Aparat de facut paine, acasa
![]() ![]() ![]() |
Aparat de facut paine, acasa
Wolfman |
![]()
|
||
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
|
||
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|||
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
am exagerat putin..un cartof prajit c-o friptura mai face si el..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Noroc ca's insurat
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
QUOTE(corbex @ 26 Jan 2012, 11:19) Baietii astia stiu despre cuursurile reeducative din familie. Se bazeaza pe inclinatia nativa a barbatului catre dulce. Se aplica cu determinare deviza "vrei desert, faci tu ciorba!". Asa au aparut marii bucatari. pai sa stii ca daia 99%din maestri bucatari sint barbati |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(radian @ 26 Jan 2012, 12:34) Io, io, io ![]() ![]() ![]() Am pe foc o tocanita de cartofi cu costita afumata. Tocmai am gustat-o, o minunatie. felicitari! da' aragazu' cine-l spala? ![]() 26 Jan 2012, 13:04: QUOTE(bygy007 @ 26 Jan 2012, 12:44) da' marele maestru ,acasa, asteapta tot ciorba facuta de nevasta.. ![]() This post has been edited by iulia_boris: 26 Jan 2012, 13:04 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
felicitari! da' aragazu' cine-l spala?
Cum cine / Catzaua . Il limbeste pana ii sare emailu` ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Are si poze cu aragazul. E cu email imprimat cu fleici.
This post has been edited by corbex: 26 Jan 2012, 13:12 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Io cand gatesc o dau pe madam afara din bucatarie
![]() ![]() A! Si spal si vasele si tot ce folosesc. Cand termin si ies in bucatarie nu ramane decat cratita/oala/tava cu ce gatesc si mirosul! Nu vreau nimic. Doar ma laud! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pacat ca nu e permisa poligamia! Te cerea cite o femeie de nevasta la fiecare 6 luni.
This post has been edited by corbex: 26 Jan 2012, 13:20 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
QUOTE(kum @ 26 Jan 2012, 13:17) Io cand gatesc o dau pe madam afara din bucatarie ![]() ![]() A! Si spal si vasele si tot ce folosesc. Cand termin si ies in bucatarie nu ramane decat cratita/oala/tava cu ce gatesc si mirosul! Nu vreau nimic. Doar ma laud! ![]() caz exceptional..nu se pune.. ![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Am mentionat si de cat e de buna mancarea de-o gatesc?
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Nu e nevoie. Dar pentru data viitoare s-a cerut Marty la bucatarie. Altfel nu ne-ar fi tot pus poze cu farfurii pline de mincaruri exotice gatite de el insusi.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
cielo99 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 21 November 10 ![]() |
QUOTE(tarzy @ 26 Jan 2012, 11:21) Am uitat s-o trec in reteta.Oare ce iese fara? ![]() Pakmaya sau ceva de genul asta.O lingurita de d-aia granule.Da merge oridecare dinaia granulata. PS: Iulia sa sti ca la mine acasa gatim cand eu cand doamana in functie de ce se gateste, dupa cum urmeaza: ciorba de perisoare, chiftelute, ochiuri, friptura la cuptor, preparatele la gratar si musacalele cad in sarcina mea iar restul preparatelor in sarcina sotiei, iar painea si cozonacul la utilaj le face cine apuca. Vasele le spala cine le murdareste. Poti negocia si tu cu partea masculina a familiei si fiecare fel de mancare il gateste cel la care ii iese mai buna. This post has been edited by cielo99: 26 Jan 2012, 15:56 |
--------------------
Daewoo/Peugeot
Cielo/307
1999/gle 2003/break
- de cluj [COLOR=blue]Banii in lipsa inteligentei sunt foarte periculosi.[/COLOR]
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(iulia_boris @ 26 Jan 2012, 12:40) am exagerat putin..un cartof prajit c-o friptura mai face si el.. ![]() Eu am rezolvat elegant problema cu o masina de spalat vasele. De-aia care mere la priza si cu apa, misoginilor! Aragazu se spala usor la mine, ca e d-ala electric cu plita din ceramica. Nu vreau nimic, doar ma laud ![]() QUOTE Cum cine / Catzaua . Il limbeste pana ii sare emailu` Io n-am inteles cine are e-mail, catsaua sau aragazu'? Oricum, nu pot sa nu remarc cat de emancipat e moju. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
daca ai dubii trimiti la resou_cu_gaz@bion.ro, cu cc la catsaua@bion.eu.
sau mai bine, bagi un mail la office@bionglobalindustries.com si trimit ei la departamentul relevant... |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
QUOTE(neumann @ 26 Jan 2012, 17:12) Eu am rezolvat elegant problema cu o masina de spalat vasele. Si aia trebuie incarcata, golita... Cand am luat-o, prin 2008 am muncit vreo patru ore cu mutatul prin bucatarie ca in final sa-mi zica s-o duc in garaj, c-o incurca... Dupa aia am aranjat un dormitor (care avea perete comun cu baia), faianta pe toti peretii, tras apa si scurgere, hota, etc si-am mutat bucataria acolo iar in fosta bucatarie mi-am facut birou. Acu' zice ca masina de vase e cea mai buna prietana a ei, cam la doua zile spala o tura iar in week-end cate o data pe zi. A incercat sa ne convinga ca e usor de folosit insa eu si fiu-miu nu am pus botu', vasele le lasam tot in chiuveta... |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
iulia_boris |
![]()
|
am si eu masina d-aia de spalat vase..din pacate locu' nu mi-a permis decat una de 4 tacamuri..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
corbex |
![]()
|
Nu te lasa sedusa de marketing! Masina de spalat vase sacs. Mina-i sfinta.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
Nu te lasa sedusa de marketing!.....to late..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Majinadespalatvase sucks.In `91 am dotat-o` pe madam bion cu una din aia desteapta la vremea ei; doua cosuri mari si doua mici pentru takimuri. Nu gaseai la noi deterjent de ala
![]() ![]() Carcotasii taiatimprejur si bijnitzarii cu spoherd sa invete.Emailu` este glazura aia care era pe cratite si divaisuri de bucatarie si care nu se poate da pe net. Se folsea innaintea epocii de inox turcochinez.Nenea corbex va poate povesti de Emailul Rosu Medias ![]() Era vorba de catsaua lui radian, rusoaica mea se tine junkfrau si nu vrea sa curete aragazu, ciordeste fleica cu viteza luminii.O da de gol privirea satisfacuta si ragaitul discret. ![]() This post has been edited by bion: 26 Jan 2012, 18:29 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
Buei, glumits?!?!?
![]() Fara masina de spalat vase cred ca pana acum ma sfasiam cu jumatatea mai buna, eram ca niste fiare cand venea vorba de facut vesela. Facusem un program, tinut cu sfintenie, mort-copt cel de jurna presta la chiuveta. Cea mai tare inventie dupa berea alba rece vara. O iubesc ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Si cand vasele sunt cu adevarat murdare ce faci? Ca toate cunostintele care au masina de spalat vase o tin de decor fiind obligati sa recurga la "prespalarea" vaselor inainte sa le puna in masina.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Han Solo |
![]()
|
Gre'sht, total gre'sht. Ts ts ts....
Le pui pe program 'heavy' - le 'fierbe' la 80 de grade. Daca sunt inca jegoase - ffffffff rar - le mai pui odata ![]() |
--------------------
White Star
Titanic
|
Wolfman |
![]()
|
Eu am montat-o pe apa calda (pt. economie de curent), cu pastile Domol, sare dedurizanta si agent de clatire spala tava de inox din aragaz de iese ca noua. Pregatirea de spalare consta doar in debarasarea grosiera a resturilor din vase si asezarea acestora pe rafturi. Eu am un Bosch de 12 seturi, incape si oala minune de 8 litri... Daca le asezi cum trebuie le spala perfect, unde mai pui ca la 60-70 de grade ies sterilizate.
|
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Daca nu cumva le spala cu spirt nu prea vad cum ies sterilizate.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Wolfman |
![]()
|
Vorba vine, ideea era ca la temperaturi superioare celei suportate "ad labam" se mai distrug niste bacterii...
![]() |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
trebuie sa recunosc ca aici e farmecul cafenelei...pe topicul de paine vorbim, de cum sa facem vinu, tuica, daca se merita masina de spalat vase.........daca ar fi asa si la politica si fotbal ..
![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 07:57 |