SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
![]() ![]() ![]() |
SOLENZA TUNING SHOW, intalnirea nationala a Solenzarilor
ALO 30 |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 January 09 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|||
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
sa sti ca esti un pic prea entuziasmat. cel putin cu topicul asta nu o sa ai succes. eu nu cred ca daca propui sa va intalniti la constanta toti proprietarii de solenza de pe acest forum, acesti vor veni. probabil ca vor veni cei din orasul respectiv sau din apropriere, ceea ce inseamna ca va fi o intalnire locala, intalniri care deja au loc, vezi ca exista un topic separa pt asta.
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
@ ALO 30,nu te agita degeaba......
Frumoasa initiativa,dar sanse minime de reusita Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Claudiu35 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 205 Joined: 24 November 07 From: Constanța ![]() |
cool.gif Haideti baieti,proprietari si simpatizanti sa stabilim o intalnire ,la nivel national (eventual planetar), a proprietarilor de ... Solenza... biggrin.gif
Locatie,data etc ...bagati propuneri wink.gif Si ce sa vedem? Cum si-au imbracat unii volanul in rosu cu arta si maiestrie? Mari scule suntem noi ca avem Solenza. Parca am avea OZN-uri si trebuie sa stabilim misiuni galactice! Apropo... propun o intalnire la nivel national a proprietarilor de televizoare si masini de spalat. Nu te supara pe mine ca ti-am scris astea dar cand am vazut ca ai luat-o pe aratura... nu m-am putut abtine... oare ce a fost in capul tau cand ai facut propunerea asta? Nu vezi ca pe forumul asta se discuta de pe vremea lui Stefan cel Mare? Nu vezi ca Solenza nu se mai face de la razboiul de independenta? Si tu ai descoperit acum apa calda si vrei intalnire la nivel national... in ritmul asta maine-poimaine o pui si de o revolutie cu entuziasmul tau. Oricum, succesuri... pe mine cel putin m-ai amuzat. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
astia dupa forum te mananca cu fulgi cu tot ...asa ca ai grija ce mai postezi
![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Hei,hei...lasati frate omul....desi merita putina caterinca....totusi ce spune el nu e chiar asa imposibil de realizat.Sa luam spre exemplu...vacanta de vara.Daca sa zicem ca ``proiectul` propus de el prinde,eu n-as avea nimic impotriva sa-mi iau concediu mai tarziu cu cateva saptamani sau poate mai devreme,dar asta daca se hotaraste intalnirea pe litoral.Avand in vedere ca oricum,mare parte dintre noi vin vara la mare...Hm,acum parca nu mai pare asa SF,nu?
![]() |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
ALO 30 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 2 January 09 ![]() |
Phui...ce mi-am luat-o...
![]() Nu credeam ca toti sunt asa stramtorati...criza criza da chiar ASHEA ![]() Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze ![]() |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004
- BN 30 ALO
|
|
Banu1974 |
![]()
|
![]() COSTIN Group: Members Posts: 1.155 Joined: 5 October 08 From: BUCURESTI-CHITILA ![]() |
QUOTE(benkenobi @ 5 Jan 2009, 19:05) si le dai tu bani de benzina tuturor? si bani de cafea? si timp liber? incearca sa fii mai realist. no offence. mai ales de cafea si de cola ![]() QUOTE(abc @ 5 Jan 2009, 19:21) il vrem epilat.... QUOTE(ALO 30 @ 5 Jan 2009, 19:34) Phui...ce mi-am luat-o... ![]() Nu credeam ca toti sunt asa stramtorati...criza criza da chiar ASHEA ![]() Ma refeream la o intalnire a tunerilor adevarati nu la cei cu masina lu tata si bani de alocatie...ma gandeam la cei care au bagat un minim de 2000 euro in cotetze ![]() Si acum te intreb eu pe tine?ai bagat tu ,,minim2000" ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
- B-33-SAC Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
|
|
BoomPunk |
![]()
|
![]() Membru fara respect ptr lege si ``organ``! Group: Members Posts: 637 Joined: 20 March 06 From: Bucharest ![]() |
Sa stii ca unii poate au bagat si mai mult de 2000 de euro in masina asta de kko.Problema e ca unii au facut asta cu sacrificii mari si asta in timp,nu au bagat o data toti banii,din salariul destul de romanesc pe care-l au.Si ca sa aiba parte de acest salariu,trebuie sa presteze la job.Asa ca nu prea au timp sa faca intalniri la sute de km.Nu cred ca lipsa benzinei e adevaratul impediment,cred ca de fapt nu mai sunt chiar toti dispusi sa faca chestii destul de nebunesti,unii au trecut deja de varsta la care tot ce zboara se mananca,nu conduc nici masina lui ``taticu`` si nici pe banii lui ``taticu`` nu o intretin.Daca era alta situatia,alte masini aveam acum,nu dacii....
This post has been edited by BoomPunk: 5 Jan 2009, 20:09 |
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
metrix4you |
![]()
|
![]() Pasionat de Solenza Group: Members Posts: 505 Joined: 13 March 07 From: Giurgiu ![]() |
hai ca daca la invitatia ta m-am gandit un pic ... ca ar fi fost o chestie interesanta , vara undeva intr-un loc de vacanta , la al2-lea post ai fost chiar magar ... auzi ... cei care au bagat 2000E in cotetze.
Si care e faza daca au bagat 2000E ?nu sunt tot solenze ?sau cumva a ta are si aripi , motor V12 si alte alea? Tot solenza este , si tot la face zdrangane la mersul pe piatra cubica , tot la fel se mototoleste la impactul cu o alta masina mai rasarita ... si pot sa mai continui. Mai bine ti-ai face un alt topic ... ceva de genul ... "Hai sa ne strangem toti basinosii cu solenze" Ar fi un topic super.Spor la treaba This post has been edited by metrix4you: 5 Jan 2009, 20:12 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Rapsodie
- Gr-03-EGV ... doar eu si "Solnitza" mea ...
|
|
BoomPunk |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
de calcat
Zepter
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt de acord cu intalnira atat timp cat se face in capitala....
Noi totusi ne intalnim mereu si mai multicei,spre deosebire de alte orase car se vad numai la ocazii mari si 4-5 insi.Sunt de parere ca cine vrea cu adevarat sa participe la intalnire sa vina la noi,ca suntem mai multi. |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
abc |
![]()
|
old school kid Group: Members Posts: 651 Joined: 28 November 08 From: Bucuresti ![]() |
sa vina un tip din oradea de exemplu in buc ? e aiurea ..
|
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
abc |
![]()
|
claudiu a fost tare
![]() ![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Boris08 |
![]()
|
Apropo abc u ai venit vreodata la Carol?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
abc |
![]()
|
inca nu urmeaza sa vin si eu .
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
Uite eu am venit la intalnire cu baietii la Carol si sunt din curtea de arges
![]() ![]() ma puteti lua ca exemplu ![]() This post has been edited by Mihai San: 5 Jan 2009, 20:41 |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
si eu miine vin in bucuresti cu SLZ mea
AAA...era sa uit pentru toti care sint proprietari de SLZ si totusi vorbesc aceasta masina romaneasca de rau ...mai fratilor de ce mai conduceti o SLZ daca voi o laudati numai cu rele,RUSINE sa va fie??? |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(BoomPunk @ 5 Jan 2009, 19:28) eu n-as avea nimic impotriva sa-mi iau concediu mai tarziu cu cateva saptamani sau poate mai devreme,dar asta daca se hotaraste intalnirea pe litoral.Avand in vedere ca oricum,mare parte dintre noi vin vara la mare...Hm,acum parca nu mai pare asa SF,nu? ![]() hmm, care litoral, care mare? ![]() |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(Boris08 @ 5 Jan 2009, 20:17) Eu sunt de acord cu intalnira atat timp cat se face in capitala.... Noi totusi ne intalnim mereu si mai multicei,spre deosebire de alte orase car se vad numai la ocazii mari si 4-5 insi.Sunt de parere ca cine vrea cu adevarat sa participe la intalnire sa vina la noi,ca suntem mai multi. ![]() ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Lasati capitala ca loc de intanlire pentru ca nu toti cunosc.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
alinushy |
![]()
|
![]() modeLator Group: Members Posts: 2.622 Joined: 9 January 07 From: Pitesti - Mioveni ![]() |
las-o dracu ma ca nu vine nimeni, vreau sa vad si io cateva din dotarile de cel putin 2000 de iepuroi ale lu' domnu' de mai sus, ca poate ma inspir si io si scot alocatia lu' tata si m-apuc de tuningareala
![]() |
--------------------
Audi
A4
... 1.8T...quattro ;) frunza verde solz de peste, uite ..... altu` ca citeste
|
|
Banu1974 |
![]()
|
QUOTE(alinushy @ 5 Jan 2009, 22:43) las-o dracu ma ca nu vine nimeni, vreau sa vad si io cateva din dotarile de cel putin 2000 de iepuroi ale lu' domnu' de mai sus, ca poate ma inspir si io si scot alocatia lu' tata si m-apuc de tuningareala ![]() viseaza ,,omu"....lasati-l in pace...voi nu v-ati prins?e nou.... |
--------------------
dacia
solenza
2003 clima
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
andr3y_yoo |
![]()
|
![]() Membru ma Group: Members Posts: 1.060 Joined: 18 November 08 From: Bucuresti ![]() |
si eu am fost nou de curand si nu eram chiar asa
parerea mea ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
1.4 GT Turbo
- B-68-BMD Daca Ai cap Iese Altfel Dacia 4 ever :X |
|
romanvs |
![]()
|
![]() membru autentic Group: Members Posts: 1.248 Joined: 14 January 08 From: CRAIOVA ![]() |
S-ar putea face o intalnire nationala,dar e greu.La mine in oras abea se poate face o intalnire Dacia Club o data la un an cu maxim 3 membrii.
Un loc de intalnire bun pt toata lumea ar fi undeva in mijlocul tarii,sa fie cald ,sa fie o zona turistica,ca sa se poata face o "distractiune". ![]() |
--------------------
Hyundai
Elantra
2021 D A C I A S O L E N Z A
|
|
nenestean |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 512 Joined: 22 October 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
doar cei care au bagat peste 2000 de parale europene au voie sa mearga la intalnirea asta "galactica" a vostra ????
![]() mno ......eu am bagat in ea ..ceva mai putin ... ![]() deci nu ma duc ... |
--------------------
Dacia
solenza
2004 / motor 1.4
- MM 05 VFP Pe drumul cel bun !!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:50 |