ASAM S.R.L, fosta firma de piese Conex
![]() ![]() ![]() |
ASAM S.R.L, fosta firma de piese Conex
STORMTROOPER |
![]()
|
||
![]() Dacia berlina proud owner Group: Members Posts: 2.486 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1310 TX
1987
- 7-B-2414 blogul meu: http://blog-deroman.blogspot.ro
|
|||
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
stergatoru de parbriz-mai bine luai de UAMT>
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
Am si eu un cilindru frana de asam si un pivot superior, pe dreapta de asam. Culmea toate gropile in care dau cu masina is pe dreapta. Culmea e ca inca nu s-a indoit pivotul. Mai cercetez pentru ca pivotul ala preactic are o portiune unde e efectiv subtiat ca sa se rupa.
|
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
cumpara unu lemforder-si nu mai ai treaba/
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
dane treci pe sigurante papuc
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
dupa aproape o luna de utilizare si cca 1500 km, pompa de frana de Autospeed s-a plictisit, nu mai franeaza fata decat spatele, si din cand in cand la franare aproape de oprirea pe loc se blocheaza spatele cred, ca ma arunca prin geam, dar asta fara sa apas pedala puternic. Pompa urmeaza sa o returnez la magazin, am facut deja demersurile, si urmeaza inlocuirea acesteia; De autonova nici pomeneala sa gasesc, este un tip facut la cluj la 100 lei.......
![]() |
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
- 2-AB-9576 "Scump nu exista, ieftin nu rezista....."
|
|
ydaniel |
![]()
|
cauta de autonova!
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
@ nelu_1985: deja mai speriat deorece si eu am aceasi pompa de frana.
O sa incerc dupa ce ii pun saboti si ii reglez calumea sa ii fac o aerisire ca la carte. Desi si banuiesc ca nu voi avea frana calumea cu autospeed. Cred ca autospeed e un fel de Asam.Ce zici daniele?, tu sti piesele mai bine This post has been edited by motanpaul: 9 Dec 2008, 21:48 |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
nelu_1985 |
![]()
|
![]() membru in pauza de masa Group: Members Posts: 1.290 Joined: 2 May 07 From: BLAJ ![]() |
oare daca sun la autonova SM, imi trimit baietii o pompa?
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai autospeed nici macar nu au trecute pe ambalaje ceva date despre ele.eu zic sa nu luati-caci pt cativa lei in plus nu merita sa va umpleti de nervi si de belele.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
si io am asam, noua, si dau cu cristosi dupa ea ca imi curge pe la conducta din dreapta
![]() This post has been edited by kog: 9 Dec 2008, 22:32 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
motanpaul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 601 Joined: 8 July 08 From: Timisoara ![]() |
Pai in timisoara nu ai gasit de uzina?
.Eu am pe masina autospeed.Dar asa am luat masina cu pompa asta.Si daca o schimb, ma duc la fiare vechi si iau una simplu cicuit si Drum bun.Nu mai dau bani de rebuturi.Macar la fiare vechi. iau de pe o dacie pompa cu 10-20 lei. Sunt multe magazine bine aprovizionate, bineinteles aproape toti aduc asam. Dar sigur la autoovarom pe Str.Miresei trebuie sa aiba pompa de uzina. Sper sa nu fie reclama. |
--------------------
Dacia
1310 tx
1986
- tm-06-zsv
|
|
ydaniel |
![]()
|
macar de comefin sa iei,daca nu mai gasesti de autonova.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
am sunat la autonova satu mare, dupa 20 de minute de asteptat la telefon, mi-a zis doamna ca nu mai au contract cu furnizorii si nu mai au produse pe piata, o pompa de frana cod 686 (nu stia exact), e la 130 lei + taxele de curier; ydaniel, daca sti codul pentru pompa dublu circuit cu 3 conducte (tip tandem) da-mi un pm.
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
comefinu e slab rau fata de autonova?
fac si pt papuci? e greu de adaptat pompa de papuc cu servo la berlina? se cunoaste diferenta vizibila? zic pt itp. banuiesc ca e cu dublucircuit, nu? |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
cilindru receptor frana break asam....are aproape 2 ani si merge impecabil....miracol dom-le
![]() |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
Mr_Devil83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.254 Joined: 14 June 08 ![]() |
sobolan, poate contine si de stilul de condus? Daca nu bruschezi masina ma gandesc si eu ca tine mult
![]() |
--------------------
Dacia
1300 / SUPERNOVA EUROPA
1984 / 2002
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ce stil de condus? am avut io un cilindru frana spate de asam. l-am tinut doua luni in casa, in debara. in cutia lui. nu mi-a mai trebuit. am vrut sa-l dau cuiva, cand l-am luat de acolo era deja ruginit tot.
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
Minel |
![]()
|
![]() Pauard bai Remat Nord Group: Members Posts: 4.043 Joined: 4 April 07 From: Cluj .......Resita ,C-S ![]() |
QUOTE(tzepesch @ 10 Dec 2008, 12:14) comefinu e slab rau fata de autonova? fac si pt papuci? e greu de adaptat pompa de papuc cu servo la berlina? se cunoaste diferenta vizibila? zic pt itp. banuiesc ca e cu dublucircuit, nu? Diferenta intre pompa de papuc si cea de berlina (ma refer la cea cu 4 tavi si ICP ) este DOAR diametrul interior care difera , de berlina ii fi19 parca si de papuc fi 21 sau 22 , nu mai stiu exact . Eu am de papuc pe masina de aproape un an (cumparata in ambalaj de uzina ) 118 lei am dat pe ea si am trecut si ITP tot fara probleme si franele sunt super !! |
--------------------
Dacia
1310-L /VW Passat
1995/1397cmc
- CS-01-TMS Mandru posesor de Dacia
|
|
ydaniel |
![]()
|
nu mai fabrica autonova?
![]() ![]() ![]() nasol rau de tot... pai o pompa dublu circuit in tandem de comefin e cam 90lei. imi pare rau nu stiu codurile... ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Dupa ce un coleg a dus inapoi a treia pompa de nustiu ce firma, a luat una de Autonova, si a mers din prima.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
b64chr |
![]()
|
![]() Moderator incepator Group: Moderatori Posts: 1.004 Joined: 17 December 04 From: Buzias, Timis ![]() |
Am de la ASAM discuri de frana si planetara dreapta. Le-am montat in urma cu un an jumate, aveam 70000km acum am 97000km. Pana acum nici o problema. Sper sa tina macar pana la 140000 cat au tinut cele OEM.
|
--------------------
Dacia Solenza 2003
/ Skoda Octavia
2009
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai nu s-a rupt planetara?orice ai zice eu nu cred! astia nu fac nimica bun.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
alo, sunt de solenza, alte standarde de calitate, pentru berlina sunt de toata jalea..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ydaniel |
![]()
|
ce nu tot asam china le face?
ps:pe un buson de vas de expansiune facut de asam scria:LYON-france ![]() ![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
deci comand o pompa de autonova 130 lei + taxe curier, apropo pana la urma ii de fi 19 la berlina?; Sau am a doua varianta pompa cu ICP si tot sistemul aferent...piesele sunt originale de pe o dacie din '97 pe care o dezmembreza un prieten...
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
deci tu pe masina ai pompa cu dublu circuit si ICP cu 4 conducte?
eu zic daca ai,sa iei pompa de frana de 1304:) adica papuc;) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
nelu_1985 |
![]()
|
nu am pompa cu ICP si 4 conducte, am dublu circuit cu 3; ziceam de varianta implementarii sistemului cu pompa cu ICP
|
--------------------
DACIA
1410
GTL 1986
|
|
ydaniel |
![]()
|
pai ca sa pui cu ICP mai iti trebuie limitator si inca 1 conducta.
da daca nu vrei ia de autonova pompa pt dublu circuit in 3 si gata:) |
--------------------
Oriunde,
oricand...
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 22:28 |