SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
Boris08 |
![]()
|
||
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|||
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 28 Mar 2009, 11:56) eu am fost foarte dezamagit.Credeam ca vor fi doar cateva solenza si niste oameni "pasnici" , si vom discuta una , alta despre masini. Dar cand am ajuns pe acolo ce sa vezi: nici-o solenza , multe logane , dacii berline si bmw-uri.si au inceput frate sa-si puna ulei la roti si sa faca un fum de nu te vedeai.Mai erau unii care chinuiau bietele dacii si cam atat. La plecare am vazut intr-o parte si 2 solenze , una era a lui SAC . Parerea mea este ca trebuie un loc mai linistit pentru chestii de-astea , nu acolo unde erau numai putoi care se invarteau cu frana de mana Daca zici ca ai vazut masina mea,de ce draq nu ai venit acolo?noi stam putin si o intindem... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
birkof |
![]()
|
![]() birkof Group: Members Posts: 184 Joined: 14 August 07 ![]() |
Vineri promit ca am sa vin si eu ...
Toate bune ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
birkof |
![]()
|
QUOTE o sa vezi ca nu e asa rau cum crezi tu... Am zis eu ceva? ![]() De abia astept, cu toate ca solnitza mea e varza ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca azi ar trebui sa fim mai multi ca de obicei????
Vedem si fete noi??? |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
birkof |
![]()
|
Io mi-am tinut promisiunea
![]() Pe SAC vroiam sa-l cunosc, dar s-a dat lovit ![]() This post has been edited by birkof: 6 Apr 2009, 08:44 |
--------------------
Dacia
Solenza 1,4 MPI
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Te dai lebada-n lighean?...
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
|
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
CAT_GAB |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 5 January 09 From: BUCURESTI ![]() |
Se pare ca o sa vin si eu in seara asta la Carol.
![]() |
--------------------
dacia
SOLENZA
CONFORT
- AG 09 - - -
|
|
Boris08 |
![]()
|
Esti binevenit
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu mai zic ca o sa vin, de cate ori am zis ca vin s-a intamplat cate ceva si nu am putut sa mai ajung asa ca o sa las in voia sortii
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
cand se tin aceste adunarii de la ce ora pana la ce ora si mai ales unde " ca punct de reper pe gps" ca poate ajung si eu prin bucuresti "o data si`o data " cu toate ca raman cu dureri de cap
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
- GR-08-VLA DON'T DRINK & DRIVE !!!
|
|
Boris08 |
![]()
|
In fiecare vineri seara de la ora 22:00 si pleaca fiecare cand vrea....Ca punct de reper pt GPR e Parc Carol,iar noi suntem in fata parcului ....Partea proasta ca ,"Capetele de creta" in loc sa caute adevaratele "pericole sociale",s-au obisnuit sa vina acolo si sa dea un cos de amenzi pt parcare............
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
GeorDanny |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 22 April 09 From: Giurgiu ![]() |
QUOTE(Boris08 @ 25 Apr 2009, 19:11) In fiecare vineri seara de la ora 22:00 si pleaca fiecare cand vrea....Ca punct de reper pt GPR e Parc Carol,iar noi suntem in fata parcului ....Partea proasta ca ,"Capetele de creta" in loc sa caute adevaratele "pericole sociale",s-au obisnuit sa vina acolo si sa dea un cos de amenzi pt parcare............ ![]() apropoo tot cate 2 umbla ? 1 sa citeasca si 1 sa scrie ![]() ca eu personal am greturi la asemenea "oameni" , daca s`ar schimba locul in alta parte ? |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Pai eu am tot spus sa schimbam locul,ei nimic...Batman-Batman....
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
GeorDanny |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
BATMAN-BATMAN...........
Hai mai fiti si voi o data onesti-cati ati primit amenda? in plus acolo mai vedem un ghertoi care face figuri de buftea cu cazanul 1300, mai sparge unul o cutie de viteze, si uite asa trece vremea. in plus nici macar nu stam prea mult acolo. totusi as vrea sa schimbam locatia. sau parcati toti cu botul masinii la bordura, unul langa altul, in partea diametral opusa locului unde parcati acum (este loc pentru cca 7 masini). daca ati bagat de seama eu parchez acolo de trei saptamani. si, da , stateau omuletii in masina civila si supravegheau locatia. nu fiti rai-isi faceau si ei treaba, doar au familii acasa si trebuie sa castige si ei un salariu , sa-si cumpere solenze sa le adua imbunatatiri si sa vina cu ele la carol sa se laude, sa fie si ei supravegheati, fotografiati sau chiar amendati de unii care isi fac treaba pentru ca au familii si vor sa-si cumpere solenze, sa le tuneze si sa vina cu ele la carol..... ![]() 26 Apr 2009, 09:07: DESPRE CE ERA TOPICUL ASTA?........... This post has been edited by benkenobi: 26 Apr 2009, 08:07 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Sau poate ursuleti si pisicute tunate......si nu le place concurenta,dacia vine tare din urma......e pe drumul cel bun
![]() La ce infractiuni savarsim noi acolo,si ce pericol social suntem ![]() Oare chiar in atata timp de cand isi fac treaba,nu si-au dat seama care e mersul? Propuneti locatia si eu vin oriunde in Bucuresti. Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
In piata Constitutiei,in fata Casei Poporului nu ar fi mai bine sa va adunati?Si mai devreme ar fi mai indicat,nu credeti?Si nu ar fi mai frumos acolo sa va strangeti doar solenzarii si supernovistii?
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
ar fi o idee buna mai ales ca e o parcare super acolo , (desigur m-am trezit sa vorbesc desi nu am venit nici o data la carol , macar pe 1 mai sa ajung si eu )
This post has been edited by extasy_myhay: 26 Apr 2009, 19:21 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
mihai 83 |
![]()
|
![]() Membru stelist Group: Members Posts: 179 Joined: 9 May 07 From: Bucuresti nasol ![]() |
QUOTE(extasy_myhay @ 26 Apr 2009, 19:19) ar fi o idee buna mai ales ca e o parcare super acolo , (desigur m-am trezit sa vorbesc desi nu am venit nici o data la carol , macar pe 1 mai sa ajung si eu ) Nici eu nu am fost niciodata la intalniri dar as vrea sa vin.Vineri seara in parcarea aia e loc sa intorci avionul si mi se pare un loc foarte bun acolo atata timp cat ne vedem de treaba noastra.Asa ca votati si asteptam rezultatul.Sau propunem mai multe locatii si supunem la vot. |
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
mihai 83 |
![]()
|
Vin frate,am zis asa k din cauza serviciului nu voi putea sa vin mereu k mai lucrez si de noapte.Scuze de exprimare.
|
--------------------
dacia
super nova
2002-clima
- B-xx-xxx
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:05 |