Despre cauciucuri
![]() ![]() ![]() |
Despre cauciucuri
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am achiztionat dupa 4 ani de matador 4 pneuri Vredestein Quatrac 2 All season la pret de 190 ron bucata cu echilibrare si montare inclusa in banii astia. Am dat un ban dar e mare diferenta, si nu compar cu Matador dupa 4 ani ci chiar atunci cand era noua. Am facut 3 ierni si 4 veri cu ele dar masina era pe apa sau zapada sanie plus zgomot mare la rulare. Sper sa fi facut o alegere buna le am doar de cateva zile deci inca nu ma pot pronunta daca am facut alegerea perfecta. Si am ramas la dimensiunea standard pt ca nu vreau sa am probleme fata d ce scrie in talon sau un consum mai mare total inutil. Am atasat si o poza cu pneurile. Garantia la ele este de 3 ani.
Attached thumbnail(s) quatrac2.jpg ( Size: 98.51k ) Number of downloads: 583 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si eu am auzit multe lucruri bune despre aceste anvelope. Cele cumparate de tine sunt "Made in Holland" ?
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Federal SS 595 185/55/14 unidirectionale profil V.260 lei/buc. Deocamdata supermultumit de ele.
Attached thumbnail(s) fed595.jpg ( Size: 39.02k ) Number of downloads: 577 |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(cristio_79 @ 30 Dec 2008, 13:49) Si eu am auzit multe lucruri bune despre aceste anvelope. Cele cumparate de tine sunt "Made in Holland" ? quatrac 2 sunt made in holland. 30 Dec 2008, 15:40: brambus- frumoase anvelope. intrebare-mergi iarna cu ele? This post has been edited by benkenobi: 30 Dec 2008, 14:40 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
parerea mea este urmatoarea:mai bune si mai aspectoase sint anvelopele lui GABONE77 decit cele a lui brambus.ma refer si la timpul de afara
eu pe a mea SLZ am MATADOR |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
ROK |
![]()
|
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(GABONE77 @ 30 Dec 2008, 13:14) eu am achiztionat dupa 4 ani de matador 4 pneuri Vredestein Quatrac 2 All season la pret de 190 ron bucata cu echilibrare si montare inclusa in banii astia. Am dat un ban dar e mare diferenta, si nu compar cu Matador dupa 4 ani ci chiar atunci cand era noua. Am facut 3 ierni si 4 veri cu ele dar masina era pe apa sau zapada sanie plus zgomot mare la rulare. Sper sa fi facut o alegere buna le am doar de cateva zile deci inca nu ma pot pronunta daca am facut alegerea perfecta. Si am ramas la dimensiunea standard pt ca nu vreau sa am probleme fata d ce scrie in talon sau un consum mai mare total inutil. Am atasat si o poza cu pneurile. Garantia la ele este de 3 ani. Folosesc de 3 ani pneuri Vredestein Quatrac 2 All season si sunt foarte multumit de ele. |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
cris06 |
![]()
|
![]() Mester Group: Members Posts: 597 Joined: 7 October 08 From: Iasi ![]() |
Scuze, dar ai sa mai gandesti asa pana ai sa "pupi" in spate o alta masina pt. ca tu nu o sa ai aderenta din cauza de ... cauciucuri de vara! Ce sa faci in oras cu lanturi?
|
--------------------
Daewoo
TF19Y Cielo Exe Plus, E3/ GPL BRC 24-11 SEQ/
2006
- IS.06.---
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
cris .zi doamne fereste
![]() cu lanturile ? le pun la gat si ma duc la shaormerie ...glumesc ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 30 Dec 2008, 15:38) quatrac 2 sunt made in holland. <span class='edit'>30 Dec 2008, 15:40:</span> brambus- frumoase anvelope. intrebare-mergi iarna cu ele? Da merg cu ele iarna si vreau sa-ti spun ca se comporta destul de bine si pe zapada si mai ales pe ploaie. Am uitat sa spun ca sunt cu protectie janta. Si sa fim seriosi daca este polei sau gheata poti sa ai mama cauciucului de iarna ca tot sanie esti(bineinteles nu ma refer la cele cu tinte). |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(Brambus @ 31 Dec 2008, 09:54) Da merg cu ele iarna si vreau sa-ti spun ca se comporta destul de bine si pe zapada si mai ales pe ploaie. Am uitat sa spun ca sunt cu protectie janta. Si sa fim seriosi daca este polei sau gheata poti sa ai mama cauciucului de iarna ca tot sanie esti(bineinteles nu ma refer la cele cu tinte). da brambus draga, dar alea de iarna au alta compozitie a materialului. raman moi si asigura o alta aderenta. din pacate eu stau cu rotile de iarna in magazie si merg cu alea de vara. ( de lene). saptamana trecuta am pus mana pe cauciuce . erau rigide. parca erau din ebonita. anvelopele tale se comporta admirabil pe ploaie datorita desenului caii de rulare si tocmai de aceea au sens unic de rotatie. acum intelegi de ce spuneam ca unidirectionalele pe care le am sunt mai bune decat unele all season? si in plus ai 185 , care asigura o pata de contact mai mare. sa ai grija de ele. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.667 Joined: 23 July 08 ![]() |
Mi-am luat si eu Milestone Winter Spike 165/70 R13, 135 lei bucata in Practiker. Scrie pe ele Made in Italy, sunt destul de moi iar pe zapada au aderenta buna spre foarte buna. Pe asfalt uscat se cam duc la franari mai puternice. Am facut un traseu, bucuresti-busteni-rasnov-rucar bran-ramnicu valcea-ranca si s-au comportat bine. La ranca desi ninsese nu am patinat deloc in locurile cu zapada.
Attached thumbnail(s) milestone_winter_spike.jpg ( Size: 33.38k ) Number of downloads: 454 |
--------------------
Toyota
RAV4
HSD Elegance 2018 Toyota Highlander HSD Exclusive 2022
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(ursul_bipolar @ 7 Jan 2009, 12:19) Mi-am luat si eu Milestone Winter Spike 165/70 R13, 135 lei bucata in Practiker. Scrie pe ele Made in Italy, sunt destul de moi iar pe zapada au aderenta buna spre foarte buna. Pe asfalt uscat se cam duc la franari mai puternice. Am facut un traseu, bucuresti-busteni-rasnov-rucar bran-ramnicu valcea-ranca si s-au comportat bine. La ranca desi ninsese nu am patinat deloc in locurile cu zapada. vad ca ai si gauri pentru clutare. dar nu iti recomand totusi. arata bine anvelopele si chiar isi fac treaba. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
C8V5S |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 18 May 06 ![]() |
Vreau sa va expun si eu o problema, poate ma puteti sfatui in vreun fel. Am o bataie in volan intre 50-80km/h, oscileaza cam 1-2 cm si o data cu cresterea vitezei se estompeaza, ramanand un soi de vibratie fina. Jantele sunt impecabile, geometria facuta si aparent fara alte probleme/jocuri pe la articulatii la o ridicare pe elevator.
Masina a stat destul de mult pe loc in ultimul an, fapt ce ma face sa cred ca vina o poarta cauciucurile, plus mi se pare ca fac si un zgomot in ritm cu vibratia volanului. E posibil ca problema sa provina de la cauciucuri? Sunt nu stiu ce model de Kleber, care mi se pare medii spre proaste ori o-i fi fost ghinionist. ![]() Daca si voi imi confirmati prezumtia despre cauciucuri, as vrea sa le schimb. In acest caz ce ar fi mai bine sa aleg: -Pirelli P3000 -Conti EcoContact 3 -Michelin Energy Saver Ce model s-ar comporta f bine si la franarea pe asfalt ud? Daca ar fi sa ma iau dupa ADAC, Conti sar fi solutia, insa astept si parerea voastra. ![]() This post has been edited by C8V5S: 9 Jan 2009, 00:08 |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
cris06 |
![]()
|
Echilibrarea rotilor ai facut-o? Anvelopele sunt uzate uniform? Presiunea din ele e ok?
Din cele trei: anvelope de iarna! Nu risca! This post has been edited by cris06: 9 Jan 2009, 09:03 |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
C8V5S |
![]()
|
Rotile sunt echilibrate, anvelopele nu sunt uzate f uniform si m-am gandit ca au facut si galme sau au fost cumva afectate de stationarea indelungata. Cauciucurile de pe fata le am de ~ 2ani, a mai stat pe dreapta si vara, nu s-a circulat foarte mult cu ea. Are 60.000 in 5 ani...Exista oare posibilitatea ca jocul sa provina de la partea mecanica si sa nu fi descoperit eu? Caseta de directie? Nu face zgomote la virat brusc in mers sau pe loc.
Nu vreau avelope de iarna, pentru ca masina va circula destul de putin in perioada asta de iarna. This post has been edited by C8V5S: 9 Jan 2009, 10:15 |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
cris06 |
![]()
|
Daca ai posibilitatea roaga pe cineva sa te imprumute, macar, cu doua roti cu aceleasi dimensiuni ca ale tale, care sa fie echilibrate si cu anvelopele bune. Le montezi pe fata si faci un test de drum. Dupa test tragi concluzia corecta. Pot fi si capetele de bara sau bieletele de directie (nu stiu de care sunt pe Slz).
|
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
C8V5S |
![]()
|
Mersi frumos, o sa ma duc sa investighez si partea mecanica mai amanuntit, desi acum 2 zile mi-au verificat articulatiile(au incercat cu o bara metalica in diverse pozitii sa caute jocuri) in service si mi-au spus ca nu sunt probleme.
Una peste alta cauciucuri tot trebuie sa-mi iau, cele spate fiind cam imbatranite, deci ce-mi recomandati? Cu franarea pe ud m-am referit pe timp de primavara-vara, nu in sezonul cauciucurilor de iarna. This post has been edited by C8V5S: 9 Jan 2009, 10:36 |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
robert.pana |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 17 March 07 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzati ca intervin. Puteti sa imi spuneti un loc/mai multe unde sunt anvelope mai ieftine, Michelin, Pirelli, Dunlop.
Ce parere aveti de 200 de lei pe o anvelopa Michelin pe www.anvelopeweb.ro ? In Vitan stie cineva daca preturile sunt similare. Va multumesc. This post has been edited by robert.pana: 9 Jan 2009, 23:31 |
--------------------
Dacia
-
-
- -
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(robert.pana @ 10 Jan 2009, 00:25) Ma scuzati ca intervin. Puteti sa imi spuneti un loc/mai multe unde sunt anvelope mai ieftine, Michelin, Pirelli, Dunlop. Ce parere aveti de 200 de lei pe o anvelopa Michelin pe www.anvelopeweb.ro ? In Vitan stie cineva daca preturile sunt similare. Va multumesc. vad ca esti din bucuresti. ce te retine sa te duci in targ sa iti alegi anvelope? lenea? inteleg daca erai din ploiesti, dar asa....... |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
C8V5S |
![]()
|
Mi-am luat astazi intr-un final Continental Ecocontact 3 si masina merge ceas, mai bine ca noua. Intradevar problema cu bataia in volan era de la anvelopele vechi. Continental-urile astea sunt geniale, parca am city mode:)
Hai totusi sa nu ma hazardez si sa vad cum se comporta dupa ceva km facuti, ideea e ca sunt foarte bine echilibrate, 3 roti n-au avut nevoie de plumb iar a 4-a doar 10g, iar volanul se misca f usor. Am observat o aderenta mai buna, franare mai eficienta si rezistenta la rulare mai mica inca din prima suta de km(adica nerodate) fata de anvelopele vechi, un model de la Kleber, la temeperatura actuala 2-3-4grade. This post has been edited by C8V5S: 13 Jan 2009, 19:08 |
--------------------
Dacia
SLZ
- -
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare :
eu am cauciucuri de vara pe masina matador pe spate si pirelli pe fata.(165/70 R13- alea stock pe jante de tabla de 13). Intrebarea:Am vrut sa plec cu scartz si patina foarte rau masina pe loc si am observat si in unele turarii mai mari.. e din cauza cauciucului ca e de vara sau e si din cauza cauciucului ca nu e de iarna si mai e si tocit? |
--------------------
BMW
320D
TOURING EX SOLENZA CLIMA 2004
|
|
cris06 |
![]()
|
Hotaraste-te: e de vara sau nu e de iarna?
![]() ![]() |
--------------------
Daewoo
2006
- IS.06.---
|
|
ursul_bipolar |
![]()
|
E normal sa patineze pe vremea asta, mai ales ca pe asfalt e o combinatie ciudata, mazga + nu stiu ce destul de alunecos. Si eu patinez daca nu plec frumos, si am cauciucuri de iarna.
|
--------------------
Toyota
RAV4
|
|
mikemaniack |
![]()
|
![]() Membru Maniac Group: Members Posts: 357 Joined: 8 April 08 From: Bucuresti ![]() |
nu sunt de vara si patineaza la plecari mai in forta.
si vroiam sa stiu daca si cu cauciurile de iarna tot asa face daca pleci mai in forta. nu fac linute iarna a fost aseara o incercare de a pleca mai suparat de pe loc . ms de raspuns urs |
--------------------
BMW
320D
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
eu am trayal, dar inca nu le-am pus pe masina,si cind plec cu scirtiieli tot asa fac adika patineaza.dar pe bune tu faci liniute acum iarna???
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
mikemaniack |
![]()
|
ma enervat unu cu o berlina la un stop astia care au berline se cred cu super masini.
mai dai dreaq si i-am aratat ce inseamna o solnitza stock.eu daca as avea masian modificata si tunata si nebunii as stii oarecum cu cine sa ma compar. am plecat tare de pe loc si cam s-a deplasat de colo colo.as vrea acum la primavara sa iau niste cauciucuri 185/55 R14 cu jante de J6. cei care au dimensiunile astea (mi se pare ca brambus are) daca le atinge in viraje sau pe loc indiferent pe spate sau pe fata. |
--------------------
BMW
320D
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 13:09 |