DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 71 72 73 74 75 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

DragosP
post 25 Nov 2008, 13:06
Post #2161

Nu zic nimic...nou

Group: Moderatori
From: Lumea mea

1. Să se mute mai aproape de locul de muncă.
sau
2. Să-și găsească de lucru mai aproape de casă.

--------------------
Ceva de plastic . . - BRRC
Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Flamingo
post 25 Nov 2008, 13:07
Post #2162

Membru "SPARKY Team"

Group: Banned
From: Bucuresti

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 12:40)
Ce anume?
*

Probabil s-a referit la banda continua unde soferii nu au voie. Nu ca motoretistii ar avea, dar masinile sunt vazute MULT mai bine de catre politisti si probabil asta-i deranjeaza pe multi propetari de 4 roti. Sau altfel... Ei da, ceilalti... nu.

Azi dimineata la P-ta Sudului un echipaj mixt format din motopolitist si politist "simplu" de circulatie a oprit un Logan alb (sac !) ca nu stiu ce facuse. Era la vreo 20-30 metri in fata mea... Pe enduristii (KTM + Transalp) care tocmai treceau pe acolo in viteza pe mijlocul liniei de tramvai... nu i-a "vazut" nimeni.

Acum ce vina au ei ? wink.gif
D-aia unul ca autom isi da drumul la gura la nervi... Adica sa moara si capra vecinului, nu numai a lui. Recunoasteti bre, ce dreaq...

--------------------
HYUNDAI i10, full options 2008
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
psychoo
post 25 Nov 2008, 13:10
Post #2163

Membru

Group: Members
From: Timisoara

acum trebuie sa argumenteze fiecare de ce are masina? uite ca o are si gata. plateste taxe si impozite pt ea, are permis deci e dreptul lui sa circule cu ea cand are chef exact ca motociclistul.
pe urma...atata dezbatere pe diferenta intre un moped si un scuter de peste 50 cmc...pai domnilor...daca vedeti un motor de 1.4 si unul de 1.6 fara capacul acela pe care scrie capacitatea cilindrica voi credeti ca le deosebiti? ca or fi cativa care stiu semne distinctive e una...dar majoritatea habar nu are.
in fine, fiecare sofer de masina/motocicleta are dreptul daca si`a platit taxele sa isi foloseasca mijlocul de deplasare si din cauza ca unii sunt incomodati de prea multi soferi nu inseamna ca "toata lumea trebuie sa dispara, eu sa am strada libera sa merg cat de tare vreau unde vreau"
restul e can-can

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
einstein1984
post 25 Nov 2008, 13:10
Post #2164

fan Dacia

Pai domnu ady, pe langa ca nu stai in bucuresti , mai mergi si cu masina plina (lucru rar si admirabil). Deci nu prea aveai cum sa fii vizat de primul post din topic.
klaus, EU nu am zis ca peugeotul matale e tot aia cu un motor sport. Am zis doar ca ambele dezvolta mai multa putere decat e strict necesar in oras (adica cum tu nu conduci asa ceva, nici lui nu are rost sa-i spui sa conduca un moped.). Ca unul foloseste muuult mai multa (pana la urma de ce motor vorbeam?) e altceva.

This post has been edited by einstein1984: 25 Nov 2008, 13:34

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
namidee
post 25 Nov 2008, 13:11
Post #2165

Membru autentic

From: Frankfurt

El e un caz special, dar daca mai multi si-ar pune aceeasi intrebare (adica "Ce-ar trebui facut pentru ca sa ajung mai repede la lucru?", sau "Unde sunt blocajele pe drum si cum se pot rezolva?"), cred ca solutiile de fluidizare a traficului ar incepe sa apara. Si, in idealismul meu, imi permit sa cred ca ideile care ar avea acceptul majoritatii ar putea fi puse frumusel intr-o petitie si inmanata primariei. Pentru Iasi eu am ceva idei, cel putin pentru anumite zone.

This post has been edited by namidee: 25 Nov 2008, 13:13

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
vv
post 25 Nov 2008, 13:16
Post #2166

dilbert.com

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 11:53)
Omule, ca sa n-o mai dam cotita, ca va faceti ca nu intelegeti si ce-i drept v-am oferit chiar eu ocazia asta, exprimandu-ma prost.
Am vrut sa spun ca, daca scuterele sunt diferite ca cilindree, ca greutate, eu zic ca, desi dimensiunile date sunt aceleasi, totusi s-ar putea sa nu arate la fel, s-ar putea ca unele sa fie ceva mai mari, macar ca robustete, daca nu ca altceva.
*

Permite-mi te rog sa raspnd si eu la intrebarea ta initiala:
Eu merg singur cu masina, recunosc. Fac asta, deoarece daca as lua mai multi oameni in masina, atunci masina mea ar fi mai grea si deci ar avea un gabarit mai mare, astfel incat ar fi mai putin robusta si m-as strecura mai greu prin trafic. wink.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Flamingo
post 25 Nov 2008, 13:17
Post #2167

Membru "SPARKY Team"

Asa e...
Ady77 sa iasa afara... E off topic. biggrin.gif

Bre bacauanule, il stii pe Ursu (Sergiu), baterist la formatia Bruma din Bacau ? Unul asa de vreo 2 / 2 metri... tongue.gif

25 Nov 2008, 13:19:
QUOTE(vv @ 25 Nov 2008, 13:16)
Permite-mi te rog sa raspnd si eu la intrebarea ta initiala:
Eu merg singur cu masina, recunosc. Fac asta, deoarece daca as lua mai multi oameni in masina, atunci masina mea ar fi mai grea si deci ar avea un gabarit mai mare, astfel incat ar fi mai putin robusta si m-as strecura mai greu prin trafic.  wink.gif
*

...si de fapt ar consuma mai mult. Am inteles. Multumesc. wink.gif

This post has been edited by Flamingo: 25 Nov 2008, 13:19

--------------------
A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
+
klaus
post 25 Nov 2008, 13:19
Post #2168

步步

einsteine, cum e bre cu masina de 1.4 care e masina sport? Hai ca loganu' de 1.6 il conduce basescu, deci e clar masina sport, dar 206 cu motor de 1.4?
Si ramasesi dator cu indicatu mopedului cu motor in 2 timpi. Asta ca te bagasi in vorba...
In rest: la oaste baieti!

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
psychoo
post 25 Nov 2008, 13:21
Post #2169

Membru

acum nu ca as vrea sa fiu carcotas...dar din poza respectiva...vad ca nu este nici una incadrata sub 50 cmc....adica 49.9 dar ca denumire este 50....deci nici una? tongue.gif

--------------------
+
vv
post 25 Nov 2008, 13:22
Post #2170

dilbert.com

@flamingo, (si ceilalti mai "slabi de inger"): hint: citeste si ce am citat in paragraful ala, ca nu am citat degeaba..... wink.gif

@psychoo: tu esti din ala care sustine ca nu au voie 2 persoane intr-un Fiat Uno? blink.gif

This post has been edited by vv: 25 Nov 2008, 13:24

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Flamingo
post 25 Nov 2008, 13:26
Post #2171

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(vv @ 25 Nov 2008, 13:22)
@flamingo, (si ceilalti mai "slabi de inger"): hint: citeste si ce am citat in paragraful ala, ca nu am citat degeaba..... wink.gif
*

Corect, insa Motociclist facea referire la cu totul si cu totul alt capitol al acestui topic. wink.gif E vorba de un mare ghiveci care s-a creat in ultmile pagini (sau chiar de la inceput ?), unde fiecare se "cearta" cu fiecare, unde avem parte de discutii incrucisate, simpatii sau declaratii de razboi, unde unii rad si altii rad si mai tare, si-ar mai fi dar ma abtin. wink.gif

@Klaus, asa nene, la oaste ziceam si eu. biggrin.gif

--------------------
+
os
post 25 Nov 2008, 13:33
Post #2172

Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau.

Nu la oaste - la oase!

--------------------
. . .
Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip!
+
ady77
post 25 Nov 2008, 13:36
Post #2173

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(psychoo @ 25 Nov 2008, 13:10)
restul e can-can
*

Vezi ca nu e voie cu reclama radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

QUOTE(einstein1984 @ 25 Nov 2008, 13:10)
Pai domnu ady, pe langa ca nu stai in bucuresti , mai mergi si cu masina plina (lucru rar si admirabil). Deci nu prea aveai cum sa fii vizat de primul post din topic.
*

Dar merg cu masina plina pentru ca asa s-a nimerit, nu pentru ca am facut in asa fel sa merg cu masina plina.

QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 13:17)
Bre bacauanule, il stii pe Ursu (Sergiu), baterist la formatia Bruma din Bacau ? Unul asa de vreo 2 / 2 metri...  tongue.gif
*

Acu' ma ameninti radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif
Nu, nu-l cunosc. Sincer sa fiu nici n-am auzit de formatia aia tongue.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
User is online!Galerie FotoPM
+
IRONICK
post 25 Nov 2008, 13:36
Post #2174

-

From: Romania

QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 13:26)
E vorba de un mare ghiveci care s-a creat in ultmile pagini (sau chiar de la inceput ?)
Da, muncitorii nu au ce sa caute pe forum. Doar de la ingineri (si nu numai) in sus.

This post has been edited by IRONICK: 25 Nov 2008, 13:40

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
klaus
post 25 Nov 2008, 13:37
Post #2175

步步

Da' sa fie cate 4, ca alfel nu e economic.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
ady77
post 25 Nov 2008, 13:41
Post #2176

راحتزیل یو

QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 13:3 7)
Da' sa fie cate 4, ca alfel nu...
*

pot dovedi un economist tongue.gif radmasa.gif

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Flamingo
post 25 Nov 2008, 13:41
Post #2177

Membru "SPARKY Team"

QUOTE(ady77 @ 25 Nov 2008, 13:36)
Acu' ma ameninti  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
Nu, nu-l cunosc. Sincer sa fiu nici n-am auzit de formatia aia  tongue.gif
*

Unii cu rocku', de mai canta in dechidere la Iris cand batranii mai dau cate-o fuga prin Moldova. tongue.gif
http://www.myspace.com/brumametal
Nu-i reclama. tongue.gif

Altfel ? Iar o dam in diverse ? icon_mrgreen.gif
La mine in birou e frig... si deseara vine varu' sotiei de la C-lung Muscel. A, da... stiam ca nu va intereseaza.

--------------------
+
psychoo
post 25 Nov 2008, 13:42
Post #2178

Membru

QUOTE(vv @ 25 Nov 2008, 13:22)
@psychoo: tu esti din ala care sustine ca nu au voie 2 persoane intr-un Fiat Uno?  blink.gif
*

nu, eu sunt unul din aia care nu prea intelege pentru ce atatea pagini de dezbateri...oricum e distractiv de urmarit...trece timpul mai usor la munca biggrin.gif

p.s. cred ca tocmai s`au prins "ostenii" ca acesta este un topic la cafenea...asa ca let the fun begin laugh.gif lurk0000.gif

--------------------
+
ady77
post 25 Nov 2008, 13:47
Post #2179

راحتزیل یو

QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 13:41)
Unii cu rocku', de mai canta in dechidere la Iris cand batranii mai dau cate-o fuga prin Moldova.  tongue.gif
http://www.myspace.com/brumametal
*

Bre acum dupa ce m-am uitat pe poze sa stii ca

tot nu-l cunosc radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
grosse inkultur
post 25 Nov 2008, 13:47
Post #2180

Membru incepator

From: Cluj Napoca

Acuma asa, usor paralel cu topicul, am o problema cu motociclistii din trafic: eu merg cu masina pe banda mea, linistit, mai ocolesc o gropita, un bursuc, etc., insa nu incalc marcajul benzii si, uneori, nu mai apuc sa ma asigur fiind atent sa ma mentin in banda. Ei bine, de vreo cateva ori, m-am pomenit cu un mototciclist in dreapta mea (nu acelasi, linistiti-va) si era cat pe ce sa-l strivesc de autovehicolul din dreapta mea, cu care rulam in paralel. Asta ma enerveaza, incerc sa fiu hiper-atent la birotatii astia (fiind si eu un birotat ocazional, sunt empatic cu fenomenul) si totusi, in situatia asta nu le gasesc scuze. Si nu sunt situatii singulare, va recomand traseul Tg-Mures-Sighisoara sau cel prin Padurea Bogatii in orice weekend in care nu ninge sau ploua. So, asta e problema, eu cand sunt motociclist, ma comport ca un conservar: ocup o banda, pe o distanta de 5 metri, fix ca o masina. Mie asa mi se pare normal. Nu tricotez printre masini si nici macar la stop nu fac figura aia cu trecerea printre benzi (fiindca nu pot, sa ne intelegem, sunt doar un amator si ma dau doar pentru fun). Si atunci, eu nu as putea fluidiza traficul cu o motocicleta, as ocupa exact cat o masina (asa cred eu ca e safe), plus ca nu as putea lua inca 3 oameni pe moto (desi prietenii ma roaga insistent) smile.gif

--------------------
Mini Cooper 2008 - nb-10-grf
+
psychoo
post 25 Nov 2008, 14:00
Post #2181

Membru

pai cam asa ar trebui sa circule toti...dar cum unii sunt mai "cu 2 perechi" si nu au rabdare sa astepte pana ne miscam noi cu conservele se apuca si fac jaloane printre masini...si cu viteza. si daca cumva o sa fie lovit vai doamne ala cu masina era de vina. tare sunt curios daca il pocneai de masina din dreapta, din punct de vedere legal cine iesea de vina...poate tu ca nu te`ai asigurat cand ai trecut de pe banda 3 pe banda 2...sau daca era martor cel din masina strivita iesea el ca s`a strecurat printre...desi tind sa cred ca dupa legislatia noastra se considera ca el nu ar fi putut sa ajunga acolo decat daca banda era libera.
am observat ca este la moda acum...nu zic ca toti sunt la fel, dar cel putin in zona asta majoritatea care au motociclete de viteza le au nu de pasiune ci sa defileze cu ele prin oras, turandu`le la maxim pentru a provoca detonatii pe esapament si sa impresioneze pitzipoance smile.gif

--------------------
+
grosse inkultur
post 25 Nov 2008, 14:10
Post #2182

Membru incepator

nuuu, ca eu eram pe 2 (nu sunt 3 benzi acolo), el mergea fix pe linia dintre benzi si eu doar m-am apropiat de ea, reducand spatiul dintre masini (pe lateral) la vreo 25cm, evolutia mea era in interiorul benzii smile.gif
La soselele cu o banda pe sens patesc ca ii strang catre bordura (involuntar) si imi iau caxoane+citate in latina.

This post has been edited by grosse inkultur: 25 Nov 2008, 14:13

--------------------
+
Victoras2001
post 25 Nov 2008, 14:11
Post #2183

Membru autentic

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 11:40)
"PS: s-a sustinut ca cineva lucreaza la Faur. Din cate stiu eu Faur nu e pe ... auostrada, unde zi de zi motociclistul se duce la lucru, conform declaratiilor sale."

Tin sa iti reamintesc ca nu eu am spus ca lucrez la Faur si stii si tu lucrul asta, dar il faci uitat, pentru a ma scoate pe mine mincinos. Treaba asta, cu lucratul la Faur, a aparut ca o ironie de prost gust la adresa unor oameni simpli, muncitori, din randurile carora cica as face si eu parte. Cu alte cuvinte, in incercarea de a ma face sa par un sarac prost si incult, v-ati gasit sa spuneti ca lucrez la Faur, de parca asta ar fi o rusine. V-am si atras atunci atentia ca nu e bine sa faceti misto, ca nu-i o rusine sa lucrezi la Faur si n-a fost frumos sa-i ironizati pe angajatii de acolo.

Cand iti spun ca esti pescuit cu cangea de pe Nistru...
Eu am dat exemplul cu Faur. Era doar UN EXEMPLU de intreprindere in care lucreaza multi oameni, astfel incat se pot combina mai multi la o masina. Ineptiile pe care le debitezi tu, ma depasesc. Dar nu ma mira...

QUOTE(os @ 25 Nov 2008, 12:13)
Ironick - replica ta cu aia 4 useri ma depaseste...
*

Pe principiul "patru oameni in masina" invocat de Scutier, ne-am gandit sa fluidizam si noi traficul pe forum. Astfel, patru useri isi trimit ideile pe pm, iar unul din ei le face publice intr-un singur post.

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
grosse inkultur
post 25 Nov 2008, 14:41
Post #2184

Membru incepator

QUOTE(Victoras2001 @ 25 Nov 2008, 14:11)
... Astfel, patru useri isi trimit ideile pe pm, iar unul din ei le face publice intr-un singur post.
*

pe pm sau pe plm? (adica Palm, evident). Nu ai prins ideea, pm e un vehicol personal, ar trebui mai multi useri, pentru ca autobuzele sunt goale, nu-i asa?, si 4 e inca mult prea egoist. Conform propunerii, un grup de useri din mai multe forumuri ar trebui sa trimita raspunsurile in comun smile.gif

--------------------
+
Victoras2001
post 25 Nov 2008, 14:54
Post #2185

Membru autentic

Stai linistit, ca nu parleste pe romana individu'. Ca fapt divers, a mai scris pe un topic. Stii ce-a scris prima data? Ca nu i se par normale regulile. Trage tu concluzia... radmasa.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
autom
post 25 Nov 2008, 15:16
Post #2186

membru pompier

From: Bucuresti-sa traiesti!!!!

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 12:13)
De ce nu terminati cu Topic-ul asta, daca va deranjeaza atat de tare initiatorul sau ce se discuta?
*

Vad ca depasesti limitele bunului simt! Daca toti iti zic ca ai o problema, chiar o ai!

Imi mentin ideea ca motocicliotii au o problema la mansarda! 251.gif gun3.gif gun3.gif

--------------------
Dacia 1100 Berlineza 1971
+
ady77
post 25 Nov 2008, 15:24
Post #2187

راحتزیل یو

Moto ai belit-o! Daca a pus autom mitraliera pe tine nu mai scapi radmasa.gif radmasa.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 15:27
Post #2188

membru violet

Nu are ce sa decaloteze, saptamana trecuta se dadea femeie.

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
vis-a-vis
post 25 Nov 2008, 15:29
Post #2189

DaciaClubber

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 15:16)
Vad ca depasesti limitele bunului simt! Daca toti iti zic ca ai o problema, chiar o ai!
Imi mentin ideea ca motocicliotii au o problema la mansarda! 251.gif  gun3.gif  gun3.gif
*

Jura-te! Ai cumva licenta in psihiatrie sa dai tu verdicte de acest gen?

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
tarzy
post 25 Nov 2008, 15:30
Post #2190

aroist

QUOTE(miki @ 25 Nov 2008, 10:45)
Dar de ce? De ce tratament preferential?
Daca respecta si el regulamentul rutier,in special prioritatea, regimul de viteza si incadrarea pe banda, nu se poate intampla nimic! blink.gif
*

pentru ca altfel il OMORI, fie ca e el sau nu de vina .... ai toate sansele sa-l omori

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 12:00)
Pana la urma ce tot vrea acest ,,Motociclist,,?
Cred ca i se acorda mai mult spatiu pe server decat e nevoie.

022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif

Du-te nene cu tot cu alea doua roti ale tale si lasa-ne pe noi, cei cu 4 sau mai multe roti , in plata noastra.

Eu urasc motociclistii caci sunt obraznici in trafic, fac enorm de mult zgomot si polueaza.

Daca ar fi dupa regulile de bunsimt, ar trebui interzise motocicletele si motociclistii examinati mai atent (dpdv psihic).

La nerevedere Dl Motociclist!

Iti dau un sfat :UITA-NE!!!! 022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif  022.gif
*

haidi bre nu te aprinde asa de tare .... nu toti motociclisti sunt obraznici si nu toti au justificare ptr un examen psiho.

iar zgomot in trafic si poluare fac si masinile de pompieri .... si nu am vazut prea multi care sa se atrace la povestea asta

QUOTE(grosse inkultur @ 25 Nov 2008, 14:10)
nuuu, ca eu eram pe 2 (nu sunt 3 benzi acolo), el mergea fix pe linia dintre benzi si eu doar m-am apropiat de ea, reducand spatiul dintre masini (pe lateral) la vreo 25cm, evolutia mea era in interiorul benzii smile.gif
La soselele cu o banda pe sens patesc ca ii strang catre bordura (involuntar) si imi iau caxoane+citate in latina.
*

pai .... tu ai oglinda pe partea dreapta? daca da ... uitate in ea .... daca te si uiti in ea si tot te surprind atunci regleaz-o .... daca o ai si reglata atunci poate nu ar strica un examen oftalmologic

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
79 Pages « < 71 72 73 74 75 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 14:56
Forum Renault