B 48 C U P Logan 1.6 MPI, Preference, race car wannabe
![]() ![]() |
B 48 C U P Logan 1.6 MPI, Preference, race car wannabe
rombul |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 568 Joined: 28 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
renault
captur
0,9 tce 90 cp
- B-21- .... Vcker's Supermarine Spitfire IX B Motor Rolls ROYCE MERLIN
|
|||
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Vezi sa nu te umezesti prea tare cand vorbesti de Pissat-u' din ograda.
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Buei, va sterg, sa moara mama ... lu' Frankfurt
|
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 13 April 06 ![]() |
Las-o pe masa...ce ulei Mobil1 ? Cat a fost??
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
cum e cu scaunele alea sport... sunt mai confortabile decat cele din fabrica... pozitia la volan e mai odihnitoare?
|
--------------------
.
.
. ;)
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
Pot sa iti raspund si eu DA sunt mai confortabile,cel putin cat am mers Bucuresti-Brasov dus intors au fost ok...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Sunt comode pentru un om de dimensiuni normale, adica nu prea gras, insa nu este facut pentru cei care obisnuiesc sa-si tina spatarul pe spate. Astea te tin drept, in pozitia de condus normala si corecta, iar la inceput, cind faci primii km in ele, ai o durere lombara deranjanta, din cauza faptului ca coloana vertebrala nu este obisnuita sa stea asa drept. Dupa primii 1000km te obisnuiesti si chiar nu este nici o problema in a face drumuri lungi.
Scaunele mele vechi deja se tasasera, nu mai ofereau sufcient suport in zona lombara iar spatarul se dadea singur pe spate si trebuia sa-l reglez de 2-3 ori pe zi. N-as putea spune ca sunt mai confortabile, pentru ca sunt tari si te fac sa simti orice denivelare a caii de rulare, insa mie imi place de acum. Mobil Synt 5w40, nici un ban This post has been edited by Dsign: 16 Jan 2009, 00:05 |
--------------------
D
Logan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma Dsign, de ce l-ai mintit pe nenea Dan Giardie ca ai dat 1700 de euro pe gume? Si, intre noi fie vorba, ce dimensiuni au gemele alea ale tale ca ce zici tu acolo nu s-a fabricat.
P.S.: Ti-a iesit super misto masina! As putea spune ca-i cel mai Logan de bun gust. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Dsign |
![]()
|
Pai eu n-am mintit bre, cu nimic, 700e am zis ca am dat pe gume, numai ca idiotii nu-s in stare nici macar Copy/Paste sa dea.
GoodYear Eagle F1 GSD3 205/45/17, exact aceleasi anvelope se pun la prim montaj pe Suzuki Swift Sport. Ca nu prea gasesti la noi in tara asa ceva foarte des, asta-i alta poveste Multam de aprecieri ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
Buba facu trocariciul duminica, la 10 min dupa ce am iesit din spalatorie : a inceput motorul sa se auda urit de tot in sarcina... bubububruuuumm
![]() Dupa documentare (multam Ironick) , am arestat o fisa de bujie de la masina lui taica-miu, am mers la magazin, mi-am luat un spray de curatat contacte 2+2 (20lei), am luat toate fisele la mana, dat cu spray, curatat, si apoi montat pe masina. Vreau sa spun ca s-a schimbat mersul radical, merge mai rotund, trage parca un pic mai bine si nu mai da rateuri in frana de motor. Banuiesc ca aveam oarece probleme cu fisele, care erau vizibil oxidate, mai demult, insa abia acum au cedat... Recomand verificarea fiselor de bujii si curatarea lor pentru cei care au trecut de 60000 km (la al doilea schimb de bujii) . Veti avea surprize ![]() |
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
Facui pocinogu' la tinichea!!! Mama lor de primari si adepishti... O bordura iesita din trotuar, un viraj la dreapta de pe o straduta pe un bulevard, atentie concentrata catre stinga mea, sa dau prioritate bulevardistilor, acceleratei si buf, am sarit peste bucata de ciment a lu' Videanu...
Rezultat: 30 cm de buza de prag zdrelita si turtita. In 20 min s-a reparat la service? |
--------------------
D
Logan
|
|
GOLAN 91 |
![]()
|
Pai daca ai masina sport ce vrei acuma??daca o lasai stock, nu dadeai cu pragu....Da, sa rezolvat ca duar esti la mitshubishi nu la dacia....
This post has been edited by GOLAN 91: 24 Jan 2009, 20:34 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- B 42 ZIF
|
|
Dsign |
![]()
|
Cel mai tare ma oftic ca nu poti pastra o masina intreaga in orasul asta de rahat. Strazi asfaltate acum citeva luni, in vara, sunt acum rupte, de zici ca a trecut bombardamentul peste ele. Aseara am evitat in ultimul moment o ditamai groapa in care intram cu toata masina, era sapata de astia de la canalizare, era lasata nesemnalizata pe o strada fara iluminat, pe linga Casa Poporului... Cinste lor, cinste primarilor!
|
--------------------
D
Logan
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
imi cer scuze de interventie dar golanule productie 91, sa scrii romaneste inteligibil cunosti?
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Dsign |
![]()
|
Lasa-l ca-i mic, inetelege el mai tirziu
Bai nene, nu vreau sa deschid o discutie aiurea, dar noi chiar nu mai stim sa circulam corect? Noi chiar nu mai avem respect unul pentru celalalt? Pantelimonul, dimineata, este plin pe sensul dinspre periferie spre centru. De ce? Pentru ca suntem atit de idioti incit nu mai stim sa urmarim marcajele, numai stim sa circulam pe banda noastra, circulam cum ne taie capul. Am urmarit ce se intimpla pe Pantelimon pentru ca trec de obicei pe acolo si pentru ca mi s-a parut cel putin ciudat sa gasesc un bulevard asa de mare de la periferie blocat superficial. Sa nu mai zic de parcarile si opririle neregulamentare, in mijlocul partii carosabile, doar pentru a-si ridica bizonii pitipoancele... Unde e Politia? Unde e camera care m-a filmat noaptea la 1 si m-a amendat pentru viteza excesiva? Unde-s politistii? UNDE? Va zic eu unde: la examenul pentru dobandirea permisului de conducator auto, sa ia spaga... Mama ei de tara, mama ei de natie de oameni nesimtiti si iresponsabili. This post has been edited by Dsign: 27 Jan 2009, 19:25 |
--------------------
D
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
"- schimbator viteze scurt, din aluminiu, cu tija custom made, prindere cu inaltime reglabila"
Ia baga niste detalii aici. E cumparat sau e facut de tine? Matizul are oricum cursa mai scurta decat loganul, dar as vrea si mai mult ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Dsign |
![]()
|
Pai vine asa treaba: am cumparat din tirg o maciulie de aluminiu, facuta pt masinile care au clapeta de care tragi in sus pt marche-arriere, gen opel, dacia nova, etc
maciulia are un sistem de prindere simplu: o piesa filetata se prinde pe tija schimbatorului si maciulia se infileteaza peste piesa asta. Am luat o teava, am prelucrat-o la strung, i-am facut filet mai bun si acum pot muta ansamblul teava/maciulie mai sus sau mai jos, depinde cum prefer. Oricum, am reglat-o o data si asa a ramas. Daca se doreste, revin cu poze. |
--------------------
D
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
Partea cu maciulia am inteles-o, dar la partea cu teava m-ai bagat un pic in ceata. Ai schimbat tija schimbatorului efectiv, cu una mai scurta?
Pe mine nu ma intereseaza reglajul, doar sa fie cursa mai scurta, si mi-am adus aminte ca zisesei pe undeva de un proiect de shortshifter. Din cate am inteles eu aici obtin aceeasi chestie ca la tine (dar nereglabila), daca tai efectiv din tija schimbatorului. Ceea ce o sa si fac pe viitor, care viitor inseamna atunci cand oi avea si eu scaune sport. Asta daca nu gasesc o realizare de shortshifter adevarat. This post has been edited by AmunDei: 29 Jan 2009, 20:05 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
Pai teava aia filetata vine peste tija originala, din care am taiat cam 6cm. Teava fiind ceva mai lunga, imi permit sa o inalt sau sa o cobor, dupa bunul plac. Fac poze simbata si arat
|
--------------------
D
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
Asa gata am inteles
![]() ![]() This post has been edited by AmunDei: 29 Jan 2009, 23:20 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
Vezi ca short shifter se poate face la logan foarte simplu, la cele actionate cu tija (nu cu cabluri). Vezi ca a facut tedy
|
--------------------
D
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
Poze promise cu schimbatorul desfacut si cu consola
This post has been edited by Dsign: 4 Feb 2009, 11:15 Attached thumbnail(s) b48cup_002.jpg ( Size: 180.38k ) Number of downloads: 3116 b48cup_003.jpg ( Size: 171.19k ) Number of downloads: 3422 b48cup_004.jpg ( Size: 182.33k ) Number of downloads: 3335 b48cup_006.jpg ( Size: 148.36k ) Number of downloads: 3282 b48cup_007.jpg ( Size: 169.59k ) Number of downloads: 3223 b48cup_008.jpg ( Size: 195.22k ) Number of downloads: 1519 b48cup_009.jpg ( Size: 233.45k ) Number of downloads: 1705 b48cup_010.jpg ( Size: 202.19k ) Number of downloads: 2631 b48cup_011.jpg ( Size: 198.56k ) Number of downloads: 1700 b48cup_013.jpg ( Size: 204.54k ) Number of downloads: 1632 b48cup_014.jpg ( Size: 201.67k ) Number of downloads: 1576 b48cup_015.jpg ( Size: 203.17k ) Number of downloads: 1821 |
--------------------
D
Logan
|
|
AmunDei |
![]()
|
Fain fain
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Dsign |
![]()
|
Am uitat sa precizez ca suruburile alea urite sunt acoperite de catre maciulie in mod normal ele nu se vad si nici nu se simt la mana.
|
--------------------
D
Logan
|
|
juristul2000 |
![]()
|
![]() "Membru 20 cm record" Group: Members Posts: 793 Joined: 6 October 05 From: Oradea ![]() |
F buna idea, dar am o intrebare cum se poate face short shifter ca nu gasesc nici un post de a lui Tedy.Merci
|
--------------------
logan
dacia
Laurate 2005
- AR-07-RZV 20% warn permanent!!!
decat sa...... mai bine nu!!!! NU, da spaga!!! |
|
Dsign |
![]()
|
se pare ca ai gasit. Te bagi matale sub masina si iti dai seama imediat.
|
--------------------
D
Logan
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Eu as zice sa schimbi fotografu'.... scaunele arata mult mai bine decat in poze
![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Dsign |
![]()
|
Abia acum mi-am dat seama cit de clar se vad scaunele alea in masina si ce contrast puternic ofera : o masina umila, o gramada de fiare indoite aici, in Romania, echipata cu o pereche de scaune de inalta performanta
![]() Mi-am dus masina la vopsitorie pt citeva mici reparatii si l-am lasat pe mecanic sa o conduca, eu fiind in spate cu alta masina... |
--------------------
D
Logan
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
super ok masina, o studiez de luni de zile pe celalalt forum, dar vad ca aici ai poze mai noi(cele de interior), astept sa vad si exteriorul refacut.
pe cand discuri pe spate... am vazut pe masina bbi din cj, asa ceva vrei si tu? felicitari inca o data |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th May 2025 - 04:23 |