DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 24 25 26 27 28 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

rtBK
post 22 Oct 2008, 19:16
Post #751

Unique like everyone else

Group: Members
From: Bucuresti

Pe mine nu ma intereseaza ce fac alti soferi, eu nu am blocat niciodata intersectia si daca am considerat ca este posibilitatea sa o fac (pur si simplu nu mi-am dat seama ca o sa se blocheze intersectia) nu am ramas incapatanat ca eu pe acolo trebuie sa merg. Cu atat mai mult nu m-am bagat vreodata peste banda autobuzului. Nu stiu ce ai inteles tu din condus calm... dar eu inteleg ca nu stau sa ma mut din 5 in 5 minute pe alta banda.

In privinta motociclistilor... citeam pe motociclism.ro cum s-a apropiat un autobuz la 2 palme de ei in timp ce asteptau la semafor. As lua ban definitiv daca as reproduce ceea ce a urmat. Am avut un impuls de a-mi face cont acolo si sa spun "baieti, stati linistit ca asa se apropie si de soferi ", dar mi-am adus aminte de cultura celor de acolo cand intervenea un sofer. Nu sunteti in stare sa acceptati parerea colegilor vostri de trafic si va considerati tot timpul nedreptatiti.

Mi s-a intamplat sa fiu depasit in acelasi timp pe ambele parti de motociclisti, unu din ei avea loc EXTREM de mult, dar celalalt nu. L-a impedicat cineva sa avanseze? nu! asa ca am tras putin de volan sa ii fac loc pentru ca sigur imi lovea oglinda. Ce a facut celalalt? a inceput sa ma claxoneze si sa ma injure de parca nu vazuse ca un FRATE/BARBAT ADEVARAT/WHATEVER isi cerea dreptul pe partea cealalta. Daca nu avea loc si il striveam de alta masina mai ziceam, dar asa.......

P.S. in locul tau as reciti tot ce a scris IRONICK pe topicul asta, dupa aia as studia ceea ce se intampla in trafic (preferabil din punctul de vedere al unui conservar ), dupa care sa povestesti experienta ta celor din comunitatea ta sau prietenilor tai. Am vazut si motociclist mergand pe trotuar cu politist de la circulatie in capatul acelui trotuar si nu i-a comentat nimic. Pai daca eu faceam asta cu conserva ( aveam loc) cred ca apaream la stiri cu catuse.

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 19:24

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 19:32
Post #752

QUOTE(IRONICK @ 22 Oct 2008, 19:16)
Sau cati au depasit coloana. Doi motociclisti am vazut in trafic, si ambii au depasit coloana ca nu puteau sa astepte. Mai erau si niste scuteristi, dar ei asteptau in rand cu masinile. In afara de taximetristi, toata lumea astepta in coloana linistita. Deci se poate. Probabil restul de motociclisti circula cu RATB-ul. Sau cu conserva ...
*

Vorbiti vorbe... Am stat eu in coloana si ma claxonau toti si ma depaseau cu masinile cum prindeau ocazia. Am mers si pe mijlocul benzii cu viteza chiar putin peste cea legala si la fel, toti m-au injurat si m-au depasit razant... Am ocupat si-un loc de parcare si m-a blocat un jmecheras de sofer de n-am mai putut sa ies.
..FITI SERIOSI si lasati frustrarile. Chiar voi nu ne permiteti sa mergem regulamentar. Mai pe intelesul vostru... Cand dam de voi in trafic, noi trebuie sa ne pazim de voi fugind, ca altfel sunteti in stare sa ne luati pe roti.

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 19:40
Post #753

motociclistule fi calm... traficul e acelasi pentru toti. Crezi ca mie nu imi taie nimeni fata? HA! De cate ori puteam sa fac masina aia praf, dar nu am facut asta pentru ca totusi nu imi permite educatia. Tot ce vi se intampla voua ni se intampla si noua, numai ca noi nu suntem ca voi ...barbati... sa ne plangem pe forumuri.

--------------------

Trek Valencia
+
ady77
post 22 Oct 2008, 19:40
Post #754

راحتزیل یو

From: near Bacau

Tu chiar crezi ceea ce debitezi pe aici? Deci motociclistii sunt niste oameni linistiti care merg cu viteza ca sa fuga de masini radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Victoras2001
post 22 Oct 2008, 19:45
Post #755

Membru autentic

Total: 60 puncte
51-60 de puncte
PROFESOR DE SOFAT

Titlul de profesor de sofat are doua conotatii. Una pozitiva, care subliniaza abilitatile tale de a ramane calm, de a anticipa situatiile din trafic si de a cunoaste si respecta legile de circulatie. Dar si una negativa, care face ca uneori sa devii pedant in mania ta de a conduce corect si preventiv. In plus, s-ar putea ca de-abia sa ai volanul in mana, de unde vine si precautia asta excesiva.

Condusul este pentru tine un ritual pe care il indeplinesti cu exactitate si atentie. Iti pastrezi calmul in majoritatea situatiilor, desi uneori iti mai iesi din pepeni. Dar chiar si in aceste cazuri nu recurgi la manifestari extreme, pentru ca a conduce este o responsabilitate.

Iti place sa ai sub control ceea ce se intampla in masina si mai ales consideri ca tu stii mai bine cum sa te descurci in trafic. Nu alegi rutele cele mai scurte ci rutele cele mai relaxante, si nici nu esti grabit in a ajunge repede-repede la destinatie.

Precautia ta ii poate scoate din minti pe pasageri, dar tu stii ca ea te-a salvat de multe ori. Dimpotriva, pedanteria ta in ale sofatului iti poate rapi bucuria de a te misca ceva mai dinamic cu masina. Uneori chiar ea te face sa incurci traficul, intr-o lume in care regulile nu sunt respectate de prea multa lume.

Desi faptul de a-ti asuma riscuri nu este pe placul tau, n-ar strica sa iei o data masina si sa o duci mai cu viteza pe serpentine. Ce zici, te tine?

Hm. Consider ca descrierea de la 61p in sus mi se potriveste mai bine. Dar daca asa au zis ei... asa o fi. wink.gif

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 19:46
Post #756

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 19:40)
motociclistule fi calm... traficul e acelasi pentru toti. Crezi ca mie nu imi taie nimeni fata? HA! De cate ori puteam sa fac masina aia praf, dar nu am facut asta pentru ca totusi nu imi permite educatia. Tot ce vi se intampla voua ni se intampla si noua, numai ca noi nu suntem ca voi ...barbati... sa ne plangem pe forumuri.
*

Am venit aici sa ma plang ca o fetita, ca poate asa veti intelege si voi cat suntem noi de fragili in trafic si ca orice contact intre o masina si o mototcicleta se lasa SIGUR cu vatamarea corporala a motociclistului.
Si-am venit aici smiorcaindu-ma, ca sa va indemn sa faceti pe bune examenele alea oftalmologice ca atunci cand va mai treziti cu cate un motociclist lipit pe portiera dreapta, sa nu mai spuneti "Nu l-am vazut".
sad.gif Deja am o lacrima in coltul ochiului cand va scriu randurile astea: Cascati ochii mari ca ne omorati pe capete.

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 19:48

--------------------
+
klaus
post 22 Oct 2008, 19:46
Post #757

步步

Group: Moderatori

Motociclist, nu vrei sa ma crezi ca e mai bine cu RATB-ul. Sau sa te cuplezi cu un coleg cu masina...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 19:49
Post #758

QUOTE(klaus @ 22 Oct 2008, 19:46)
Motociclist, nu vrei sa ma crezi ca e mai bine cu RATB-ul. Sau sa te cuplezi cu un coleg cu masina...
*

Domnule moderator, dumneavoastra unde cititi?

<span class='edit'>22 Oct 2008, 19:51:</span>
QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 19:06)
Sfatul meu prietenesc ar fi sa nu iei masina si s-o duci mai cu viteza pe serpentine. biggrin.gif Uite de unde invata incepatorii sa faca prostii in trafic.

<span class='edit'>22 Oct 2008, 19:12:</span>

Sa inteleg ca asta va fi de acum incolo noua ta idee fixa?
Si daca tot o tii cu faptul ca eu as fi zis ca soferii trebuie urcati in R.A.T.B. si motociclistii nu, iti spun ca am inceput sa merg cu R.A.T.B.-ul (autobuz, tramvai, preorasenesc-40km/zi) si ma mai dau jos din el abia pe la inceputul lui mai. Sunt sigur ca tu nu mergi chiar atat de departe la munca, dar macar o singura data... Te vei urca si tu in autobuz?
*

Uite domnule Klaus ce am scris cu o pagina in urma... blink.gif Intrebarea "Te vei urca si tu in autobuz?" iti era adresata.
Si la mine la munca toti se cupleaza mai multi la o masina. De cate ori va fi posibil ma voi cupla si eu cu colegii.
E vreo rusine cu R.A.T.B.-ul sau cu altii in masina?
Si pe motor cand mergeam la munca, mai luam si un coleg... Spre deosebire de cei care ocupa juma' de strada cu masinile lor si merg singuri.

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 19:54

--------------------
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 19:54
Post #759

Motociclistule ai impresia ca e cineva de pe forumul asta care scrie de la puscarie? Aparent cascam ochii destul de bine, doar ca suntem expusi greselii ( ca tine si toti oamenii de altfel ). Daca nu sunteti in stare sa acceptati o greseala atunci citez dupa klaus " e mai sigur ratb-ul ".

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 19:57

--------------------

Trek Valencia
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:01
Post #760

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 19:54)
Motociclistule ai impresia ca e cineva de pe forumul asta care scrie de la puscarie? Aparent cascam ochii destul de bine, doar ca suntem expusi greselii ( ca tine si toti oamenii de altfel ). Daca nu sunteti in stare sa acceptati o greseala atunci citez dupa claus " e mai sigur ratb-ul ".
*

Domnule, cred ca n-ai avut rabdare sa citesti chiar tot ce s-a postat. Eu inteleg foarte bine ceea ce tocmai ai spus si eu chiar am vrut sa pastrez un ton civilizat al discutiei fara a ma contra cu nimeni. Numai ca unii se agata de orice chichita, de orice lucru minor doar de dragul de a avea dreptate fiind total OffTopic si nedorind absolut deloc o discutie constructiva.
Nu eu trebuie sa fiu adus mereu in discutie, ci traficul. Despre trafic am vrut sa vorbim, despre ce s-ar putea face si eu n-am facut decat sa evidentiez cateva cauze care mi s-au parut mie a fi importante, iar acelasi lucru ma asteptam sa-l faca si ceilalti. Imi pare rau ca n-am spus ca-s sofer profesionist sau chiar pilot, ca poate asa ar fi decurs altfel lucrurile.

--------------------
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 20:06
Post #761

-

From: Romania

Eu sunt curios unde au disparut motociclistii din trafic. In ultimele zile imi ajung degetele de la o mana sa ii numar la o traversare de Bucuresti. Daca a venit frigul inseamna ca circula cu ratb-ul. Sau cu conserva? Ar putea sa ne confirme motociclistul.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 20:08
Post #762

Ce vroiai sa vorbim despre trafic? crezi ca nu iesim din casa? il vedem si noi foarte bine este acelasi si de pe bicicleta si de pe motocicleta si din autobuz si din masina, parca ar fi o piesa de teatru. Nu iti convine cum folosesc cuvantul motociclist? Nici mie nu imi convine cum folositi cuvantu conservar.

Eu sunt unul din oamenii care va respecta in trafic si fac loc cand exista posibilitatea. Despre trafic nu se poate discuta pentru ca nici unul din noi nu o sa construiasca pasaje, strazi noi, etc. Putem discuta despre EDUCATIA rutiera si crede-ma ca este un subiect asupra caruia am inceput sa ma cert cu tatal meu ( care are mai multa experienta decat mine ).

Ironick: check out the youtube link pentru raspuns

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 20:12

--------------------

Trek Valencia
+
bulan
post 22 Oct 2008, 20:16
Post #763

Membru autentic

Avand in vedere ca o motocicleta noua de la bunicica in sus costa minim cat un logan 1,4 chel e clar ca motociclistii cu pretentii au si cate o conserva de la logan in sus.
Parerea mea este ca fiecare are dreptul sa circule cu ce vrea sau cu ce are dar utilitatea motocicletei in oras este ca si utilitatea SUV-urilor asa ca nu mai are rost sa aruncam pisica moarta dintr-o tabara in alta.

--------------------
a b c
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 20:27
Post #764

-

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 21:16)
e clar ca motociclistii cu pretentii au si cate o conserva de la logan in sus
Nu se poate asa ceva nenea bulan! Motociclistii au doar o motocicleta. Cand vine frigul ei folosesc ratb-ul si metroul.

--------------------
+
tarzy
post 22 Oct 2008, 20:33
Post #765

aroist

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 20:16)
Avand in vedere ca o motocicleta noua de la bunicica in sus costa minim cat un logan 1,4 chel e clar ca motociclistii cu pretentii au si cate o conserva de la logan in sus.
Parerea mea este ca fiecare are dreptul sa circule cu ce vrea sau cu ce are dar utilitatea motocicletei in oras este ca si utilitatea SUV-urilor asa ca nu mai are rost sa aruncam pisica moarta dintr-o tabara in alta.
*

nu e chiar asa ... in primul rand nu toata lumea are motoare noi si nici bunicele, avand in vedere ca nu se aplica TPI piata din romania e invadata de motoare sh la preturi accesibile (pana-n 2000 Euro) in plus cunosc motoristi care au permis doar categoria A.

poti sa detaliezi un pic alaturarea SUV cu motor ? nu de alta dar se pare ca nu ma ajuta deloc imaginatia ca sa vad legatura

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
ady77
post 22 Oct 2008, 20:33
Post #766

راحتزیل یو

QUOTE(IRONICK @ 22 Oct 2008, 21:06)
Eu sunt curios unde au disparut motociclistii din trafic.
*

Poate s-au inmultit desenele pe asfalt.

--------------------
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:35
Post #767

QUOTE(IRONICK @ 22 Oct 2008, 20:27)
Nu se poate asa ceva nenea bulan! Motociclistii au doar o motocicleta. Cand vine frigul ei folosesc ratb-ul si metroul.
*

Asa... Si?

22 Oct 2008, 20:36:
QUOTE(ady77 @ 22 Oct 2008, 20:33)
*

Asta a fost o gluma?

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 20:36

--------------------
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 20:37
Post #768

A fost una chiar buna laugh.gif

--------------------

Trek Valencia
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:38
Post #769

QUOTE(tarzy @ 22 Oct 2008, 20:33)
nu e chiar asa ... in primul rand nu toata lumea are motoare noi si nici bunicele, avand in vedere ca nu se aplica TPI piata din romania e invadata de motoare sh la preturi accesibile (pana-n 2000 Euro) in plus cunosc motoristi care au permis doar categoria A.

poti sa detaliezi un pic alaturarea SUV cu motor ? nu de alta dar se pare ca nu ma ajuta deloc imaginatia ca sa vad legatura
*

Eu am doar categoria A si toti banii mei s-au dus pe motor si in motoare se vor duce mereu.

--------------------
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 20:39
Post #770

si pe RATB. specifica te rog

--------------------

Trek Valencia
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:40
Post #771

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 20:37)
A fost una chiar buna  laugh.gif
*

A facut o gluma buna? Pai hai sa fac si eu una...
Cate desene pe asfalt, atatia conservari mai putin in libertate. biggrin.gif
Hahhaaaa, ce glume de prost gust. Luati in ras moartea unor oameni... Unii au familii, copii.

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 20:42

--------------------
+
ady77
post 22 Oct 2008, 20:41
Post #772

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 21:35)
Asta a fost o gluma?
*

Da tongue.gif

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 21:37)
A fost una chiar buna  laugh.gif
*

Merci biggrin.gif

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
bulan
post 22 Oct 2008, 20:41
Post #773

Membru autentic

QUOTE(tarzy @ 22 Oct 2008, 20:33)
*

Pai asa cum unii prefera SUV ca sa arate ce smecheri sunt si nu isi cumpara ceva gen C1,107,fiat 600,matiz tot asa altii isi iau motociclete mari puternice si bengoase ca pe bicicleta sau scuter tusesc.

--------------------
a b c
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:42
Post #774

QUOTE(ady77 @ 22 Oct 2008, 20:33)
*

Iti spun eu ca a fost o gluma proasta, care nu se face.

--------------------
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 20:43
Post #775

"Luati in ras mooartea unor oameni."

Sincer... i-am pus eu sa mearga cu motocicleta? Este alegerea lor! Daca nu s-au gandit la familia lor trebuie sa o faci tu? Daca sunt constienti de pericol de ce si-l asuma?

apropo de moralitatile debitate de tine: sa citez motociclisti.ro " trebuia sa ii dam cu carbonu in gura ", "i-am spart parbrizu cu casca si l-as fi batut, dar ... ", "moarte conservarului" ... continui?

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 20:46

--------------------

Trek Valencia
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:44
Post #776

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 20:41)
Pai asa cum unii prefera SUV ca sa arate ce smecheri sunt si nu isi cumpara ceva gen C1,107,fiat 600,matiz tot asa altii isi iau motociclete mari puternice si bengoase ca pe bicicleta sau scuter tusesc.
*

Ai dormit vreodata cu motorul de la masina langa pat?

--------------------
+
ady77
post 22 Oct 2008, 20:45
Post #777

راحتزیل یو

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 21:42)
*

E cam morbida ce-i drept.

--------------------

ecnedifnocfollufsisoM
+
cosmin_2300
Post #778

Banned

From: București

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 21:42)
*

Cu asta sunt deacord ... dar nu pot sa-i sufar pe motociclistii care-si scot tobele ( sau sitele ce cenzurat scot ! ) !
Pur si simplu e NESIMTIRE curata ( si NU toti fac asa .... ) ...

P.s. : m-a amuzat teribil clipul cu "burtosul-dansator" radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
+
IRONICK
Post #779

-

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 21:35)
Asa... Si?
Deci motociclistii mai au si cate o conserva, dar fac galagie doar cand circula cu motocicleta? Nu tu, ca tu ai doar categoria A.

This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2008, 20:46

--------------------
+
tarzy
post 22 Oct 2008, 20:47
Post #780

aroist

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 20:41)
*

da-mi voie sa-ti spun ca te inseli - vorbesti de extreme ... nu toti motoristi au chestii puternice si bengoase .... majoritatea au motoare medii, iar diferenta intre motor si scuter e mare .....

asa cum nici tu nu ai nici Bentley da nici trabant (nu vreau sa ofensez in nici un fel aceasta masina) asa si ei ... au motor mediu

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
79 Pages « < 24 25 26 27 28 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:03
Forum Renault