Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
![]() ![]() |
Mitsubishi Lancer Classic 1.6 Invite, ... gunoi de 12000E
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
|
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Are valva si solenoid EGR Are si canistra. Am strans furtnu de la purjare dar n-am observat nimic.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(os @ 11 Feb 2009, 08:27) Nu cred ca nu i se poate da de cap; dai tu (numai) de incompetenti - ori ca ai tu ghinion, ori ca asa-s toti. In exploatare apar cele mai nebanuite defectiuni! Sigur ca in final i se va da de cap.Cei din service-uri sunt incompetenti pentru ca nu au pregatire!Nu se rezolva doar navigand pe net in timpul liber ci trebuiesc facute niste cursuri cu mecanicii/electricienii ca sa invete dar cine sa le predea si mai ales cine sa plateasca cursurile? driverx ghinionist nu e dar singur isi urseste si i se indeplineste! QUOTE(argon @ 11 Feb 2009, 08:34) Eu am mai mare incredere in service-urile de cartier ca aia nu fac revizii/garantii/tamponate pe casco si nu repara doua masini consecutiv acelasi model/marca+ca sant foarte receptivi cu clientul nevand fumuri in cap ca cei din reprezentante. |
--------------------
a
b
c
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@bulan: asa este, practica nu intotdeauna se potriveste cu ce s-a gindit ala la planseta. DAR - driveru' n-are vre-un prototip, ci o masina normala, testata si paratestata (de altii). Asa ca ce i se intimpla tehnic nu-i admisibil.
Cine instruieste mecanicii? Nu ma intereseaza. Atelierul e aprobat Mitsubishi? Daca da -> salut, n-are decit Mitsubishi sa se ingrijeasca, ca de altfel daca stai sa-i intrebi n-ai voie nici o basina sa tragi in masina, daca nu-i aprobata de ei. Ei bine, sa-si indeplineasca obligatiile. @argon: atita vreme cit consumatorii n-o sa ia atitudine "en masse", nici n-o sa se schimbe nimic. De aia trebuie insistat pe canalele producatorului. @driverx: nu-l lasa nici pe "tipul" de la Bucuresti sa te duca cu vorba: masina se face, sau nu se face? Daca in hai sa spunem 10 zile masina nu se face, eu as merge inainte (spunindu-i si lui). Daca zice "veniti la Bucuresti" intrebarea mea ar fi "pe banii, pe oboseala si pe timpul cui?" Alternativ: legatura cu Mitsu Europa, luat OK in scris de la ei (pe principiul "in X luni, dupa Y incercari ale service-urilor autorizate din Cluj si Bucuresti problema nu s-a rezolvat") si mergi la Viena cu masina sa ti-o repare, ca-i cam la fel de aproape ca Bucurestiul; eventual vezi si ce zice Mitsu Europa de benzina si de hotel he he... Bineinteles totul politicos, dar ferm. Eu as baga si aia cu siguranta in trafic, pe care am descris-o mai sus - caci e o diferenta de abordare intre ceva neplacut si ceva nesigur. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Pai dupa un numar de incercari nereusite de a repara un produs, nu era chetia aia ca se schimba produsul?
Stiu ca o sa ziceti ca e vorba de o masina, etc, dar in fond e un produs defect. Deci sa schimbe dracu' toata sandramaua, daca nu-s in stare sa o repare. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Domle, ce e al tau, e al tau...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Masina a fost testata in mers sa se vada daca motorul functioneaza la temperatura de regim care trebuie cand e cald? Ar putea fi o dereglare a termostatului si sa aiba consecinte ciudate asupra relentiului, respectiv cand motorul e rece? Desi in frana de motor alta e mancare de peste, acolo nu are voie sa se accelereze singura doar daca-i la vale. Cine stie de unde sare iepurele.
P.S:Daca debitez balarii corectati-ma, dar e doar o idee. Si mai ontopic asa: cati km are masina? ![]() 11 Feb 2009, 14:44: QUOTE(driverx @ 11 Feb 2009, 08:19) Aici era ideea daca se poate face, cu bani putini, doar o proba de drum cu o remapare. Daca dispare problema sa ramai asa si dai diferenta, daca nu revii la softul initial. This post has been edited by AmunDei: 11 Feb 2009, 14:44 |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Beta încă e bine.
El a rămas cu versiune pre-alfa. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(argon @ 11 Feb 2009, 14:51) Pai ala, ca altfel in caz de diagnostic te gasesc astia si nema garantie. Acuma treaba e daca pot depista si modificarile de soft. Ma gandesc ca daca prin chiptuning s-ar rezolva problema inseamna ca e de la softul masinii si ar putea cere resoftare la service. |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 10 Feb 2009, 21:12) Stai mai acote, ca am drept de preemtiune ![]() QUOTE(nh1980ro @ 10 Feb 2009, 21:52) Schimba si tu statia de benzina. Du-te si tu undeva unde-i mai liber si da-i in gura pana in limitare vreo cativa kilometri. QUOTE(nh1980ro @ 11 Feb 2009, 10:55) Pai dupa un numar de incercari nereusite de a repara un produs, nu era chetia aia ca se schimba produsul? Mai, ce-i a lu' nh1980toamna e a lui, ce s-o mai dam pe dupa visin. Cum le stie el pe toate ca un om mare! Bine, cu argumentatia e mai slabut, ca asertiunile nu trebuie si argumentate, doar trebuie facute, indiferent ce continut au QUOTE(je_design @ 11 Feb 2009, 08:34) Mai skyspot, asta a fost din putul gandirii. Hai zi asa, asta era de fapt solutia! Asta e din categoria "secretul ca o masina sa fie buna e ca ea sa fie buna". |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(klaus @ 11 Feb 2009, 16:19) Bine, cu argumentatia e mai slabut, ca asertiunile nu trebuie si argumentate, doar trebuie facute, indiferent ce continut au Argumentele le gaseste avocatul.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
La cum pui tu problema, ma bate un gand ca tu fie nu ai cumparat nimic cu garantie fie ca nu s-a stricat nici unul din respectivele bunuri.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre vijelie, daca citeai si matale fuorumu' aflai ca enhașu in niciun caz nu-si ia masina noua. Asa din principiu! Vrei sa pateasca la fel ca draivaricsu'?
Draivare, incearca bre sa te bucuri de masina. Si a mea urca uneori in ture atunci cand o scot din viteza. Sa mor daca am urmarit sa vad in ce conditii face asta. E drept ca nu urca asa de mult ca a ta. Cert e ca nu ma deranjeaza si oricum face mult prea rar. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Buey Sony
Daca imi explici ca tu cu motoru rece, asa la vreo 2 grade cat is acuma afara poti merge la plimbareala traficului in viteza a doua fara sa tot apesi pe frana sau chiar pe ambreiaj in mod repetat, atunci IO declar masina asta PERFECTA. Chiar acuma m-am intors de undeva. S-au pocnit doi fraier vreo 200 mai in fata si circulatia mergea pe o banda, incet da' sigur. Eu aveam motoru rece. Lumea putea sa mearga relativ constant (bine...asta cine STIE sa o faca) undeva pe la 10 km/h sau o idee mai mult iar io tot trebuia sa mai apas din ambreiaj, pentru ca la 1600-1700 rot/min (daca nu chiar mai mult cand e si mai rece) ai viteza domle. Si cum viteza ajunge 0, repede coboara si relantiul la 700-750. Deci daca tu consideri normal sa ti se dubleze relantiul (sau peste dublu) pentru pentru ca mergi, du-te si tine niste cursuri de conducere auto. Eu sigur nu o sa vin la ele ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 11 Feb 2009, 16:38) La cum pui tu problema, ma bate un gand ca tu fie nu ai cumparat nimic cu garantie fie ca nu s-a stricat nici unul din respectivele bunuri. Masina noua nu mi-am luat, dar o sa-mi iau cand o sa pot. Si tot japoneza.. ![]() Dar am avut produse defecte in garantie (la sume incomparabil mai mici decat o masina), care mi-au fost schimbate cu totul. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(nh1980ro @ 11 Feb 2009, 19:18) Masina noua nu mi-am luat, dar o sa-mi iau cand o sa pot. Si tot japoneza.. ![]() Dar am avut produse defecte in garantie (la sume incomparabil mai mici decat o masina), care mi-au fost schimbate cu totul. Si prin analogie...daca tie ti s-au schimbat produsele cu totul, cam ca in cazul oricarei persoane care se stie putin la a trata treburile pe garantie, inseamna ca si mie imi schimba rablamentu' asa usor. Ma, la tine evacuarea merge prin aeroterma? ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
Data viitoare lasa-l pe el sa aleaga masina.
Dar fii atent, daca il vezi ca o ia pe drumul spre Pitesti, adu-i aminte ca nu se mai fabrica Solenza de cativa ani. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Nh1980primavara, sa stii ca-mi esti simpatic. Ai vocatie de musca. Te bagi des in anumite zone...
Driverx-ule, asculta la mine, pana nu le faci scrisorele la aia cu garantille de la mitsubishi europe si la aia de la mitsubishi japan, e clar ca astia de la noi nu o sa miste in frontaciune. Si ai putea chiar sa le dai unde-i doare pe ei mai tare: esti nemultumit tocmai de motor, care se comporta mai prost decat un motor de Logan, si ca tu ai crezut ca nu poate fi tehnologie mai proasta decat cea de pe motoarele de logan, dar acum incepi sa te indoiesti si crezi ca exista... |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Sa stii ca cu asta s-ar putea sa-i zgandari la orgoliu
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(vijelie @ 11 Feb 2009, 20:40) Data viitoare lasa-l pe el sa aleaga masina. Dar fii atent, daca il vezi ca o ia pe drumul spre Pitesti, adu-i aminte ca nu se mai fabrica Solenza de cativa ani. Se fabrica, dar pe componente.. ![]() @driverx ei n-au vocea clientului? la mine a mers sa-mi rezolv problemele cu un anumit service din Bucuresti, folosind VC. Si apoi daca va zic ca m-am dus la IPSO Otopeni ca sa-mi activeze temporizarea plafonierei (UCE pus de ei) si s-au c@it vreo 2 ore sa-si dea seama cum se face. Initial voiau sa-mi schimbe din nou UCE... ![]() Prin anal-orgie cauta si tu unul pe care scrie Lancer prin service. Ala e omul potrivit. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
klaus |
![]()
|
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hai ma klaus... nu fi rau: vocatie de _n_usca. fiindca e vorba de _v_C...
|
--------------------
.
.
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
os |
![]()
|
Atentie la neatentie...
|
--------------------
.
.
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.604 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
vizavi, pai nu se vede si rahatu' domne!
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
La cat de mare e musca aia e clar ca l-a inghitit .
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 3rd June 2025 - 23:32 |