Peruș, User's Manual, FAQ
![]() ![]() ![]() |
Peruș, User's Manual, FAQ
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cam la 3-4 ore i se face foame si o sa vina sa manance din palma.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
unu' din ei, ala mai viteaz..
Attached thumbnail(s) 26062009071.jpg ( Size: 475.83k ) Number of downloads: 530 26062009072.jpg ( Size: 588.17k ) Number of downloads: 523 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Ce moaca are!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Asta-i tulburat rau de tot. Azi dimineata i-am luat haleala din colivie, sa-l fac sa haleasca din mina. E ora 6.30, picoteste de foame, da' nici d-al dracu' nu se apropie! Se aseaza pe colivie, se-nfoaie, inchide ochii, ii intind incet mina plina cu seminte, cind o vede isi ia zborul tipind ca din gura de sarpe. E clar, e cu capu'!
This post has been edited by Marty: 27 Jun 2009, 17:25 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
papagalu' n'are nimic, esti tu urat..
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
parca e ala rau di "bunul, raul si uratul"
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' stati ma, ca mi-am dat ochelarii de soare jos...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma, cand te duci langa el, sa nu mirosi a bautura
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Da' ce are, il apuca sughitatul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Da-n hepatita...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
argoane ce nume au dinozaurii tai?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
au prea mult de trait pe capu lu argon
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmmm, mai bine i-ai intreba pe "dinozauri" ce nume are Argonul de pe capul lor...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
@Martyyyy
New mission for you: |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
Incredibil! Sa-l vedeti p-asta cum face cind dau play la primu' filmulet!!!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
driverx |
![]()
|
Pai, ca sa il vedem, trebuie sa filmezi. Dupa aia sa pui pe iutub.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
Bai nene, cum ii tai eu astuia unghiile?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
simplu, cu unghera, il bagi intr-o carpa cu picioarele afara, si tai de unde incepe transparentul, putin peste, daca tai inainte, unde e rosu-ul('alta culoare') ii curge sange, daca se intampla asta exista ceva praf la farmacia veterinara, sa nu se infecteze.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Eu il tin de picior, ii intind o gheara si o tai. Apoi repet procesul pt ficare deget.
Dar fac asta rar cand le e lene lor sa le taie. De obicei s-i le tocesc singuri. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Marty |
![]()
|
Al meu nu si le taie, e cam ... papagal! I-am luat si bat abraziv, sta pe el, da' tot unghii lungi are. Ma gindeam sa i le dau cu oja.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
Adica daca-i pun cirpa-n cap, nu?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Marty |
![]()
|
Am reusit sa-i tai o unghie aseara, dupa ce l-am bagat in colivie, da' atit. Cum ma apropiam cu unghiera de celalalt copan, se cara mai incolo.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
panter1 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 792 Joined: 26 February 09 From: Bucuresti ![]() |
ai mai reusit sa il imblanzesti? Si al meu e tot un perus, nu il am de mult.. era tot asa foarte speriat la inceput, ciupea de nu te vedeai, fugea de mine, i-am tinut mana in cusca in fiecare zi dimineata si seara cate 15 minute, chiar daca se speria am miscat-o incet, nu trebuie sa bruschezi mana cand o ai in colivie, si am miscat degetul pe langa el de fiecare data cand se linistea, ii duceam degetul spre el incet, sa se invete cu prezenta mainii.. iar acum cand ii duc degetul in dreptul gusei si il ating putin si ii zic "hai sus" se urca pe deget.. dar asta.. nu de fiecare data.. are si momente cand fuge
![]() a.. ca sa nu ii mai fie frica de mine, l-am luat in mana in fiecare zi cu manusa, l-am tinut incetisor fara sa il strang dar sa nu se poata misca atunci cand se zbate, iar cand nu se mai zbatea il lasam mai liber putin, sa vada ca daca se zbate e mai rau, a ciupit el o perioada dupa care s-a linistit ca a vazut ca nu are sanse si ca ii dau drumu doar cand vreau eu si nu ma las impresionat de ciupituri(deci a cedat el) iar acum nu mai ciupeste. La mine a mers si figura asta.. si e foarte jucaus, nu e traumatizat cum spun unii ca daca faci asta.... insa totul cu cap, si il tii maxim 5 minute dupa care sa fie lasat in pace cateva ore.. pentru a se linisti. Si nu toate pasarile se obisnuiesc.. daca cipesc in continu si fac urat.. sau raman socate, trebuiesc lasate in pace caci nu va merge metoda asta/ Daca reusesti sa il faci sa fie linistit si sa nu fuga de tine punei degetul in dreptul pieptului intre bat si piept, totul foarte incet si ridical usor cand el e be batz.. Daca il ridici asa el se ridica in picioare si va fi nevoit sa se urce sus pe degetul tau luand piciorul de pe bat si punandu-l unde trebuie.. altfel ar cadea daca nu s-ar urca pe deget, ar pierde echilibrul si de aceia e nevoit sa pasasca obligatoriu in fata. Dupa ce se urca leaganal incet ca-i place in sus si in jos eventual si in lateral, iar daca vrea sa revina pe bat adul aproape de el sa nu se intinda prea mult pentru a reveni. Iar daca nu vrea sa revina fal tu, du-l mai jos de bat in asa fel incat batul a ii vina in dreptul pieptului si se va ridica singur. Il lasi putin si repeti faza si vezi ca nu mereu are chef, cand nu are chef mai bine il lasi in pace stai langa colivie fara mana in ea si ii vorbesti. a.. actiunea sa se petreaca spre seara sa nu fie prea multa lumina, sa fie potrivita, nici prea intuneric, atat cat observi ca el vede, iar tu sa fii imbracat in culoarea pe care o are penajul lui sa te poata considera ca el ![]() ![]() This post has been edited by panter1: 3 Sep 2009, 21:42 |
--------------------
Dacia
1310
2002
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
nh1980ro |
![]()
|
Cu mentiunea ca daca il prinzi in mana o sa fie cam greu sa te imprietenesti cu el.
Ca sa se suie pe deget tre sa i pui mana in dreptul burtii, mai spre cioc. Dar daca il tii in mana, se sperie. Poti sa-i asculti bataile inimii si ai sa vezi cam cat de "linistit" e. Cel mai bine il lasi afara si cand se intuneca suficient il inveti sa se urce pe deget. In plus ii poti da de mancare din mana. Ii iei hrana cand ai timp mai mult si ii dai tu din mana cand ii e foame (cam la 3-4 ore adica). |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 17:55 |