Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
![]() ![]() ![]() |
Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.
vijelie |
![]()
|
||
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|||
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.252 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Io zic ca e mai normal ca aia sa aiba ei grija cind se baga pe dreapta!
Eu asa fac cind sint pe 2 roti! Nu e nimeni obligat sa se asigure ca e vre un berbec calare, pe dreapta, pe aceeasi banda cu el! |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE/Santa Fe
2004 / 2019/2008
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Aºılırsa |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.739 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:30) pentru ca altfel il OMORI, fie ca e el sau nu de vina .... ai toate sansele sa-l omori Cine ii pune sa merga intre masini? Este pe barba lor. Daca bunul simt nu rezolva problema, macar spiritul de conservare ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 25 Nov 2008, 15:29) CA iti si trebuie licenta in psihiatrie sa vezi omul cu probleme.......... ![]() QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:30) iar zgomot in trafic si poluare fac si masinile de pompieri .... Domn' Tarzy, NOI trebuie sa facem zgomot. E necesar sa acoperim zgomotul produs de asemenea inconstienti! ![]() ![]() QUOTE(vijelie @ 25 Nov 2008, 15:33) ![]() ![]() This post has been edited by autom: 25 Nov 2008, 15:45 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:30) iar zgomot in trafic si poluare fac si masinile de pompieri .... Corect. Sa le desfintam ca produc zgomot cand se deplaseaza. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Apropo de ce carora le apar motociclisti in dreptul masinii... propun o noua intrebare la examenul auto (sala, desigur).
Ce faceti cand apare brusc in stanga dumneavoastra un motociclist si care merge paralel cu autovehiculul pe care tocmai il conduceti ? a. Ma stramb la el. b. Maresc viteza sa nu ma intreaca nenorocitu' ! c. Imi vad mai departe de drum. d. Trag stanga de volan ca poate-l sperii sau il bag in masina de pe contrasens aplicandu-i in felul asta o corectie. e. Sun la 112 si raportez faptul ca un motociclist merge paralel cu mine si ca e posibil sa ajunga (sau a ajuns) in sant. f. Deschid geamul si il intreb din mers daca are permis. g. Deschid geamul si il intreb din mers ce capacitate are motocicleta ca tare mi-s curios. h. Ma pun pe ganduri si "caut" bani sa-mi cumpar si eu o dracie d-aia imediat ce ajung la destinatie. i. Pun mana la ochii iubitei / sotiei sa nu-l vada pe macho man si apoi incerc sa-i induc prostii cu si despre motociclisti. j. Toate raspunsurile de mai sus. Variante de raspuns: 1. a, b, e, i 2. d, e 3. f, g, h 4. c, h 5. j 6. c Hai, pe bune acum... Va bagati la chestionar ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 15:45) Inainte de concediu am fost la o interventie de supraveghere a unui accident de circulatie. Ghiciti cine a fost implicat? Imediat si-au facut aparitia o hoarda de alti mocioclisti! Exercitau presiuni impotriva soferului implicat si a politistilor de la circulatie. Imi mentin ideea: ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.637 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daaa, de parca pompierii sunt sanatosi la cap. Cand toata lumea fuge dintr-un incendiu, ei intra.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Flamingo |
![]()
|
![]() Membru "SPARKY Team" Group: Banned Posts: 1.064 Joined: 20 February 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 15:49) Inainte de concediu am fost la o interventie de supraveghere a unui accident de circulatie. Ghiciti cine a fost implicat? Imediat si-au facut aparitia o hoarda de alti mocioclisti! Exercitau presiuni impotriva soferului implicat si a politistilor de la circulatie. Imi mentin ideea: ![]() ![]() ![]() Pai dupa cum te exprimi, cred ca in acel accident au fost implicate o masina si o motocicleta. Cred ca trebuia sa intrebi altfel: Ghiciti cine a fost de vina ? Iti raspund eu (momentan)... Daca motociclistii aia faceau "gura", fapt care te-a scarbit profund (dupa mitralierele postate), inseamna ca soferul a fost de vina (si de data asta), contrar statisticilor postate si parapostate de domnul Klaus. ![]() This post has been edited by Flamingo: 25 Nov 2008, 15:55 |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
2008 A fost o data ca niciodata un Renault Clio DCI din 2004, full options, care s-a transformat intr-o zi de aprilie, in teren pentru casa...
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(miki @ 25 Nov 2008, 15:37) Io zic ca e mai normal ca aia sa aiba ei grija cind se baga pe dreapta! Eu asa fac cind sint pe 2 roti! Nu e nimeni obligat sa se asigure ca e vre un berbec calare, pe dreapta, pe aceeasi banda cu el! ai dreptate, normal si corect ar fi ca fiecare sa-si poarte singur de grija, dar .... normal, corect si REGULAMENTAR este ca tu sa nu schimbi directia de deplasare fara asigurare temeinica. Parca am mai spus eu de vre-o 3 ani prefer sa dau in toate gropile de pe drum decat sa trag brusc de volan daca nu am timp sa ma asigur, taman ptr a nu tavali vre-un motociclist. Esti OBLIGAT sa te asiguri la orice schimbare de directie .... fie sau nu in aceeasi banda de circulatie QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 15:38) Cine ii pune sa merga intre masini? Este pe barba lor. Daca bunul simt nu rezolva problema, macar spiritul de conservare ... asa este .... nu-l obliga nimeni sa mearga intre benzi si intre masini, dar .... este o practica curenta .... fiecare ar trebui sa decida ce face cu propria viata. ideea este ca e mai prudent sa le acorzi ceva mai multa atentie, atata tot. |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 15:54) Pai dupa cum te exprimi, cred ca in acel accident au fost implicate o masina si o motocicleta. Cred ca trebuia sa intrebi altfel: Ghiciti cine a fost de vina ? Iti raspund eu (momentan)... Daca motociclistii aia faceau "gura", fapt care te-a scarbit profund (dupa mitralierele postate), inseamna ca soferul a fost de vina (si de data asta), contrar statisticilor postate si parapostate de domnul Klaus. ![]() Da, ca in Romania niciodata ala vinovat nu face gura. ![]() ![]() |
--------------------
|
Flamingo |
![]()
|
Hai cu chestionarul neamule !!! Chiar nu se baga nimeni ?
![]() QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 15:45) Apropo de ce carora le apar motociclisti in dreptul masinii... propun o noua intrebare la examenul auto (sala, desigur). Ce faceti cand apare brusc in stanga dumneavoastra un motociclist si care merge paralel cu autovehiculul pe care tocmai il conduceti ? a. Ma stramb la el. b. Maresc viteza sa nu ma intreaca nenorocitu' ! c. Imi vad mai departe de drum. d. Trag stanga de volan ca poate-l sperii sau il bag in masina de pe contrasens aplicandu-i in felul asta o corectie. e. Sun la 112 si raportez faptul ca un motociclist merge paralel cu mine si ca e posibil sa ajunga (sau a ajuns) in sant. f. Deschid geamul si il intreb din mers daca are permis. g. Deschid geamul si il intreb din mers ce capacitate are motocicleta ca tare mi-s curios. h. Ma pun pe ganduri si "caut" bani sa-mi cumpar si eu o dracie d-aia imediat ce ajung la destinatie. i. Pun mana la ochii iubitei / sotiei sa nu-l vada pe macho man si apoi incerc sa-i induc prostii cu si despre motociclisti. j. Toate raspunsurile de mai sus. Variante de raspuns: 1. a, b, e, i 2. d, e 3. f, g, h 4. c, h 5. j 6. c Hai, pe bune acum... Va bagati la chestionar ? ![]() |
--------------------
HYUNDAI
i10, full options
|
|
ady77 |
![]()
|
7. k
![]() This post has been edited by ady77: 25 Nov 2008, 15:57 |
--------------------
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:30) pai .... tu ai oglinda pe partea dreapta? daca da ... uitate in ea .... daca te si uiti in ea si tot te surprind atunci regleaz-o .... daca o ai si reglata atunci poate nu ar strica un examen oftalmologic hmmm... nu cred ca ai inteles, e vorba ca el ma depaseste prin dreapta, intrand printre masina si bordura. In mod normal, pe acolo incape un moto cu oarecare dibacie (sau nu neaparat, ca am masina mica ![]() ![]() |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
autom |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 25 Nov 2008, 15:52) Noi salvam , asta e menirea noastra. Personajul care a initiat discutia face taman invers. QUOTE(ady77 @ 25 Nov 2008, 15:53) O cauza dreapta trebuie sustinuta! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:54) asa este .... nu-l obliga nimeni sa mearga intre benzi si intre masini, dar .... este o practica curenta .... fiecare ar trebui sa decida ce face cu propria viata. ideea este ca e mai prudent sa le acorzi ceva mai multa atentie, atata tot. De ce trebuie sa ii suport eu fitele? Este la fel ca si in fumat. Intr-un spatiu inchis de ce mai multe persoane trebuie sa suporte nesimtirea unui fumator? Aaa? De ce trebuie sa las eu de la mine pentru altcineva? Ca altcineva nu are nici macar bunul simt sa ma respecte in trafic. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 15:43) ..... Domn' Tarzy, NOI trebuie sa facem zgomot. E necesar sa acoperim zgomotul produs de asemenea inconstienti! ![]() ![]() ![]() ![]() pai ..... tu poti sa-i faci afis pe asfalt ..... unde mai pui ca esti si acoperit dpdv legal .... spui ca nu ti-au dat prioritate spor la "tapetat" ![]() La modul serios acum .... cred ca gresesti prin generalizare, stii foarte bine ca sunt si multi conservari care fac zgomot si au un comporatment in trafic departe de cel preventiv .... ptr aia sa inteleg ca nu ai munitie? QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 15:58) De ce trebuie sa ii suport eu fitele? Este la fel ca si in fumat. Intr-un spatiu inchis de ce mai multe persoane trebuie sa suporte nesimtirea unui fumator? Aaa? De ce trebuie sa las eu de la mine pentru altcineva? Ca altcineva nu are nici macar bunul simt sa ma respecte in trafic. comparatia cu fumantul nu este cea mai reusita 1. fumatul in spatii inchise este strict interzis de lege, pe cand mersul cu motorul pe drum public nu 2. daca te deranjeaza fumatul in spatiu inchis ai dreptul sa pleci in alta parte, nu te oliga nimeni sa stai acolo - e decizia ta daca accepti sau nu, pe drumul public nu prea ai alternative viabile, ai putea sa-ti iei elicopter .... dar nu e la indemana oricui. banuiesc ca nu ti se intampla rar ca cineve sa nu te respecte atat in trafic cat si cu alte ocazii .... dar totodata banuiesc ca nu scoti arma sa-l impusti .... in trafic daca nu feresti tu un motoris (care nu te respecta) il OMORI .... chiar crezi ca trebuie sa ai pe constiinta un om doar ca sa te tii tu batos This post has been edited by tarzy: 25 Nov 2008, 16:04 |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 15:54) Daca motociclistii aia faceau "gura", fapt care te-a scarbit profund (dupa mitralierele postate), inseamna ca soferul a fost de vina (si de data asta), contrar statisticilor postate si parapostate de domnul Klaus. Da sigur, soferul era de vina pentru nesimtirea motociclistului.![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
autom |
![]()
|
QUOTE(Flamingo @ 25 Nov 2008, 15:54) Pai dupa cum te exprimi, cred ca in acel accident au fost implicate o masina si o motocicleta. Cred ca trebuia sa intrebi altfel: Ghiciti cine a fost de vina ? Iti raspund eu (momentan)... Daca motociclistii aia faceau "gura", fapt care te-a scarbit profund (dupa mitralierele postate), inseamna ca soferul a fost de vina (si de data asta), contrar statisticilor postate si parapostate de domnul Klaus. ![]() De vina a fost CLAR MOCIOCLISTUL! Da, mi-au starnit repulsie hoarda de incornorati! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 25 Nov 2008, 16:02: QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:58) pai ..... tu poti sa-i faci afis pe asfalt ..... unde mai pui ca esti si acoperit dpdv legal .... spui ca nu ti-au dat prioritate Doamne fereste! Daca o masina mica il arunca si, teoretic, costumul l-ar apara cat de cat, eu cu masina de pompieri l-as strivi si nu ar avea nici o sansa sa scape viu! This post has been edited by autom: 25 Nov 2008, 16:02 |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:30) iar zgomot in trafic si poluare fac si masinile de pompieri .... si nu am vazut prea multi care sa se atrace la povestea asta Prietene drag, pe mine sa ma scuzi. Dar m-ai pierdut pe drum. Asemenea cugetare n-am intalnit des. Eventual ar trebui ucisi ambulantierii de pe ARTI, ca si aia polueaza, fac galagie printre blocuri, trec pe rosu, pe cedeaza trecerea... Elicopterele SMURD ar trebui doborate. ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Victoras2001: 25 Nov 2008, 16:05 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
autom |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 25 Nov 2008, 16:03) Prietene drag, pe mine sa ma scuzi. Dar m-ai pierdut pe drum. Asemenea cugetare n-am intalnit des. Eventual ar trebui ucisi ambulantierii de pe ARTI, ca si aia polueaza, fac galagie printre blocuri, trec pe rosu, pe cedeaza trecerea... ![]() ![]() ![]() Nenea Tarzy nu a pus ghilimelele de rigoare. Il cunosc personal si stiu ca nu a vrut sa reiasa asta din postarea dansului. |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
tarzy |
![]()
|
@Victoras2001 - nu ma mira ca nu ai inteles nimic, oricum nu te mai obosi ....
EU NU VREAU SA FIE UCIS NICI O PERSOANA, nici aia de polueaza, nici motoristi, nici 112 .... nu te mai obosi .... este o realitate, crunta intradevar ptr unii, nu toti aveam aceeasi capacitate de a intelege anumite subtilitati |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
autom |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 16:07) @Victoras2001 - nu ma mira ca nu ai inteles nimic, oricum nu te mai obosi .... EU NU VREAU SA FIE UCIS NICI O PERSOANA, nici aia de polueaza, nici motoristi, nici 112 .... nu te mai obosi .... este o realitate, crunta intradevar ptr unii, nu toti aveam aceeasi capacitate de a intelege anumite subtilitati ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Personajul negativ este demonul pe 2 roti!!!! Deturnati discutia! |
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 16:07) @Victoras2001 - nu ma mira ca nu ai inteles nimic, Ok, niste argumente? Sau trecem la analiza frazei? Daca asta e singura solutie care va pune cu botul pe labe, o facem. Trecem la clasa a doua. "Ce-ai vrut sa spui?". "Asta am vrut". Bine, reformuleaza. This post has been edited by Victoras2001: 25 Nov 2008, 16:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
autom |
![]()
|
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 15:58) 2. daca te deranjeaza fumatul in spatiu inchis ai dreptul sa pleci in alta parte, nu te oliga nimeni sa stai acolo - e decizia ta daca accepti sau nu, pe drumul public nu prea ai alternative viabile, ai putea sa-ti iei elicopter .... dar nu e la indemana oricui. Ba este la obiect. De ce trebuie sa suport eu nesimtirea unuia care fumeaza? Spune? Sa renunt eu la binele meu in favoarea lui? Tu imi propui sa ma resemnez. Nici eu nu doresc ranirea nimanui, dar nu este corect. Daca macar ar fi avut bunul simt sa isi asume responsabilitatea mai ziceam, dar tot ei sunt cu gura mare. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
autom |
![]()
|
Pot spune mai multe despre nesimtirea mocioclistilor!
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
LC_TM |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 13:30) pentru ca altfel il OMORI, fie ca e el sau nu de vina .... ai toate sansele sa-l omori haidi bre nu te aprinde asa de tare .... nu toti motociclisti sunt obraznici si nu toti au justificare ptr un examen psiho. iar zgomot in trafic si poluare fac si masinile de pompieri .... si nu am vazut prea multi care sa se atrace la povestea asta pai .... tu ai oglinda pe partea dreapta? daca da ... uitate in ea .... daca te si uiti in ea si tot te surprind atunci regleaz-o .... daca o ai si reglata atunci poate nu ar strica un examen oftalmologic Din cate stiu codul rutier spune clar sa ma asigur la schimbarea directiei de mers,sau schimbarea benzii,sau depasiri si nu cand ocolesc o gropa pastrand banda. Tot codul ala rutier nenorocit spune clar ca motobiciclistii nu au ce sa caute intre masini. ![]() Cat despre reglatul oglinzii iti aduc aminte ca ai punct mort in oglinda,daca motociclistul e in dreptul usii tale poti sa te uiti in oglinzi mult si bine ca nu-l vezi. ![]() |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 14:51 |