SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
radiozipp |
![]()
|
||
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
- 1 Noul Opel Astra 1.4 benzina full !
|
|||
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
eu as veni .. astept sa vad data si locu exact sa ma pronunt 100% dar 50% vin in momentu asta daca se paote cu dsn
![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
ti3sto |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
pentru ca suntem romani si daia am fost obisnuiti lasa ca merge si asa ... strainii numai daca se unesc au facut ceva un exemplu ar fi acel scandal cu grecii
![]() ramane vesnicul carol ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
din cate stiu eu .....
in ultima perioada cand a fost discutat acest topic.....sa ramas la faptul ca vom mai discuta si vom face liste .....si tot ce va fi nevoie....mai aproape de vara..... acum..doar ce a inceput primavara mai aveti rabdare ![]() sa auzim de bine ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Banu1974 @ 24 Mar 2009, 23:32) Cred ca nu mai intereseaza pe nimeni aceasta intalnire...pacat. Si cu cat entuziasm incepuse discutia... De ce nu putem sa fim mai uniti? de ce crezi a nu mai intereseaza pe nimeni? sunt multi care au spus ca vor veni. eu sunt unul dintre ei. nu-mi retrag cuvintele, asa ca.......... vine ea vara si sa vezi atunci agitatie, nu o sa mai avem loc de cati solenzari si dsn-isti vor veni. |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Da,da. Cata frunza si iarba
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
![]() ![]() Biscuiti,ostenii mei! Biscuim,Maria Ta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
cine face un pariu cu mine ca nu vor fi mai mult de 10 masini?
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
Boris08 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
hai ca mai sunt cateva luni si abia astept sa mergem frumos in coloana si acolo sa ne ospatam cu un gratarel si bericica
![]() Nu ar strica si niste animatoare , asa cum sunt pe la intalnirile alea din The fast and the furios ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
da
![]() numai ca la solenza nu merge sloganul "fast and furious" si mai degraba "slow and slowly" dar ce daca solenza nu zboara cu 200 km/h(cu toate ca la unii sunt stricate ceasurile de bord si arata ca merg cu 220) solenza nu merge foarte repede....dar mai incet inseamna mai sigur ...deci dupa calculele mele ...reiese ca ![]() solenza este o masina sigura corect? ![]() |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
pana atunci maine vreau sa vin si eu prima data la intalnirea de la Carol.Din cate am citit eu este la intrarea in parc , acolo joc la fantana aia pe la ora 10 ? Am emotii
![]() Sper sa vina cineva |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
benkenobi |
![]()
|
QUOTE(Banu1974 @ 26 Mar 2009, 17:37) si eu. si ca sa castig pariul vin personal cu trei masini! ![]() matrix 4 you- da or sa vina multi. hai ca te astept. tuturor noilor veniti le intepam catre o roata asa de bun venit. ![]() This post has been edited by benkenobi: 27 Mar 2009, 07:54 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
tataiedaciotul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 504 Joined: 20 September 08 From: Bucuresti ![]() |
Mai Banule hotareste-te!Cind esti vesel ,cind esti trist.
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
Scala
- B-31-PGD Bucuresti,Dacia Solenza, Scala 2004
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Boris08 |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
radiozipp |
![]()
|
![]() Membru Cu Solenza ! Group: Members Posts: 560 Joined: 10 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
QUOTE(metrix4you @ 26 Mar 2009, 23:52) pana atunci maine vreau sa vin si eu prima data la intalnirea de la Carol.Din cate am citit eu este la intrarea in parc , acolo joc la fantana aia pe la ora 10 ? Am emotii ![]() Sper sa vina cineva Stai linistit si nu mai fi emotiv.O sa fim acolo ,unii ajung chiar inainte de ora 22.00,altii un pic mai tarziu.Cei de aici din discutiile pe care le-ai vizionat,ne intalnim imediat ce ai facut la dreapta spre intrarea parcului(cam 50-70 m),cum vii dinspre autogara Filaret si ajungi in intersectia de la Carol.Nu te va manca nimeni,eu cel putin vin satul... ![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Banu1974 |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
extasy_myhay |
![]()
|
![]() un pitic intr-o lume mare Group: Members Posts: 282 Joined: 11 May 08 From: Bucuresti ![]() |
azi am trecut si eu pe acolo dar nu am oprit din cauza caam vazut cativa mai flamanzi si mi-a fost frica sa nu fiu mancat
![]() 28 Mar 2009, 01:06: sincer mi-am dorit sa ma opresc dar nu cred ca dadea bine sa vin cu tot familionul dupa mine ![]() This post has been edited by extasy_myhay: 28 Mar 2009, 00:06 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort sporit chiar spre scala
- B XX HWO
|
|
radiozipp |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala
2003 , Scala
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(extasy_myhay @ 28 Mar 2009, 00:04) azi am trecut si eu pe acolo dar nu am oprit din cauza caam vazut cativa mai flamanzi si mi-a fost frica sa nu fiu mancat ![]() <span class='edit'>28 Mar 2009, 01:06:</span> sincer mi-am dorit sa ma opresc dar nu cred ca dadea bine sa vin cu tot familionul dupa mine ![]() Aveau ,,baietii" o foame...dar daca nu ai venit,unu a mancat mamaliga cu branza si smantana,altu pizza,iar cel din urma sa multumit cu o portie de spaghete,la restul l-ea fost doar sete... ![]() This post has been edited by Banu1974: 28 Mar 2009, 02:16 |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
metrix4you |
![]()
|
eu am fost foarte dezamagit.Credeam ca vor fi doar cateva solenza si niste oameni "pasnici" , si vom discuta una , alta despre masini.
Dar cand am ajuns pe acolo ce sa vezi: nici-o solenza , multe logane , dacii berline si bmw-uri.si au inceput frate sa-si puna ulei la roti si sa faca un fum de nu te vedeai.Mai erau unii care chinuiau bietele dacii si cam atat. La plecare am vazut intr-o parte si 2 solenze , una era a lui SAC . Parerea mea este ca trebuie un loc mai linistit pentru chestii de-astea , nu acolo unde erau numai putoi care se invarteau cu frana de mana |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
benkenobi |
![]()
|
pacat ca ai plecat repede. suntem o gasca numai de solenzari (circa 15 indivizi). cei cu bmw , logan sau berline sunt alte mancaruri de peste. nu ne amestecam.
daca veneai cu noi la pizzerie vedeai cam ce facut fiecare la masinuta, dar intrucat ai plecat repejor ............... pacat. si pacat de drum si timpul pierdut. si de impresia gresita pe care ti-ai format-o. poate data viitoare..... |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
metrix4you |
![]()
|
lasa ca data viitoare am cu ce sa ma laud mai mult , mocheta si lumina in portbagaj
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 09:10 |