Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
![]() ![]() ![]() |
Alt topic made in Romania, Legile si autoritatile - sunt halit de caini
dariusz |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
||
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|||
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Scaneaz-o bre si pune-o pe forum.
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
noa daca tu acolo la baia mare nu gasesti pe cineva sa stie ungureste, e nasol...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
O fi seful sucursalei locale de la Romania Mare si fug ungurii de el ca dracu de tamaie...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(argon @ 13 Mar 2009, 09:37) am gasit o gramada , dar nu prea stie sa citeste ungureasca ! iar cei care stie se citeste , le e foarte greu se traduce ! norocu meu a fost un coleg , care cu chiu cu vai a reusit sa ma dumireasca cit de cit. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(dariusz @ 13 Mar 2009, 17:00) am gasit o gramada , dar nu prea stie sa citeste ungureasca ! iar cei care stie se citeste , le e foarte greu se traduce ! norocu meu a fost un coleg , care cu chiu cu vai a reusit sa ma dumireasca cit de cit. noa asa-i cu ungurii astia made in Romania, nu stie nici o limba bine, ba-s unguri ba romani, cum bate vantu. |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Vaz ca nu pune scrisorica la vedere.O fi luat-o SRIu.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 13 Mar 2009, 17:20) ca cam asa ceva bre ! stiu vorbi , da nu stiu citi cum trebuie in ungureste ! ori aia care stiu citi bine , nu prea le au cu explicatu in romina. QUOTE(bion @ 13 Mar 2009, 18:11) Vaz ca nu pune scrisorica la vedere.O fi luat-o SRIu. ![]() ![]() ma , as pune scrisorica la vedere , da nu am cum sa o scanez ! This post has been edited by dariusz: 13 Mar 2009, 18:25 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Suna la SRI si zi ca ai gasit in ocol un mesaj cifrat pentru referendum Duminica la fratii minoritari. Vin aia il scaneaza il studiaza si te alegi si tu cu traducere , curte sapata, curatata, gunoi sortat totul moca
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
dariusz |
![]()
|
NA
13 Mar 2009, 19:27: Si asta e numa jumate . scuze , Visule , da de cind cu atita ungureasca am uitat romana ![]() This post has been edited by dariusz: 13 Mar 2009, 19:27 Attached File(s) ![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Domne fereste unde ajuns topic, de la sarac om muscat cinele la el la birou de traducere...
Uite ce zice la unguru Google translatosz: EXPUNERE DE MOTIVE Stabilite în funcție de operativ parte, pentru că poliția feljelentesbol constatat că încălcarea dreptului său la o parte. 2008. 26 septembrie 17:45 AM zi din România Râul Birle de locuitori, 48 de numărul fout 25 km în direcția szelvenyeben Vámospércs efectuate și care este deținută de la sine MM-06-Kun kozlekedett înmatriculare auto FORTUNA LEASING IFN SA. Nu 000117544-lea Progresele înregistrate în 48-25 km + fout numărul szelvenyenel ei dreptul la un 800 oz eleugrott drum, care, în ciuda ozet împiedica lovit. Vătămare corporală în timpul accidentului nu au avut loc, doar 06 mm de la daune materiale rezultate din mașină numărul de înmatriculare al mort uncie A avut loc accidentul de pe responsabilitatea este Birle Raul, din cauza carosabilă "Vadveszely" marcator va fi eficientă și lungimea de intrări ar trebui să aibă o viteză mehkozelitenie acest caz, apariția unui joc poate continua. Suportate de o amendă pentru că cea mai mare rata de până la 30000 EUR-game. Abirsag kiszabasanal o circumstanță atenuantă hatosagomnal faptul că, în termen de doi ani, pentru că nu a existat nici o marasztalva. Acțiunea din data de 16 KRESZ (1). 26 94) par-conflictuale fi 218/1999. Guvernului nr. R. 54 (1). consideră că - SZABALYOC MINOR traficul rutier INCALCAREA FOCU - de o infracțiune. INFORMAȚII că, în cazul cuantumului amenzii a costurilor va fi un raport, am HATOSAGOMNAL 2200 EUR CU taxa cererii de plată KERELMMEL el. ............................. Eu nu mai intelege nimica, ai fecut acident pe acolo? Che eu me duc sa traduc chintecu cu maimutza, che intelegem mai mult de acolo... |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
radian |
![]()
|
Zi mersi ca nu figurai in evidentele lor cu nicio alta sanctiune in ultimii doi ani, si pe chestia asta ai beneficiat de circumstante atenuante, altfel, te si retineau...
![]() Nu ai respectat indicatorul "Vadveszely" (animael salbatice), nu ai redus viteza pana la limita evitarii oricarui pericol, desi ai franat nu ai reusit sa eviti omorarea caprioarei. Si, ti-ai recunoscut vina. Nu te invidiez pentru experienta ta si nici pentru amenda primita. QUOTE(argon @ 13 Mar 2009, 17:50) noa asa-i cu ungurii astia made in Romania, nu stie nici o limba bine, ba-s unguri ba romani, cum bate vantu. Gura pacatosului adevar graieste. ![]() Nu i-as condamna prea aspru pe coelgii tai. Adevarul este ca intre maghiara literara si cea vorbita in Transilvania sunt diferente mari, comparabile cu cele dintre limba romana literara si cea vorbita dincolo de Prut. La cei care folosesc curent atat maghiara cat si romana exista o tendinta puternica de a prelua fortat cuvinte dintr-o limba in alta, si ce iese de acolo... Pe de alta parte maghiara vorbita de secuii din HarCov, chiar daca influentele din limba romana sunt nesmnificative, este un dialect in toata regula. Am un caz interesant in familie, o nepoata, nascuta, crescuta in Odorheiul Secuiesc, dupa clasa a opta a obtinut o bursa si a facut liceul in Budapesta. Apoi si facultatea tot acolo. Imi povestea ca in primul an de facultate inca ii era greu sa inteleaga o exprimare mai sofisticata, sau una seaca, oficiala. This post has been edited by radian: 13 Mar 2009, 21:43 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
QUOTE(radian @ 13 Mar 2009, 21:39) Zi mersi ca nu figurai in evidentele lor cu nicio alta sanctiune in ultimii doi ani, si pe chestia asta ai beneficiat de circumstante atenuante, altfel, te si retineau... ![]() Nu ai respectat indicatorul "Vadveszely" (animael salbatice), nu ai redus viteza pana la limita evitarii oricarui pericol, desi ai franat nu ai reusit sa eviti omorarea caprioarei. Si, ti-ai recunoscut vina. Nu te invidiez pentru experienta ta si nici pentru amenda primita. Nu i-as condamna prea aspru pe coelgii tai. Adevarul este ca intre maghiara literara si cea vorbita in Transilvania sunt diferente mari, sa ma retina ? ![]() ca sa nu mai spun ca nu mergeam nici cu un km peste 70 . nu erau nici un fel de indicatoare cu restrictie de viteza , ci doar alea cu capre . bine , asta nu e scuza ! insa nu mi se pare prea normal ! la cum asarit in drum nenorocita aia de capra ( pardon , sinucigasa aia ) nu aveam cum sa o evit ! da amu , ce rost mai are ? ce a fost , a fost ! nici eu nu ii condamn prea mult pe colegii mei ! |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
Zicea-i ca ati comunicat tare greu. Cine stie ce-au zis aia... Ti-or fi zis ca nu-ti dau amenda, fiindca te-ai calficat la cazare si papica moca... Si apoi cu criza, s-or fi razgandit, de ce sa te tina acolo pe cheltuiala lor, cand mai bine te lasa sa pleci si iti trimit factura dupa...
![]() Degeaba aveai tu viteza sub limita pe acel drum, daca dupa legea lor, la indicatorul "atentie ataca caprioarele" trebuie sa reduci viteza pana la limita evitarii riscurilor. This post has been edited by radian: 13 Mar 2009, 22:01 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
bine , amenda in sine nu e mare brinza ( oricum , o plateste firma ) , da pe mine ma deranjeaza situatia in sine ! adica imi spui sa plec ca s-a rezolvat , si dupe 5 luni jumate imi trimiti o amenda !
13 Mar 2009, 22:06: QUOTE(GoGu @ 13 Mar 2009, 21:23) pai tot cam pe la ciini sintem gogule ! iote la mine si la radian ![]() This post has been edited by dariusz: 13 Mar 2009, 22:06 |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
Vorbeste bre in nume personal...
![]() A mea nu face pipi pe roata de masina nici daca-i fac matanii... Sau asta deja era alt topic... This post has been edited by radian: 13 Mar 2009, 22:13 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
ah da ! am uitat ca a ta e o " domnisoara "
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
In orice caz ar trebui evidentiat carcaterul uman cu care politia ungara da amenzi. Daca efortul financiar este prea mare, poti plati amenda in rate.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Da, de mare caracter politia ungara. Am un prieten de familie care a ramas fara un ochi, lovit de un politist ungur cu bastonul, pentru crima de a fi ridicat din umeri ca nu intelege cand criminalul ala l-a intrebat ceva.
S-a intamplat acum 9 ani, si omul nu si-a gasit dreptate niciodata. Politistul ungur a declarat ca s-ar fi aparat, crezand ca amicul meu vrea sa-l agreseze, lucru total neadevarat. Cuvant pe cuvant, politistul a avut dreptate, si omul a ramas schilodit pe viata din senin, dintrt-o intamplare care 100% se poate intampla oricaruia din noi. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vorba prietenului ala al meu: Ai dont spic șprehănzidoici!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Kruger @ 9 Mar 2009, 21:10) Azi am fost iar la politie, cica o sa vina primaria sa-i ia progeniturile sa le castreze si sa le puna etichete de urechi. Pai daca-ti castreaza potaile or sa le pice coltii? Ori o sa le piara din tupeu??? Mai degraba eu as sta toata ziua-n poarta aluia sa apar outsele cainilor, ca daca-i castreaza hingherii, or sa vrea javrele sa se razbune si ai pus-o! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Poate-i castreaza-n gura... sau poate-i puna sa se muste de boase unu' pe celalalt ...
![]() This post has been edited by Marty: 14 Mar 2009, 02:08 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 14 Mar 2009, 02:03) Pai daca-ti castreaza potaile or sa le pice coltii? Ori o sa le piara din tupeu??? Mai degraba eu as sta toata ziua-n poarta aluia sa apar outsele cainilor, ca daca-i castreaza hingherii, or sa vrea javrele sa se razbune si ai pus-o! Asta am intrebat si eu la politie. Mi-a spus sectorista "complice" ca nu stie ce le face acolo cainilor la biroul de castrare al primariei, dar in toate cazurile pe care le-a vazut, toti cainii castrati s-au vindecat de tupeu din asta si pofta de human flesh. Apropos, azi iar erau in strada potaile, si iarasi a trebuit sa-mi apar pielea.... |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
un fluier ptr caini ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
poze nu ne pui;;)?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
dariusz |
![]()
|
cu ce ? cu modul in care se face castrarea ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
Marty |
![]()
|
Sau cu fluieru'?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 01:54 |