Flash ca la masini straine
![]() ![]() ![]() |
Flash ca la masini straine
gcgeorgescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu ca la straine, ca la alea mai vechi... Nova ARE așa ceva...
SEARCH, există și topic, și diverse soluții deja implementate... |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Other |
![]()
|
fost membru UTC Group: Members Posts: 67 Joined: 20 November 06 From: Tg-Jiu ![]() |
Pana si Oltcit-ul are asa ceva !
![]() |
--------------------
Dacia
SuperNova
2003 Clima
- GJ-xx-xxx
|
|
$$ilvviu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.882 Joined: 6 January 07 From: Roman/NT ![]() |
Parca Loganul are.
Daca e asa schimbi cu un bloc de lumini de logan. |
--------------------
Renault
Laguna
Initiale 2002
- NT-97-SLR Suzuki Samurai 1983 NT-99-SZK
VW Golf 1.9TDI 2001 NT-99-FIX |
|
Koffy |
![]() ![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 501 Joined: 8 August 08 From: Bucuresti-Militari ![]() |
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2001 Clima
- B 20 SVG
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Au pus oamenii pe aici bloc de lumini de cielo pe dsn...
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Voi va referiti la blocul de lumini in sine sau doar la MANETE? "flas-ul" loganului nu e dat de blocul de lumini, e dat de maneta din stanga care la cursa scurta are un contact care rezulta in flash, iar la cursa lunga se activeaza faza lunga. Cu alte cuvinte, daca tragi tare de maneta reiese faza lunga, daca tragi incet e doar flash....
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ne-ai luminat...
Pe la VAG blocul de lumini e separat de manetă... La toate Daciile maneta e o componentă a blocului de lumini, în care bloc sunt mai multe contacte, acționate evident de manetă. This post has been edited by MAERSK: 17 Feb 2009, 14:29 |
--------------------
-
-
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Si nu pot sa pun bloc de lumini de la nova , pe super nova?
Difera cu ceva mufele sau spatiu, sau prinderea? Multumesc. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
ciprianeduard |
![]()
|
![]() Membru agitat Group: Members Posts: 743 Joined: 16 June 05 From: PLOIESTI ![]() |
QUOTE(gcgeorgescu @ 17 Feb 2009, 22:40) Si nu pot sa pun bloc de lumini de la nova , pe super nova? Difera cu ceva mufele sau spatiu, sau prinderea? Multumesc. Nu poti ca difera mufa si sunt mult mai prost facute decat cele de sn (se poate cu modificari) dar daca vrei neaparat flash-uri poti face su cu un cuntactor cu revenire separat amplasat undeva in bord sa-ti fie la indemana . |
--------------------
Dacia
MCV 1.5 DCI, SOLENZA 1.4 MPI
2008, 2004
- ...... _____________________________________________________________________
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Nu ca vreau exact acolo unde ar trebui(de la maneta).M-am gandit la asta , oricum mersi ciprianeduart.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cum ziceam, caută, caută...
|
--------------------
-
-
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Am cautat dar nu am gasit ceva asemanator cu ce am descris eu in primul post al topicului. Mai astept idei sau solutii.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Urs |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 352 Joined: 31 December 06 From: Siret ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 tce 2019
|
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
la supernova poti sa dai flash-uri doar daca esti pe "pozitii" ,fara sa agate maneta
|
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Fenomenală descoperire... Ai concluzionat singur, sau cu tovarășii?
|
--------------------
-
-
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
QUOTE(ady4x4 @ 18 Feb 2009, 18:47) QUOTE(MAERSK @ 18 Feb 2009, 18:50) ![]() Da stiam asta ady, dar daca e NOAPTE si ai si faza scurta (faza de drum aprinsa) ce faci?? Schimbi pe pozitii si dai flashuri ca sa nu agate? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Dacă e NOAPTE mulți aplică ce scrie mai jos, în semnătură... Aprind pozițiile de nuanța Bleu-de-cocalar și proiectoarele... Prin urmare dau flash-uri mai ușor.
|
--------------------
-
-
|
|
ady4x4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 103 Joined: 29 December 07 ![]() |
scuzati-ma nu trebuia sa dau eu sfaturi ,abia o am de 2ani ,permis 1an si jumatate . "my bad " , inca invat
This post has been edited by ady4x4: 18 Feb 2009, 19:23 |
--------------------
dacia supernova
europa
2002
|
|
SYL |
![]()
|
![]() doc Group: Members Posts: 2.876 Joined: 16 December 03 From: IF, Balotesti ![]() |
QUOTE(Maskatu @ 18 Feb 2009, 19:00) Da stiam asta ady, dar daca e NOAPTE si ai si faza scurta (faza de drum aprinsa) ce faci?? Faza scurta este faza de intalnire, faza de drum este faza lunga ! ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
1.33 TCe 4x4 (2024)
|
|
iulian sn2001 |
![]()
|
![]() Membru fost incepator Group: Members Posts: 490 Joined: 24 April 07 From: galati ![]() |
QUOTE(ady4x4 @ 18 Feb 2009, 19:23) scuzati-ma nu trebuia sa dau eu sfaturi ,abia o am de 2ani ,permis 1an si jumatate . "my bad " , inca invat Stai bre ca nu ai zis nimic gresit.Singura kestie este ca ai spus ceva ce stiam cu totii. Ps. Nu este nici o lege care prevede ca noii veniti nu au voie sa posteze. Daca ai ceva de spus spune. ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2001 confort cap sa ai ca mintea vine dup-aia
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
eu tot astept solutia: ca flashu sa fie cumva ca la logan direct la maneta din blc lum.chiar daca e alt bloc de lumini numai sa se potriveasca.
astept in continuare.va multumesc de idei si raspunsuri. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Bine faci, în fond sunt mulți care încă mai așteaptă să vină americanii...
|
--------------------
-
-
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
da asa e. deci sa inteleg ca se poate inchide topicul?
cand vor moderatorii, o pot face. |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
BeatMAN |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 9 December 07 From: Tarnaveni ![]() |
Am desfacut eu intr-o zi blocul de lumini si am constatat k se poate face sa dai flash k si la Logan, doar k ai nevoie de rabdare si de o mana de ceasornicar. Am inceput operatiunea si o vaoi duce pana la capat doar k acum nu e vreme de stat in masina sa mesteresti. O sa revin cand termin lucrarea.
|
--------------------
Dacia
Super Nova
2002 Rapsodie
- MS 84 MES
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
O remarca - sunt multe persoane care se cred superioare fata de muritorii de rand. Daca nu aveti un sfat cat de cat legat de problema nu e cazul sa va dati rotunzi.
@ady4x4 - nu iti face probleme, toti am fost incepatori si necunoscatori, doar ca unii dintre noi am uitat. Parerea mea vis a vis de 'problema' expusa este ca nu merita sa modifici blocul de lumini care functioneaza bine (cum a fost proiectat) pentru asa lucru. In caz ca blocul de lumini face probleme, e defect/uzat recomand inlocuirea lui cu unul de Cielo care este mai bun si cred ca si mai ieftin. Pana atunci incearca sa 'flashuiesti' de 2 ori de fiecare data (atat cand ai farurile stinse cat si atunci cand esti pe faza scurta). O sa iti intre in reflex miscarea si te adaptezi ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
multumesc andy-acs. explica te rog cum pot sa montez blocul de cielo? tre sa fac vro adaptare? multumesc mult. astept un raspuns.
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
ti3sto |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 518 Joined: 7 December 08 From: Bucuresti-Berceni ![]() |
interesant daca sustii ca merge cel de cielo ... al meu nu prea mai merge bine imi ramane blocat cand volanu e in o anumita pozitie si trebuie sa i-l mentin eu sa imi semnalizeze pe partea dreapta ... pe stanga merge in orce pozitie a volanului dar in dreapta nu .........
cred ca este de la blocu de lumini dar tot asa de probabil poate sa fie si de la volan care este un pic inclinat din cauza ca nu sunt rotile echilibrate ... ![]() |
--------------------
Dsn
SuperNova
2000 1.4 -----------Tractari Auto Non Stop -------
Cel mai mic pret, Bucuresti 100Lei Tel :0769797963 |
|
marduk8602 |
![]()
|
![]() 4x4 offroad Group: Members Posts: 119 Joined: 6 September 07 From: bucuresti ![]() |
vezi ca volanu inclinat nu e de la roti dezechilibrate, de la asta apar vibratii la viteze mai mari, ce zici tu cu volanu e mult mai probabil sa fie de la geometrie, sa ai vreo roata fugita. la mine asta era.
faza cu semnalu care trebuie tinut e de la "piedica" aia dun spatele volanului care l ace sa revina cand indrepti rotile, "piedica" ce foarte posibil s a mai tocit si nu mai sta la locul ei. in mod nnormal se prinde in 2 puncte de volan,, in spatele lui da la mine nu mai sta si cade si face la fel uneori, asa ca am lipit o si acu e ok, imi merge semnalu normal. |
--------------------
dacia
mcv
cheala sep 2011
- B-26-YIR minsk 125cc 1992 B-90-EAE
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
QUOTE(ti3sto @ 21 Feb 2009, 01:32) interesant daca sustii ca merge cel de cielo ... al meu nu prea mai merge bine imi ramane blocat cand volanu e in o anumita pozitie si trebuie sa i-l mentin eu sa imi semnalizeze pe partea dreapta ... pe stanga merge in orce pozitie a volanului dar in dreapta nu ......... cred ca este de la blocu de lumini dar tot asa de probabil poate sa fie si de la volan care este un pic inclinat din cauza ca nu sunt rotile echilibrate ... ![]() nu e de la blocul de lumini asa am crezut si eu dar nu e e chiar de la bucsa de pe volan care comanda pintenul care declanseaza maneta din blocul de lumini. Deci bucsa e prost pusa. Acum cine doreste sa dea flashuri se poate face eletronic printrun generator de impulsuri care alimenteaza releul de faza lunga sau sau sa modifice ma rog blocul de lumini. This post has been edited by djasu82: 21 Feb 2009, 07:39 |
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 17:29 |