DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

79 Pages « < 25 26 27 28 29 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Nu mi se pare normal..., Omul si masina, iar autobuzul gol.

cosmin_2300
post 22 Oct 2008, 20:47
Post #781

Banned

Group: Members
From: București

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 21:44)
Ai dormit vreodata cu motorul de la masina langa pat?
*

Tu ai dormit vreodata cu motocicleta in pat ???? radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

--------------------
Opel Astra J - 2016 - Diesel inside.
My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:48
Post #782

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 20:43)
"Luati in ras mooartea unor oameni."

Sincer... i-am pus eu sa mearga cu motocicleta? Este alegerea lor! Daca nu s-au gandit la familia lor trebuie sa o faci tu? Daca sunt constienti de pericol de ce si-l asuma?
apropo de moralitatile debitate de tine: sa citez motociclisti.ro " trebuia sa ii dam cu carbonu in gura ", "i-am spart barbrizu cu casca si l-as fi batut, dar ... ", "moarte conservarului" ... continui?
*

Daca tot o tinem OffTopic...
Deocamdata murim in marea majoritate a cazurilor din cauza soferilor (neacordare de prioritate, intoarcere peste linia continua, etc.). Cand vom muri mai mult din cauza noastra decat din cea a soferilor ma voi gandi serios daca mai are rost sa merg pe motor.

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 20:48

--------------------
motocicleta 1000cc 1900 - la vedere
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 20:49
Post #783

Unique like everyone else

From: Bucuresti

tarzy si totusi o asemanare: toate vor ajunge rable... mai devreme sau mai tarziu tot vor ajnuge.

numai saptamana trecuta au fost 2 accidente in care s-au ciocnit cate 2 motociclisti in fiecare. Se pare ca si fara 'ajutorul' nostru va descurcati de minune.

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 20:50

--------------------
Renault Clio 4GT Line 2017

Trek Valencia
+
tarzy
post 22 Oct 2008, 20:50
Post #784

aroist

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 20:48)
Daca tot o tinem OffTopic...
Deocamdata murim in marea majoritate a cazurilor din cauza soferilor (neacordare de prioritate, intoarcere peste linia continua, etc.). Cand vom muri mai mult din cauza noastra decat din cea a soferilor ma voi gandi serios daca mai are rost sa merg pe motor.
*

si cu tine acum ... daca o mierlesti chiar mai conteaza cine e de vina?

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 20:49)
tarzy si totusi o asemanare: toate vor ajunge rable... mai devreme sau mai tarziu tot vor ajnuge.
*

pai da mha ... da rable ajung si cascarabetele noastre "civile"

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:50
Post #785

QUOTE(cosmin_2300 @ 22 Oct 2008, 20:47)
Tu ai dormit vreodata cu motocicleta in pat ????  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif  radmasa.gif
*

Ghici?
...Incercam sa vorbesc despre oamenii cu pasiuni.

--------------------
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 20:55
Post #786

-

From: Romania

QUOTE(blak2oo8 @ 22 Oct 2008, 21:49)
Se pare ca si fara 'ajutorul' nostru va descurcati de minune.
blink.gif

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 20:55
Post #787

QUOTE(tarzy @ 22 Oct 2008, 20:50)
si cu tine acum ... daca o mierlesti chiar mai conteaza cine e de vina?

pai da mha ... da rable ajung si cascarabetele noastre "civile"
*

O mierlesc eu, o mierleste vecinul meu, apoi fratele lui... Chiar nu conteaza cine e de vina?

--------------------
+
bulan
post 22 Oct 2008, 20:56
Post #788

Membru autentic

Eu profesand meseria de sofer si facand curse in tara si in strainatate pot sa spun ca rar vad motociclisti departe de judetul unde au inmatriculate motocicletele.Nu vad deloc motociclisti romani in strainatate!Asta denota ca motociclistii in general si-au cumparta motocicletele doar pentru imptresii de cartier nocturne si mai putin pentru dorinta de a face calatorii.

--------------------
a b c
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 20:57
Post #789

ironick? era o ironie... in sensul ca se lovesc si intre ei, dar nu vad sa urle nimeni " sa i se spanzure familia vinovatului " ( alt citat aka motociclism.ro

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 20:58

--------------------

Trek Valencia
+
ady77
post 22 Oct 2008, 21:01
Post #790

راحتزیل یو

From: near Bacau

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 21:48)
Cand vom muri mai mult din cauza noastra decat din cea a soferilor ma voi gandi serios daca mai are rost sa merg pe motor.
*

Totusi este un risc (inutil dupa parerea mea) pe care vi-l asumati. Si eu ca sofer imi asum un risc in momentul in care ma sui la volan, dar in cazul masinilor rata de supravietuire e mai mare.

Stiu ca ai sa spui ca scuteristii nu-s motociclisti, dar acum vreo luna era sa inmultesc 2 odata. Mergeam pe un drum de tara cu vreo 20-30 km la ora cand dupa o curba ma trezesc cu 2 scuteristi pe sensul meu de mers (taiau curba). Se intreceau oamenii cu viteza mare, daca mergeam un pic mai tare sigur ii inmulteam, asa am franat si am oprit masina de tot si abia m-au evitat.

Acum sa-ti spun o intamplare cu un motociclist. Anul asta ma intorceam de la baile Balvanyos (cum s-o scrie tongue.gif ) si eram pe o bucata de drum cu linie continua si vizibilitate redusa. Aveam un motociclist in fata si pentru ca nu avea cum sa depaseasca masina din fata lui a inceput sa isi tureze motorul si sa faca stanga-dreapta in fata mea. Am decis sa stau la vreo 50 de m in spatele lui ca in caz de cade sa nu contribui si eu la un desen pe asfalt.

--------------------
________________ ________________ _________________
The problem with this world is that the intelligent are full of doubts, while stupid ones are full of confidence.

ecnedifnocfollufsisoM
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 21:03
Post #791

-

Deocamdata murim in marea majoritate a cazurilor din cauza soferilor
Care majoritatea cazurilor? Din topul facut de voi, voi va pricepeti mai bine la asa ceva decat soferii.

Nu stiu daca am mai zis, stiu un caz cu un sofer de conserva, care din cauza unui motociclist a stat prin expertize, ceva timp. Meseriasul pe doua roti mergea cu viteza prin oras. Si cand zic viteza, era peste dublul celei legale .... Respectivul conservar a vrut sa depaseasca o masina parcata, s-a asigurat si cand a ajuns in dreptul ei a fost lovit de motocilist in dreptul oglinzii etc ..motociclist pe jos, spital, etc. Galagie, soferul s-a bagat aiurea in depasire, ca nu a vazut motociclistul care circula regulamentar cu peste 100km/h in oras.

--------------------
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 21:06
Post #792

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 20:56)
Eu profesand meseria de sofer si facand curse in tara si in strainatate pot sa spun ca rar vad motociclisti departe de judetul unde au inmatriculate motocicletele.Nu vad deloc motociclisti romani in strainatate!Asta denota ca motociclistii in general si-au cumparta motocicletele doar pentru imptresii de cartier nocturne si mai putin pentru dorinta de a face calatorii.
*

Numai daca pun la socoteala intrunirile moto de peste an si tot te pot contrazice cu usurinta (ca se organizeaza la Bucuresti sau in alte orase, vin motociclete din toate colturile tarii). Pe langa toate acestea iti garantez ca sunt motociclisti singuratici sau care se cupleaza in grupuri restranse si merg prin tara sau chiar strainatate. Eu cunosc lucrurile astea pentru ca... le practic. Dar si tu, daca ai arunca un ochi pe motociclism.ro pe la sectiunile "Imagini din calatoriile pe 2 roti" sau "Fotografii de la intalniri moto" te-ai putea convinge.

--------------------
+
tarzy
post 22 Oct 2008, 21:10
Post #793

aroist

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 20:56)
*

e cam lacunara logica asta .... drumurile din Romania nu prea sunt ptr cursa lunga ... tu stii poate mai bine ca mine , doar ca pe 4 (sau mai multe roti) o groapa luata la 100 Km / h nu e neaparat mortala ... pe 2 roti e altceva

am vazut toata vara motoristi pe A2 in drum spre mare .... dar acolo e drum bun .... fara "surprize"

eu cunosc multi motoristi care merg la joaba pe 2 roti ... mai ies e adevarat si la "promenada" dar .... multi km-tri ii fac ptr a ajunge la si de la servici - si eu cel putin 50 % din Km ii fac cu masina ptr a merge la serviciu

majoritatea dintre noi ne-am luat vehicolul (fie masina fie motor) in principal ptr a merge la servici .... tu esti printre putinii posesorii de auto doar ptr calatorii

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 21:12
Post #794

-

QUOTE(ady77 @ 22 Oct 2008, 22:01)
Stiu ca ai sa spui ca scuteristii nu-s motociclisti, dar acum vreo luna era sa inmultesc 2 odata.
Si eu era sa il divizez pe unu. La o intrare in localitate, noaptea, de pe un drum perpendicular venea un scuterist cu viteza. Desi luminile farurilor mele incepuse sa il lumineze destul de bine, nu a schitat nici un gest. Nu a intors capul spre stanga si nici nu a redus viteza deloc. Bag un mare claxon, ma asigur si trec pe banda 2. Meseriasul in momentul ala a sesizat ca este ceva in neregula, a pus frana (i-a fugit usor fundul scuterului) si a iesit pe prima banda in momentul cand eu eram in dreptul lui cu scuterul infranat. Ce se intampla daca eu nu eram atent? Il aveam pe constiinta?

This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2008, 21:15

--------------------
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 21:13
Post #795

QUOTE(IRONICK @ 22 Oct 2008, 21:03)
Care majoritatea cazurilor? Din topul facut de voi, voi va pricepeti mai bine la asa ceva decat soferii.

Nu stiu daca am mai zis, stiu un caz cu un sofer de conserva, care din cauza unui motociclist a stat prin expertize, ceva timp. Meseriasul pe doua roti mergea cu viteza prin oras. Si cand zic viteza, era peste dublul celei legale .... Respectivul conservar a vrut sa depaseasca o masina parcata, s-a asigurat si cand a ajuns in dreptul ei a fost lovit de motocilist in dreptul oglinzii etc ..motociclist pe jos, spital, etc. Galagie, soferul s-a bagat aiurea in depasire, ca nu a vazut motociclistul care circula regulamentar cu peste 100km/h in oras.
*

Dupa cum spui tu, el s-a asigurat, apoi a tras de volan cand a ajuns in dreptul masinii parcate. A mai avut grija sa se asigure din nou ca poate vine ceva?
De-aia spun eu ca glumele alea cu "motociclisti desenati pe asfalt" nu-s bune... Pentru ca de la desenele alea aveti si voi multe de tras, poate mai multe decat cel care a murit, daca mai pui la socoteala si constiinta incarcata.
GLUME PROASTE!

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 21:18

--------------------
+
rtBK
post 22 Oct 2008, 21:18
Post #796

... motociclistu ce credea ca o sa se intample? o sa zboare peste masini? Putea sa previna pentru ca era logic ce urma sa se intample.

am inteles, mai schimba placa.

This post has been edited by blak2oo8: 22 Oct 2008, 21:21

--------------------

Trek Valencia
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 21:23
Post #797

-

Nu am spus ca a tras de volan in momentul masinii parcate. Am spus ca s-a asigurat (a vazut motociclistul care era in mult in spate), a "tras" de volan sa depaseasca masina si cand era in dreptul masinii parcate (paralel) a fost lovit de motociclist. Meseriasul avea viteza prea mare, nu a reusit sa evite masina si a agatat oglinda. S-a dezechilibrat, a lovit masina, si s-a oprit in ceva pe marginea drumului. Mai este si un caz pe forum, gasca de motociclisti, ala mai micu fara experienta ramas la coada, a incercat sa ii ajunga in curba, a derapat, motocicleta a intrat in masina din fata, iar motociclistul s-a infipt cu casca in radiatorul omului ...

This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2008, 21:28

--------------------
+
bulan
post 22 Oct 2008, 21:41
Post #798

Membru autentic

QUOTE(tarzy @ 22 Oct 2008, 21:10)
majoritatea dintre noi ne-am luat vehicolul (fie masina fie motor) in principal ptr a merge la servici .... tu esti printre putinii posesorii de auto doar ptr calatorii
*

Daca as fi vrut adrenalina m-as fi angajat la o firma de curierat!
Daca as fi vrut femei m-as fi angajat pe autocar(mereu e cate una singura si neconsolata)
Daca as fi vrut bani pe cisterna
Daca as fi vrut calatorii gratis si cu salariu bun pe TIR curse in comunitate
Daca sa fi vrut aventura curse dincolo de Turcia si Ukraina
Daca as fi vrut la umbra sofer la vreo institutie bugetara
Asa ca eu sunt satul pana in gat de sofat si de plimbat ca sa mai ma duc si la serviciu zi de zi cu bebelusul.Folosesc RATB nu neaparat ca sa descongestionez traficul ci ca sa mai scap de volan si ca sa nu frec inutil bebelusul.Oricum cand apar la firma coborand din tramvai toti colegii imi spun ca sunt un prost.Iar calatoriile le fac pentru madam bulan ca nu vrea sa mearga cu mine cu camionul.Dar ma jur cand ies la pensie nici din cartier nu mai ies si voi folosi ratb doar pe vreme rea!!!Cat despre logica mea lacunara este si ea marcata de diverse prejudecati pe care le am si eu.

--------------------
a b c
+
klaus
post 22 Oct 2008, 21:56
Post #799

步步

Group: Moderatori

Motociclistule, repet, ai dreptate, tu mergi cu RATB-ul. Dar nu de placere, ci DE NEVOIE. Asa fac si soferii, cand nu pot utiliza masina dintr-un motiv sau altul merg cu ratb-ul. Nici o diferenta.

Deocamdata murim in marea majoritate a cazurilor din cauza soferilor (neacordare de prioritate, intoarcere peste linia continua, etc.).
*

Daca nu e cu suparare, ca un sofer sa loveasca un motociclist cand intoarce pe dunga continua presupune ca motociclistul sa vina prin stanga lui (presupun ca nu te referi la accidente cu motociclistul venind din fata, ci din spate). Adica .... dincolo de dunga continua...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 22:01
Post #800

QUOTE(ady77 @ 22 Oct 2008, 21:01)
Totusi este un risc (inutil dupa parerea mea) pe care vi-l asumati. Si eu ca sofer imi asum un risc in momentul in care ma sui la volan, dar in cazul masinilor rata de supravietuire e mai mare.

Stiu ca ai sa spui ca scuteristii nu-s motociclisti, dar acum vreo luna era sa inmultesc 2 odata. Mergeam pe un drum de tara cu vreo 20-30 km la ora cand dupa o curba ma trezesc cu 2 scuteristi pe sensul meu de mers (taiau curba). Se intreceau oamenii cu viteza mare, daca mergeam un pic mai tare sigur ii inmulteam, asa am franat si am oprit masina de tot si abia m-au evitat.

Acum sa-ti spun o intamplare cu un motociclist. Anul asta ma intorceam de la baile Balvanyos (cum s-o scrie  tongue.gif ) si eram pe o bucata de drum cu linie continua si vizibilitate redusa. Aveam un motociclist in fata si pentru ca nu avea cum sa depaseasca masina din fata lui a inceput sa isi tureze motorul si sa faca stanga-dreapta in fata mea. Am decis sa stau la vreo 50 de m in spatele lui ca in caz de cade sa nu contribui si eu la un desen pe asfalt.
*

Hai sa-ti spun de ce facea stanga-dreapta. Fiind pe doua roti si avand nevoie de o aderenta sporita fata de masini pentru a ne mentine pe sosea, avem nevoie sa incalzim cauciucurile (nu e o fita, ci asa sunt ele concepute, ca pe masura ce se incalzesc sa adere mai bine la asfalt).
Voi incerca sa ma fac inteles:
Desi par late cauciucurile unei motociclete, in relitate, ca amatori, noi mergem pe o mica suprafata a lor, adica mai mult pe "creasta", marginile laterale ramanand neatinse si normal, mai reci. In cazul unei depasiri sau unei curbe, aplecandu-ne cu motocicleta (doar astfel se poate face manevra respectiva), ajungem sa rulam pe marginile despre care vorbim. Astfel, omul nostru, pentru ca mersese ceva timp in linie dreapta in spatele masinii si dorind sa efectueze depasirea ei, nu s-a apucat sa se incline cu cauciucurile reci, ci a inceput sa faca stanga-dreapta pentru a le incalzi pe margini. Vei intalni de multe ori motociclisti care fac un astfel de slalom in trafic, de multe ori dupa ce trec prin balti, cand urmeaza sa faca o depasire mai in viteza, etc.
Daca in ceea ce priveste masinile, iti permiti sa mai iesi cu "scart" din spatele unuia pentru a-l depasi, cu motocicleta nu-ti permiti sa rupi aderanta exact in momentul in care te-ai angajat in depasire, aplecat fiind.
Am incercat sa folosesc expresii cat mai uzuale pentru a ma face inteles si sper ca am reusit.
Este la fel cu cealalta problema neinteleasa de unii... cu turatul motoarelor. Motoarele motocicletelor trebuie turate ceva mai tare la plecarea de pe loc, pentru ca spre deosebire de masni, care "trag" la ture joase, motocicletele "trag" la un nivel de turatie mai inalt (cam de pe la 6000rot/min.).
In fine... Sunt altii mult mai in masura decat mine sa dea astfel de detalii tehnice. Am incercat doar sa va lamuresc putin.

--------------------
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 22:04
Post #801

-

Deci este clar ca motocicletele cu care circulati voi nu sunt de strada? Cauciucuri care trebuiesc incalzite, motoare care trebuiesc turate, ...

This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2008, 22:05

--------------------
+
bulan
post 22 Oct 2008, 22:07
Post #802

Membru autentic

Adevarul este ca cel mai usor lucru pe pamant e sa tragi zece la curul altuia!

--------------------
a b c
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 22:09
Post #803

QUOTE(IRONICK @ 22 Oct 2008, 22:04)
Deci este clar ca motocicletele cu care circulati voi nu sunt de strada? Cauciucuri care trebuiesc incalzite, motoare care trebuiesc turate, ...
*

Astea sunt motocicletele de strada...

--------------------
+
IRONICK
post 22 Oct 2008, 22:10
Post #804

-

Pai atunci de ce este nevoie de incalzesti cauciucurile? Poate vrei sa spui, de autostrada ...

22 Oct 2008, 23:13:
De ce nu treceti voi la scutere? La alea nu-i nevoie sa incalzesti cauciucurile, sa turezi motorul exagerat, ...

22 Oct 2008, 23:14:
Sau de ce nu folositi ratb-ul, daca-i atata chin cu motocicleta?

This post has been edited by IRONICK: 22 Oct 2008, 22:14

--------------------
+
vis-a-vis
post 22 Oct 2008, 22:21
Post #805

DaciaClubber

QUOTE(tarzy @ 22 Oct 2008, 21:47)
QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 21:41)

Pai asa cum unii prefera SUV ca sa arate ce smecheri sunt si nu isi cumpara ceva gen C1,107,fiat 600,matiz tot asa altii isi iau motociclete mari puternice si bengoase ca pe bicicleta sau scuter tusesc.
*

da-mi voie sa-ti spun ca te inseli - vorbesti de extreme ... nu toti motoristi au chestii puternice si bengoase .... majoritatea au motoare medii, iar diferenta intre motor si scuter e mare .....
asa cum nici tu nu ai nici Bentley da nici trabant (nu vreau sa ofensez in nici un fel aceasta masina) asa si ei ... au motor mediu
*

Hai mai, lasa-ne cu motoare medii, mici sau gigantice.
E asa cum a zis bulan. Eu mi-am luat fieru pentru a ma plimba prin munti cu el, pe soseau sau forestier, dar prin oras prefer de departe un scuter.
Si da, toti motociclistii sunt basinosi, ca nu vor sa stea pe scutere ca pe WC si nici nu-i considera pe acestia din randurile lor. Eu nu pricep cum vor motociclistii sa fie acceptati, daca ei n-accepta pe altii care sunt atat de apropiati incat se confunda cu ei?

QUOTE(bulan @ 22 Oct 2008, 21:56)
*

Lasa ca o sa vezi la anu' pana la capu' nord, numai placuta de Romania-n fata, sa te saturi 10561582.gif

QUOTE(ady77 @ 22 Oct 2008, 22:01)
Acum sa-ti spun o intamplare cu un motociclist. Anul asta ma intorceam de la baile Balvanyos (cum s-o scrie  tongue.gif ) si eram pe o bucata de drum cu linie continua si vizibilitate redusa. Aveam un motociclist in fata si pentru ca nu avea cum sa depaseasca masina din fata lui a inceput sa isi tureze motorul si sa faca stanga-dreapta in fata mea. Am decis sa stau la vreo 50 de m in spatele lui ca in caz de cade sa nu contribui si eu la un desen pe asfalt.
*

Asa fac si eu talambilor care stau in ceafa mea si nu lasa un spatiu liber pentru cineva care daca vine in depasire, ar vrea sa se replieze in coloana.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
Motociclist
post 22 Oct 2008, 22:26
Post #806

[quote=IRONICK,22 Oct 2008, 22:10]Pai atunci de ce este nevoie de incalzesti cauciucurile? Poate vrei sa spui, de autostrada ...
<span class='edit'>22 Oct 2008, 23:13:</span>
De ce nu treceti voi la scutere? La alea nu-i nevoie sa incalzesti cauciucurile, sa turezi motorul exagerat, ...
<span class='edit'>22 Oct 2008, 23:14:</span>
Sau de ce nu folositi ratb-ul, daca-i atata chin cu motocicleta?
*

Sunt niste lucruri normale... E ca si cum te-as intreba de ce unii soferi isi stropesc parbrizul si dau drumul la stergatoare in trafic.
-Nu trec la scuter, pentru ca mi-e greu sa fug de voi atunci cand sunteti la un pas de a da peste mine.
-Folosesc R.A.T.B-ul, dar nu pentru ca-i un chin cu motocicleta.
<span class='edit'>22 Oct 2008, 22:42:</span>

[quote=vis-a-vis,22 Oct 2008, 22:21]
da-mi voie sa-ti spun ca te inseli - vorbesti de extreme ... nu toti motoristi au chestii puternice si bengoase .... majoritatea au motoare medii, iar diferenta intre motor si scuter e mare .....
asa cum nici tu nu ai nici Bentley da nici trabant (nu vreau sa ofensez in nici un fel aceasta masina) asa si ei ... au motor mediu
*

[/quote]Hai mai, lasa-ne cu motoare medii, mici sau gigantice.
E asa cum a zis bulan. Eu mi-am luat fieru pentru a ma plimba prin munti cu el, pe soseau sau forestier, dar prin oras prefer de departe un scuter.
Si da, toti motociclistii sunt basinosi, ca nu vor sa stea pe scutere ca pe WC si nici nu-i considera pe acestia din randurile lor. Eu nu pricep cum vor motociclistii sa fie acceptati, daca ei n-accepta pe altii care sunt atat de apropiati incat se confunda cu ei?
Lasa ca o sa vezi la anu' pana la capu' nord, numai placuta de Romania-n fata, sa te saturi 10561582.gif
Asa fac si eu talambilor care stau in ceafa mea si nu lasa un spatiu liber pentru cineva care daca vine in depasire, ar vrea sa se replieze in coloana.
*

...Si NU, nu toti motociclistii sunt basinosi. Tu pana la urma te consideri si motociclist sau nu? Ca sa stiu daca te-ai inclus si pe tine in categoria asta...
In alta ordine de idei, ar trebui sa stii mai bine ce avem noi, motociclistii, cu scuteristii:
-marea majoritate n-au permise si pentru ca nu prea are nimeni ce le face isi permit sa treaca pe rosu, sa mearga pe contrasens, sa incalce absolut toate regulile posibile.
-marea majoritate nu poarta casca sau daca poarta ei, nu pun una si pasagerului.
-merg vara la bustul gol, pantaloni scurti si slapi... si lista ar putea continua.
DA, am vazut si scuteristi care pe langa casca mai aveau si echipament, dar sunt sigur ca aia aveau si categoria A, iar ei merita si chiar li se acorda respectul cuvenit din partea tuturor.

This post has been edited by Motociclist: 22 Oct 2008, 22:52

--------------------
+
vis-a-vis
post 22 Oct 2008, 22:56
Post #807

DaciaClubber

Aproape toti motociclistii pe care-i stiu sau viitorii motociclisti, nu agreeaza ideea de scuter si nu din motivele pe care le-ai enumerat mai sus, ci din cauza ca scula lor dintre picioare, nu va fi destul de puternica sau de mare. Le sta in gat sa mearga pe paraietori.

Si nu stiu cat de motociclist sunt eu, dar nu-mi place sa merg la intruniri, unde fiecare se lauda cu ce bidiviu a mai achizitionat si cate sute de euro a dat pe tobele sport si imi place sa merg singur, de nebun pe drumuri, fara tinta, ca nu prea imi place sa ma opresc mai devreme de cateva sute de kilometri.
Si da, nu toti gandim la fel si daca astea sunt motive sa nu fiu un adevarat motociclist, eu ma autoreneg si imi voi vedea in continuare de drumul meu, cat mai sinuos si prost, daca se poate.

23 Oct 2008, 00:00:
Am uitat sa specific, ca pe scuter nu te simti asa de macho si nu impresionezi atat de tare pisdele.

This post has been edited by vis-a-vis: 22 Oct 2008, 23:00

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
marksman
post 22 Oct 2008, 23:24
Post #808

Post mortem nihil est

From: sat

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 22:13)
Dupa cum spui tu, el s-a asigurat, apoi a tras de volan cand a ajuns in dreptul masinii parcate. A mai avut grija sa se asigure din nou ca poate vine ceva?

*

Probabil omul s-a gandit si el ca fiind in oras, respecta lumea cat de cat viteza legala (adica 50 km/h), nu ca-i apare din spate o racheta care circula cu de doua ori viteza admisa.

QUOTE(Motociclist @ 22 Oct 2008, 23:26)
In alta ordine de idei, ar trebui sa stii mai bine ce avem noi, motociclistii, cu scuteristii:
[...]
-merg vara la bustul gol, pantaloni scurti si slapi... si lista ar putea continua.
CODE
exact, fara casca
*
*

Tocmai ai facut portretul a trei sferturi din motociclistii pe care i-am vazut vara asta pe soselele din oras.

*ce e in "code" imi apartine

--------------------
Opel / Mazda Crossland X / CX-30 2019 / 2020
Nick Ușor
+
Cornel001
post 23 Oct 2008, 01:14
Post #809

membru belit

ho, fa, nu fara mine

Attached thumbnail(s)
Capture.JPG ( Size: 168.05k ) Number of downloads: 20

--------------------
Lodgy 6.0 MPI 2035
It's now safe to turn off Romania
+
Victoras2001
post 23 Oct 2008, 06:01
Post #810

Membru autentic

-Nu trec la scuter, pentru ca mi-e greu sa fug de voi atunci cand sunteti la un pas de a da peste mine

radmasa.gif
Pe cuvantul tau?
Ieri la pranz, se rupea unu-n basini fix pe Magheru, in plin trafic, mergand pe o roata. Iar seara ce-mi fu dat sa vad? In fata Palatului, un echipaj de politie. Motociclistul pleaca de la semafor pe o roata (nu stiu ce viteza avea, da avea), politistul ii face semn sa traga pe dreapta, asta incetineste, ajunge in dreptul lui, se uita la el, apoi o tunde (normal ca tot pe o roata) si dus a fost. politistul s-a uitat dupa el si-a dat din mana-n sila. Sa mai spun ca avea numarul indoit? Poate-mi explici si mie de ce faceti asta.
Argumentul tau de mai sus, e cel putin hilar.
Orice padure are uscaturi. E clar ca sunt soferi prosti in trafic, tauni, bizoni, surzi, chiori, batranei fara reflexe, femei fara talent, s.a. Dar astia conduc prost pentru ca nu pot altfel. In schimb, pe motoare nu sunt nici surzi, nici chiori, nici batranei fara reflexe, nici femei fara talent. De ce mergeti pe o roata? De ce mergeti ca rachetele? Cum va permiteti sa acuzati un sofer ca nu s-a asigurat la intrarea pe un drum principal, cand voi veniti cu 300km/h? Ce trebuie sa faca? Sa se dea jos si sa puna urechea pe asfalt?
Ma uiotam la filmuletul in care "chipurile" duba n-a acordat prioritate motorului in curba, iar motociclistul s-a facut praf. Pai bine mai frate, mosu' ala s-a oprit, s-a asigurat si cand sa treaca, apare din curba o racheta. Ce trebuia sa faca? Sa mai comentez reactiile voastre de pe forumul dedicat? "Trebuia sa-i dai o casca-n gura", "io-l omoram pe loc", etc? Sa mai spun ce zicea ala pe forum, dupa ce-a sustinut ca n-avea viteza? (Adica ne facea chiori pe toti). "Curba la stanga era specialitatea mea". De aici rezulta clar ca venea cu viteza legala, iar dubagiul nu i-a acordat prioritate. In sfarsit, clipul spune totul...
N-o mai lalaiti aiurea. Circul de ani buni si nu cred ca vad mai mult de 10% din motoare mergand legal. Asta e realitatea.
Iar daca vrei sa te vad cand ma asigur, mergi cu 50 in oras, nu cu 250. Daca nu, suie-te la volan, iesi in drumul principal (dupa ce te-ai asigurat temeinic) si vezi ce patesti cand vine o racheta din curba cu 200, care mai si urla ca nu i-ai acordat prioritate. Apoi se duce repede pe forum si incepe licitatia. Care sa-ti scoata ochii, care sa-ti omoare familia, care sa-ti dea-n dinti o casca... De ce? Ca nu l-ai vazut pe el.
:-& (poate stii emoticonu')

--------------------
ZAZ Zaporojeț 1969
Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
+
79 Pages « < 25 26 27 28 29 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 02:58
Forum Renault