ora pana la servici chiar si-n lunile de concediu)

[QUOTE]Eu cred ca tu crezi numai tampenii. Habar nu ai cum era atunci. Habar nu ai ce se putea spune si ce nu. Habar nu ai ca 1/2 ore dura pana venea masina, de asteptati ca stalpul de telegraf in strada.[/QUOTE]

si pe vremea aia tinea de "zona", eu la Dr. Sarii aveam 139 care venea destul de des (mai mult de 5 minute nu cred ca am asteptat vreodata) ca era aglomerat si plin de "controlori de buzunare este alta poveste.
ptr Liceu (Petru Maior) plecam de acasa cu fix 20 minute inainte de a intra la ore, aveam 3 statii cu masina + cca 800 de m de mers pe jos - in majoritatea cazurilor ajungeam cu 5 minute inainte "sa se sune", apoi la Facultate am marit durata la 30 de minute dar mai adaugam o statie si mergeam pe jos cca 1 Km.

Pana cand a fost eliminat in vara lui 89 mai exista troleibuzul 88 ..... cu care pana-n Colentina (adica traversam orasul) faceam fix 30 minute

Ptr "centru" mai exista si 226 care pe vremea aia nu ocolea prin panduri si cu care in nici 15 minute ajungeam la Cineva Scala

vorbesc de perioada 88 - 98,

deci .... am sau nu habar ? .... imi cer scuze ca nu am locuit si nu am avut de-a face cu alte zone mai "sinistrate" dpdv al traficului

[QUOTE] E, nici macar nu ti minte chiar totul. Ai doar amintiri vagi, realitatea era mult mai naspa[/QUOTE]

ce putea fi mai naspa decat sa mergi iarna pe viscol atarnat de scara autobuzului?

a .... da .... in alte zone .... sa astepti 1 ora pana sosea - din fericire nu am avut parte prea des de asa ceva .... si nu-mi permit sa vorbesc decat despre cele traite de subsemnatu'

[QUOTE]De curiozitate, am zis eu ca motociclistii sa nu mearga pe strada? Ca sa inteleg la cine faci referire cu ipocritul.[/QUOTE]

pai .... nu am stat sa perii tot topicul .... dar uite ce am gasit asa la modul "instant"
[quote=klaus,16 Oct 2008, 16:30]
Si totusi, daca e asa de pericol sa se circule pe strada cu motoreta/scuter, daca sunt atatea piedici la tot pasul, de ce se circula cu ea? E cumva [B]obligatoriu prin lege?[/B]
.......
*

[/quote]

[quote=klaus,16 Oct 2008, 17:24]
....

Si in al treilea rand, as mentiona ca drumurile, alea care sunt, au fost facute pentru ... masini. Ca daca erau pentru motorete era mai mici. De unde o concluzie relativ "misogina": motoretele sunt cele tolerate in trafic ca exceptii, nu autoturismele. ...........
*

[/quote]

adica nu ai spus sa nu mearga .... dar te intrebi de ce sa merge ... ca nu e "obligatoriu", .... apoi afirmi pe baze numai de tine stiute ca sunt "tolerate"

[QUOTE]Si ca sa nu exista dubii, cand fac referire la cineva care habar nu are ce vorbeste si generalizeaza cu erori de logica de la particular, la tarzy fac referire. La cel care ar dori niste copii mai putini pe strada...[/QUOTE]

vezi .... de aia te imi permit sa spun ca ai mentalitate de militian .... ptr ca aduci in discutie subiecte de prin alte partii .... ca pui etichete oamenilor pe baze cel putin dubioase doar ptr ca nu sunt 100% de acord cu parerile tale.
nu mai vorbesc de faptul ca faci analogii si un pic neconforme cu realitatea (pba mea era legata de copii lasati nesupravegheati in parcare nu pe strada - icon_mrgreen.gif ph34r.gif ph34r.gif )

iar daca tu consideri ca e normal ca locul copiilor sa fie "pe strada" (banuiesc ca nu conteaza daca e cu sau fara supraveghere), eu nu pot sa afirm decat ca tu esti un parinte inconstient .... cu toate asta sper ca niciodata copii tai sa ajunga acolo unde consideri tu ca ar fi normal sa se afle

[quote=IRONICK,13 Nov 2008, 10:36]
Eu nu inteleg ce pretentii ai de la un tarzy sa inteleaga cum este cu dusul copilului la gradinita ...
*

[/quote]

nici eu ....

[quote=vijelie,13 Nov 2008, 10:39]
Impins cu bara din spate, poate naughty1.gif
*

[/quote]

radmasa.gif

bag se seama ca nici e voi nu va preocupa din cale afara de mult despre copii

This post has been edited by tarzy: 13 Nov 2008, 11:53

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 12:03
Post #1479

Dar nenea asta?! De ce o fi turat asa masina la semafor? O fi vrut sa incalzeasca pneurile... biggrin.gif
&feature=related

...Si sa va uitati si la baiatul ala de pe scuter. Sper ca nu mai confundati scuterul cu motocicleta. Macar atat sa fi invatat unii...

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 12:05

--------------------
+
marksman
post 13 Nov 2008, 12:06
Post #1480

Post mortem nihil est

From: sat

Fiecare padure cu uscaturile ei. Da' n-are legatura cu reatebeu'

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
ady77
post 13 Nov 2008, 12:16
Post #1481

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 13 Nov 2008, 12:03)
...Si sa va uitati si la baiatul ala de pe scuter. Sper ca nu mai confundati scuterul cu motocicleta. Macar atat sa fi invatat unii...
*

Ca daca nu, e grav, foarte grav radmasa.gif radmasa.gif nici salariile nu vi le mai luati radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 12:22
Post #1482

QUOTE(Illusi0n @ 13 Nov 2008, 12:06)
Fiecare padure cu uscaturile ei. Da' n-are legatura cu reatebeu'
*

Eu zic ca primul filmulet chiar are legatura cu R.A.T.B.-ul. N-ai vazut ca baiatul ala cu BMW-ul se da in spectacol exact in fata autobuzului?
Voi ati postat un filmulet cu un motociclist mergand pe saua motocicletei. Aia ce legatura avea cu R.A.T.B.-ul?! ...Aia corecti. biggrin.gif

13 Nov 2008, 12:33:
Parca spunea cineva ca in autobuz sunt numai pericole si de-aia merge cu masina personala?
&feature=related

...

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 12:33

--------------------
+
ady77
post 13 Nov 2008, 12:37
Post #1483

راحتزیل یو

Pai daca e asa de periculos tu de ce nu mergi tot timpul cu autobuzul? De ce mergi si cu motocicleta?

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 12:51
Post #1484

QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2008, 12:37)
Pai daca e asa de periculos tu de ce nu mergi tot timpul cu autobuzul? De ce mergi si cu motocicleta?
*

Nu eu m-am vaitat ca e periculos in autobuz. Nu mai deturna discutia...

<span class='edit'>13 Nov 2008, 12:56:</span>
...Risti sa stai in spatele unui tupeist din asta si sa nu mai ajungi la munca. Daca merg cu motocicleta il ocolesc si gata. smile.gif
&feature=related

Ca sa intelegeti ce se intampla... Omul a parcat masina si s-a dus sa-si cumpere cate ceva. biggrin.gif

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 12:58

--------------------
+
ady77
post 13 Nov 2008, 13:02
Post #1485

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 13 Nov 2008, 12:51)
Nu eu m-am vaitat ca e periculos in autobuz. Nu mai deturna discutia...
*

Bai dar tu esti chiar nesimtit, du-te si te plimba cu autobuzul, cu motocicleta, cu ce vrea muschiul tau si lasa-ne si pe noi sa facem acelasi lucru. Tu de ce nu mergi tot anul cu autobuzul? De ce mergi si cu motocicleta?
Ziceai ca nu ai fi vrut sa mai continuam discutia dar nu te-au lasat altii in pace, dar pana la postarea ta de ieri nu se mai postase de 2 zile. Am inteles cu totii ca esti nesimtit lasa topicul asta sa moara si sa mearga fiecare cum crede de cuviinta cum faci si tu.

This post has been edited by ady77: 13 Nov 2008, 13:03

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 13:05
Post #1486

QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2008, 13:02)
Bai dar tu esti chiar nesimtit, du-te si te plimba cu autobuzul, cu motocicleta, cu ce vrea muschiul tau si lasa-ne si pe noi sa facem acelasi lucru. Tu de ce nu mergi tot anul cu autobuzul? De ce mergi si cu motocicleta?
Ziceai ca nu ai fi vrut sa mai continuam discutia dar nu te-au lasat altii in pace, dar pana la postarea ta de ieri nu se mai postase de 2 zile. Am inteles cu totii ca esti nesimtit lasa topicul asta sa moara si sa mearga fiecare cum crede de cuviinta cum faci si tu.
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Merg cu autobuzul cand este frig, n-am chef de motor pentru ca mi-e sila de trafic, etc., preferand sa plec mai devreme spre munca, iar cu motocicleta cand este cald, cand vreau sa ajung mai repede unde am nevoie. In ambele situatii eu contribui semnificativ la fluidizarea traficului. ...Tu?!

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 13:10

--------------------
+
Funny
post 13 Nov 2008, 13:09
Post #1487

Membru autentic

Cand unul arunca o piatra in apa,undele se propaga......si se tot propaga!Sau nu asa era zicala?! wink.gif
Daca eram moderator,de mult "inghesuiam" topicul asta undeva unde nu pot spune! radmasa.gif

Merg pe jos,merg cu autobuzul dar si cu autoturismul,merg si cu bicicleta atunci cand trec de suta de kile dar nu fac atata caz de asta,nu ma deranjeaza motociclistii(poate doar pustanii teribilisti care-si risca viata lor dar si a altora)si nici alte "categorii",asa ca draga initiatorule invata sa-i accepti si pe ceilalti,cu bune dar si cu rele!....Iar pe viitor mi-ar placea daca ai reusi sa deschizi si ceva topicuri mai funny decat asta!

--------------------
Dividae et impera!
Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 13:12
Post #1488

QUOTE(Funny @ 13 Nov 2008, 13:09)
Cand unul arunca o piatra in apa,undele se propaga......si se tot propaga!Sau nu asa era zicala?! wink.gif
Daca eram moderator,de mult "inghesuiam" topicul asta undeva unde nu pot spune! radmasa.gif

Merg pe jos,merg cu autobuzul dar si cu autoturismul,merg si cu bicicleta atunci cand trec de suta de kile dar nu fac atata caz de asta,nu ma deranjeaza motociclistii(poate doar pustanii teribilisti care-si risca viata lor dar si a altora)si nici alte "categorii",asa ca draga initiatorule invata sa-i accepti si pe ceilalti,cu bune dar si cu rele!....Iar pe viitor mi-ar placea daca ai reusi sa deschizi si ceva topicuri mai funny decat asta!
*

Domnule, inteleg ca nu aveti rabdare sa rasfoiti toate post-urile, dar va spun ca ati inteles gresit.

13 Nov 2008, 13:18:
Macar eu nu ma bat pentru un loc de parcare.

...Daca pe mine m-ati facut cu ou si cu otet aici, pe Forum, imi imaginez ce-ar fi fost in realitate.

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 13:18

--------------------
+
Funny
post 13 Nov 2008, 13:18
Post #1489

Membru autentic

Stimate coleg,cand o sa ajungi la "anisorii" mei si o sa intalnesti fel si fel de "men specii" o sa-ti dai seama ca e si normal sa nu mai fii nevoit sa citesti intreg "volumul" pentru a putea sintetiza! wink.gif Recunosc ca n-am citit decat paginile 1,2,3 si 50,sa inteleg de aici ca sunt mustrat si suspectat de superficialitate?!

--------------------
Dividae et impera!
+
ady77
post 13 Nov 2008, 13:27
Post #1490

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 13 Nov 2008, 13:12)
Domnule, inteleg ca nu aveti rabdare sa rasfoiti toate post-urile, dar va spun ca ati inteles gresit.
*

Eu ti-am mai spus tie ca ai o problema de exprimare din moment ce toata lumea intelege gresit. Daca ma apuc sa dau quote la toate posturile in care ne spui ca am inteles gresit umplu o pagina.

Legat de fluidizare am spus-o si pe alt topic, eu sunt din Bacau si lucrez la Roman. Imi vine cam greu cu mijloacele de transport in comun. Legat de parcare, sunt suficiente locuri de parcare in curtea firmei.

13 Nov 2008, 13:29:
QUOTE(Motociclist @ 13 Nov 2008, 13:12)
...Daca pe mine m-ati facut cu ou si cu otet aici, pe Forum, imi imaginez ce-ar fi fost in realitate.
*

In realitate probabil nu te-as fi bagat in seama tongue.gif

This post has been edited by ady77: 13 Nov 2008, 13:29

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 13:30
Post #1491

QUOTE(Funny @ 13 Nov 2008, 13:18)
Stimate coleg,cand o sa ajungi la "anisorii" mei si o sa intalnesti fel si fel de "men specii" o sa-ti dai seama ca e si normal sa nu mai fii nevoit sa citesti intreg "volumul" pentru a putea sintetiza! wink.gif Recunosc ca n-am citit decat paginile 1,2,3 si 50,sa inteleg de aici ca sunt mustrat si suspectat de superficialitate?!
*

Nu domnule, am spus doar ca ati inteles gresit. Puteti sa ma judecati cum doriti.

13 Nov 2008, 13:39:
QUOTE(ady77 @ 13 Nov 2008, 13:27)
Eu ti-am mai spus tie ca ai o problema de exprimare din moment ce toata lumea intelege gresit. Daca ma apuc sa dau quote la toate posturile in care ne spui ca am inteles gresit umplu o pagina.

Legat de fluidizare am spus-o si pe alt topic, eu sunt din Bacau si lucrez la Roman. Imi vine cam greu cu mijloacele de transport in comun. Legat de parcare, sunt suficiente locuri de parcare in curtea firmei.

<span class='edit'>13 Nov 2008, 13:29:</span>

In realitate probabil nu te-as fi bagat in seama  tongue.gif
*

Sper si eu sa nu ma bagi in seama chiar daca gresesc.
Sper sa nu aveti comportamentul violent din imagini.
A gresit, asta e... Dar nu-i dai omului cu butelia in cap. Motociclistul cum de nu s-a gandit sa-i dea cu casca? Dar, se pare ca motociclistii aia nenorociti sunt mult mai pasnici decat soferii.

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 13:39

--------------------
+
Funny
post 13 Nov 2008, 13:40
Post #1492

Membru autentic

Hai mai lasa-ma cu domnule,vrei sa devin dependent de "apelativ"?!Nu te judeca dom'le nimeni(sa te judece "colegii mei,moderatorii") radmasa.gif ,incercam doar sa te aduc la realitate si sa constientizezi ca ceea ce spui tu este o utopie in conditiile prezente!(hai fii cinstit,o vezi tu pe Nuti de la Parlament rupandu-si ciorapii sexy in RATB,sa fim seriosi,aia nu pot fi rupti decat de o delicata mana senatoriala! wink.gif )

Si apropos,stii ce loc fain era cafeneaua asta acum cativa ani,mistouri subtile,glumite cu perdea sau doar cu "perdeluta",tipi mai calmi care doar rareori reuseau sa iste vreun flame,ce sa mai,un adevarat cuibusori de domni!Poate a imbatranit "vechea garda" si nu mai iese la rampa dar ce se intampla acum este plictisitor,plictisitor!

--------------------
Dividae et impera!
+
Motociclist
post 13 Nov 2008, 13:51
Post #1493

QUOTE(Funny @ 13 Nov 2008, 13:40)
Hai mai lasa-ma cu domnule,vrei sa devin dependent de "apelativ"?!Nu te judeca dom'le nimeni(sa te judece "colegii mei,moderatorii") radmasa.gif ,incercam doar sa te aduc la realitate si sa constientizezi ca ceea ce spui tu este o utopie in conditiile prezente!(hai fii cinstit,o vezi tu pe Nuti de la Parlament rupandu-si ciorapii sexy in RATB,sa fim seriosi,aia nu pot fi rupti decat de o delicata mana senatoriala! wink.gif )

Si apropos,stii ce loc fain era cafeneaua asta acum cativa ani,mistouri subtile,glumite cu perdea sau doar cu "perdeluta",tipi mai calmi care doar rareori reuseau sa iste vreun flame,ce sa mai,un adevarat cuibusori de domni!Poate a imbatranit "vechea garda" si nu mai iese la rampa dar ce se intampla acum este plictisitor,plictisitor!
*

Funny, eu cred ca nu este totul atat de utopic pe cat pare. Eu chiar cred ca se poate face ceva pornind chiar de la noi, astia de jos, ajungand pana la "ciorapii senatoriali".
Ce n-au inteles cei de aici este faptul ca, printre motociclisti, mai exista si oameni seriosi, cu familie si nu doar copii fitosi care merg pe-o roata si tureaza motoretele la semafor.
...Totul a pornit de la faptul ca sunt motociclist si cum nimeni nu-i suporta pe motociclisti, generalizand, au dat-o toti in OffTopic si-n alte lucruri nedemne de niste oameni educati cum sunt sigur ca sunt multi pe aici.

This post has been edited by Motociclist: 13 Nov 2008, 13:52

--------------------
+
vijelie
post 13 Nov 2008, 13:56
Post #1494

membru violet

"...nimeni nu-i suporta pe motociclisti..."
Iar incepi cu prostiile?

--------------------
+
79 Pages « < 48 49 50 51 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 09:52
Forum Renault