DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 74 75 76 77 78 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

brigada_diverse
post 25 Nov 2008, 17:56
Post #2251

Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D

Group: Members
From: Constanta

eu va raspund ....c...imi vad mai departe...ca nu imi pasa de el

daca face asta unde e depasirea interzisa ii trag eventual 2 injuraturi...in masina ca nu m-as deranja sa deschid geamu.....

azi e culmea..am vaz un motociclist mergand frumos radmasa.gif

--------------------
Dacia ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI
Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 19:16
Post #2252

QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 15:38)
Cine ii pune sa merga intre masini? Este pe barba lor. Daca bunul simt nu rezolva problema, macar spiritul de conservare ...
*

S-a mai discutat problema asta, ca mai toate pe care le tot reluati la infinit. biggrin.gif
Daca stau pe mijlocul benzii, lucru pe care l-am facut, mergand si cu viteza regulamentara, se intampla urmatorul fenomen: Toate conservele trec razant cu viteza pe langa mine, toti incearca sa se strecoare pe langa mine si celelalte masini, toti claxoneaza sa ma dau la o parte, toti injura ca "Ce ba, ti-a luat ma-ta strada?" Asta mi s-a intamplat mie cand am mers asa cum vreti voi. Apoi, ajungand acasa, am ocupat un loc intreg de parcare, ca doar aveti pretentia sa merg in rand cu masinile, deci am dreptul si la un loc de parcare. Si s-a intamplat ca un nene s-a lipit de mine cu masina, ca avea el loc. Si aveam masina in fata, masina in spate si pe el in lateral, de n-am mai avut pe unde sa ies.
Cand o avea coada 1,5 km si eu o sa stau pe mijlocul benzii, sa va prind eu ca incercati sa ma depasiti, pentru ca aveti loc in cadrul aceleiasi benzi. Sa stati in spatele trotinetei mele. Doar am mai discutat si lucrul asta: Eu trec pe langa tine in cadrul aceleiasi benzi, nu trec linia continua, nu trec din spatele in fata ta... Pur si simplu trec pe langa tine in cadrul aceleiasi benzi in timp ce tu esti oprit la semafor. De depasire in cadrul aceleiasi benzi, fara sa ies din spatele tau, fara sa trec in fata ta, fara sa depasesc linia continua, eu n-am auzit. Asa ca, poate-mi spuneti si mie ce vreti sa spuneti cu: Motociclistii depasesc coloana.
Vreti sa mai reluam si alte discutii? Vad ca Topic-ul abia acum incepe. Sa ne asteptam la inca 2000 de pagini? biggrin.gif

This post has been edited by Motociclist: 25 Nov 2008, 19:18

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 19:19
Post #2253

membru violet

From: Bucuresti

Deci daca tu esti corect, atunci toti motociclistii sunt la fel.
Iar generalizezi.
Du-te la seringa de seara.

This post has been edited by vijelie: 25 Nov 2008, 19:20

--------------------
Dacia Duster 2011 Laureate dCi
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 19:29
Post #2254

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 15:58)
Noi salvam , asta e menirea noastra. Personajul care a initiat discutia face taman invers.
O cauza dreapta trebuie sustinuta!
*

Din cate inteleg esti pompier. Nu ma pricep eu prea bine, dar voi cred ca participati si la descarcerari sau aveti o echipa speciala.
Poti face o statistica si sa ne spui si noua la cate accidente cu masini si cate cu motociclete ai participat?
Sa aflu si eu de ce soferii (ca esti si sofer) sunt salvatori, iar motociclistii invers.
In general, cand se intampla un accident moto, auzim ca motociclistul a murit.
Cand se intampla un accident auto, auzim ca soferul a murit, la fel si pasagerul din dreapta, in coma la spital aflandu-se unul din ocupantii banchetei din spate, celalalt ocupant al banchetei, care a scapat, fiind copilul de numai 7 ani al celor doi aflati in fata.

25 Nov 2008, 19:30:
QUOTE(vijelie @ 25 Nov 2008, 19:19)
Deci daca tu esti corect, atunci toti motociclistii sunt la fel.
Iar generalizezi.
Du-te la seringa de seara.
*

Am dorit sa fiu corect, dar n-am fost lasat tocmai de soferi.

This post has been edited by Motociclist: 25 Nov 2008, 19:30

--------------------
+
autom
post 25 Nov 2008, 19:32
Post #2255

membru pompier

From: Bucuresti-sa traiesti!!!!

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 19:16)
S-a mai discutat problema asta, ca mai toate pe care le tot reluati la infinit. biggrin.gif
Daca stau pe mijlocul benzii, lucru pe care l-am facut, mergand si cu viteza regulamentara, se intampla urmatorul fenomen: Toate conservele trec razant cu viteza pe langa mine, toti incearca sa se strecoare pe langa mine si celelalte masini, toti claxoneaza sa ma dau la o parte, toti injura ca "Ce ba, ti-a luat ma-ta strada?" Asta mi s-a intamplat mie cand am mers asa cum vreti voi. Apoi, ajungand acasa, am ocupat un loc intreg de parcare, ca doar aveti pretentia sa merg in rand cu masinile, deci am dreptul si la un loc de parcare. Si s-a intamplat ca un nene s-a lipit de mine cu masina, ca avea el loc. Si aveam masina in fata, masina in spate si pe el in lateral, de n-am mai avut pe unde sa ies.
Cand o avea coada 1,5 km si eu o sa stau pe mijlocul benzii, sa va prind eu ca incercati sa ma depasiti, pentru ca aveti loc in cadrul aceleiasi benzi. Sa stati in spatele trotinetei mele. Doar am mai discutat si lucrul asta: Eu trec pe langa tine in cadrul aceleiasi benzi, nu trec linia continua, nu trec din spatele in fata ta... Pur si simplu trec pe langa tine in cadrul aceleiasi benzi in timp ce tu esti oprit la semafor. De depasire in cadrul aceleiasi benzi, fara sa ies din spatele tau, fara sa trec in fata ta, fara sa depasesc linia continua, eu n-am auzit. Asa ca, poate-mi spuneti si mie ce vreti sa spuneti cu: Motociclistii depasesc coloana.
Vreti sa mai reluam si alte discutii? Vad ca Topic-ul abia acum incepe. Sa ne asteptam la inca 2000 de pagini? biggrin.gif
*

nu mai am nimic de zis decat radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Vorba colegului meu: seringa!!!!

Ps. prin ce zona umblii ca sa stiu daca o sa te am beneficiarul unei interventii de-ale noastre..........

--------------------
Dacia 1100 Berlineza 1971
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 19:32
Post #2256

membru violet

Si vrei sa-ti plangem pe umar sau cum?
Sau ai impresia ca sicanele facute de dobitoci sunt adresate exclusiv motociclistilor?

LE Merge si cu electrosocuri dar numai in formele catatonice ale afectiunii. wink.gif

This post has been edited by vijelie: 25 Nov 2008, 19:34

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 19:33
Post #2257

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 16:26)
Stau de multe ori sa ma gandesc daca acesti participanti la trafic sunt ok sau nu (dpdv am ,,mansardei). De ce zic asta?

De  mai multe ori , la interventii, am fost depasit la mustata , pe stanga si pe dreapta de acesti inconstienti. Se bazeaza pe viteza lor ! Atat! Ei nu se gandesc ca intr-o deplasare la o interventie avem adrenalina intinsa ma maxim. Nu se gandesc ca noi avem numai oglizi laterale si ei sunt prea mici sa ii observam in timp util. Apar prea repede !

Chiar nu gandesc. Sunt iresponsabili si malefici!

Soferii cu masini mici incearca sa ne faca loc si chiar reusesc.
Demonii pe doua roti sunt imuni la regulile de circulatie  si nesimtiti ca indivizi!!!!

Imi mentin punctul de vedere asupra lor!!!!
*

Dar despre soferii care merg in urma masinii de salvare sau pompieri atunci cand se afla in misiune ce mai zici? Aia nu-i pun in pericol pe ceilalti participanti la trafic?

--------------------
+
autom
post 25 Nov 2008, 19:37
Post #2258

membru pompier

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 19:29)
Din cate inteleg esti pompier. Nu ma pricep eu prea bine, dar voi cred ca participati si la descarcerari sau aveti o echipa speciala.
Poti face o statistica si sa ne spui si noua la cate accidente cu masini si cate cu motociclete ai participat?

1. Da, sunt pompier
2. Numai noi descarceram prin ehipajele pregatite si dotate corespunzator. Nu particip efectiv la descarcerare ci vin in sprijinul ei: previn izbucnirea unui incendiu datorita scurgerilor de carburanti.
3. statisticile le face politia rutiera
4. proportia este de aprox 10 la suta accidente cu moto fata de cele cu auto. Probabilitatea sa fim chemati noi, cei cu stingerea, este mai mica la producerea unui accident mot/auto ( nu este impactul asa de puternic incat sa necesite depalasarea de forte de stingere)

25 Nov 2008, 19:38:
QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 19:33)
Dar despre soferii care merg in urma masinii de salvare sau pompieri atunci cand se afla in misiune ce mai zici? Aia nu-i pun in pericol pe ceilalti participanti la trafic?
*

Aici era vorba despre motociclisti!

This post has been edited by autom: 25 Nov 2008, 19:38

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 19:46
Post #2259

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 19:37)
1. Da, sunt pompier
2. Numai noi descarceram prin ehipajele pregatite si dotate corespunzator. Nu particip efectiv la descarcerare ci vin in sprijinul ei: previn izbucnirea unui incendiu datorita scurgerilor de carburanti.
4. proportia este de aprox 10 la suta accidente cu moto fata de cele cu auto. Probabilitatea sa fim chemati noi, cei cu stingerea, este mai mica la producerea unui accident mot/auto ( nu este impactul asa de puternic incat sa necesite depalasarea de forte de stingere)

<span class='edit'>25 Nov 2008, 19:38:</span>
*

Daca ai fi avut rabdare sa citesti macar cateva post-uri de-ale mele, ai fi vazut ca nu iau orbeste apararea motociclistilor. Am postat chiar un filmulet de la un accident, in urma caruia soferul a fost scos vinovat de Politie, dar eu am fost de partea soferului, pentru ca motociclistul a mers prea tare si chiar n-a avut cum sa fie vazut.
Mi-am pus multi motociclisti in cap pentru ca le tot iau apararea conservarilor, culmea, chiar eu care n-am decat A-ul. ...Oricum, la o asemenea aversiune din partea voastra la adresa motociclistilor chiar nu ma asteptam.
...

This post has been edited by Motociclist: 25 Nov 2008, 19:54

--------------------
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 19:47
Post #2260

membru violet

Ai luat ban pe alte forumuri, stim, ne-ai mai spus de 4-5 ori... sad.gif

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 19:48
Post #2261

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 19:37)
1. Da, sunt pompier

<span class='edit'>25 Nov 2008, 19:38:</span>
*

Nu era vorba despre motociclisti, era vorba despre aglomerarea traficului. wink.gif

--------------------
+
autom
post 25 Nov 2008, 19:53
Post #2262

membru pompier

Consum tastatura degeaba!

Spor la toata lumea si fara accidente!

--------------------
+
namidee
post 25 Nov 2008, 19:54
Post #2263

Membru autentic

From: Frankfurt

Sunt total off-topic daca scriu ca topicul o ia (din nou) prin balarii? Pentru a o mia oara, exista atat soferi idioti cat si motociclisti idioti pe strada! Ceea ce multi nu realizeaza e ca sunt si mult mai multi, atat auto cat si moto, care merg corect. Problema cu astia din urma e ca nu sar cu nimic in evidenta si prin urmare nu se puncteaza in statistica personala a unuia sau altuia.

@autom: Or fi motociclisti care depasesc sau iti taie fata cand esti in interventii, dar poti dumneata sa juri (cu mana pe Biblie) ca n-ai depasit nici unul care s-a oprit pe dreapta pentru a-ti face loc? La fel, poti sa juri ca n-au fost o multime de motociclisti care au stat cuminte in spate fara sa te depaseasca? Mai usor cu generalizarile gen "motociclistii sunt diavoli pe doua roti" ca nu-ti fac cinste.

This post has been edited by namidee: 25 Nov 2008, 19:55

--------------------
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008
+
Motociclist
Post #2264

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 19:53)
Consum tastatura degeaba!

Spor la toata lumea si fara accidente!
*

Mult noroc si tie!

--------------------
+
klaus
Post #2265

步步

Group: Moderatori

Si care a parea ta despre aglomerea traficului pe benzi?
Am inteles ca daca bagi fibra optica maresti banda si mergea treaba mai bine.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
logan1.5dci
post 25 Nov 2008, 20:06
Post #2266

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Motociclistule, ma uitam si eu la orele postarilor tale, biggrin.gif esti la scoala dupa masa asa?

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
C@talin
post 25 Nov 2008, 20:10
Post #2267

Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef.

From: cucu

cu la scaoala dacde el a zis ca are bani de masini scumpe da nu vrea laugh.gif

--------------------
Range Rover V8 5.0 Vogue SE - B 666 IAD
Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope .
+
autom
post 25 Nov 2008, 20:14
Post #2268

membru pompier

QUOTE(namidee @ 25 Nov 2008, 19:54)

@autom: Or fi motociclisti care depasesc sau iti taie fata cand esti in interventii, dar poti dumneata sa juri (cu mana pe Biblie) ca n-ai depasit nici unul care s-a oprit pe dreapta pentru a-ti face loc? La fel, poti sa juri ca n-au fost o multime de motociclisti care au stat cuminte in spate fara sa te depaseasca? Mai usor cu generalizarile gen "motociclistii sunt diavoli pe doua roti" ca nu-ti fac cinste.
*

Revin, desi nu am vrut sa mai scriu aici.

In momentele acelea , numai pe cei care ne incomodeaza si ne pericliteaza interventia ii observam.

Scuze daca am fost cam aspru in aprecieri.

--------------------
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 20:17
Post #2269

QUOTE(logan1.5dci @ 25 Nov 2008, 20:06)
Motociclistule, ma uitam si eu la orele postarilor tale, biggrin.gif esti la scoala dupa masa asa?
*

Si scolarii, mai ales daca-s majori, n-au dreptul sa-si dea cu parerea? N-au voie sa se planga de trafic, daca ajung greu la scoala?
smile.gif Acum vor intelege unii ca sunt scolar, asa cum au inteles si ca lucrez la Faur.

--------------------
+
logan1.5dci
post 25 Nov 2008, 20:26
Post #2270

Nu Există Informații

From: Dobrogea

Tu vrei sa scoti cateva pagini si de la mine , dar nu-ti merge. biggrin.gif
Nu raspund.....la provocari.

Note mari!

--------------------
Nu Există Informații Nu Există Informații Nu Există Informații - Nu Există Informații
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 20:28
Post #2271

QUOTE(autom @ 25 Nov 2008, 20:14)
Revin, desi nu am vrut sa mai scriu aici.

In momentele acelea , numai pe cei care ne incomodeaza si ne pericliteaza interventia ii observam.

Scuze daca am fost cam aspru in aprecieri.
*

Domnule, eu nu spun ca n-aveti dreptate. Eu spun ca, daca strazile n-ar mai fi pline cu masini (de cele mai multe ori cu un singur ocupant), daca lumea n-ar mai merge cu masina doar din comoditate, daca in loc de 20 de oameni in 20 de masini, am avea 20 de oameni in 4 masini, sigur si dumneavoastra, ca pompier, salvarea, etc., v-ati face treaba mult mai bine.
Intereseaza pe cel care asculta manele in Jeep, ca salvarea pierde timp pretios pana se strecoara pe langa el si astfel un copil ar putea sa moara?
In spatele meu, ca motociclist, salvarea n-a stat niciodata. Am gasit mereu spatiul necesar pentru a face loc salvarii pana ca aceasta sa ajunga la mine.

--------------------
+
tarzy
post 25 Nov 2008, 20:30
Post #2272

aroist

QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 17:19)
Stiu, adevarul doare si naste niste dorinte de a injura pe altii nemarginite si nestapanite, in special la specimenele de joasa speta intelectuala.
*

daca cumva ai sughitat in ultima perioada sa stii ca nu eu sunt de vina, pur si simplu in cazul persoanelor de genu' tau (egocentriste) nu*mi mai bat capu' nici macar ptr chestii de genul acesta asa specimen de joasa speta intelectuala cum insinuezi tu ca as fi.

QUOTE(IRONICK @ 25 Nov 2008, 17:23)
Pai daca nu le-a fost de ajutor aia 7 ani, acun este deja prea tarziu. Doar o lege dura ii mai trezeste la realitate.
*

si cam ce crezi tu ca ar trebui sa scrie in legea aia?

nu de lege avem musai nevoie ... ci de toleranta catre ceilalti, atitudinea " da de ce sa-l las eu pe ala ca e nesimtit si incalca legea" nu ajuta cu nimic, ba din contra.

This post has been edited by tarzy: 25 Nov 2008, 20:30

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
C@talin
post 25 Nov 2008, 20:41
Post #2273

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 21:28)
Domnule, eu nu spun ca n-aveti dreptate. Eu spun ca, daca strazile n-ar mai fi pline cu masini (de cele mai multe ori cu un singur ocupant), daca lumea n-ar mai merge cu masina doar din comoditate, daca in loc de 20 de oameni in 20 de masini, am avea 20 de oameni in 4 masini, sigur si dumneavoastra, ca pompier, salvarea, etc., v-ati face treaba mult mai bine.
Intereseaza pe cel care asculta manele in Jeep, ca salvarea pierde timp pretios pana se strecoara pe langa el si astfel un copil ar putea sa moara?
In spatele meu, ca motociclist, salvarea n-a stat niciodata. Am gasit mereu spatiul necesar pentru a face loc salvarii pana ca aceasta sa ajunga la mine.
*

deci tu mereu esti mai cu motz,vrei sa arati ca nu ocupi loc si cui crezi cai pasaaaaaaaaaaa? ? ?ne doare in p... de voi na ca mai enervat biggrin.gif .si de parerile astea ale vroastre.

--------------------
+
marksman
post 25 Nov 2008, 20:54
Post #2274

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(namidee @ 25 Nov 2008, 19:54)
[...]topicul o ia (din nou) prin balarii?[...]
*

A cata oara o fi in balarii de la inceput?

Da' na, aduce trafic, mai scrie unu o tampenie, mai da altul click pe vreo reclama biggrin.gif

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
vijelie
post 25 Nov 2008, 20:56
Post #2275

membru violet

Da Doame un AdBlockerPlus si pentru tampenii! popa.gif

--------------------
+
klaus
post 25 Nov 2008, 21:03
Post #2276

步步

Group: Moderatori

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 20:17)
asa cum au inteles si ca lucrez la Faur.
*
E, dar am eu un feeling ca nici pe autostrada nu lucrezi... Nu stiu de ce... Eu as zice ca undeva mai central...

QUOTE(tarzy @ 25 Nov 2008, 20:30)
asa specimen de joasa speta intelectuala cum insinuezi tu ca as fi.
*

Eu nu insinuez nimic. Daca din intamplare te-ai manifestat porcesc si mi-ai adresat cuvinte jignitoare cu titlu gratuit si acum te simti ca ma refeream la tine, inseamna ca probabil asta a fost intentia ta la momentul respectiv, sa ma injuri, si intr-un fel sau altul chiar ai facut-o.
Faptul ca acuma te simti ar fi oarecum o confirmare.

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 25 Nov 2008, 21:11
Post #2277

QUOTE(C@talin @ 25 Nov 2008, 20:41)
deci tu mereu esti mai cu motz,vrei sa arati ca nu ocupi loc si cui crezi cai pasaaaaaaaaaaa? ? ?ne doare in p... de voi na ca mai enervat biggrin.gif .si de parerile astea ale vroastre.
*

biggrin.gif Cum spuneam... Pe tine nu se poate supara omul.
Respect!

--------------------
+
tarzy
post 25 Nov 2008, 21:31
Post #2278

aroist

QUOTE(klaus @ 25 Nov 2008, 21:03)
...
Eu nu insinuez nimic. Daca din intamplare te-ai manifestat porcesc si mi-ai adresat cuvinte jignitoare cu titlu gratuit si acum te simti ca ma refeream la tine, inseamna ca probabil asta a fost intentia ta la momentul respectiv, sa ma injuri, si intr-un fel sau altul chiar ai facut-o.
Faptul ca acuma te simti ar fi oarecum o confirmare.
*

radmasa.gif

bag de seama ca tare singur te mai simti pe lumea asta ... daca macar iti inchipui ca te ia cineva la jignit gratuit

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
ady77
post 25 Nov 2008, 21:36
Post #2279

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 19:29)
Sa aflu si eu de ce soferii (ca esti si sofer) sunt salvatori, iar motociclistii invers.
In general, cand se intampla un accident moto, auzim ca motociclistul a murit.
Cand se intampla un accident auto, auzim ca soferul a murit, la fel si pasagerul din dreapta, in coma la spital aflandu-se unul din ocupantii banchetei din spate, celalalt ocupant al banchetei, care a scapat, fiind copilul de numai 7 ani al celor doi aflati in fata.
*

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 20:28)
*

Eu am inteles ca daca nu ar mai merge mai multe persoane intro masina ar fi mai putine victime in cazul unui accident de masina.

Si poate reusesti sa imi raspunzi si mie la intrebarile bolduite
QUOTE(ady77 @ 25 Nov 2008, 12:52)
Bre Moto ti-am mai zis de cateva ori, daca nu exista filmulete pe youtube cu motociclisti defecti cu motociclete defecte, asta nu inseamna ca ei/ele nu exista in trafic.

Legat de fluidizarea traficului ce legatura au filmuletele alea cu care ne ameninti cu subiectul topicului? Asta pentru ca tot dai vina pe altii ca deturneaza subiectul discutiei.

Si asa cum te-am intrebat si eu si altii de mai multe ori: De ce nu mergi tot anul cu RATB-ul? De ce atunci cand ai posibilitatea (meteo) folososesti motocicleta si nu RATB-ul?

Eu, de exemplu, nu pot folosi transportul public deoarece:

1. Stau intr-o zona in care imi ia 20 minute minim ca sa ajung intro statie de autobuz.
2. Am copil mic pe care trebuie sa-l duc la cresa dimineata.
3. Trebuie sa imi duc si sotia la munca dimineata, din fericire e in drumul meu (si ca sa vezi ce baiat bun sunt mai duc si o colega a sotiei care sta pe langa noi tongue.gif .)
4. Daca as folosi transportul public as ajunge in cca 1h si 20 minute la munca, in loc de 40-45 minute cat fac in mod normal.
PS Cred ca e cel mai ontopic post al meu  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
C@talin
post 25 Nov 2008, 21:48
Post #2280

QUOTE(Motociclist @ 25 Nov 2008, 22:11)
biggrin.gif Cum spuneam... Pe tine nu se poate supara omul.
Respect!
*

radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
+
79 Pages « < 74 75 76 77 78 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 04:56
Forum Renault